Sari la conținut

ce credeti despre TARANII?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Majoritatea dintre noi au parinti sau bunici care sunt sau au fost tarani, au lucrat pamantul, poate au crescut si animale, nu este nicio rusine in asta. In general, este vorba despre oameni simpli, fara studii, mastere, doctorate, oameni care s-au gospodarit pentru a putea trai ...

Parerea mea este ca sunt oameni cu mult bun simt cei care traiesc in satele/comunele tarii, comparativ cu orasenii proveniti (initial) tot din judete, care au devenit in timp <<smecheri>> .

post-125835-0-28525400-1427138109_thumb.jpg

• Like 3
Postat
  La 23.03.2015 la 19:18, Marix a spus:

Majoritatea dintre noi au parinti sau bunici care sunt sau au fost tarani, au lucrat pamantul, poate au crescut si animale, nu este nicio rusine in asta. In general, este vorba despre oameni simpli, fara studii, mastere, doctorate, oameni care s-au gospodarit pentru a putea trai ...

Parerea mea este ca sunt oameni cu mult bun simt cei care traiesc in satele/comunele tarii, comparativ cu orasenii proveniti (initial) tot din judete, care au devenit in timp <<smecheri>> .

Frumos gand, superb vis... dar din pacate in realitate ei isi pastreaza "bunul simt" pentru ca la sat nu poti trage nici un partz fara sa te stie toata lumea...

Veniti in oras, multi din pacate ajung ca, cainii scapati din lesa... Nu este o regula, dar sunt putine exceptii. :)

In orice caz, nu conteaza de unde provii, ci cat de mult duci lipsa de grandomanie indiferent unde ajungi... :hug1

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Corect! La sat exista inca frica de "gura satului". La oras, se pierd in masa anonima. 

• Like 9
  • Minus 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nea Picoane , sa-mi aduci aminte maine sa reiau topingu' asta la verificat.....cred ca-mi scapa ceva  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Treaba sta cam in felul urmator.... La tara 50-60% dintre tarani sunt niste putori alcoolice care traiesc din ajutor social, luatul pe datorie la magazin si alocatiile copiilor facuti pe principiul " anul si carlanul ". Traiesc de pe o zi pe alta, si daca cineva le-ar da un milion de euro probabil ar crapa cheltuind banii pe bautura. Dar 20-30% dintre ei sunt gospodari adevarati, oameni mandri de agoniseala lor cu greu adunata, care stiu sa dramuiasca un ban. Astia sunt darzi, nu se feresc de munca, dar se feresc de aia din prima categorie ... ca sa va faceti o idee se asemana cu Moromete si cu Balosu. Restul oscileaza intre prima si a doua categorie.  Aaa ... astia din a doua categorie nu au apartamente luate cu credite de 30 de ani pentru care sa munceasca ca sclavii, si nu stau ca intr-o cutie de chibrituri fiindca le place sa aiba casa si ograda/pamantul lor; traficul e mai relaxat, pt. ca nu toti boii au masini ca la oras; si vacile de la tara dau lapte, spre deosebire de alea de la oras. 

Thread-ul era ok daca nu se apuca autorul sa dea detalii despre el.

• Like 3
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat
  La 23.03.2015 la 17:54, exexcradlemin a spus:

aveti dreptul sa ganditi fiecare liber ( indoctrinat :) ) doar ca nu mi se are ca uni sa se considere superiori pentru faptul ca locuiesc intr-un apartament claustrofobic fata de cei care traiesc la tara

Unii se simt superiori si fiindca nu au supt, vreodata, pula de baiat...insa aia care au facut-o , majoritatea recunosc, nu se ascund...tu de ce te ascunzi, in spatele casei? :) Cam cat face casoiu'?

Postat

In spatele casei e buda aia ecologica.  :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

singurul regret al tau este ca la sat n-aveti tramvaie(asa se zice la transexuali in jargon,in caz ca nu stiai)....:))))

Este frumos si pur sentimentul exprimat de oamenii simpli si puri de la tara, la fel ca si sintagma care spune ca '' toti ne tragem de la tara'' asa este ...numai ca pe tine te-a stricat bucata aia de viata petrecuta in Anglia si din taranul simplu ai devenit ''taranul cu maserati'' sau ''taranul cu audi'' ambii sunt cam la fel, nu stiu alege tu care te reprezinta mai bine...:)))))))

varianta I petre craiete taranul cu maserati

http://www.gorjexclusiv.ro/wp-content/uploads/2013/05/petre-craete.jpg

http://i.ytimg.com/vi/flw4E5kI6Y8/hqdefault.jpg

Varanta II taranul capsunar din spania

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

mda...toti sunteti duri si rai...ati invatat ca asa le place fetelor  =))

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat
  La 23.03.2015 la 17:09, exexcradlemin a spus:

am uitat sa precizez ca la varsta pe care o am (sub 30 ) am propria mea casa ( destul de marisoara) plus ca am un apartament in baia mare intr-un bloc nou pe care il inchiriez) plus ca nu mai am fratii cu care sa impart casele parintilor si a bunicilor ( am lucrat 7 anii in anglia ) nu e lauda ( ca oricum nu ma cunoaste nimeni ) doar asa sa nu credeti ca cei de la tara ar duce lipsa de ceva ( cel putin la mine in sat)

-Degeaba...n-ai piscina !

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:baia mare
Postat

eee, stiam eu ca parerea voastra este una negativa si departe de mine gandul sa va influentez gandurile, multi ati inteles gresit, si cei care nu pleaca peste hotare isi fac un rost mult mai usor la tara si cel mai important: LIPSESTE CU DESAVARSIRE STRESUL , ma asteptam sa scrie cineva inaintea mea, cineva care locuieste la tara, oare sunt singurul?

Postat

si inca un atu : baietii de la tara sunt mai dezvoltati ( si din punct de vedere sexual) adica : cam toti avem degete  ))) si implicit penisul mai mare ( nu ca ma laud ) dar asa e, fetele pot confirma

Postat

Ex ... etc. acuma chiar vrei sa te credem narod?  Sa stii ca si la oras sunt oameni saraci, care nu au bani sa le cumpere baieteilor jucarii, de se joaca si ei cu ce pot . Ai facut tu studii antropometrice sa vezi cat de mari sunt sculele la oras si la taranoaia? Si daca o ai mare, bravo tie! Daca atunci cand o intinzi spre cur, ajungi la gaura curului?  Daca da, atunci, te poti caca pe ea.  :laugh2  Lauda-ma gura, ca-ti dau friptura!  :laugh2  Narozii se lauda cu madularu' ca cu  :laugh2  altceva, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!

Spui ca nu e stres la tara? Ia sa dea o grindina peste cucuruz, sa vezi stressu' dracu'.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca ai vrut sa te faci de ras, ai reusit. Felicitari!

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
  La 24.03.2015 la 16:23, exexcradlemin a spus:

si inca un atu : baietii de la tara sunt mai dezvoltati ( si din punct de vedere sexual) adica : cam toti avem degete  ))) si implicit penisul mai mare ( nu ca ma laud ) dar asa e, fetele pot confirma

Baga ti penisul in gura cocalare si apoi du te in grajd si fa ceva cu streangul ala. :)
Postat

consider ca mi-am atins scopul cu acest topic, asa cum am fost si eu enervat de niste baieti de la oras asa am reusit sa enervez si eu la randul meu tot niste baietasi de oras... multumesc, l-am razbunat pe bunicul care a fost injurat de niste badaranii :))

Postat
  La 24.03.2015 la 17:06, exexcradlemin a spus:

consider ca mi-am atins scopul cu acest topic, asa cum am fost si eu enervat de niste baieti de la oras asa am reusit sa enervez si eu la randul meu tot niste baietasi de oras... multumesc, l-am razbunat pe bunicul care a fost injurat de niste badaranii :))

Nu ne-ai enevat baiete, ne-ai amuzat.  Desi, prostia nu e motiv de amuzament. 

Vizitator
Postat
  La 24.03.2015 la 17:14, picon a spus:

Desi, prostia nu e motiv de amuzament. 

Eiiiii nuuuu.....cum sa nu.......... :laugh2

Vizitator
Postat
  La 24.03.2015 la 17:31, picon a spus:

Da?  :laugh2

Da.....unii o cauta cu lumanarea...n'ai cum sa plangi.... :laugh2

• Like 2
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

țăranul e o categorie specifică estului și sudului continentului, caracterizată prin ipocrizie, occidentalii anglo-saxoni nu au avut și nu au așa ceva, ei sunt utili umanității pentru că produc cartofi ieftini și curve scumpe (în compensație) adică, Ana are mere! 

p.s. o ciudățenie aparte a țăranului e că femeia lui e androgină iar el, țăranul e ginoid adică nici unu nici altu nu se pliază pe genotipul firesc uman (Leana și Costel)

Vizitator Eutuel123
Postat

La oras, cand vrei sa jignesti pe cineva folosesti :"ba esti taran?", cand defapt nu am intalnit taran needucat, dar am gasit "oraseni" needucati.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...