corinalaviniaxxx Reputation: 8 Posted March 31, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Author Posted March 31, 2015 in weekend fac si deplasari in imprejurimile brasovului doar peste 5 ore +
valdercol Reputation: 0 Posted March 31, 2015 Oras:Zarnesti Oras:Zarnesti Posted March 31, 2015 in weekend fac si deplasari in imprejurimile brasovului doar peste 5 ore +esti dispusa sa te deplasezi si la Zarnesti? si care ar fi tariful? mersi
fratele... Reputation: 356 Posted April 1, 2015 Oras:bc. Oras:bc. Posted April 1, 2015 Draga Corina , daca te decizi sa ne faci o vizita in orasul BC. , eu te astept , sa te vizitez de cel putin 2 ori . Te puup . 2
brokoli Reputation: 3273 Posted April 1, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Posted April 1, 2015 In Oradea are anunt pe un site la rubrica specializata in oferte carnale, dar ascultam muzica atunci cand o sunam, pentru ca la celalalt capat al firului raspunde cineva, fara sa vorbeasca insa. 1
corinalaviniaxxx Reputation: 8 Posted April 1, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Author Posted April 1, 2015 CE ANUNT FRATILOR PE ORADEA????? lasa linkul aici sal vad si eu si daca am facut cumva vreo greseala cand lam postat sa il scot sau sal corectez...eu inteleg ca sunt noua i si concurenta are ramuri multe si extinse dar nici asa sa veniti cu orice motiv de CACAT sa ma denigrati pe mn personal sau serviciile care le prestez.
corinalaviniaxxx Reputation: 8 Posted April 1, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Author Posted April 1, 2015 Din cauza unei probleme de familie MOMENTAN PT MOMENT NU MAI ACTIVEZ IN BRASOV !!!! voi fi disponibila cu data de 08-04 din nou pe meleaguile voastre cu aceleasi servicii complete si satisfacatoare...va multumesc ..Corina
corinalaviniaxxx Reputation: 8 Posted April 1, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Author Posted April 1, 2015 scuzati-mi "gramatica".... datorita stresului.... Din cauza unei probleme de familie MOMENTAN NU MAI ACTIVEZ IN BRASOV !!!! voi fi disponibila cu data de 08-04 din nou pe meleagurile voastre cu aceleasi servicii complete si satisfacatoare...va multumesc ..Corina
blue shadow Reputation: 0 Posted April 25, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Posted April 25, 2015 Ai revenit?
alexovici Reputation: 1 Posted April 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted April 26, 2015 pentru cuplu ce tarif este?
Recommended Posts