Jump to content

DEEP,INGHITIRE,ANAL ! fara inhibitii ! va astept...corina

Recommended Posts

• Oras:Zarnesti
  • Oras:Zarnesti
Posted

in weekend fac si deplasari in imprejurimile brasovului doar peste 5 ore +

esti dispusa sa te deplasezi si la Zarnesti? si care ar fi tariful?  mersi

• Oras:bc.
  • Oras:bc.
Posted

Draga Corina , daca te decizi sa ne faci o vizita in orasul BC. , eu te astept , sa te vizitez de cel putin 2 ori . ;)

Te puup .

• Like 2
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Posted

In Oradea are anunt pe un site la rubrica specializata in oferte carnale, dar ascultam muzica atunci cand o sunam, pentru ca la celalalt capat al firului raspunde cineva, fara sa vorbeasca insa.

• Like 1
  • Oras:brasov
Posted

CE ANUNT FRATILOR PE ORADEA????? lasa linkul aici sal vad si eu si daca am facut cumva vreo greseala cand lam postat sa il scot sau sal corectez...

eu inteleg ca sunt noua i si concurenta are ramuri multe si extinse dar nici asa sa veniti cu orice motiv de CACAT sa ma denigrati pe mn personal sau serviciile care le prestez.

Posted

Din cauza unei probleme de familie MOMENTAN PT MOMENT NU MAI ACTIVEZ IN BRASOV !!!! voi fi disponibila cu data de 08-04 din nou pe meleaguile voastre cu aceleasi servicii complete si satisfacatoare...va multumesc ..Corina :*

Posted

scuzati-mi "gramatica".... datorita stresului....

Din cauza unei probleme de familie MOMENTAN NU MAI ACTIVEZ IN BRASOV !!!! voi fi disponibila cu data de 08-04 din nou pe meleagurile voastre cu aceleasi servicii complete si satisfacatoare...va multumesc ..Corina :*