diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 De fapt pe mine mă înșală domnița. Ei, acum pe unde mai scot camasa?!
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Zici tu? Atunci te cred!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2015 Ei, acum pe unde mai scot camasa?! Peste cap.
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Peste cap. Aveam si eu inainte un top bine structurat, acum ce ma fac ca mi l-ati dat peste cap
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2015 Nu drăguță, păstrează-ți topul așa cum e, știu să pierd. 3 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Ei, acum pe unde mai scot camasa?! Pai e cam greu acum pentru tine. Daca o scoti peste cap vine unu si vrea mai pe corp in jos. Io zic sa nu o scoti deloc! O lasi acolo peste sani, ne descurcam noi!Acuma daca ma gandesc, la asa sani feciorelnici,cine si-ar mai batea capul cum sa ajungi la ei? Ne descurcam noi. Rupem camasa in final, ce PLM? Sa ne zici cat e ...camasa! 1 5
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Nu drăguță, păstrează-ți topul așa cum e, știu să pierd. Pai cum?! Faci parte din noul meu top, se poate?!
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Pai cum?! Faci parte din noul meu top, se poate?! Stiam eu ca ma traduci! Dar chiar asa pe fata? 1 5
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Stiam eu ca ma traduci! Dar chiar asa pe fata? Mai, tu esti clar numarul unu, the best of the best, dar na' stii tu , topurile au si ele locurile 2, 3, mentiune.. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2015 Aceste cuvinte mă doare! Mă duc să caut o lamă să-mi tai venele. :wallbash 4 3
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Aceste cuvinte mă doare! Mă duc să caut o lamă să-mi tai venele. :wallbash Vezi, cosmin ce-ai facut?Ma lasi acum sa am mustrari de constiinta ?!
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Mai, tu esti clar numarul unu, the best of the best, dar na' stii tu , topurile au si ele locurile 2, 3, mentiune.. Cu toate ca stiu asta ( ) esti ... aproape.... prima care o declara public. Acuma,ce sa zic? Sunt shocat! Dar am mai zis asta pe undeva sigur. Un barbat nu poate fii bun fara o femeie mai buna ca el in pat! Ne vedem in 2 saptamani! Sa ici atunci, ca o singutra intalnire nu e relevanta! 1 5
sigmund freud Reputație: 475 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 22, 2015 .....va salut, pe cei care meritati, am reintalnit o pe Diana, m am simtit asa de norocos incat ma gandeam sa joc la loto sau sa intru intr o sala de jocuri )nu sunt multe de zis care sa fie diferite de prima intalnire, dar simt nevoia sa dezvolt putin si din respect pt cativa de pe acest forum voi incerca sa scriu o recenzie conform regulamentului.Deci.....contact telefonic cu cateva zile in avans, am stabilit ora si ziua, revenit cu confirmare inainte de intalnire, de fapt au fost niste scuze - Diana stii tu la ce ma refer. Intalnirea s a intamplat vineri 16 octombrie dupa amiaza. Apartamentul la fel de curat si ordonat, apartament in care aveam amintiri placute. Diana m a asteptat imbracata conform dorintei mele exprimata la tel : tocuri, ciorapi cu banda negri, rochie mulata scurta neagra, de a dreptul incantatoare ) Am inceput in stilul care ma caracterizeaza adica socializare la un pahar de suc natural. Am vorbit diverse, am insistat asupra unui subiect interesant pentru mine si pt Diana : fanteziiile sexuale ale oamenilor si legatura cu personalitatea lor. Diana mi a reconfirmat ca poate purta o discutie despre orice subiect si la un nivel inalt intelectual. A urmat igienizarea, aici vreau sa fac o recomandare celor care vor avea sansa sa foloseasca baia din apartamentul Dianei : oameni buni, pe chiuveta din baie intr o sticla de plastic colorata se afla un lichid care se numeste apa de gura, este pus acolo cu un scop - SA FIE FOLOSITA. Am iesit din baie si Diana ma astepta intinsa pe pat intr o postura foarte atragatoare, normal ca m am asezat langa ea si in secunda numarul doi viata mea a devenit frumoasa. De data aceasta fiind deja la a doua intalnire am fost ceva mai relaxati si eu si Diana, in consecinta Diana a indraznit sa mi spuna ce si cum ii place si am ajutat o sa ajunga la un happy end stimulandu o oral, reactiile Dianei atunci cand are orgasm sunt superbe, a meritat sa contribui la asta )) De aceasta data Diana s a intrecut pe ea insusi, am avut parte de o felatie superba ce nu poate fi descrisa in cuvinte, Diana mi a gasit punctul slab si s a folosit de asta ca sa ma ''tortureze'' la modul cel mai placut posibil. Mi am dat seama ca cel mai mult ma atrage la Diana fundul ei super sexy, in consecinta am continuat cu un doggy style, pozitie in care de altfel am si capitulat. Am stat in pat imbratisati si am savurat senzatiile. Am continuat sa discutam diverse, si mi am dat seama de un aspect : Diana este o fina cunoscatoare a psihologiei masculine, are un talent in a intui si citi persoanele, deci cei care a ti fost refuzati sau nu ati ajuns la Diana, inainte sa fiti suparati pe ea, intrebati va daca nu cumva e din vina voastra. Diana este foarte corecta, adica, primesti exact ceea ce oferi, este elementar si logic.continui cu cateva amanunte relative, dar cerute de regulament :timp petrecut in compania Dianei - 3 orecadou - 750 ronnote - maximeservicii de care eu am avut parte - DFK, OWO, normal protejatGFE maximrecomand - cu toata caldura si increderea, doar pentru domni finuti si bine crescuti....pentru frustrati, invidiosi, onanisti cronici, etc va invit sa scrieti mai jos comentarii idioate si sa mi reconfirmati ca sunteti cine sunteti....pentru domni - am mesagerie privata, ca sa nu poluam aiurea acest topic. Diana iti multumesc pt ca existi si pt ca mi ai facut viata mai frumoasa, te sarut, si.....pe curand )recenzia de mai sus este subiectiva, nu are cum sa fie altfel. 8
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 23, 2015 Cu toate ca stiu asta ( ) esti ... aproape.... prima care o declara public. Acuma,ce sa zic? Sunt shocat! Dar am mai zis asta pe undeva sigur. Un barbat nu poate fii bun fara o femeie mai buna ca el in pat! Ne vedem in 2 saptamani! Sa ici atunci, ca o singutra intalnire nu e relevanta! Măi...stai așa! Voi de limbi vorbeați este? Pentru că în cazul ăsta nu am ce căuta în top pentru că nu am prestat (încă). 3 3
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 23, 2015 Cu toate ca stiu asta ( ) esti ... aproape.... prima care o declara public. Acuma,ce sa zic? Sunt shocat! Dar am mai zis asta pe undeva sigur. Un barbat nu poate fii bun fara o femeie mai buna ca el in pat! Ne vedem in 2 saptamani! Sa ici atunci, ca o singutra intalnire nu e relevanta! Du-te linistit, ca fata ramane pe "maini" bune Măi...stai așa! Voi de limbi vorbeați este? Pentru că în cazul ăsta nu am ce căuta în top pentru că nu am prestat (încă). Eu nu am prestat inca nimic si deja sunt in top... asta inseamna sa fii mafiot 2
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 .....va salut, pe cei care meritati, am reintalnit o pe Diana, m am simtit asa de norocos incat ma gandeam sa joc la loto sau sa intru intr o sala de jocuri )nu sunt multe de zis care sa fie diferite de prima intalnire, dar simt nevoia sa dezvolt putin si din respect pt cativa de pe acest forum voi incerca sa scriu o recenzie conform regulamentului.Deci.....contact telefonic cu cateva zile in avans, am stabilit ora si ziua, revenit cu confirmare inainte de intalnire, de fapt au fost niste scuze - Diana stii tu la ce ma refer. Intalnirea s a intamplat vineri 16 octombrie dupa amiaza. Apartamentul la fel de curat si ordonat, apartament in care aveam amintiri placute. Diana m a asteptat imbracata conform dorintei mele exprimata la tel : tocuri, ciorapi cu banda negri, rochie mulata scurta neagra, de a dreptul incantatoare ) Am inceput in stilul care ma caracterizeaza adica socializare la un pahar de suc natural. Am vorbit diverse, am insistat asupra unui subiect interesant pentru mine si pt Diana : fanteziiile sexuale ale oamenilor si legatura cu personalitatea lor. Diana mi a reconfirmat ca poate purta o discutie despre orice subiect si la un nivel inalt intelectual. A urmat igienizarea, aici vreau sa fac o recomandare celor care vor avea sansa sa foloseasca baia din apartamentul Dianei : oameni buni, pe chiuveta din baie intr o sticla de plastic colorata se afla un lichid care se numeste apa de gura, este pus acolo cu un scop - SA FIE FOLOSITA. Am iesit din baie si Diana ma astepta intinsa pe pat intr o postura foarte atragatoare, normal ca m am asezat langa ea si in secunda numarul doi viata mea a devenit frumoasa. De data aceasta fiind deja la a doua intalnire am fost ceva mai relaxati si eu si Diana, in consecinta Diana a indraznit sa mi spuna ce si cum ii place si am ajutat o sa ajunga la un happy end stimulandu o oral, reactiile Dianei atunci cand are orgasm sunt superbe, a meritat sa contribui la asta )) De aceasta data Diana s a intrecut pe ea insusi, am avut parte de o felatie superba ce nu poate fi descrisa in cuvinte, Diana mi a gasit punctul slab si s a folosit de asta ca sa ma ''tortureze'' la modul cel mai placut posibil. Mi am dat seama ca cel mai mult ma atrage la Diana fundul ei super sexy, in consecinta am continuat cu un doggy style, pozitie in care de altfel am si capitulat. Am stat in pat imbratisati si am savurat senzatiile. Am continuat sa discutam diverse, si mi am dat seama de un aspect : Diana este o fina cunoscatoare a psihologiei masculine, are un talent in a intui si citi persoanele, deci cei care a ti fost refuzati sau nu ati ajuns la Diana, inainte sa fiti suparati pe ea, intrebati va daca nu cumva e din vina voastra. Diana este foarte corecta, adica, primesti exact ceea ce oferi, este elementar si logic.continui cu cateva amanunte relative, dar cerute de regulament :timp petrecut in compania Dianei - 3 orecadou - 750 ronnote - maximeservicii de care eu am avut parte - DFK, OWO, normal protejatGFE maximrecomand - cu toata caldura si increderea, doar pentru domni finuti si bine crescuti....pentru frustrati, invidiosi, onanisti cronici, etc va invit sa scrieti mai jos comentarii idioate si sa mi reconfirmati ca sunteti cine sunteti....pentru domni - am mesagerie privata, ca sa nu poluam aiurea acest topic. Diana iti multumesc pt ca existi si pt ca mi ai facut viata mai frumoasa, te sarut, si.....pe curand )recenzia de mai sus este subiectiva, nu are cum sa fie altfel. Faci tu cum faci si mereu ma surprinzi placut de fiecare data si imi ridici mingea atat de sus, incat raman fara cuvinte De fiecare data cand voi avea nemultumiri de propria-mi persoana, am sa te chem sa ma privesc prin ochii tai fiindca tare frumoasa mai sunt Te sarut si-ti multumesc inca o data pentru tot 2 2
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 23, 2015 Faci tu cum faci si mereu ma surprinzi placut de fiecare data si imi ridici mingea atat de sus, incat raman fara cuvinte De fiecare data cand voi avea nemultumiri de propria-mi persoana, am sa te chem sa ma privesc prin ochii tai fiindca tare frumoasa mai sunt Te sarut si-ti multumesc inca o data pentru tot Se naste ceva... 1
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 23, 2015 Se naste ceva...Nu-i problema, e maternitatea aproape. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 23, 2015 Urgența.
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2015 Îmi pare rău, insa nu voi da curs niciodată sms-urilor de genul: am numărul tau de la un prieten bun.Va rog sa nu mai insistati. Cine mă recomanda îmi aduce si la cunoștință acest aspect.Multumesc!
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2015 Buna, draga mea Diana, te mai putem gasi? De sunat te-am tot sunat in diferite zile si la diferite ore, sms cred ca ti-am dat vreo 2, dar nici un raspuns din partea ta. Te-ai retras, sau esti in perioada aia mai delicata ca sa stim sa nu mai insist atata. Iti multumesc si iti urez o zi buna tie si la toata lumea.
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2015 Buna, draga mea Diana, te mai putem gasi? De sunat te-am tot sunat in diferite zile si la diferite ore, sms cred ca ti-am dat vreo 2, dar nici un raspuns din partea ta. Te-ai retras, sau esti in perioada aia mai delicata ca sa stim sa nu mai insist atata. Iti multumesc si iti urez o zi buna tie si la toata lumea.Buna! Sunt cat se poate de activa Astăzi din păcate am programul stabilit, insa mâine pot fi găsită după ora 13. Te pup! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Astăzi din păcate am programul stabilit, insa mâine pot fi găsită după ora 13. Te pup!baga-mi-as ............ azi puteam si io.......... maine e post............ 1
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 29, 2015 baga-mi-as ............ azi puteam si io.......... maine e post............ Eu puteam ieri, da' nu m-a chemat si m-am dus la alta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Eu puteam ieri, da' nu m-a chemat si m-am dus la alta. la care ? la ...............
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum