diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2015 spune-i 500 si se linistesteCrezi? 1 2 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 13, 2015 O fata desteapta, cum e cazul Dianei, daca nu vrea sa accepte un client, nu o va face in veci pentru un surplus de bani, pentru ca , ce va castiga pe moment pierde la PR ! 1 Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2015 O fata desteapta, cum e cazul Dianei, daca nu vrea sa accepte un client, nu o va face in veci pentru un surplus de bani, pentru ca , ce va castiga pe moment pierde la PR !Merci. Te pup! Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Mi-as dori sa încheiem acest subiect. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 O fata desteapta, cum e cazul Dianei, daca nu vrea sa accepte un client, nu o va face in veci pentru un surplus de bani, pentru ca , ce va castiga pe moment pierde la PR ! 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Motto: La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Du-te cu basculanta. Dragii mei, cred că am fost primul în această adevărată "race tu Diana". Se pare că noi ăștia mai devreme născuți suntem mai iuți ca jaguarul și mai vicleni ca vulpea. Howgh! Asta e din înțelepciunea indianului Talpă iute ... știți care, este? Ăla care e frate de cruce cu Omu' de la munte. Pe Diana am remarcat-o prin 2007-2008 pe fetițe.net. Mi-au plăcut pozele postate și timp de vreo 2 ani am sunat-o în total de vreo 5-6 ori, dar ba nu răspundea, ba avea telefonul închis. Apoi, crezând că s-a retras am renunțat. Habar nu aveam că are topic deschis aici, acesta fiind practic invizibil, fără multă activitate. Nu am remarcat nici reapariția ei din vară, dar am remarcat a treia "descălecare" de acum vreo 2 săptămâni, prin umorul fin, inteligență și bun-simț. M-am sfătuit cu cel mai bun prieten al meu și am convenit că musai trebuie să o călcăm. Ieri, în primele ore ale serii am sunat-o de 2 ori și evident, nu a răspuns. I-am trimis un sms prin care am solicitat o întâlnire pentru azi. Mi-a răspuns că e de acord, dar că i-ar plăcea să ne și auzim. Am sunat, am vorbit cau 15 min, , discuție spumoasă, savuroasă. În final m-a întrebat dacă pot să-i satisfac o curiozitate și la acceptul meu, m-a întrebat dacă identitatea mea pe forum nu începe cu "P". Să-mi fut una! Când v-am zis eu că au fetele astea o intuiție ... Sau oi avea io semnalmentele, poze față-profil, timbrul vocii, dimensiuni etc. pe la ele! Am rămas ca broasca la barieră și până să bâigui eu ceva, a început să râdă. Boooon... o sun azi pe la prânz cum convenisem, am stabilit ora și cu ceva întârziere am ajuns. Am găsit destul de greu parcare, m-a îndrumat la telefon și iată-mă în fața ușii care s-a deschis, cu Diana ascunsă. Este o fată micuță de statură ( 1,58-1,60 m), slim, cu sâni micuți dar plăcuți, curuleț bine rotunjit, cam 28-30 de ani, zic eu, un trup plăcut și numai bun de ... Chipul este extrem de expresiv, zâmbet plăcut cu ceva gropițe și ochii ... albaștri, adânci... hipnotizanți parcă. Extrem de amabilă, m-a servit cu cafea, suc in livingul dotat cu bar și scaune înalte ( data viitoare o voi chinui pe scaunele alea, jur). Cald în casă, aerotermele lucrând la maxim. Am stat la palavre cam o oră. Fata e și inteligentă și școlită și cultivată-conversația deosebit de plăcută, pigmentată cu pupături și alte alea. M-am dus la duș, curat ca de altfel întreg hogeacul, geluri și prosop curat, moale, dar cam mic pentru mine. Merge și ea și revine doar în ciorapii cu bandă. Futodromul are un pat mare, confortabil, intim. Ne apropiem unul de altul, săruturi, fk la greu, mângâieri, de parcă eram doi amanți. Sărutările ( nu știu pe unde nu m-a pupăcit) au coborât ușor-ușor către zona sudică, unde s-a ocupat mai întâi cu ouțele ( linse, sărutate și supte), zonele învecinate și, după ce m-a adus către ACV de excitare, s-a împiedicat de piconel, pe care după ce l-a amăgit un pic cu limba, l-a înghițit. Tot. Ok... eu am avut jucării când am fost mic, așa că ... dar orișicât ... Un oral ce frizează perfecțiunea, nu în forță dar ci intensitate medie, dar cu presiune, cu tot ce trebuie. Pune gumaru și mă încalecă fromoz, la început blând, totul transformându-se într-un veritabil nebun, mai ales când ( nu numai după manifestările exterioare, ci după abundența zemei feminine), a avut orgasm. Sau e bună de Oscar. Am trecut eu la butoane în misionar, aceeași implicare, cu manifestări la fel de vocale nu cu muți decibeli, dar excitante, eșuând în căpriță unde ... a marcat un eseu la centru. Eseu transformat, adică m-a transformat pe mine dintr-un bătrânel obosit venit de la muncă, într-un hodorog fericit. Am mai stat un să ne revenim, dușuri, îmbrăcat și încă o mică șuetă. Am stat în total cam 2 ore și jumătate, pentru care am marcat la casierie 500 lei. Din punctul meu de vedere foarte bine cheltuiți, nu doar pentru sex, ci și pentru tot ce înseamnă o întâlnire cu o fată deosebită.Deși nu îmi e ușor, voi încerca să dau niște note, cât mai obiectiv. Note: - hogeac: 9,00- corp: 9,00- chip: 9,00- igienă/curățenie: 10,00- oral: 9,50- normal: 9,50- GFE/atitudine: 10,00 Concluzii: Diana este o (re)apariție remarcabilă în concertul uneori distonant, al curvăsărelii dâmbovițene, prin aspectul plăcut, servicii de excelentă calitate (știe bine ce să facă cu o biată pulă), atitudine și dotarea intelectuală. Are ceva ani în branșă ( cu întreruperi), intuitivă, versată și versatilă( în sensul bun), adeptă a stilului "amantos", dar cred eu, capabilă și de ceva mai hard. O recomand cu multă căldură unui anumit segment de populime, a nu se înțelege pulime ori puleți. Aceștia e bine să se abțină, fata e extrem de selectivă. Închei dragii mei cu deja celebrul meu strigăt de luptă... FUTEȚI-O FRAȚILOR, C'AȘA-I TREBUIE! 17 7 Link spre comentariu
sanmiguel38501 Reputație: 394 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Octombrie 13, 2015 interesanta recenzie picon.Diana se pot pune cateva poze actuale? mersi Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Motto: La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Du-te cu basculanta. Dragii mei, cred că am fost primul în această adevărată "race tu Diana". Se pare că noi ăștia mai devreme născuți suntem mai iuți ca jaguarul și mai vicleni ca vulpea. Howgh! Asta e din înțelepciunea indianului Talpă iute ... știți care, este? Ăla care e frate de cruce cu Omu' de la munte. Pe Diana am remarcat-o prin 2007-2008 pe fetițe.net. Mi-au plăcut pozele postate și timp de vreo 2 ani am sunat-o în total de vreo 5-6 ori, dar ba nu răspundea, ba avea telefonul închis. Apoi, crezând că s-a retras am renunțat. Habar nu aveam că are topic deschis aici, acesta fiind practic invizibil, fără multă activitate. Nu am remarcat nici reapariția ei din vară, dar am remarcat a treia "descălecare" de acum vreo 2 săptămâni, prin umorul fin, inteligență și bun-simț. M-am sfătuit cu cel mai bun prieten al meu și am convenit că musai trebuie să o călcăm. Ieri, în primele ore ale serii am sunat-o de 2 ori și evident, nu a răspuns. I-am trimis un sms prin care am solicitat o întâlnire pentru azi. Mi-a răspuns că e de acord, dar că i-ar plăcea să ne și auzim. Am sunat, am vorbit cau 15 min, , discuție spumoasă, savuroasă. În final m-a întrebat dacă pot să-i satisfac o curiozitate și la acceptul meu, m-a întrebat dacă identitatea mea pe forum nu începe cu "P". Să-mi fut una! Când v-am zis eu că au fetele astea o intuiție ... Sau oi avea io semnalmentele, poze față-profil, timbrul vocii, dimensiuni etc. pe la ele! Am rămas ca broasca la barieră și până să bâigui eu ceva, a început să râdă. Boooon... o sun azi pe la prânz cum convenisem, am stabilit ora și cu ceva întârziere am ajuns. Am găsit destul de greu parcare, m-a îndrumat la telefon și iată-mă în fața ușii care s-a deschis, cu Diana ascunsă. Este o fată micuță de statură ( 1,58-1,60 m), slim, cu sâni micuți dar plăcuți, curuleț bine rotunjit, cam 28-30 de ani, zic eu, un trup plăcut și numai bun de ... Chipul este extrem de expresiv, zâmbet plăcut cu ceva gropițe și ochii ... albaștri, adânci... hipnotizanți parcă. Extrem de amabilă, m-a servit cu cafea, suc in livingul dotat cu bar și scaune înalte ( data viitoare o voi chinui pe scaunele alea, jur). Cald în casă, aerotermele lucrând la maxim. Am stat la palavre cam o oră. Fata e și inteligentă și școlită și cultivată-conversația deosebit de plăcută, pigmentată cu pupături și alte alea. M-am dus la duș, curat ca de altfel întreg hogeacul, geluri și prosop curat, moale, dar cam mic pentru mine. Merge și ea și revine doar în ciorapii cu bandă. Futodromul are un pat mare, confortabil, intim. Ne apropiem unul de altul, săruturi, fk la greu, mângâieri, de parcă eram doi amanți. Sărutările ( nu știu pe unde nu m-a pupăcit) au coborât ușor-ușor către zona sudică, unde s-a ocupat mai întâi cu ouțele ( linse, sărutate și supte), zonele învecinate și, după ce m-a adus către ACV de excitare, s-a împiedicat de piconel, pe care după ce l-a amăgit un pic cu limba, l-a înghițit. Tot. Ok... eu am avut jucării când am fost mic, așa că ... dar orișicât ... Un oral ce frizează perfecțiunea, nu în forță dar ci intensitate medie, dar cu presiune, cu tot ce trebuie. Pune gumaru și mă încalecă fromoz, la început blând, totul transformându-se într-un veritabil nebun, mai ales când ( nu numai după manifestările exterioare, ci după abundența zemei feminine), a avut orgasm. Sau e bună de Oscar. Am trecut eu la butoane în misionar, aceeași implicare, cu manifestări la fel de vocale nu cu muți decibeli, dar excitante, eșuând în căpriță unde ... a marcat un eseu la centru. Eseu transformat, adică m-a transformat pe mine dintr-un bătrânel obosit venit de la muncă, într-un hodorog fericit. Am mai stat un să ne revenim, dușuri, îmbrăcat și încă o mică șuetă. Am stat în total cam 2 ore și jumătate, pentru care am marcat la casierie 500 lei. Din punctul meu de vedere foarte bine cheltuiți, nu doar pentru sex, ci și pentru tot ce înseamnă o întâlnire cu o fată deosebită.Deși nu îmi e ușor, voi încerca să dau niște note, cât mai obiectiv. Note: - hogeac: 9,00- corp: 9,00- chip: 9,00- igienă/curățenie: 10,00- oral: 9,50- normal: 9,50- GFE/atitudine: 10,00 Concluzii: Diana este o (re)apariție remarcabilă în concertul uneori distonant, al curvăsărelii dâmbovițene, prin aspectul plăcut, servicii de excelentă calitate (știe bine ce să facă cu o biată pulă), atitudine și dotarea intelectuală. Are ceva ani în branșă ( cu întreruperi), intuitivă, versată și versatilă( în sensul bun), adeptă a stilului "amantos", dar cred eu, capabilă și de ceva mai hard. O recomand cu multă căldură unui anumit segment de populime, a nu se înțelege pulime ori puleți. Aceștia e bine să se abțină, fata e extrem de selectivă. Închei dragii mei cu deja celebrul meu strigăt de luptă... FUTEȚI-O FRAȚILOR, C'AȘA-I TREBUIE!Mirobolanta relatare Multumesc frumos, distins si elegant domn! A fost o placere deosebita sa va intalnesc Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Scuze, la recitire am găsit câteva mici scăpări-erori te tastare: un in loc de u etc. Reiau o frază unde am mâncat un cuvânt. Pune gumaru și mă încalecă fromoz, la început blând, totul transformându-se într-un veritabil rodeo nebun, mai ales când ( nu numai după manifestările exterioare, ci după abundența zemei feminine) 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cu mult drag, nu mai puțin distinsă domniță! 4 3 Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 interesanta recenzie picon.Diana se pot pune cateva poze actuale? mersiPozele recente se regăsesc la pagina a 4 a 2 2 Link spre comentariu
sanmiguel38501 Reputație: 394 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Pozele recente se regăsesc la pagina a 4 a ok, mersi le-am observat pe acelea Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 O poveste cu final (oare sa fie final, sau sa fie inceput?) fericit! Pana una alta e un ... Bingo! Dupa vreo cel putin 3 ani (posibil chiar 4) in care n-am reusit nici macar sa vorbesc la telefon vreodata cu domnita, dar sa mai si ajung la ea, s-a intamplat. Bine, in ultima lunga perioada renuntasem total, chiar credeam ca a disparut definitiv, ca atatea alte fete pasagere prin domeniu.Dar uite ca lumea e chiar mica si uneori dam nas in nas cu cine nu ne asteptam! Practic am dat acum vreo luna cu nasul de topicul fetei. Numele mi-a sarit direct in ochi. E si mai usor de retinut decat, de exemplu, Andreea, din care sunt si au fost pe anunturi si forumuri cu zecile, sa nu zic cu sutele. Apoi numarul de telefon mi s-a parut familiar, ca intr-o vreme cand mai incercam eu sporadic sa dau de ea il retinusem pe de rost. Sunam luni si mai incercam joi, gen. Dupa o vreme devenise un fel de bilet saptamanal la 6 din 49, combinatia fiind numarul de telefon al fetei. Dar la 6/49 io n-am cunoscut pe cineva personal sa castige.De data asta parea ca ar fi mai multe sanse, era deja un 3 din 49! Si a iesit pana la urma.Sunat, prezentat cu un nume oarecare, programat dupa o discutie placuta. Locatia am nimerit-o usor, fiind bine ghidat de fata. Am ajuns la vreme si m-a primit intr-un apartament de 2 camere cochet,micut (mai ales cabina de dus ), dar f ok si numai bun pentru scopul propus. Curat,cu toate dotarile necesare. De dupa usa larg deschisa mi-a aparut in fata Diana. O prezenta tonica si sexy. Cu o fatza draguta, cu buzele foarte rosii, cu niste ochi frumosi de pisica. Cocotata pe tocuri, sa zic min 170 cm, fara .... peste 160 cm sigur. Sa zicem 165:)Mladioasa, cu talie, sani micuti spre medii dar foarte proaspeti, zambetul la fel! M-am simtit in largul meu de la inceput. Nu ca as fii cine stie ce timid, dar Diana stie sa se faca placuta usor si sa se pisiceasca frumos. Asa ca m-am facut rapid lejer si ne-am pus la o tigara. Am primit un prosop curat si mare si tzup tzup la dus. Acolo am tzopait un pic prin cabina,cu grija sa nu-mi lovesc coatele .Ma gandeam cum s-o descurca cineva de vreo 100 de kg acolo. Inautru e ok, la iesire e mai greu. Mai ales daca vrei sa te stergi "in usa" ca sa nu faci balti pe afara. Dar asta e un amanunt atat de **spam editat** fata de restul, ca nici nu conteaza!Diana se dusase inainte sa sosesc, asa ca s-a improspatat un pic cu apa de gura (ceea ce am facut si eu, ca aveam ogurita frumoasa de sarutat) si fuga la dormitor. Igiena fetei e oricum absolut ireprosabila! Nota 10. Asta pentru carcotasii ce se leaga de dusuri, sau lipsa lor.In dormitor am fost un pic timorat de faptul ca .... chiar ajunsesem la ea si din alt mic motiv personal nerelevant. Important este ca am reusit sa ma relaxez repede si am avut parte de un amor de super calitate. Chiar la un moment nu-mi prea venea sa mai termin ca era mult prea bine! Am zis totusi sa nu s-ar calul si .... am facut-o in final! Ce detalii sa va dau? Super FK, intretinut, mangaieri de ambele parti, sanii frumosi si pasarica gustoasa. Piele de pustoaica, fina. Personal mi-a placut foarte mult pasarica domnisoarei, si tactil si si vizual si ca reactii. O pasarica de 10! Si Diana e o femeie foarte senzuala in pat,o nebunie. Pozitii vreo 5, cu schimbari naturale si fara intrebari stupide gen: acuma ce mai facem! O amanta naturala! Diana are o inteligenta peste medie si in pat si in fara lui.Te simte, se msica foarte excitant, are chiar niste miscari foarte interesante si provocatoare de placeri.Eu cred ca am zis deja prea destul. NOTE:Locatia: 8,5 (f curat,cocheta,usor accesibila, fata singura in locatie). Am scazut pentru baia micuta, dar cine vine sa faca recenzii la ...baie?Diana: 10 (am dat destule detalii mai sus)Oral: nu notez ca nu a fost prea mult, dar din cate am "simtit" eu ff ok!Normal: 10GFE: 10Atitudine: 10Igiena: 10Cadoul 250 Lei.o ora. Care de fapt s-a trecut binisor la povestile de dupa. I-am zis sa ma dea ea afara cand crede ca e cazul, dar n-a facut-o, asa ca m-am simtit eu pana la urma. Alta fata de TOP! Fara nici un dubiu! Romania are resurse inepuizabile! Mi-am zis ca nu mai scriu recenzii, ca nu mai merg la fete, ca ..... Liberaceeeee!!!! Unde esti? Daca citesti pe aici, habar n-ai ce pierzi man! Sau ...lady! 10 4 Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 O poveste cu final (oare sa fie final, sau sa fie inceput?) fericit! Pana una alta e un ... Bingo! Dupa vreo cel putin 3 ani (posibil chiar 4) in care n-am reusit nici macar sa vorbesc la telefon vreodata cu domnita, dar sa mai si ajung la ea, s-a intamplat. Bine, in ultima lunga perioada renuntasem total, chiar credeam ca a disparut definitiv, ca atatea alte fete pasagere prin domeniu.Dar uite ca lumea e chiar mica si uneori dam nas in nas cu cine nu ne asteptam! Practic am dat acum vreo luna cu nasul de topicul fetei. Numele mi-a sarit direct in ochi. E si mai usor de retinut decat, de exemplu, Andreea, din care sunt si au fost pe anunturi si forumuri cu zecile, sa nu zic cu sutele. Apoi numarul de telefon mi s-a parut familiar, ca intr-o vreme cand mai incercam eu sporadic sa dau de ea il retinusem pe de rost. Sunam luni si mai incercam joi, gen. Dupa o vreme devenise un fel de bilet saptamanal la 6 din 49, combinatia fiind numarul de telefon al fetei. Dar la 6/49 io n-am cunoscut pe cineva personal sa castige.De data asta parea ca ar fi mai multe sanse, era deja un 3 din 49! Si a iesit pana la urma.Sunat, prezentat cu un nume oarecare, programat dupa o discutie placuta. Locatia am nimerit-o usor, fiind bine ghidat de fata. Am ajuns la vreme si m-a primit intr-un apartament de 2 camere cochet,micut (mai ales cabina de dus ), dar f ok si numai bun pentru scopul propus. Curat,cu toate dotarile necesare. De dupa usa larg deschisa mi-a aparut in fata Diana. O prezenta tonica si sexy. Cu o fatza draguta, cu buzele foarte rosii, cu niste ochi frumosi de pisica. Cocotata pe tocuri, sa zic min 170 cm, fara .... peste 160 cm sigur. Sa zicem 165:)Mladioasa, cu talie, sani micuti spre medii dar foarte proaspeti, zambetul la fel! M-am simtit in largul meu de la inceput. Nu ca as fii cine stie ce timid, dar Diana stie sa se faca placuta usor si sa se pisiceasca frumos. Asa ca m-am facut rapid lejer si ne-am pus la o tigara. Am primit un prosop curat si mare si tzup tzup la dus. Acolo am tzopait un pic prin cabina,cu grija sa nu-mi lovesc coatele .Ma gandeam cum s-o descurca cineva de vreo 100 de kg acolo. Inautru e ok, la iesire e mai greu. Mai ales daca vrei sa te stergi "in usa" ca sa nu faci balti pe afara. Dar asta e un amanunt atat de **spam editat** fata de restul, ca nici nu conteaza!Diana se dusase inainte sa sosesc, asa ca s-a improspatat un pic cu apa de gura (ceea ce am facut si eu, ca aveam ogurita frumoasa de sarutat) si fuga la dormitor. Igiena fetei e oricum absolut ireprosabila! Nota 10. Asta pentru carcotasii ce se leaga de dusuri, sau lipsa lor.In dormitor am fost un pic timorat de faptul ca .... chiar ajunsesem la ea si din alt mic motiv personal nerelevant. Important este ca am reusit sa ma relaxez repede si am avut parte de un amor de super calitate. Chiar la un moment nu-mi prea venea sa mai termin ca era mult prea bine! Am zis totusi sa nu s-ar calul si .... am facut-o in final! Ce detalii sa va dau? Super FK, intretinut, mangaieri de ambele parti, sanii frumosi si pasarica gustoasa. Piele de pustoaica, fina. Personal mi-a placut foarte mult pasarica domnisoarei, si tactil si si vizual si ca reactii. O pasarica de 10! Si Diana e o femeie foarte senzuala in pat,o nebunie. Pozitii vreo 5, cu schimbari naturale si fara intrebari stupide gen: acuma ce mai facem! O amanta naturala! Diana are o inteligenta peste medie si in pat si in fara lui.Te simte, se msica foarte excitant, are chiar niste miscari foarte interesante si provocatoare de placeri.Eu cred ca am zis deja prea destul. NOTE:Locatia: 8,5 (f curat,cocheta,usor accesibila, fata singura in locatie). Am scazut pentru baia micuta, dar cine vine sa faca recenzii la ...baie?Diana: 10 (am dat destule detalii mai sus)Oral: nu notez ca nu a fost prea mult, dar din cate am "simtit" eu ff ok!Normal: 10GFE: 10Atitudine: 10Igiena: 10Cadoul 250 Lei.o ora. Care de fapt s-a trecut binisor la povestile de dupa. I-am zis sa ma dea ea afara cand crede ca e cazul, dar n-a facut-o, asa ca m-am simtit eu pana la urma. Alta fata de TOP! Fara nici un dubiu! Romania are resurse inepuizabile! Mi-am zis ca nu mai scriu recenzii, ca nu mai merg la fete, ca ..... Liberaceeeee!!!! Unde esti? Daca citesti pe aici, habar n-ai ce pierzi man! Sau ...lady! Având in vedere conversatiile noastre virtuale de pe acest topic, nu aveam niciun dubiu ca nu va fii o întâlnire extraordinara! Ești un om deosebit si conform mesajului Te pup si îți multumesc! 3 2 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Având in vedere conversatiile noastre virtuale de pe acest topic, nu aveam niciun dubiu ca nu va fii o întâlnire extraordinara! Ești un om deosebit si conform mesajului Te pup si îți multumesc! Saru-mana! Nici io n-aveam dubii .... ca sunt asa cum ai zis! Dar stii vorba aia? Sexul se face in doi (in mod normal , nu ma bag in variantele nenumarate), fara o femeie frumoasa si senzuala, nimeni nu e nimic! Mergem la bere si ... pipi! Pardon de expresie! Ne mai vedem! 1 4 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Superb baieti, superb ... deci intuitia mea infailibila strikes again, am zis eu ca-i fata misto ....felicitari ... sau ce sa zic - uraciosilor, mi-ati facut pofta Bata tuturor si sporuri maxime 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Superb baieti, superb ... deci intuitia mea infailibila strikes again, am zis eu ca-i fata misto ....felicitari ... sau ce sa zic - uraciosilor, mi-ati facut pofta Bata tuturor si sporuri maxime Nici nu stii ce recunoscatori iti suntem. Oare vom putea vreodata, in viata asta, sa te rasplatim? In alta ordine de idei, cred ca... O sa-mi pun chilotii TetraSi-o fuR pe Diana Petra. 4 Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nici nu stii ce recunoscatori iti suntem. Oare vom putea vreodata, in viata asta, sa te rasplatim?In alta ordine de idei, cred ca...O sa-mi pun chilotii TetraSi-o fuR pe Diana Petra. ești sigur ca nu e cu t? 1 2 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 18, 2015 ești sigur ca nu e cu t? Numai la prostii te gandesti! 1 Link spre comentariu
mihai1971 Reputație: 87 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 luati-va gandul am furat eu mireasa 1 Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 luati-va gandul am furat eu mireasa Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nici nu stii ce recunoscatori iti suntem. Oare vom putea vreodata, in viata asta, sa te rasplatim? In alta ordine de idei, cred ca... O sa-mi pun chilotii TetraSi-o fuR pe Diana Petra. Pe ea, pe ea si apoi sa ne spui si noua cum a fost .. da' asa cu lux de amanunte, sa ne varam unghia'n gat Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Numai la prostii te gandesti! Nu ma! Ai inteles gresit! Ea e o fata ingenua si se gandeste doar la ..... carTi! 1 4 Link spre comentariu
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nu ma! Ai inteles gresit! Ea e o fata ingenua si se gandeste doar la ..... carTi! De bucate Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2015 De bucate Da bucati mai exact! Una ai fii tu ca esti cam bunutza! 1 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum