cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Vezi ca suntem 3.... deocamdata. OMFG! Atunci pa al treilea il lasam sa-i cumpere rochita de mireasa!
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Chiar 4, cu Bipularu. Deja ma cofuzezi prietene! Cu bipolari parca nu m-as baga! Astia sunt instabili. Acu' auzi ca vrea sa cumpere el tot! Si cu pantofii mei cu ramane?
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Deja ma cofuzezi prietene! Cu bipolari parca nu m-as baga! Astia sunt instabili. Acu' auzi ca vrea sa cumpere el tot! Si cu pantofii mei cu ramane? Cum am stabilit
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Cum am stabilit Si o fi de bine? Sa ma mai gandesc!PS: la telefonul ala cand raspunzi? Sau mai iegzact, cand imi raspunzi? Daca zic ca sunt ala cu pantofii o fi da bine? Aaaa, gata stiu! Romeo, Cosmin si Romeo!
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 O sa-ti dau SMSeu zilele astea!
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 O sa-ti dau SMSeu zilele astea!Cel mai bine așa 85,88 sau 89?
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Eeee nici chiar asa! Da ce 18 nu e bine?
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Eeee nici chiar asa! Da ce 18 nu e bine? E perfect Nici prea,prea, nici foarte,foarte
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 E perfect Nici prea,prea, nici foarte,foarte Merci! Asa ma gandeam si io! Ceva gen: nu te doare si nici nu-ti lipseste! Cu toate ca daca e sa ne luam dupa Marin Preda .... nimic nu prisoseste uneori!Si no sa bag bull shit-ul ala cu dimensiunea nu conteaza, ca e ... pentru fraieri. Da' oricum ar fi, trebuie sa mai stii si altele pe langa. Scoli inalte! In fine, ne auzim saptamana asta sau cel tarziu saptamana viitoare!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2015 Vezi ca suntem 3.... deocamdata. 5. 3 3
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 5.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Postat Octombrie 12, 2015 Sa fim...cei sapte...))
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 12, 2015 Ma faceti sa scriu din nou aici, scuza mea este distanta, da astia de sunteti la doi pasi, mergeti ma la fata ce mama naibii, si terminati cu off topicele. Daca vreti sa faceti un bine scrieti o recenzie , o maslina, nu mai amagiti lumea, ca de-o vrea sa se marite, fraieri sunt destui, da e pacat sa incui in temnita casatoriei asa un spirit liber !
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Sa fim...cei sapte... )) Magnifici! Ca io pitic nu-s!Da mai bine va mai retrageti Ca e cam inghesuiala!Si va dau un iegzemplu! Io ma retrag pana la recenzie! Cand o fi aia, ca la 2 ani de asteptare, mai merge unu'!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2015 Ma faceti sa scriu din nou aici, scuza mea este distanta, da astia de sunteti la doi pasi, mergeti ma la fata ce mama naibii, si terminati cu off topicele. Daca vreti sa faceti un bine scrieti o recenzie , o maslina, nu mai amagiti lumea, ca de-o vrea sa se marite, fraieri sunt destui, da e pacat sa incui in temnita casatoriei asa un spirit liber ! Păi dacă nu răspunde la telefon ... :wallbash
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 12, 2015 Păi dacă nu răspunde la telefon ... :wallbashMa scuzati, nu stiu, nu ma bag !
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Postat Octombrie 12, 2015 Io am sunat si la interfon si tot nu raspunde )
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Păi dacă nu răspunde la telefon ... :wallbash Cumva coRECT! De vreo 2 ani jumate fac amor cu ea virtual! Nici macar la telefon! Ca nu am prins-o neam! Bine, nici nu i-am trimis niciodata mesaj cu:io sunt cel mai tare in pat pe care l-a vazut ea in viatza ei! Cred ca am gresit! Oare?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2015 Da.
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Cumva coRECT! De vreo 2 ani jumate fac amor cu ea virtual! Nici macar la telefon! Ca nu am prins-o neam! Bine, nici nu i-am trimis niciodata mesaj cu:io sunt cel mai tare in pat pe care l-a vazut ea in viatza ei! Cred ca am gresit! Oare? Mare greșeală. Daca primeam un astfel de mesaj, mâncam telefonul
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Postat Octombrie 12, 2015 Hodorogilor daca te grabesti un pic ne ajungi din urma pana la craciun 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Da. Saru-mana da sfat! Maine sun si ii zic ca Io sunt! Ala cel mai tare! 1 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Mare greșeală. Daca primeam un astfel de mesaj, mâncam telefonul Haoleeuu! Sa-ti verifici maine mesageria! Da' sa nu mananci telefonu' ca iar nu mai dau de tine! Sincer acuma! In afara de Bianca777, cu ...care e istorie veche, nu mi s-a intamplat sa sun vreo 2 ani la cineva si sa nu dau de ea! Bine, acuma sa nu-ti imaginezi ca am sunat zilnic, de n ori! Cam asa la saptamana o data sau de max 2 ori. gen luni pe la pranz, marti saptamana urmatoare pe la 15, miercuri peste inca o spatamana la 17. Max 2 apeluri. Asta e! La-i ratat pe cel mai bun! 1 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 12, 2015 Haoleeuu! Sa-ti verifici maine mesageria! Da' sa nu mananci telefonu' ca iar nu mai dau de tine! Sincer acuma! In afara de Bianca777, cu ...care e istorie veche, nu mi s-a intamplat sa sun vreo 2 ani la cineva si sa nu dau de ea! Bine, acuma sa nu-ti imaginezi ca am sunat zilnic, de n ori! Cam asa la saptamana o data sau de max 2 ori. gen luni pe la pranz, marti saptamana urmatoare pe la 15, miercuri peste inca o spatamana la 17. Max 2 apeluri. Asta e! La-i ratat pe cel mai bun!Multumesc, dar, nu m-a ratat, inca n-am ajuns ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum