Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Vezi ca suntem 3.... deocamdata. :laugh2

OMFG! Atunci pa al treilea il lasam sa-i cumpere rochita de mireasa! :giggle:

Postat

Chiar 4, cu Bipularu.

Deja ma cofuzezi prietene! Cu bipolari parca nu m-as baga! Astia sunt instabili. Acu' auzi ca vrea sa cumpere el tot! Si cu pantofii mei cu ramane?

:thinking

• Oras:Bucuresti
Postat

Deja ma cofuzezi prietene! Cu bipolari parca nu m-as baga! Astia sunt instabili. Acu' auzi ca vrea sa cumpere el tot! Si cu pantofii mei cu ramane?

:thinking

Cum am stabilit ;)
Postat

Cum am stabilit ;)

Si o fi de bine? :thinking

Sa ma mai gandesc!

PS: la telefonul ala cand raspunzi? Sau mai iegzact, cand imi raspunzi? :laugh2

Daca zic ca sunt ala cu pantofii o fi da bine? Aaaa, gata stiu! Romeo, Cosmin si Romeo!

Postat

E perfect :) Nici prea,prea, nici foarte,foarte :laugh2

Merci! Asa ma gandeam si io! Ceva gen: nu te doare si nici nu-ti lipseste!  :laugh2 Cu toate ca daca e sa ne luam dupa Marin Preda .... nimic nu prisoseste uneori!

Si no sa bag bull shit-ul ala cu dimensiunea nu conteaza, ca e ... pentru fraieri. Da' oricum ar fi, trebuie sa mai stii si altele pe langa. Scoli inalte! In fine, ne auzim saptamana asta sau cel tarziu saptamana viitoare!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vezi ca suntem 3.... deocamdata. :laugh2

5.

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Mai trebuie 2 :))

Vizitator sarlatanu
Postat

Sa fim...cei sapte...:)))

• Oras:Lost in the wind
Postat

Ma faceti sa scriu din nou aici, scuza mea este distanta, da astia de sunteti la doi pasi, mergeti ma la fata ce mama naibii, si terminati cu off topicele. Daca vreti sa faceti un bine scrieti o recenzie , o maslina, nu mai amagiti lumea, ca de-o vrea sa se marite, fraieri sunt destui, da e pacat sa incui in temnita casatoriei asa un spirit liber !

Postat

Sa fim...cei sapte... :)))

Magnifici! Ca io pitic nu-s!

Da mai bine va mai retrageti Ca e cam inghesuiala!

Si va dau un iegzemplu! Io ma retrag pana la recenzie! Cand o fi aia, ca la 2 ani de asteptare, mai merge unu'!

Postat

Ma faceti sa scriu din nou aici, scuza mea este distanta, da astia de sunteti la doi pasi, mergeti ma la fata ce mama naibii, si terminati cu off topicele. Daca vreti sa faceti un bine scrieti o recenzie , o maslina, nu mai amagiti lumea, ca de-o vrea sa se marite, fraieri sunt destui, da e pacat sa incui in temnita casatoriei asa un spirit liber !

Păi dacă nu răspunde la telefon ...  :wallbash

Postat

Ma scuzati, nu stiu, nu ma bag !
Vizitator sarlatanu
Postat

Io am sunat si la interfon si tot nu raspunde :))

Postat

Cumva coRECT! De vreo 2 ani jumate fac amor cu ea virtual! Nici macar la telefon! Ca nu am prins-o neam! Bine, nici nu i-am trimis niciodata mesaj cu:io sunt cel mai tare in pat pe care l-a vazut ea in viatza ei! Cred ca am gresit! Oare? :)

Postat

Cumva coRECT! De vreo 2 ani jumate fac amor cu ea virtual! Nici macar la telefon! Ca nu am prins-o neam! Bine, nici nu i-am trimis niciodata mesaj cu:io sunt cel mai tare in pat pe care l-a vazut ea in viatza ei! Cred ca am gresit! Oare? :)

Mare greșeală. Daca primeam un astfel de mesaj, mâncam telefonul :laugh2

Vizitator
Postat

Hodorogilor  :laugh2  :laugh2  :laugh2

daca te grabesti un pic ne ajungi din urma pana la craciun

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mare greșeală. Daca primeam un astfel de mesaj, mâncam telefonul :laugh2

Haoleeuu! Sa-ti verifici maine mesageria! Da' sa nu mananci telefonu' ca iar nu mai dau de tine! :laugh2

Sincer acuma! In afara de Bianca777, cu ...care e istorie veche, nu mi s-a intamplat sa sun vreo 2 ani la cineva si sa nu dau de ea! Bine, acuma sa nu-ti imaginezi ca am sunat zilnic, de n ori! Cam asa la saptamana o data sau de max 2 ori. gen luni pe la pranz, marti saptamana urmatoare pe la 15, miercuri peste inca o spatamana la 17. Max 2 apeluri. Asta e! La-i ratat pe cel mai bun!

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Haoleeuu! Sa-ti verifici maine mesageria! Da' sa nu mananci telefonu' ca iar nu mai dau de tine! :laugh2

Sincer acuma! In afara de Bianca777, cu ...care e istorie veche, nu mi s-a intamplat sa sun vreo 2 ani la cineva si sa nu dau de ea! Bine, acuma sa nu-ti imaginezi ca am sunat zilnic, de n ori! Cam asa la saptamana o data sau de max 2 ori. gen luni pe la pranz, marti saptamana urmatoare pe la 15, miercuri peste inca o spatamana la 17. Max 2 apeluri. Asta e! La-i ratat pe cel mai bun!

Multumesc, dar, nu m-a ratat, inca n-am ajuns !
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...