Sari la conținut

Trans Dezirett

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

salutare..tarziu dau un raspuns dar poate te mai ajuta cu ceva...am fost eu la tipa respectiva in timisoara tot ce iti pot spune e ca e ok e curata e si activa si pasiva si se comporta frumos...e o tipa de treaba.

• Oras:ClujNapoca
  • Oras:ClujNapoca
Postat

este anunt de oradea ?

Doru, te rog ceva detalii mai concrete despre fiinta din anunt daca ai fost pe la el a.

Postat

este anunt de oradea ?

Doru, te rog ceva detalii mai concrete despre fiinta din anunt daca ai fost pe la el a.

salutare si imi cer scuze pt intarzierea asa de mare... da eu am fost de doua ori si am sa mai merg cand am sa pot.. cum am scris mai sus e ok merita banii pe care am platit am cerut sa fie activa cu mine si pasiva  asa a si facut nimic de reprosat  e curata locatie curata  usor de gasit   mai multe detalii ce sa mai scriu ..eu zic sa  mergi..

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Cum am scris in topicul cu transe in Timisoara, si eu am fost la Deziret si nu o recomand. Nu mai reiau ce am scris, daca ai chef poti sa te uiti acolo.

Din punctul meu de vedere e de evitat

Postat

Cum am scris in topicul cu transe in Timisoara, si eu am fost la Deziret si nu o recomand. Nu mai reiau ce am scris, daca ai chef poti sa te uiti acolo.

Din punctul meu de vedere e de evitat

...ma rog...eu am mai fost si la alte transe si nu am fost multumit..unele te grabeste alta a vorbit de parca era o mahalagoaica..dar la dezirat nu am patit asa sau poate doar cu mine e asa..:) in fine un lucru e cert..nu poti multumii pe toata lumea orice ai face.

• Oras:iasi
Postat

Salutare,

Am fost si eu pt prima data la o TS si am ramas f placut impresionat, ESTE ce-a din poze, sani sunt reali (siliconati).

Ca recenzie:

Am vazut anuntul (pt prima data o TS reala in Iasi), am sunat si a raspuns. O voce usor ragusita (probabil de la AC) tu bune intonatii feminine imi confirma datele anuntului si pretul, stabilim locatia si intalnirea.

Ajung la locatie din mici indicatii primite prin tel si urc.

Aici o adevarata realitate o TS cu sani la vedere cred undeva marimea 4, un fundulet obraznic si o tinuta sexy ma invita inauntru, trag o fuga pana la toaleta si revin in camera unde dupa 2 min de convorbire telefonica stabilim doleantele, totul protejat intai a fost ea activa si vreau sa zic k i;se ridica usor apoi cand am observat ca are si bilute ma dat gata. Am luat;o usor oral apoi a a trecut la actiune unde a fost foarte bine pozitionata la cererea mea in poz misionarul sa ma pot juca cu sani ei f fermi (silicoane) dar f placute.

Dupa cateva miscari am trecut eu la activ si aici explozia a fost iminenta.

Aspect fizic: 8 (are sani f ok, iar jos dotatrea este ideala cel putin pt mine)

Oral: 9 (nu am stat prea mult, nu stiu cat de bine o duce pana l capat)

Anal: Activ-10 Pasiv-10

GFE: f comunicativa si se face placuta, am discutat cu mare usurinta despre alte colege de breasla 10

Amatorilor le doresc ciocane tari!

Postat

Salutare,

Am fost si eu pt prima data la o TS si am ramas f placut impresionat, ESTE ce-a din poze, sani sunt reali (siliconati).

Ca recenzie:

Am vazut anuntul (pt prima data o TS reala in Iasi), am sunat si a raspuns. O voce usor ragusita (probabil de la AC) tu bune intonatii feminine imi confirma datele anuntului si pretul, stabilim locatia si intalnirea.

Ajung la locatie din mici indicatii primite prin tel si urc.

Aici o adevarata realitate o TS cu sani la vedere cred undeva marimea 4, un fundulet obraznic si o tinuta sexy ma invita inauntru, trag o fuga pana la toaleta si revin in camera unde dupa 2 min de convorbire telefonica stabilim doleantele, totul protejat intai a fost ea activa si vreau sa zic k i;se ridica usor apoi cand am observat ca are si bilute ma dat gata. Am luat;o usor oral apoi a a trecut la actiune unde a fost foarte bine pozitionata la cererea mea in poz misionarul sa ma pot juca cu sani ei f fermi (silicoane) dar f placute.

Dupa cateva miscari am trecut eu la activ si aici explozia a fost iminenta.

Aspect fizic: 8 (are sani f ok, iar jos dotatrea este ideala cel putin pt mine)

Oral: 9 (nu am stat prea mult, nu stiu cat de bine o duce pana l capat)

Anal: Activ-10 Pasiv-10

GFE: f comunicativa si se face placuta, am discutat cu mare usurinta despre alte colege de breasla 10

Amatorilor le doresc ciocane tari!

Halatul: 150 - 40min

• Oras:PulaMe
  • Oras:PulaMe
Postat

Mai stie cineva daca mai activeaza domnita Deziret? :)

Cautati tiganci acum vai capu vostru,e la puscarie in Italia  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.