Sari la conținut

TOP SATU MARE : < Andra 0740502153 >

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Va salut! Chiar daca nu am mai vazut recenzii pe acest topic de multa vreme, am zis sa ma risc si sa-i fac o vizita. Am sunat-o pe numarul de telefon din anuntul de pe Publi. Comunicat usor, primit adresa, un apartament in centrul orasului. Femeia matura 40+ cateva Kg in plus, dar se tine bine pt varsta ei. Punctul forte sanii mari si fermi si un fund bombat maricel. Am vorbit cateva minute, vorbeste incet si putin ragusita. Apartament mic, bine dotat, in camera de actiune are accesorii si jucarii pt dominare, ea ca parte activa. As fi vrut sa incerc pe ea toate jucariile, poate data viitoare. La inceput am crezut ca-i teapa, plictisita, parca satula de pula. ..Dar, dupa ce am incalzit-o putin, cu atingeri, frecat la pizda, incepe sa intre in joc. M-am jucat cu pula pe la funduletul ei, am intrebato de anal, s-a uitat la pula mea si a zis: nu. Am facut doar normal protejat, se misca bine, stramta in pizda, geme natural. O experienta placuta. Am stat o jumatate de ora, 200 cu 400. De revenit, posibil. Fiind fan mature cand mai vin prin oras se poate sa-i mai fac o vizita. Spor!

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 01.10.2025 la 20:51, mustaciosul 77 a spus:

Mai exista "freza" si acum?😊

Am pus si eu o intrebare; ati murit cu totii de pe topicul asta de nu raspunde nimeni?

• Haha 1
Postat
Acum 20 ore, mustaciosul 77 a spus:

Am pus si eu o intrebare; ati murit cu totii de pe topicul asta de nu raspunde nimeni?

Faină freză, oricum!

Poate nu vor să o împartă băieții cu noi 🤣

• Oras:Satu Mare
Postat
Acum 13 ore, Calaretul19 a spus:

Faină freză, oricum!

Este top Andra.. contactati si veti afla..

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 ore, Calaretul19 a spus:

Faină freză, oricum!

Asa cred si eu...😊

Postat
Acum 10 ore, Ramiz2 a spus:

Este top Andra.. contactati si veti afla..

Și nu poți să răspunzi la ce te-a întrebat colegul?daca mai are freza sau nu?

Postat
Acum 1 oră, Calaretul19 a spus:

Eu zic sa ia telefonul in mana si poate fsce o programare...totul este delicios la Andra...

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 ore, Calaretul19 a spus:

Nu cred ca vrea! Poate il cunoaste si il sisteaza total!😊

• Haha 1
Postat
Acum 6 ore, mustaciosul 77 a spus:

Nu cred ca vrea! Poate il cunoaste si il sisteaza total!😊

Scuze dar nu inteleg asta cu blocatul? Fiecare trebuie aa experimenteze situatia..... 

Postat

Salutare oameni buni! Nu de mult am vizitat-o pe Andra (playgirl) si am fost absolut dezamagit ( nu o recomand deloc) deoarece ajunsesem la locatie am asteptat dupa ea 15 minute desi spunea la tel ca ajunge in 2 minute. Cand a sosit nici nu ma saluta..( hai ca poate avea o zi proasta sau cine stie) 

Locatia e murdara si erau 17 grade… zic ca hai sa fac un dus repede sa ne apucam de treaba. “ Tu nu faci duc pana nu platesti” . Zic ok, nici o problema, iam dat 200 cadou. So vazut pe ea ca nu avea chef… 

Am ajuns in pat, iam facut un masaj fain si cand iam zis sa se intoarca pe spate nu avea chef… zic ok, hai sa continuam cu masaj. Am ajuns la fundulet..” acolo nu imi place”… deja nici eu nu aveam chef de ea dar totusi avand in vedere ca eu sunt dependent de anal, tot am vrut sa-i vad gaura…. Gaura nu so vazut doar ditamai hemoroizi cat degetul mare. 
Am trecut la oral extrem de slab facut, am terminat foarte greu. Cand iam atins intre picioare “ nici acolo nu imi place”…

Doamna are undeva la 50 de ani, nu-i frumoasa deloc, pe site foloseste pozele facute din 2014. 
Nu recomand la nimeni. 

• Oras:bucuresti
Postat

Citesc ce a scris colegu și undeva și cred ce zice o cunosc pe doamna din2013 am fost de cate ori am poposit  pe la ea mereu a fost dura că era masaj erotic sau era sex, are doar40 , in rest cu hemoroizii nu știu nu am controlat o dar atitudine urâtă are asta e clar

Postat

Bine zici anul2014 dar tot așa atitudine urat ai avut, de2 ori am fost in rest am rămas scârbit grăbești , vb urat daca te crezi domina atunci lăsate de meserie 

Postat

Asa ceva.chiar Andra noastra.io am avut treaba de aici cu multe fetiță sincer.inceput de grase si subțirică si tânără si chiar pana la 60 ani.fiecare cu burta sani lasati pana la buric.mi de tatuaje si pirsinguri.

Andra o femeie in toate fire.mie mio fost plăcută cu ia.mio permis si ale mele ce vreau nui cu fițe si speculari in cap.am putut sal ating unde am dorit si lam putut gusta peste tot.petru noi cel puțin pt mine.ce mi-am dorit am facut.sa fiu mulțumit ca pentru bănuți astea primim cea nu avem acasa.cinstits frumoasa si are si un corp placut si sexy.stie ce are de făcut nu se da sfânt .nui cu două fețe.

Postat

Buna. Ajung maine in oras si ma gandesc sa te revizitez. Ai in locatie tinutele cu care apari in poze? Pantofi cu toc, cizmulitele, etc? Ultima oara cand am vorbit nu le mai aveai si sti ca mie imi place sa ne si jucam 😉😋

Postat
La 17.11.2025 la 18:41, KingSize69 a spus:

Buna. Ajung maine in oras si ma gandesc sa te revizitez. Ai in locatie tinutele cu care apari in poze? Pantofi cu toc, cizmulitele, etc? Ultima oara cand am vorbit nu le mai aveai si sti ca mie imi place sa ne si jucam 😉😋

Buna. Poti lasa o lista actualizata cu preturi si servicii? Raspuns la intrebarea de mai sus. Multumesc

Postat

Va salut!

Fiind din nou la voi in oras, m-am oprit la Andra petru o jumatate de ora. Intalnirea a avut loc in apartamentul ei din centru. Din ce am inteles atunci a ajuns si ea in locatie. S-a dus sa se improspateze, intre timp eu i-am ales tinuta cu ce sa se imbrace. In camera de actiune avea mai multe tinute pregatite. S-a imbracat, incaltat cu tocuri inalte. Si acuma mi se scoala pula cand ma gandesc ce bine arata, cu rochita mulata pe fundulet si decoletul generos. Chiar i-am reprosat de ce nu posteaza poze noi ca cele vechi din punctul meu de vedere o dezavantajeaza. La fel ca la intalnirile anterioare, la inceput e foarte rece, imbufnata, mofturoasa. Dar, dupa ce o mangai putin, te joci putin cu pasarica ei... se schimba total. Am pus-o langa perete, unde i-am aplicat 2-3 palmute peste fundulet, pedeapsa ca nu mi-a raspuns la intrebarea de mai sus. A comentat ceva dar nu parea deranjata. Am luat-o pe la spate, geme foarte frumos, pasarica stramta, da contre, se implica. Terminat pe funduletul ei grozav, am ramas sa admir putin tatuajul, timp in care ma frecam cu pula de fesele ei bine definite. Din punctul meu de vedere, merita. Singurul ei minus, e ca nu vrea sa faca oralul neprotejat. 

Amenda, 200 Ron.

Spor!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.