Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mda... cumva "a dres busuiocu' ".... A scos niste morti si raniti pe gura, cred ca romanii din tribune s-au cam inrosit in obraz de rusine... =)) =))

Bine că nu și-a băgat pula! 😄 Nu am văzut meciul, că sm fost foarte ocupat-doar câteva frânturi.

Am văzut bună parte din meciul Serenei aseară... am avut coșmaruri! Arăta precum Godzilla, cu echipamentul ăla.

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bine că nu și-a băgat pula! Nu am văzut meciul, că sm fost foarte ocupat-doar câteva frânturi.

Am văzut bună parte din meciul Serenei aseară... am avut coșmaruri! Arăta precum Godzilla, cu echipamentul ăla.

EXACT aceeasi senzatie am avut-o si eu ! Un fel de taur negru bagat intr-un costum de culoare neagra... =)) =)) :slap2 :slap2

Postat

EXACT aceeasi senzatie am avut-o si eu ! Un fel de taur negru bagat intr-un costum de culoare neagra... =)) =)) :slap2 :slap2

Un fel de gorilă, mai degrabă.

• Minus 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator
Postat

Ar trebui sa aiba un meci usor, pe Stephens a cam batut-o pana acum.

Ar trebui... O finala nu e simpla, mai ales o finala de GS...

• Like 1
Postat

Dacă nici acum ... 

• Minus 2
Postat

Jur că mă uit dezbrăcat la meci! Dacă nici așa n-o stimulez pe Simonica, mă las de labă! ðŸ˜

Toate ca toate, sper să ne facă o surpriză frumoasă mâine! 😎

• Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

simona e imprevizibila. poate castiga maine sau dimpotriva, reediteaza un alt esec: oboseala meciurilor precedente, cioara va fi prins o zi miraculoasa, iar o tine pulpa sau glezna pe Simonica plm...etc.etc...Simona e agonie si extaz. dupa ce-ti da orgasme, are un asa dar de a ti-o da la coaie si la ficati, de mama, mama! 

asa ca, sunt sceptic, dar sper sa ma contrazica! 

PS:  Simona n-a demonstrat pana acum ca are mentalitate si pedigree pentru castigarea unor astfel de titluri. o arata statistica. asta, fireste, nu inseamna ca nu poate s-o faca de acum incolo, iar daca se va intampla asta, Simona va deveni cu adevarat o alta jucatoare, cu alta mentalitate, cu alta descatusare ...pentru ca se va fi creat precedentul. cred ca aceasta "incredere ca se poate, ca a reusit" ar fi cel mai mare castig de pe urma unui tiltlu de grand slam. dupa acest moment, Halep va fi alta Halep.

Postat

simona e imprevizibila. poate castiga maine sau dimpotriva, reediteaza un alt esec: oboseala meciurilor precedente, cioara va fi prins o zi miraculoasa, iar o tine pulpa sau glezna pe Simonica plm...etc.etc...Simona e agonie si extaz. dupa ce-ti da orgasme, are un asa dar de a ti-o da la coaie si la ficati, de mama, mama!

PS: Simona n-a demonstrat pana acum ca are mentalitate si pedigree pentru castigarea unor astfel de titluri. o arata statistica. asta, fireste, nu inseamna ca nu poate s-o faca de acum incolo, iar daca se va intampla asta, Simona va deveni cu adevarat o alta jucatoare, cu alta mentalitate, cu alta descatusare ...pentru ca se va fi creat precedentul. cred ca aceasta "incredere ca se poate, ca a reusit" ar fi cel mai mare castig de pe urma unui tiltlu de grand slam. dupa acest moment, Halep va fi alta Halep.

Da, subscriu la ce ai spus. Imbold are, încrederea îi lipsește. Sperăm că mâine iese din zonă ei de confort 😎

Vizitator
Postat

Mie îmi pare cam ciudată victoria asta cu Muguruza.

Întrebarea mea e pentru cine s-au făcut jocurile? S-au decis ăștia să-i dea și ei un GS sau s-o salte pe jucătoarea americană ?

Mi-e că după treaba cu americanii, ora lor, somnu de frumusețe, televiziuni și alte vrăjeli... Știm un'se duce.

Da' mergem pe burtă până mâine.

Postat

PS:  Simona n-a demonstrat pana acum ca are mentalitate si pedigree pentru castigarea unor astfel de titluri. o arata statistica. asta, fireste, nu inseamna ca nu poate s-o faca de acum incolo, iar daca se va intampla asta, Simona va deveni cu adevarat o alta jucatoare, cu alta mentalitate, cu alta descatusare ...pentru ca se va fi creat precedentul. cred ca aceasta "incredere ca se poate, ca a reusit" ar fi cel mai mare castig de pe urma unui tiltlu de grand slam. dupa acest moment, Halep va fi alta Halep.

A demonstrat din plin, atât in meciul u Kerber, cât și ieri, cu Muguruza, că s-a schimbat mult în bine, la mental.

Mie îmi pare cam ciudată victoria asta cu Muguruza.

Întrebarea mea e pentru cine s-au făcut jocurile? S-au decis ăștia să-i dea și ei un GS sau s-o salte pe jucătoarea americană ?

Mi-e că după treaba cu americanii, ora lor, somnu de frumusețe, televiziuni și alte vrăjeli... Știm un'se duce.

Da' mergem pe burtă până mâine.

Ai citit prea multe cărți din gama "Codul lui Da Vinci.
  • Minus 2
Vizitator
Postat

A demonstrat din plin, atât in meciul u Kerber, cât și ieri, cu Muguruza, că s-a schimbat mult în bine, la mental.

de fapt, star wars :)))
  • Like 1
Postat

maine e testul, maine vedem daca a invatat ceva din cele 3 infrangeri si daca se poate monta, fizic si psihic, pentru a castiga. vreau sa cred ca nu va fi lovita de vreo accidentare, vreau sa cred ca la final nu voi auzi aceleasi explicatii: s-a adunat oboseala (buburuza m-a stors, kerber m-a tocat marunt), am facut tot ce-am putut, dar stephens mi-a aratat ca e serena williams 2 si a jucat extraterestru...

nu mai pot cu astea, nu mai pot...orice altceva, dar nu asa ceva! 

eventual sa joace cu stanga, sa-si dea chilotii jos, sa dea  numai slice-uri, sa plm ceva...daca pierde! nu mai pot cu lacrimi ca la acces direct, cu justificari, cu nervi si rachete trantite, ca apoi sa fim inundati de acelasi val de tsunami-flegma din partea romanasilor... :)

deci, tatal nostru care ne esti in ceruri, se poate alt scenariu?  :)))))))))))) daca nu e prea mult:)

PS: bag pl in clasamentele si rankingul lor! cum dracu sa fii nr 1 mondial doar pe baza unor puncte care se aduna ca la pacanele, insa tu n-ai castigat niciodata potul cel mare, ci doar premiute mai mult sau mai putin "grele"? Cum? dar daca asa zice regulamentele lor...plm! 

nu zic ca Simona n-are valoare, e a noastra, o respect, tre sa fim mandri de ea - imi pare rau ca si-a dat tatele alea mari jos, dar deh, cu ele se lupta cu gravitatia si nu mai ajungea unde e acum - insa ea este o "victima" a unui sistem ultramarketizat, malaxor si producator de bani, care, iata, produce jucatori ultra-umflati care nu stau pe nimic daca-i scuturi! 

deci, Simona, ia dracu grand slamu si inchide-ne gurile, tuturor, dar tuturor! :)

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

of topic.

Salut cosmine. Mi-e dor de tine. :)

Vizitator
Postat

maine e testul, maine vedem daca a invatat ceva din cele 3 infrangeri si daca se poate monta, fizic si psihic, pentru a castiga. vreau sa cred ca nu va fi lovita de vreo accidentare, vreau sa cred ca la final nu voi auzi aceleasi explicatii: s-a adunat oboseala (buburuza m-a stors, kerber m-a tocat marunt), am facut tot ce-am putut, dar stephens mi-a aratat ca e serena williams 2 si a jucat extraterestru...

eventual sa joace cu stanga, sa-si dea chilotii jos, sa dea  numai slice-uri, sa plm ceva...daca pierde! nu mai pot cu lacrimi ca la acces direct, cu justificari, cu nervi si rachete trantite, ca apoi sa fim inundati de acelasi val de tsunami-flegma din partea romanasilor...:) 

deci, tatal nostru care ne esti in ceruri, se poate alt scenariu?  :)))))))))))) daca nu e prea mult:)

Nene, io făceam zece ani exact în ziua în care Milanu' lu' Berlusconi ne cumpărau cu 4-0.

Sa nu ziceți ca bat câmpii, Maradona deja se droga de cel puțin 3 ani, la Napoli, și e curat ieșea la teste....

Postat

eventual sa joace cu stanga, sa-si dea chilotii jos, sa dea  numai slice-uri, sa plm ceva...daca pierde! nu mai pot cu lacrimi ca la acces direct, cu justificari, cu nervi si rachete trantite, ca apoi sa fim inundati de acelasi val de tsunami-flegma din partea romanasilor...:) 

Crezi că are vreo importanță faptul că mai poți tu, au ba?

Mâine, Simona câștigă! Punct!

• Minus 2
Postat

Crezi că are vreo importanță faptul că mai poți tu, au ba?

Mâine, Simona câștigă! Punct!

amin!

Vizitator ana paraschiv
Postat

eventual sa joace cu stanga, sa-si dea chilotii jos, sa dea  numai slice-uri, sa plm ceva...daca pierde! nu mai pot cu lacrimi ca la acces direct, cu justificari, cu nervi si rachete trantite, ca apoi sa fim inundati de acelasi val de tsunami-flegma din partea romanasilor... :)

PS: bag pl in clasamentele si rankingul lor! cum dracu sa fii nr 1 mondial doar pe baza unor puncte care se aduna ca la pacanele, insa tu n-ai castigat niciodata potul cel mare, ci doar premiute mai mult sau mai putin "grele"? Cum? dar daca asa zice regulamentele lor...plm! 

nu zic ca Simona n-are valoare, e a noastra, o respect, tre sa fim mandri de ea - imi pare rau ca si-a dat tatele alea mari jos, dar deh, cu ele se lupta cu gravitatia si nu mai ajungea unde e acum - insa ea este o "victima" a unui sistem ultramarketizat, malaxor si producator de bani, care, iata, produce jucatori ultra-umflati care nu stau pe nimic daca-i scuturi! 

deci, Simona, ia dracu grand slamu si inchide-ne gurile, tuturor, dar tuturor! :)

Salut. Am citit doar chestia aia cu " cum sa fii nr 1. cand nu ai castigat un turneu mare.

Pai nu doar in tenis este asa.

Steaua 86 a castigat cupa campionilor jucand cu echipe foarte proaste.

Atletico Madrid a luat campionatul in spania, fara sa bata pe barca sau pe real...doar pe cele mici....cfr in romania, anul asta, a luat campionatul fara sa bata pe fcsb....si exemple sunt milioane...

• Like 1
Vizitator batranul george
Postat

Nene, io făceam zece ani exact în ziua în care Milanu' lu' Berlusconi ne cumpărau cu 4-0.

Sa nu ziceți ca bat câmpii, Maradona deja se droga de cel puțin 3 ani, la Napoli, și e curat ieșea la teste....

io faceam 11 ani cand ne batea Milanu cu 4-0, deci sunt mai batran decat tine Picoane.

Plm, altfel nu mi se zicea Batranul

• Like 2
  • Minus 3
Postat

io faceam 11 ani cand ne batea Milanu cu 4-0, deci sunt mai batran decat tine Picoane.

Plm, altfel nu mi se zicea Batranul

Cu cin' te cerți bre?
  • Minus 2
Postat

Cu cin' te cerți bre?

am baut o fanta si nu mai vad bine

• Like 2
  • Minus 3
Postat

am baut o fanta si nu mai vad bine

Fanta roz?

• Minus 2
Postat

Fanta roz?

pe aia am lins-o

• Like 1
  • Minus 3

Postat

pe aia am lins-o

Satz fie dă bine!

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...