cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 Mda, Wawa a facut pana la urma un mare... caca :laugh2 Daaaaa. Si acum Gaquet si-o ia de la master Djokovici! Colt, lung de line, mortos! Masina breee.Si ce zici de Serena care a demolat-o pe Sharapova. Io cred ca anul asta face Marele Slem! Nu are adversare!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 Si ca de obicei, dupa ce Mergea ii bate pe fratii Bryan si-o ia de la Tecau.Tecau la a patra finala la Wimbledon. Primele 3 peirdute. Poate acum!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 10, 2015 Djokovici e primul finalist la Wimbledon!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 13, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11108515_10153156561463732_1360759480410384289_n.jpg?oh=4bac944dd5b87d599d753545847027de&oe=561C0BDB
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11108515_10153156561463732_1360759480410384289_n.jpg?oh=4bac944dd5b87d599d753545847027de&oe=561C0BDB O poza epica! Daca ii da o palma Serena lui Novak ii zbuara fulgii! Sau mai bine un "oi geri"! Ca are coapsele duble! Trebuia sa-l pui si pe Tecau in poza. E si el Campion la Wimbledon!
cosmin r Reputație: -982 Postat August 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 13, 2015 Am revenit la tenis. De fapt nu eu ci Halep!Ieri a batut-o in stil de mare campioana pe mai vechea cunostinta, ex no.1 Jelena Jankovici alias JJ. Bine femeia are o varsta de acum si e pe panta descrescatoare. Dar Halep a jucat bine. De urmarit! AZI de la 20 cu A Kerber (no.11 mondial) clienta ei. Bafta Simona!
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 Stire de acum 30 de min.Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki denunță regulile instaurate de WTA, ea fiind obligată să participe la turneul de la Toronto, deși simțea că nu este pregătită, scrie L'Equipe.Caroline Wozniacki a pierdut în primul tur al turneului WTA de la Toronto în fața elvețiencei Belinda Bencic. Ea dă vina pentru acest lucru pe Women's Tennis Association (WTA). În fapt, când o jucătoare se află în Top 10 și este angajată într-un turneu, nu este posibil să nu joace turneul fără să primească amenzi severe. Jucătoarea canadiană, care abia se refăcuse după o accidentare la un picior, critică WTA, deoarece aceste reguli au obligat-o să reia competiția fără să aibă timp suficient să se antreneze și, chiar dacă nu a fost ridicolă în fața lui Bencic (7-5, 7-5), ea nu a putut să joace cel mai bun tenis al său. ''WTA spune: 'vrem ca jucătoarele noastre să fie în stare bună de sănătate, vrem ca ele să joace la cel mai înalt nivel în fiecare turneu, iar nivelul să fie ridicat' și asta este foarte bine, a declarat jucătoarea daneză. Însă faptul că ne împing să jucăm atunci când nu suntem pregătite 100%, cu asta nu sunt de acord''. Pai fa , disperato, cand iei bani cu caciula e bine, nu? E bine sa fii vedeta, sa fii in centrul atentiei dar cand nu ai chef sa joci sau esti iesita din forma brusc nu mai e OK ca tre sa joci la turnee.... Joaca acolo blondo ca asta ti-e menirea, nu mai comenta ca e inutil. Da? 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat August 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 13, 2015 Stire de acum 30 de min.Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki denunță regulile instaurate de WTA, ea fiind obligată să participe la turneul de la Toronto, deși simțea că nu este pregătită, scrie L'Equipe.Caroline Wozniacki a pierdut în primul tur al turneului WTA de la Toronto în fața elvețiencei Belinda Bencic. Ea dă vina pentru acest lucru pe Women's Tennis Association (WTA). În fapt, când o jucătoare se află în Top 10 și este angajată într-un turneu, nu este posibil să nu joace turneul fără să primească amenzi severe. Jucătoarea canadiană, care abia se refăcuse după o accidentare la un picior, critică WTA, deoarece aceste reguli au obligat-o să reia competiția fără să aibă timp suficient să se antreneze și, chiar dacă nu a fost ridicolă în fața lui Bencic (7-5, 7-5), ea nu a putut să joace cel mai bun tenis al său. ''WTA spune: 'vrem ca jucătoarele noastre să fie în stare bună de sănătate, vrem ca ele să joace la cel mai înalt nivel în fiecare turneu, iar nivelul să fie ridicat' și asta este foarte bine, a declarat jucătoarea daneză. Însă faptul că ne împing să jucăm atunci când nu suntem pregătite 100%, cu asta nu sunt de acord''. Pai fa , disperato, cand iei bani cu caciula e bine, nu? E bine sa fii vedeta, sa fii in centrul atentiei dar cand nu ai chef sa joci sau esti iesita din forma brusc nu mai e OK ca tre sa joci la turnee.... Joaca acolo blondo ca asta ti-e menirea, nu mai comenta ca e inutil. Da? Just. la nivelul ala de malai nu mai e democratie! "E reguli" stricte! 1 3
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 Just. la nivelul ala de malai nu mai e democratie! "E reguli" stricte!Pe Halep nu am auzit-o sa se planga in modul asta patetic)))) 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat August 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 13, 2015 In plus regulile alea nu sunt chiar arbitrare! Iti place faima si malaiul? OK. prestezi! Oamenii aia din organizatie nu aduc bani de acasa sa le dea fetelor! Au contracte de sponsorizare stricte. In fapt, fetele de top produc imagine la orice turneu. De acolo ies banii. Nu joaca, e turneu de kkt si sponsorii sunt nemultumiti. Pe drept cuvant! Ei dau banii. Daca nu esti accidentata si te consulta un medic acreditat sa zica " nu poate sa joace", atunci trebuie sa joci. Chiar daca nu-ti convine.
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2015 Am văzut meciurile cu JJ și Kerber. Părea că începe să-și regăsească forma. Dar ... aceeași inconstanță pe parcursul unui meci sau set ( caracteristic tuturor fetelor din circuit, de altfel), serviciul decent, să zicem, o formă fizică foarte bună, moral-volitiv la fel, gap-uri de concentrare, căteva mingii geniale dar și o grămadă de erori neforțate. Pozitiv e faptul că iată. în timp ce multe jucătoare de top au fost eliminate, ea merge mai departe în turneu. Să sperăm că și-a făcut bine programul în vederea US Open. 1 3
cosmin r Reputație: -982 Postat August 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 14, 2015 Pozitiv e faptul ca a legat 2 victorii la 2 jucatoare bune din turneu. In rest, mai vedem! Azi e prima ocazie, tot de la 20:00 cu A Radwanska.
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2015 Ce meci aiuritor cu Aga! De la 0-6 în primul set, la 6-1 în setul 3 ( s-a relaxat la 5-0).Aceeași condiție fizică bună ( cu asta a învins-o pe polakă), putere de revenire extraordinară și dârzenie, câteva lovituri magistrale ( și Radwabska a avut), procentaj bun la primul serviciu ( 64%), daaaarrr... ghemuri multe pierdute pe serviciu, multe erori neforțate ( 15 în primul set, 12 în al doilea ... al treilea nu mai contează poloneza fiind sfârșită fizic). Am mai remarcat câteva drive-voleuri de excepție a Simonei - era deficitară rău la acest capitol).Am mai remarcat rochia de manelistă a Radwanskăi.
mișkin Reputație: 344 Postat August 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 16, 2015 Sa vedem cum se va mobiliza pentru meciul cu Bencic...pariu ca mintea si strategia ei era axata pe Serena.
picon Reputație: 1046 Postat August 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 16, 2015 Bencici vine cu moral ridicat după victoria în fața lui Big Mamma, practic și-a depășit condiția și nu are nimic de pierdut. A jucat totuși 3 seturi grele, pe când Simona 2, într-un meci fără istoric. E de văzut dacă va intra infatuată sau o va lua tare de la început pe Bencici.Problema Simonei este că face prea multe greșeli neforțate ( 40-45) și că intră greu în meci. Pozitiv e faptul că și-a îmbunătățit unele lovituri deficitare în trecut ( voleul și drive-voleul, scurtele). Și a redevenit " rea". 1 3
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 17, 2015 Adevarata problema a Simonei este in continuare SERVICIUL!!!!Faptul ca isi face foarte greu serviciul e naspa. E adevarat ca nu o ajuta foarte mult nici statura, insa aici totusi poate face mult mai bine. Are inca mult de munca. Daca v-ati uitat, pe parcursul acestui turneu Simona a piedut cate 12 gameuri pe serviciul ei in 2 partide (chiar daca a castigat in final)! Si in restul destule. Numai ieri au fost parca vreo 7-8! Enorm. Un serviciu bun i-ar facea viata mai usoara si ar castiga mai multe puncte cu un efort mai mic. Asa nu ar mai ajunge la epuizare fizica. Apoi mai sunt curios cum va evolua la Cincinnati dupa retragerea de aseara. Daca va evolua! Nu stiu daca duce 2 turnee la rand si apoi sa intre la US Open!
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 17, 2015 Si apropos de Cincinnati, sa mai facem niste evaluari. Bine, dupa ultimele turnee e si greu sa faci asa ceva! Dar incerc. Jumatatea de sus a tabloului: Saisprezecimi:Williams - Pironkova 1Knapp - Errani 2Suarez N - oricare 1Venus W - A Ivanovici 2Kvitova - Lisicki 1Bouchard - Svitolina ? spre 2Kerber/Bencic (greu!!!!) - Pennetta 1Putintseva - Safarova 2 Optimi:Williams - Errani 1Suarez - Ivanovici 1/2Kvitova - Svitolina 1Kerber - Safarova 2 (as merge pe Kerber pentru ca Bencic e inca pustoaica, nu stiu daca duce la acelasi nivel 2 turnee la rand) Sferturi:Williams - Ivanovici 1 (as merge pe Ivanovici ca parca e in revenire de forma)Kvitova - Safarova 1 Semifinala:Williams - Kvitova Jumatatea de jos a tabloului: Saisprezecimi:Wozniacki - Azarenka 1/2 (merg pe mana lui Wozniacki, cu toate ca e greu cu Azarenka)Vinci - Muguruza 2Petkovic - Giorgi 1Mladenovici - Halep 1/2 (o sa o iau pe Halep ca sa facem un exercitiu de imaginatie, dar cred ca pierde sau se retrage)Pliskova - Stosur 1/2 (si totusi Pliskova. Si Stosur are sanse, macar sa ia un set)Jelena J - Bacsinzky 1/2 (Daca o tin balamalele bate JJ)Radwanska - I Begu/A Cornet (merg pe mana romancei totusi) 1Lepchenco - Sharapova 2 Optimi:Wozniacki - Muguruza 1Petkovic - Halep 2 (daca nu se retrage si joaca bine cu Mlade, bate)Pliskova - JJRadwanska - Sharapova 2 (Shara e odihnita si are nevoie de rezultate sa ramana pe 2) Sferturi:Wozniacki - Halep 1 (cam aici cred ca iese daca nu a iesit deja. Pauza de refacere pentru US Open)Pliskova - Sharapova 2 Semifinale:Wozniacki - Sharapova 1/2 (mai degraba Shara) Finala:Williams - Sharapova 1 (2-0 la seturi) Cam asa as vedea eu acum. Dar orice e posibil. Chiar si o finala gen: Kvitova - Azarenka sau Errani - Radwanska Bafta la pariori!
picon Reputație: 1046 Postat August 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 17, 2015 Acum Simona are o problemă de strategie. Ori se recuperează repede ( se pre că nu e o problemă musculară/tendoane/ ligamente), ci a avut o indispoziție cauzată de căldură/oboseală sau altceva ce nu e de durată) și participă la Cincinnati, după care spune pass la următorul turneu pentru a se odihni pentru US Open, ori nu joacă la Cincinnati pentru a se recupera și participa la New Haven și US Open. Eu cred că va alege prima variantă. Depinde de ce anume i-a cauzat abandonul. 1 3
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 17, 2015 Cred ca oboseala si caldura e raspunsul. Dar ma rog! Ori aici (Cincinnati) ori la urmatorul va zice pas. Ca nu le poate duce pe toate! Si sa mai joace si la US Open! Undeva va pasa sigur. Nu stiu daca de la primul tur in care trebuie sa intre!
moccasin Reputație: -4 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Poate ca idiotul de Kyrgios avea dreptate si il insela nevasta pe Wawrinka...dar plm, nu era treaba lui sa spuna asta pentru ca nu e detectiv privat platit de elvetian si nici ziarist: asa ca ii dau cartonas rosu. Cu toate ca l-a enervat atat de rau pe Waweinka incat bietul om a abandonat prin setul 3...sau poate asta a si urmarit greco-australianul))) Inca ceva - de ce naiba accepta Australia atatia grecotei jegosi sa ii devina cetateni? In timp ce pe romani ii cam deporteaza.... Australianul Nick Kyrgios a declanşat ceea ce ar putea deveni scandalul anului în tenisul mondial. Jucătorul de 20 de ani l-a jignit pe elveţianul Stanislas Wawrinka, în timpul meciului direct de laRogers Cup, turneu transmis de Digi Sport.În debutul setului doi, microfoanele de pe teren au surprins o remarcă pe care Kyrgios a făcut-o la adresa prietenei lui Wawrinka.Australianul i-a transmis adversarului său că un alt jucător din circuit, conaţionalul său Thanasi Kokkinakis, ar fi avut o relaţie cu iubita actualului campion de la Roland Garros.La finalul meciului, încheiat cu victoria lui Kyrgios, scor 6-7, 6-3, 4-0, după ce Wawrinka a abandonat din motive medicale, elveţianul a criticat reacţia pe care a avut-o adversarul său şi a solicitat o reacţie din partea ATP."Nu este nevoie de un astfel de comportament. Sper că ATP va lua o decizie importantă împotriva lui de această dată.Sunt atât de dezamăgit să văd un alt sportiv care să fie atât de lipsit de respect, într-un mod în care nici nu mi-l pot imagina. Ceea ce a spus nu aş spune nici celui mai rău duşman", a scris Wawrinka, pe contul său de Twitter.De cealaltă parte, întrebat despre incident la finalul meciului, Kyrgios s-a apărat, spunând că a fost provocat de al patrulea jucător al lumii."Începuse să devină puţin agasant. În tensiunea momentului, nu ştiu, pur şi simplu am spus-o", a precizat australianul.Nick Kyrgios, care a devenit cunoscut la nivel internaţional după ce l-a eliminat pe Rafa Nadal de la Wimbledon, în 2014, este cunoscut ca unul dintre cei mai capricioşi jucători din circuit. De-a lungul carierei, a fost protagonistul mai multor momente controversate. 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Acum Simona are o problemă de strategie. Ori se recuperează repede ( se pre că nu e o problemă musculară/tendoane/ ligamente), ci a avut o indispoziție cauzată de căldură/oboseală sau altceva ce nu e de durată) și participă la Cincinnati, după care spune pass la următorul turneu pentru a se odihni pentru US Open, ori nu joacă la Cincinnati pentru a se recupera și participa la New Haven și US Open. Eu cred că va alege prima variantă. Depinde de ce anume i-a cauzat abandonul. Eu am auzit ca are un iubit si ca asta ii consuma energia...sper sa nu fie asa iar daca e, macar sa invete sa impace si capra (gagiul) si varza (turneele importante). Ca doar si Serena se fute, , nu mai zic de Sharapova...nici una nu e calugaritza. 1
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 17, 2015 Toate, sau apraope toate au cordaci. ca nu-s la manastire. Dar depinde cum iti organizezi timpul. Uneori e chiar benefic! 1 3
picon Reputație: 1046 Postat August 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 17, 2015 Și toate au avut momente de scădere a nivelului și perioade de regres. Unele au revenit, altele sau cam plafonat, alternând rezultate spectaculoase cu meciuri catastrofale. Inconstanța, repet, este mult mai prezentă la fetele din circuit decât la băieți.
cosmin r Reputație: -982 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 19, 2015 Corectura dupa incheierea turul 1 Si apropos de Cincinnati, sa mai facem niste evaluari. Bine, dupa ultimele turnee e si greu sa faci asa ceva! Dar incerc. Jumatatea de sus a tabloului: Saisprezecimi:Williams - Pironkova 1 DAKnapp - Errani 2 NU Knapp - Gavrilova 1Suarez N - oricare 1 NU Stephens - Barthel 1Venus W - A Ivanovici 2 DA si DA (Venus s-a retras)Kvitova - Lisicki 1 NU Kvitova - Garcia 1Bouchard - Svitolina ? spre 2 DA Kerber/Bencic (greu!!!!) - Pennetta 1 DA Bencic - Pennetta 1 (greu si aici, pentru acelasi motiv cu Bencic, expus la Optimi)Putintseva - Safarova 2 NU Vandeweghe - Safarova 2 Optimi:Williams - Errani 1Suarez - Ivanovici 1/2Kvitova - Svitolina 1Kerber - Safarova 2 (as merge pe Kerber pentru ca Bencic e inca pustoaica, nu stiu daca duce la acelasi nivel 2 turnee la rand) Sferturi:Williams - Ivanovici 1 (as merge pe Ivanovici ca parca e in revenire de forma)Kvitova - Safarova 1 Semifinala:Williams - Kvitova Jumatatea de jos a tabloului: Saisprezecimi:Wozniacki - Azarenka 1/2 (merg pe mana lui Wozniacki, cu toate ca e greu cu Azarenka) DA Vinci - Muguruza 2 NU Pavlyuchencova - Shvedova 1Petkovic - Giorgi 1 DAMladenovici - Halep 1/2 (o sa o iau pe Halep ca sa facem un exercitiu de imaginatie, dar cred ca pierde sau se retrage) DAPliskova - Stosur 1/2 (si totusi Pliskova. Si Stosur are sanse, macar sa ia un set) NU Pliskova - Babos 1Jelena J - Bacsinzky 1/2 (Daca o tin balamalele bate JJ) NU JJ - M Keys 1Radwanska - I Begu/A Cornet (merg pe mana romancei totusi) 1 NU Schmiedlova - I Begu 2Lepchenco - Sharapova 2 NU ca s-a retras Shara Lepchenco - ? Optimi:Wozniacki - Muguruza 1Petkovic - Halep 2 (daca nu se retrage si joaca bine cu Mlade, bate)Pliskova - JJRadwanska - Sharapova 2 (Shara e odihnita si are nevoie de rezultate sa ramana pe 2) Sferturi:Wozniacki - Halep 1 (cam aici cred ca iese daca nu a iesit deja. Pauza de refacere pentru US Open)Pliskova - Sharapova 2 Semifinale:Wozniacki - Sharapova 1/2 (mai degraba Shara) Finala:Williams - Sharapova 1 (2-0 la seturi) Cam asa as vedea eu acum. Dar orice e posibil. Chiar si o finala gen: Kvitova - Azarenka sau Errani - Radwanska Bafta la pariori!
moccasin Reputație: -4 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Upssss, iar a picat Halep sa joace cu Mladenova)))) cred ca deja a luat -o tremuriciul. Mereu o bate franco-bulgaroaica asta))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum