Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Halep inca nu si-a rezolvat problema cu serviciul. E 3-1 pt Mlade, break. Bine, nu se rezolva peste noapte, dar .... e greu

Postat

Re-break la zero! Halep! E buna la astea. Pacat de servicu. 2-3 in setul 2.

Postat

Rebreak Malde cu Halep. %-4 pt Halep si serveste Mlade. Sunt mai multe game-uri pe care le ia pe serviciul adversarei. Naspa!

Postat

Na ca a batut-o! Halep pe Mlade! Cam greu dar in fine!

Sa mai vedem si cum mai sta tabelul de joc.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ieri dupa corecturile din primul tur mi-au iesit 12 din 16 rezultate corecte. In primul tur am mai fost si retragerea Sharapovei, nescontata.

Sa vedem mai departe.

Am zis la inceput de turneu:                                                               A fost:

Optimi:

Williams - Errani 1                                                                          Williams - Knapp 1

Suarez - Ivanovici 1/2                                                                     Sthepens - Ivanovici 2

Kvitova - Svitolina 1                                                                       Garcia - Svitolina 2

Kerber - Safarova 2                                                                       Bencic - Safarova 2

Wozniacki - Muguruza 1                                                                 Azarenka - Pavlyuchencova 1

Petkovic - Halep 2                                                                          Petkovic - Halep 2

Pliskova - JJ 1                                                                                Pliskova - JJ 1

Radwanska - Sharapova 2                                                            Smieldlova - Lepchenko 2

Cu bold sunt cele apreciate corect. Adica 50% corect. Dar daca ies estimarile din optimi pot ajunge la 62,5%!

Sferturile estimate la inceput de turneu de mine:                              Acum estimez:

Williams - Ivanovici 1                                                                     Williams (1) - Ivanovici (7) 1   

Kvitova - Safarova 1                                                                     Svitolina (18) - Safarova (6) 2

Wozniacki - Halep 1                                                                      Azarenka (20) - Halep (3) 1/2

Pliskova - Sharapova 2                                                                Pliskova (8) - Lepchenco (47) 1

In paranteze e clasamentu WTA live!

Daca iese ce am estimat la inceput de truneu eu ar fi 5 din 8 in sferturi. Nu tocmai rau. Mai vedem.

Postat

Da-o-n mortii ei ei de barbat pe Serena W!!!!

Sa-mi bag pula in gatii ei de androgina robocap!!!!

Frateeee! Nu se poate sa serveasca asa!!!

Afara din WTA!!! Du-te fai la ATP sugea-mi-ai pwla!!!

PS: De la 3-1 pentru Halep in set 1, a inceput tiganca barbat sa bata mingea de nereturnat! Asta nu mai e tenis de femei. Out in pwla mea de transexuala S Williams!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da-o-n mortii ei ei de barbat pe Serena W!!!!

Sa-mi bag pula in gatii ei de androgina robocap!!!!

Frateeee! Nu se poate sa serveasca asa!!!

Afara din WTA!!! Du-te fai la ATP sugea-mi-ai pwla!!!

PS: De la 3-1 pentru Halep in set 1, a inceput tiganca barbat sa bata mingea de nereturnat! Asta nu mai e tenis de femei. Out in pwla mea de

transexuala S Williams!

As zice ca ai dreptate..asta joaca 1 la 1 cu Djokovici lejer.. :)
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

As zice ca ai dreptate..asta joaca 1 la 1 cu Djokovici lejer.. :)

Pai a si zis, chiar la modul serios, ca nu e tentata sa joace cu Nole, pentru ca ii este rusine, cica - zice ea - l-ar umili cu 6-0 in mai putin de o ora ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

pe canalele Digi si Eurosport nu. Cauta pe net sau daca ai antena satelit, mi se pare ca ESPN 1 si US Sport 1 transmite.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

pe canalele Digi si Eurosport nu. Cauta pe net sau daca ai antena satelit, mi se pare ca ESPN 1 si US Sport 1 transmite.

Ms.
Postat

Ai fumat ceva? 

Probabil tocmai asta e problema. Ca nu!

Frate Halep a jucat super bine in ultimele 2 turnee. Mai ales asta. Dar in finala cu Ciborgul SW sansele sunt minime. N-am vazut atatia asi in momente decisive decat la barabati, la super top!. Si totusi saraca Halep se chinuie sa bata MONSTRUL!!!! Eu as elimina-o din circuit pe S Williams! Nu are ce sa caute cu fetele!

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Probabil tocmai asta e problema. Ca nu!

Frate Halep a jucat super bine in ultimele 2 turnee. Mai ales asta. Dar in finala cu Ciborgul SW sansele sunt minime. N-am vazut atatia asi in momente decisive decat la barabati, la super top!. Si totusi saraca Halep se chinuie sa bata MONSTRUL!!!! Eu as elimina-o din circuit pe S Williams! Nu are ce sa caute cu fetele!

Nu trebuie sa fii asa acid, man ! Sa nu uitam cine ii antrenor, un monstru sacru in tenis, Patrick Muratoglu. Plus preparatorul fizic, training-coaching, nutritionist, este EXTREM de fit pentru varsta ei, da este un fel de fit dus la extrem, dar cu ultra-tehnologia ultra avansata din ziua de astazi se poate face performanta si dupa 30 de ani in tenis. Uite si la Fede', pai acum 10 ani isi inchipuia cineva ca ar fi posibil asa ceva ? Tenisul a progresat enorm in ultimii 20-30 de ani, la fel cum a progresat si pregatirea fizica, rezistenta la efort, conditia fizica la varste inaintate, etc. (vezi si batranelul ala de 99 de ani sau 101 ani parca, care a stabilit un nou record - nu mai retin cat - pentru alergare pe distanta de 200m, la categoria +80 de ani)... World's changing...

• Like 1
Postat

De data asta tot respectul pentru asta mica!!! A noastra! Io cred ca muream de nervi pana acum! La cti asi a bagat monstru negru si umflat!  Inca lupta! Si daca pierde, tot are respectul meu! Si cred ca a multora! Nu numai romani!

Postat

Ai numarat cati asi are SW? Nu cred! Las-o in pwla mea de evolutie! E un mic monstru barbatos SW care nu are ce cauta in circuitul WTA!

Sau castigatoarele imparabile din serva 2? Nici Nole nu poate asa!

Nu trebuie sa fii asa acid, man ! Sa nu uitam cine ii antrenor, un monstru sacru in tenis, Patrick Muratoglu. Plus preparatorul fizic, training-coaching, nutritionist, este EXTREM de fit pentru varsta ei, da este un fel de fit dus la extrem, dar cu ultra-tehnologia ultra avansata din ziua de astazi se poate face performanta si dupa 30 de ani in tenis. Uite si la Fede', pai acum 10 ani isi inchipuia cineva ca ar fi posibil asa ceva ? Tenisul a progresat enorm in ultimii 20-30 de ani, la fel cum a progresat si pregatirea fizica, rezistenta la efort, conditia fizica la varste inaintate, etc. (vezi si batranelul ala de 99 de ani sau 101 ani parca, care a stabilit un nou record - nu mai retin cat - pentru alergare pe distanta de 200m, la categoria +80 de ani)... World's changing...

Postat

Ce tiebreak!!!

Sa-mi bag pwla in SW again! Sorry Picon sunt mai pasional!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...