Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Finala: Djokovic - Federer (nu cred ca mai poate intoarce Stan meciul). O reeditare a finalelor de la Wimbledon, US Open, Cincinatti... Hai Fedex! Desi e greu cu sarbul. E o masinarie, precum era Nadal. Compenseaza lipsa de talent cu un efort fizic inuman. 

Vizitator worldoftanks
Postat

Felicitari Horia Tecau! Felicitari Florin Mergea!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Oarecum previzibile finalele. Ca si rezultat. Ca partcipanti previzibile doar la simplu.

Nole s-a revansat la Federrer si l-a executat in 2 seturi.

Tecau continua traditia si il executa pe Mergea. Trece pe locul 1 mondial si termina anul acolo sus! Oricum o mare performanta pentru amandoi!

Bravo lor!

• Minus 6
Postat

Poate invata si Simona ceva de la cei doi...ceva ambitie,determinare,hotarare. Pt ca sa fim seriosi,in afara de Serena,poate si Sharapova,nu sunt in top 10 cine stie ce mari jucatoare. Individual e mai buna ca majoritatea. Dar cred ca la ea e problema de ordin psihic. Trebuie sa treaca,cum a facut Tecau,peste mentalitatea balcanica.

Vizitator worldoftanks
Postat

Din pacate Halep este mereu linsa in cur de presa desi rezultatele ei sunt, as zice, mediocre. Faptul ca este pe locul 2 mondial este doar o conjunctura. Nu a castigat nimic important. Sa nu uitam ca Wozniaki a fost lider mondial un an si nu a castigat vreun turneu semnificativ. I se zicea regina fara coroana. Din puntul meu de vedere este o jucatoare de pluton care doar a fost avantajata de anumite culoare de este inca pe locul 2 mondial.

• Like 2
Postat

Cel mai bine au zis-o ieri fratii Bryan! Felicitari cuplului Bopanna/Tecau! Merita locul 1! pentru ca noi credem ca No.1 trebuie sa castige macar un GS in acel an! Si Tecau a castigat, noi nu! Bravo lor pentru declaratia asta.

Simona? E No.2 de mai bine de un an si ....nimic.Un singur Masters important, Indian Wells. In rest doar dezamagiri la turneele mari si de GS!

• Minus 6
Vizitator worldoftanks
Postat

Tecau/Rojer colega, nu Tecau/Bopanna :-) Fratii Bryan au obosit si ei. Au totusi 37 ani. Oricum au o cariera fabuloasa. Respect lor!

• Like 1
Postat

Scuze. Nu mai corectez. Am scris despre ei de mi s-au tocit buricele degetelor dar .... mai greseste omul! Las' sa vada lumea ca mai gresesc si eu! :laugh2

• Minus 6
Vizitator worldoftanks
Postat

Eu abia astept Australian Open 2016. Vreau sa vad perechea de dublu mixt Higins/Paes :-) Prin '97-'98 era fenomenala Higins la simplu. Sincer nu-mi amintesc ce s-a intamplat de a disparut din peisaj. Iar acum la dublu mixt cu "tataia" de Paes defileaza :-)

Postat

Eu abia astept Australian Open 2016. Vreau sa vad perechea de dublu mixt Higins/Paes :-) Prin '97-'98 era fenomenala Higins la simplu. Sincer nu-mi amintesc ce s-a intamplat de a disparut din peisaj. Iar acum la dublu mixt cu "tataia" de Paes defileaza :-)

Hingis a fost no.1 WTA la simplu la un punct. La bataie cu nemtoaica Steffi Graf. La un meci de simplu, un dement, fan al lui Steffi Graf a injunghiat-o pe M Hingissi apoi nu si-a mai revenit multa vreme. Cam niciodata la simplu. DE vreo 2-3 ani a reintrat in circuit la dublu. Si o face in mare stil, la feminin si dublu mixt!

Vizitator worldoftanks
Postat

Hmmm...eu stiam ca Monica Seles a fost injunghitata. De Higins nu stiam. O sa cercetez subiectul.

• Like 1
Postat

Hmmm...eu stiam ca Monica Seles a fost injunghitata. De Higins nu stiam. O sa cercetez subiectul.

:((( Ai dreptate! Azi o cam dau in bara cu gandul la ... vara! Era Monica S. Hingis doar a avut parte de niste accidentari si prin 2007, sau 2008 de un test pozitiv de dopaj! A fost suspendata si s-a retras pana in 2013.

Scuze!

• Minus 6
Vizitator worldoftanks
Postat

:((( Ai dreptate! Azi o cam dau in bara cu gandul la ... vara! Era Monica S. Hingis doar a avut parte de niste accidentari si prin 2007, sau 2008 de un test pozitiv de dopaj! A fost suspendata si s-a retras pana in 2013.

Scuze!

Nici o problema. Cautam pe goagăl si nu gaseam nimic. Imi plaacea de Seles. Era singura care ii facea fata lui Graff. Pacat de incidentul ala.

• Like 1
Postat

Felicitari Horia Tecau pentru titlul acordat de ancheta GSP: Sportivul anului!

Il merita cu prisosinta! parerea mea!

iata si TOPUL:
1) Horia Tecau - tenis - dublu masculin

2) Simona Halep - tenis - simplu feminin

3) Eliza Samara - tenis de masa

4) Mihail Nistor - box

5) Marian Dragulescu - gimnastica ( o revenire de senzatia la varsta lui!!!)

6: Echipa feminina de spada

7) Andreea Chitu - judo

Dupa cum se vede, tenisul, subiectul topicului meu, a luat crema anul asta! :)

• Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi la ce jale e în sportul românesc, tenisul poate să aducă medalii la 4 din cele 5 probe la J.O. 

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator worldoftanks
Postat

Singurele sanse de medalii (dupa parerea mea) sunt la tenis, handbal(daca ne calificam), gimnastica (sper la un argint cel mult), scrima (poate), judo (poate) si...cam atat. Atletismul e mort de ceva timp, canotaj/caiac canoe nu mai e cea fost... pentru alte sporturi s-a facut parastasul de mult. 2000 si 2004 au fost olimpiade rodnice pentru sportul romanesc. In rest doar au reusit unii sa scape turma.

Hai Romania :-)

• Like 1
Vizitator
Postat

Mai n-am mai cautat (spre rusinea mea), Simonel sau alte romance joaca in primul turneu al anului de la Adelaide ?

Vizitator worldoftanks
Postat

Joaca (foto atasat).

post-187379-0-08690100-1450985085_thumb.jpeg

Vizitator
Postat

:thinking Hmm... s-a putea sa fie anul lui Marin Cilic ! Sau al lui Milos !

Vizitator worldoftanks
Postat

La masculin "tataia" Federer nu ar trebui sa aiba probleme in a castiga titlul.

post-187379-0-31413300-1450985833_thumb.jpeg

Vizitator worldoftanks
Postat

Eu sper ca Federer sa se impuna la Brisbane. Nu-l vom mai vedea foarte mult jucand si ar fi placut sa-l mai vad castigand cateva trofee. O fi Djokovici jucatorul momentului, dar eu consider ca Federer are un talent, o naturalete si eleganta in miscari/lovituri inegalabile. Poate ca Djokovici il va depasi la numar de grand slam-uri, dar pentru mine Federer este si va ramane cel mai talentat jucator din istoria tenisului, cu cel mai placut tenis pentru noi privitorii.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Eu sper ca Federer sa se impuna la Brisbane. Nu-l vom mai vedea foarte mult jucand si ar fi placut sa-l mai vad castigand cateva trofee. O fi Djokovici jucatorul momentului, dar eu consider ca Federer are un talent, o naturalete si eleganta in miscari/lovituri inegalabile. Poate ca Djokovici il va depasi la numar de grand slam-uri, dar pentru mine Federer este si va ramane cel mai talentat jucator din istoria tenisului, cu cel mai placut tenis pentru noi privitorii.

Corect ! :hihat

Insa eu nu cred ca Fedex sa se retraga undeva inainte de 2017-2018 ! (Parerea mea :) )

Iar Nole da, este pe val acum, dar vin din spate Kyrgios, Borna Coric, Raonic si lupii tineri ! Si nu se stie daca nu cumva Rafa nu va renaste din propria cenusa anul ce vine ! ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...