Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cate smecherii se fac si la pariuri...nu m-ar mira. Sa nu uitam de marele scandal si din snooker cu John Higgins (campionul mondial prins facand smecherii). Ori o fi tot cu gandul la vacanta Lopez, la pizde...

Djokovic ar fi castigat cu Brown stand si la vestiar :) Astept finala Djokovic-Nadal la Doha, respectiv Federer-Nishikori/Raonic la Brisbane. Asta daca nu vor fi surprize :)

Yeap, a propos de snooker Stephen Lee e suspendat pana in 2017 (parca) !

Vizitator worldoftanks
Postat

Yeap, a propos de snooker Stephen Lee e suspendat pana in 2017 (parca) !

Si asta a fost prins cu gainarii?  :laugh2

Vizitator worldoftanks
Postat

De Stephen Lee nu stiam. Se pare ca a fost suspendat pentru 12 ani!!!! Suspendarea curge din 2012 si expira in 2024. S-a pensionat anticipat  :laugh2

Perechea Nadal/Verdasco a fost eliminata de niste necunoscuti :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deocamdată Simona a început printr-o ... retragere! Cred că e o decizie mai degrabă tactică. Foarte tare turneul de la Brisbane, tare și prima adversară a anului. Probabil au considerat ea și stafful ei că e mai bine ca prima adversară, primele două eventual, să fie mai ușoare. 

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Deocamdată Simona a început printr-o ... retragere! Cred că e o decizie mai degrabă tactică. Foarte tare turneul de la Brisbane, tare și prima adversară a anului. Probabil au considerat ea și stafful ei că e mai bine ca prima adversară, primele două eventual, să fie mai ușoare. 

Alta retragere... nu stiu totusi cat de bine e ! :slap2 Ideea e ca Vika e din nou pe val si s-ar putea sa puna probleme mari jucatoarelor de top anul asta (poate nu Serenei, dar celelalte s-a putea sa aiba probleme cu ea)....

Vizitator worldoftanks
Postat

Cum preconizam aseara...Halep s-a retras "in glorie". Cam aveam dreptate acum cateva luni cand ziceam tot aici ca este o jucatoare mediocra, care se afla pe locul 2 mondial de mai bine de un an datorita unei conjuncturi extrem de favorabile. Nu a castigat nimic si nu va castiga nici un turneu major cu asemenea atitudine. Asa a fost si Wozniaki nr 1 mondial timp de 1 an fara sa castige nimic. Are de invatat de la Tecau!

Postat

Eh, s-a retras și Sharapova! Cred ca e totuși strategie. E indicat sa începi anul nu cu meci tare la care se poate întâmpla orice. Trebuie sa o iei progresiv. Sau poate a forțat la antrenamente. Vom vedea!

Vizitator
Postat

Bai nene, l-a facut branza cu smantana Ilya Marchencko pe Ferrer ! Ce frumos a jucat Ferrer la Mubadalla si astazi parca a jucat ca un c*& ! :shocked :shocked :shocked :slap2 :slap2 :slap2

Vizitator
Postat

Marchenko asta e bun....

Postat

Simona, Sharapova, Muguruza, Azarenka, Serena, toate s-au retras din motive medicale, toate aflate în top. Poate fi așa cum am mai zis, strategie, poate fi o problemă de readaptare la efort mare după aproape 2 luni de pauză competițională, poate fi câte ceva din fiecare. 

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ia uite cum prostu' de Berdych se bate singur... chestie de moral, cum sa ai 2 mingi de break (gamul 3 parca) pe serviciul lui Nole si sa nu profiti !?

Vizitator worldoftanks
Postat

Nadal e umilit. Djokovic se pare ca nu poate fi oprit decat de Federer. Abia astept urmatorul meci intre sarb si elvetian.

Vizitator
Postat

Nadal e umilit. Djokovic se pare ca nu poate fi oprit decat de Federer. Abia astept urmatorul meci intre sarb si elvetian.

L-a facut muci astazi ! Deocamdata in afara de Federer (si Wawrinka, uneori), nu are cine sa-l bata pe Nole deocamdata... Astazi a fost si un meci psihologic, prima data l-a depasit Nole pe Rafa in meciurile directe (24-23), probabil a fost un stress psihologic pentru Rafa. Daca te uitai la loja lui Nadal, si Roig si Unchiu Nadal eram cam plouati de la inceput, se cam astepta toata lumea ca rezultatul acesta....

Vizitator worldoftanks
Postat

Si Federer tocmai a pierdut pentru a doua oara in cariera in fata canadianului Raonic.

Postat

S-au retras și Kvitova și Radwanska.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

S-au retras și Kvitova și Radwanska.  :laugh2

E clar, tactica pentru AO !.... Oare se retrage Simona iarasi ? Oricum, Errani o facuse cu ou si cu otet saptamana trecuta ca nu e serioasa, ca strica tabloul de concurs, ca strica strategia de joc, etc. samd...

Vizitator worldoftanks
Postat

Halep a dezamagit la ffffoarte multe turnee abandonand/retragandu-se. Organizatorii au mereu de pierdut. Spectatorii la fel. Au cumparat bilete pentru niste partide care nu mai au loc sau care dureaza 30 minute. Continuand astfel nu va mai fi invitata sa participe. Se investesc prea multi bani pentru a strica afacerile o figuranta, o LAŞĂ care nu are verticalitate pt a pierde in teren. Parerea mea.

• Like 1
Vizitator
Postat

Halep a dezamagit la ffffoarte multe turnee abandonand/retragandu-se. Organizatorii au mereu de pierdut. Spectatorii la fel. Au cumparat bilete pentru niste partide care nu mai au loc sau care dureaza 30 minute. Continuand astfel nu va mai fi invitata sa participe. Se investesc prea multi bani pentru a strica afacerile o figuranta, o LAŞĂ care nu are verticalitate pt a pierde in teren. Parerea mea.

Aici ai si nu ai dreptate, intr-adevar, probabil ca nu e pe placul tuturor jucatoarelor si spectatorilor lucrul asta, dar nu au ce face nici jucatoarele, nici spectatorii! Pai asa, daca ar fi fost, ori de cate ori se retragea Zvonareva sau Lisicki, sau Petkovic, care au avut muulltteee accidentari (Vera de asta s-a si retras atat de devreme) nu ar mai fi trebui sa joace nici unde in circuit. Aaa, da, nu o mai invita la vreun turneu ITF, sau exhibition, sau invitational event (gen IPTL sau asemanator), dar nu iti pot refuza participarea la Grand Slam-uri sau la turneele WTA din seria Masters, pentru ca alea sunt daca nu ma insel chiar obligatorii, chiar poate fi penalizata cu depunctari daca absenteaza ne-motivat (parca). Ideea nu este asta, ideea este sa fie mai bine pregatita fizic ca sa nu mai abandoneze atat (Nadal sau Fedex sau Nole nu ar abandona din principiu, datorie de moral fata de spectatori, fata de antrenor, parinti, lojele lor, etc.).Atitudinea face diferenta, intotdeauna...

Vizitator worldoftanks
Postat

Părere cam aiurea. 

Sper sa ma insel si sa o vedem facand o figura frumoasa la Australian Open. Vom vedea  :hihat

Postat

Și iată primul meci al anului pentru Simona! Victorie destul de neconvingătoare împotriva unei Garcia, jucătoare de pluton în acest moment.

Un prim set câștigat cu un 6-4 fără strălucire, dar și fără mari probleme, un set 2 pierdut clar, cu 2-6 și o revenire cu panaș în setul 3 (6-1). Am văzut cu un ochi meciul, fiind la birou, dar din ce am văzut am remarcat: 

- problema la picior pare a fi reală. În primele 2 seturi a jucat economicos, încercând parcă să câștige prin valoarea superioară și pe greșelile adversarei. I-a ieșit în primul set, în al doilea însă franțuzoaica a apăsat pe accelerație și a câștigat.

- în setul 3, Simona a jucat mult mai serios, a lovit mai tare, mai precis, s-a concentrat mai mult și a julit-o grav pe Garcia. Îndârjită (privirea ei a spus multe), alergat mai mult și mai multă siguranță.

- aceleași probleme la serviciu, deși a avut un procent deloc rău la primul ( 73%). Totuși nu cu multă forță și nu foarte plasat. Al doilea, cam dezastruos.

- mai puține nervozități ca în alte meciuri.

- erori neforțate decente ( 24 în 3 seturi), mai multe în seturile 1 și mai ales 2.

- puterea de a reveni.

Să vedem cum va fi cu tendonul ăla și cum gestiona meciul următor.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator worldoftanks
Postat

Sa-mi fie cu iertare, dar daca nici pe kuznetsova nu o bati, ce pretentii sa ai in fata mariei sharapova sau serenei williams ? :(

Postat

A dat chix în câteva momente cheie: când s-a reluat jocul și avea 5-4 la seturi și 40-0 pe serviciul adversarei, sau la 3-5 în ultimul set, la scorul de 40-15 a greșit o minge super-ușoară. Ar fi putut să împingă game-ul către prelungiri. A mai greșit câteva mingii ușoare, care i-a produs iritare și a făcut-o să greșească în continuare. Ar trebui să înțeleagă faptul că peste fileu se află totuși o adversară care joacă și ea, iar ea, că oricine de altfel, nu poate fi perfectă. O minge greșită e o minge greșită, o minge bine jucată de adversară e o minge bine jucată ... ai pierdut punctul, continui mai concentrat, calm și îți vezi de joc, nu te mai uiți înapoi. Asta cred eu că este marea ei problemă.  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...