Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

De ce nu ma mira?

post-187379-0-58295800-1453625322_thumb.jpg

Vizitator
Postat

De ce nu ma mira?

A dat tac'su un interviu pentru Mediafax (desi stiam ca Virginia Ruzici e PR-ul ei) in care a informat presa ca Simona Halep va lipsi din circuit o luna/o luna si jumatate pentru o operatie de deviatie de sept ! :thinking :habarnam De abia dupa aceea a pus Simona mesajul pe pagina ei de FB !

Vizitator worldoftanks
Postat

Mereu cand e vorba de FedCup se opereaza de limbrici, deviatie de sept, hemoroizi sau mai stiu eu ce...

Vizitator worldoftanks
Postat

Federer l-a executate scurt pe Goffin in 3 seturi. Era de asteptat sa castige, dar nu speram sa o faca atat de usor. Urmeaza Berdych cu care a a mai avut probleme. Hai Fedex! Vreau un meci cu Djokovic in semifinale. E o reala placere sa vezi jucand acest titan al tenisului, iar meciurile cu Djokovic sunt mereu fenomenale. De fept, Federer nu este un titan doar in tenis, este un titan in sport. Poate cel mai mare sportiv din toate timpurile. Nu incerc sa iau din merite nimanui, ii respect pe toti marii sportivi (si nu sunt putini), dar parca omul asta este un artist, are un talent nativ, nu pare a depune efort cand joaca, este atat de natural si se vede ca joaca si de placere nu doar pentru bani. Nu voi pierde nici un meci al lui Federer pana se retrage. Tenisul va fi, din pacate, mult mai sarac fara el. Pe Djokovic, exceptandu-l pe Federer care si anul trecut l-a batut de 3 ori, nu prea are cine sa-l opreasca. Wawrinka si Murray sunt inconstanti. Tsonga, Berdych, Nishikori, Ferrer nu au castigat nimic important si nici nu cred ca o vor face. Desi, Nishikori l-a eliminat pe Djokoman in 2014 la US Open (parca). Om trai si om vedea.

Worloftanks out!  :hihat

• Oras:bucuresti
Postat

Da. Federer - Djokovici. Si Murray - Raonic. Semifinalele AO

De fapt finala din semifinale. F-D

In continuare turneul masculin este mult mai previzibil decat cel feminin. Nu sunt atatea surprize ca acolo. No.1,2, si 3 sunt in semifinale. Plus no.13 care l-a scos pe Wawrika no.4.

La fete e dramatic de imprevizibil. In afara de Serena toate pot pierde la orcine!

Deci anul asta Djokovici si Serena. Ce surpriza!!!! :)

• Minus 6
Vizitator worldoftanks
Postat

Pacat ca nu se intalnesc in finala Federer cu Djokovic :(

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai ce l-a spulberat Djoko pe Fede, l-a batut de i-au mers fulgii))) pana mea, tineam cu elvetianul, dar e clar ca sirbul e de neoprit. Dar e pacat ca a devenit totul atat de previzibil....la femei parca e suspans mai mare. Negresa nu ia mereu toate turneele... :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Bai ce l-a spulberat Djoko pe Fede, l-a batut de i-au mers fulgii))) pana mea, tineam cu elvetianul, dar e clar ca sirbul e de neoprit. Dar e pacat ca a devenit totul atat de previzibil....la femei parca e suspans mai mare. Negresa nu ia mereu toate turneele... :laugh2

Nole campion la masculin mai mult ca sigur. E imbatabil, ce putin deocamdata ! Iar la feminin, Angie Kerber ar putea face surpriza, daca va fi la fel de bataioasa ca pana acum, s-ar putea. Desi oricum, nu prea sunt mari sanse...

Vizitator worldoftanks
Postat

Serena Williams - Angelique Kerber ....un meci fenomenal!!!

Vizitator worldoftanks
Postat

Felicitari Kerber! Sper ca s-a uitat si Halep la acest meci sa vada ce inseamna determinarea, pasiunea, dorinta!

Frumos si gestul Serenei care a imbratisat-o pe Kerber cu zambetul de buze.

Vizitator
Postat

Fantistic au jucat ambele....

Simona... hmm... mai curge apa pe Dunare/Prut/Nistru/Arges/Dambovita pana la o (potentiala) ajungere din urma a uneia dintre cele 2 jucatoare, la nivel de atitudine....

Vizitator all_star
Postat

Fantistic au jucat ambele....

Simona... hmm... mai curge apa pe Dunare/Prut/Nistru/Arges/Dambovita pana la o (potentiala) ajungere din urma a uneia dintre cele 2 jucatoare, la nivel de atitudine....

Performanta lui Kerber e fantastica, dar Serena este cea mai buna jucatoare din lume indiferent ce-ar spune unii. Totusi sa nu uitam ca si Simona a invins-o in cariera sa pe Serena, dar la Turneul Campioanelor, anul trecut in faza grupelor.

Postat

Performanta lui Kerber e fantastica, dar Serena este cea mai buna jucatoare din lume indiferent ce-ar spune unii. Totusi sa nu uitam ca si Simona a invins-o in cariera sa pe Serena, dar la Turneul Campioanelor, anul trecut in faza grupelor.

Doar o victorie de moral si palmares. Cand e cu miza pe masa se cam pisa pe ea Simonica. Mi-as dori sa nu fie asa, dar este!

• Minus 6
Postat

Despre FED CUP Romania - Cehia

Din pacate, dupa cum stie toata lumea, am pierdut 2-3.Oarecum pe mana Simonei. Bine, am vazut azi un articol in care Cosac spunea ca ajucat in niste conditii ingrozitoare, cu rani la degetele picioarelor. Ca a trebuit inainte de meciul cu Kvitova sa trimita pe cineva sa-i cumpere o pereche de pantofi cu un nr mai mare ca sa ii intre bandajele. Ca 90% dintre jucatoare nici n-ar fiintrat pe teren in conditiile astea. O eroina, ce mai!

Eu sunt un pic sceptic. NU stiu cum se face, dar la Simona apar mereu scuze dupa o infrangere, aka cea din primul meci acum, cu Pliskova Ka.

Ca niste concluzii de final, Am fi putut castiga chiar si in conditiile in care nu am avut prectic echipa de dublu, in absenta Irinei Begu!

Era suficient ca Simona sa-si castige meciurile, conform pozitiei din clasament si sa speram la o victorie din doua a Monicai Niculescu, victorie care a si venit in fata Kvitovei. Faceam 3-1 si PA!

Asa insa, la dublu nu aveam nici o sansa. Raluca Olaru nu s-a inteles cu Andreea Mitu. N-au fost o echipa. Cu Irina Begu in locul Ralucai, altfel statea treaba. Aveam o sansa.

Una peste alta, confrutarea nu a fost o mare dezamagire. Kvitova a fost petarda meciului si a "scos-o" pe Simona din lumina proiectoarelor ce cautau cea mai slaba jucatoare din meciuri. Daca pierdea si cu Kvitova, Simona era in pom de doua ori: una ca devenea petarda meciului, doi ca isi ducea moralulsi mai jos. Asa insa a reusit totusi o victorie la o jucatoare de TOP 10, buna la moralul ei precar.

Felicitari Monicai Niculescu pentru cea mai importanta victoriei a carierei ei de pana acum, in fata unei jucatoare de TOP 10! Chiar a jucat bine. Mie imi place fata asta. E serioasa si isi vinde pielea pana la capat. Barvo ei!

• Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Așa e! Meciul cu Cehia l-a pierdut Simona. Pur și simplu nu avea voie să piardă cu Pliskova, pe care o bătuse pe unde o prinsese înainte, necedându-i niciun set.  Monica a luptat exemplar, dar Pliskova aflată într-o formă foarte bună pe de o parte și cu spatele la zid având în vedere faptul că noi conduceam cu 2-1, pe de altă parte a fost mai proaspătă și mai exactă în ultimul set. Poate că Tecșoara aia ar fi trebuit s-o bage pe  Mitu și să o lase pe Monica să facă dublul cu Olaru? Poate, nu știu ce să zic. Dar repet, Simona a pierdut meciul cu Cehia. 

• Like 2
  • Minus 11
Postat

Așa e! Meciul cu Cehia l-a pierdut Simona. Pur și simplu nu avea voie să piardă cu Pliskova, pe care o bătuse pe unde o prinsese înainte, necedându-i niciun set.  Monica a luptat exemplar, dar Pliskova aflată într-o formă foarte bună pe de o parte și cu spatele la zid având în vedere faptul că noi conduceam cu 2-1, pe de altă parte a fost mai proaspătă și mai exactă în ultimul set. Poate că Tecșoara aia ar fi trebuit s-o bage pe  Mitu și să o lase pe Monica să facă dublul cu Olaru? Poate, nu știu ce să zic. Dar repet, Simona a pierdut meciul cu Cehia. 

Poate ca da. A Mitu - Pliskova si la dublu as fi vazut A. Mitu - Monica Niculescu mai degraba. Olaru si-a aratat limitele. Cu toate ca joaca mai mult dublu, nu o face extraordinar. Sau nu fara sa isi cunoasca partenera. E mai mult de turnee de dublu mici si medii.

Merita incercat.

Dar in principiu Tecsor nu prea putea risca cu A Mitu la Pliskova. Aveam o sansa sa inchidem meciul. N-am fost f departe. La 1-1 la seturi speram!

Asta e. A fost primulmeci pierdut de Simona cheia confruntarii. Daca intram cu 2-0 in ziua a doua era altceva. Aveam 3 sanse bune!

Postat

Si cehoaicele ar fi fost cu moralul scazut. Sa revii de la 0-2 e greu. Mai ales ca aveam un baubau, pe Simona care intr-o zi buna putea bate pe oricare din echipa lor. La dublu clar era mai greu. Echipa lor e buna. La noi Irina Begu era de baza la dublu.

Postat

A inceput turneul WTA de la Dubai. Revine si Halepa!

Ceva pronosticuri:

Saisperzecimi:

Halep - se califica direct

A Ivanovici - D Gavrilova 1 (2-1) se califica Ivanovici dar nu va fi usor

Strycova - cu una din calificari 1 Strycova e in forma

J Georges - Kuznetsova 2 (1-2) meci greu, ambele joaca binisor in ultima vreme

C Suarez Navarro - se califica direct

Schmiedlova - C Garcia 2  nu zic scor pe seturi. C Garcia e sub oponenta in clasament, dar merg pe ea

C Giorgi - A Petkovic 2

J Jankovic - B Bencic 2 in ascensiune

R Vinci - cu una din calificari

S Errani - cu una din calificari

M Bregle - E Makarova 1 e mai buna

P Kvitova - se califica direct

Ka Pliskova - C Vandeweghe 1 (2-0)

L Tsurenko - K Mladenovic 2 (1-2)

E Svitolina - cu una din calificari depinde cu cine joaca

G Muguruza - se califica direct

Urmeaza pronostic pentru faze superioare

Postat

In optimi WTA Dubai:

Halep - Ivanovici 1 (din patriotism)

Strycova - Kuznetsova 1 dar greu

Suarez Navarro - C Garcia 1

A Petkovici - B Bencic 2 meci echilibrat

R Vinci - S Errani 1 meci echilibrat

M Bregle - P Kvitova 2

Ka Pliskova - Mladenovic 1 dar greu

Svitolina - Muguruza 2

Sferturi:

Halep - Strycova 1 (2-1) normal o bate, dar depinde cum sta cu moralul si fizicul

S Navarro - B Bencic 2 meci f echilibrat

R Vinci - Kvitova 2 dar greu

Pliskova - Muguruza 2 clar

Semifinale:

Halep - B Bencic 2 (1-2)

Kvitova - Muguruza 1 (2-1)

Finala:

B Bencic - Kvitova 2

Cam asa!

Postat

Bregle a batut!

La cum joaca, A Petkovici se impune si ea. E 4-1 in setul 1 cu C Garcia. By the way, C Garcia e destul de bunuta. Merge o tura! :laugh2

Tate mici dar picioare si fund misto.

Postat

Ce-i drept, la ce pronosticuri am dat, astept si ceva surprize, cam un 25%. Ca deh, e .... fete!

Postat

Incepe sa imi para rau ca Garcia o sa iasa din primul utr, chiar daca asta era pronosticul meu! E bunuta blonda. Sa vezi ce misti da din poponet cand e la primire! :laugh2

Postat

Ceva pronosticuri:

Saisperzecimi:

Schmiedlova - C Garcia 2  nu zic scor pe seturi. C Garcia e sub oponenta in clasament, dar merg pe ea

C Giorgi - A Petkovic 2

Pana acum mi-au iesit primel 2 pronosticuri, cele cu rosu.

La Makarova ma asteptam la mai mult, gen un set sau un scor mai strans in seturi, nu 2 - 6, 1- 6, dar asta e! Sunt in grafic. :)

Postat

Ceva pronosticuri:

Saisperzecimi:

C Giorgi - A Petkovic 2

ma uita acum la

L Tsurenko - K Mladenovic 2 (1-2) pronosticul meu

Pana acum e conform cu ce am zis: 1-0 set 1 pentru Mladenovic 6-2. In setul 2 echilibru deocamdata. A avut Mladenovic 4-2, a facut break Tsurenko, e 3-4 si seveste oentru a egala. Cred in continuare in Mladenovic, si cum ma asteptam s-a relaxat un pic dupa un set f bun. Daca egaleaza Tsurenko, tot pe Mladenovic merg.

Postat

Ete ca Tsurenko tine coada sus! A eglat la 5 in set 2 si e 40 egal! Se apropie de ce am zis.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...