Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Prostii de noi.....

Prostu' de tine! :)

e şi bătrân :)
Vizitator
Postat

:(...sa-i multumim! :)

că a intrat în subsolu' blocului la revoluție ? =))

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

că a intrat în subsolu' blocului la revoluție ? =))

Si pentru ca ne arata,fara jena sau vreo retinere,cacael sa nu fim! :)

• Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu ma mai obosesc sa raspund la frajeri!

S Williams (1) - I Begu (35)  Siegemund (79)     1  clar

Putinseva (56) - Mladenovic (29)    2  e cam clara treaba

Pavlyuchenkova (27) - Van Uytvanck (46)  Bondarenko (70)   1   destul de strans, pot fi surprize

Tsurenko (36) - S Errani (16)    2   si aici poate fi o surpriza

V Williams (12) - Pereira T (48) Nara K (89)    1   meci clar daca V W e sanatoasa

Strycova (37) - A Petkovic (23)     2   meci strans

Makarova (31) - Hradecka (77)     1   normal bate fara probleme

King V (202) - S Halep (5)     2    daca nici pe asta n-o bate, probleme grave! A revenit si D Cahill

A Radwanska (3) - Cibulkova (57)     1   favorita clar, dar ...

Watson H (53) - M Niculescu (34)   2   normal e victorie, dar ...  bate multe de top si poate pierde la slabe

J Jankovici (25) - Witthoeft (83)    1    bate

Vandeweghe (38) - Kuznetsova (17)     2  forma buna

Safarova (13) - Shvedova (72)      1   dar nu fara emotii

A Dulgheru (93) Gibbs (95) - M Keys (24)   2  daca trece de tur 1 Alexandra are inca probleme fizice. Nu a intrat in ritm

Lisicki (31) - Larsson J (66)    1  normal e clar

Kovinic (51) - Kvitova (7)    2  Kvitova nu isi mai permite pasi gresiti si alte glume, e un turneu important

B Bencic (10) - Hibino L (60)     1  no comment

Rybarikova (97) - Gavrilova (33)     2   dar nu e exclusa o surpriza

Svitolina (14) - A Beck (39)     1   meci echilibrat

Govortsova (87) - R Vinci (9)     2  ultima castigatoare de US Open castiga fara probleme

Azarenka (15) - Diyas (87)     1   in mare forma, cu mici sinusoide, dar va reveni in Top 10 repede

Zhang S (59) - Wozniacki (24)    2   Wozniacki nu e ... Halep! :)

S Stosur (28) - Wickmayer (47)    1   cu rezerve mari!

Garcia (44) - Muguruza (4)    2   normal tre' sa bata Muguruza. Garcia traverseaza o perioada ok.

Suarez Navarro (6) - Kasatkina (48)    1  no comment

Lucic Baroni (77) - Schmiedlova (30)    1  as merge pe 1 dar cam la ghici

Stephens (22) - Bouchard (42)     2   impotriva clasamentului. Parca Bouchard da semne de revenire. Oarecum! A prins o finala WTA saptamana trecuta

Pironkova (105) - Bacsinzky (20)    2   no comment

A Ivanovic (18) - C Georgi (42)   1  dar are sanse si C Georgi daca prinde o zi buna

Duque-Marino (74) - Pliskova Ka (19)    2  no comment

Konta J (27) - Brengle (58)     1  forma buna pentru Konta. Oricum meci echilibrat

Allertova (64) - A Kerber (2)     2  normal e de 2 clar! Poate ceva case de pariuri .... Dar nu cred

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Nu ma mai obosesc sa raspund la frajeri!

S Williams (1) - I Begu (35)  Siegemund (79)     1  clar

Pavlyuchenkova (27) - Van Uytvanck (46)  Bondarenko (70)   1   destul de strans, pot fi surprize

V Williams (12) - Pereira T (48) Nara K (89)    1   meci clar daca V W e sanatoasa

King V (202) - S Halep (5)     2    daca nici pe asta n-o bate, probleme grave! A revenit si D Cahill

Watson H (53) - M Niculescu (34)   2   normal e victorie, dar ...  bate multe de top si poate pierde la slabe

A Dulgheru (93) Gibbs (95) - M Keys (24)   2  daca trece de tur 1 Alexandra are inca probleme fizice. Nu a intrat in ritm

Kovinic (51) - Kvitova (7)    2  Kvitova nu isi mai permite pasi gresiti si alte glume, e un turneu important

B Bencic (10) - Hibino L (60) Davis S (99)     1  no comment

Govortsova (87)  Gasparyan (44)  - R Vinci (9)     2  ultima castigatoare de US Open castiga fara probleme

Azarenka (15) - Diyas (87)     1   in mare forma, cu mici sinusoide, dar va reveni in Top 10 repede

Garcia (44)  Mc Hale (67)- Muguruza (4)    2   normal tre' sa bata Muguruza. Garcia traverseaza o perioada ok.

Lucic Baroni (77)  Puig (67) - Schmiedlova (30)    1  as merge pe 1 dar cam la ghici

Stephens (22) - Bouchard (42)     2   impotriva clasamentului. Parca Bouchard da semne de revenire. Oarecum! A prins o finala WTA saptamana trecuta

A Ivanovic (18) - C Georgi (42)   1  dar are sanse si C Georgi daca prinde o zi buna

Duque-Marino (74) Rogers S (107) - Pliskova Ka (19)    2  no comment

Konta J (27) - Brengle (58)     1  forma buna pentru Konta. Oricum meci echilibrat

Allertova (64) - A Kerber (2)     2  normal e de 2 clar! Poate ceva case de pariuri .... Dar nu cred

Azi incepe Turul 2. In primul tur remarc cateva meciuri si cateva surprize:

Pavlyuchenkova (27) - Van Uytvanck (46)  Bondarenko (70). Nu o surpriza f mare dar una cf clasamentului

V Williams (12) - Pereira T (48) Nara K (89)   Ma asteptam la mai mult de la Pereira!

A Dulgheru (93) Gibbs (95) - M Keys (24)   Aici surpriza e doar proportia infrangeri 0-6, 1-6!!! Nu si-a revenit clar Alexandra!

B Bencic (10) - Hibino L (60) Davis S (99)   Hibino e in crestere de forma.

Govortsova (87)  Gasparyan (44)  - R Vinci (9)   Nu e o surpriza. A fost doar un pariu al meu. Nereusit! :)

Garcia (44)   Mc Hale (67)- Muguruza (4)   Asta chiar a fost o surpriza pt mine. McHale nu mi se pare mare jucatoare!

Duque-Marino (74) Rogers S (107) - Pliskova Ka (19)   Nu mare surpriza ce-i drept!

O sa revizuiesc pronosticurile pentru Turul 2 in alt post

Postat

S Williams (1) - Siegemund (79)     1  clar

Pavlyuchenkova (27) -  Bondarenko (70)   1   destul de strans, pot fi surprize

V Williams (12) - Nara K (89)    1   meci clar daca V W e sanatoasa

Watson H (53) - M Niculescu (34)   2   normal e victorie, dar ...  bate multe de top si poate pierde la mai slabe. Plus ca Watson a jucat ff bine in Tur 1!

Gibbs (95) - M Keys (24)   2  daca trece de tur 1 Alexandra are inca probleme fizice. Nu a intrat in ritm

B Bencic (10) - Davis S (99)     1  no comment

Gasparyan (44)  - R Vinci (9)     2  ultima castigatoare de US Open castiga fara probleme

Mc Hale (67)- Muguruza (4)    2   no comment

Lucic Baroni (77)  Puig (67) - Schmiedlova (30)    1  as merge pe 1 dar cam la ghici

Rogers S (107) - Pliskova Ka (19)    2  no comment

Deci cam asta ar fi la zi! De remarcat faptul ca am ramas cu doar 2 romance. Monica Niculesc si Simona Halep. Monica e in forma buna anul asta. Sa speram ca o sa continue asa!

Sa vedem! Azi primele meciuri.

Postat

Ar mai fi de remarcat revenirea Soranei Cirstea! Usor, usor isi revine. A sarit de pe mai bine de 200 pe 147 WTA! Si primul efect este un WC primit la turneul de la Miami! E o realizare si e bun pentru moralul ei!

Postat

La noapte joaca M Niculescu. Maine S Halep. Ambele pleaca din postura de favorite in aceste meciuri, Halep chiar din postura de mare favorita. Daca pierde la Vania King (202) e jale. Tobogan curat. Sau Topogan cum zic multi? As zice tobogan. :)

Postat

Prin prisma urmatoarei intalniri FED CUP, e ingrijoratoare forma jucatoarelor nostre Irina Begu si Alexandra Dulgheru.

Ne puneam baza in ele pentru dublu. Mai ales pe Irina Begu. Sper sa-si revina. Si mai sper sa joace si Halep, mai ales daca stopeaza caderea libera! Monica Niculescu e deocamdata baza echipei noastre.

Postat

Dap. Avem si niste alternative: @Roxy19 si Alexandra.

Plus : Andreea de la Top si Ana Maria

Plus Mona si Michelle

Bine, ar mai fi si varianta Lorena + Dobre! :laugh2 Ca la ce puta mica are ala se incadreaza la categoria lindice mari! :)

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Ia sa vedem Turul 2:

S Williams (1) - Siegemund (79)     1  clar  2-0 deci DA  Cu observatia ca in primul set Siegemund a reusit sa puna ceva probleme. A fost tiebreak

Putinseva (56) - Mladenovic (29)    2  e cam clara treaba  2-0 deci NU  O surpiza!

Pavlyuchenkova (27) -  Bondarenko (70)   1   destul de strans, pot fi surprize  1-2 deci NU  A fost intradevar strans!

Tsurenko (36) - S Errani (16)    2   si aici poate fi o surpriza  2-0 deci NU   Ziceam ca poate fi o surpriza. A fost. :)

V Williams (12) - Nara K (89)    1   meci clar daca V W e sanatoasa  0-2 deci NU   A jucat slab si previzibil

Strycova (37) - A Petkovic (23)     2   meci strans  2-1 deci NU   A fost meci strans

Makarova (31) - Hradecka (77)     1   normal bate fara probleme  2-0 deci DA   A batut mai clar decat scorul. S-a concentrat cand trebuia

King V (202) - S Halep (5)     2    daca nici pe asta n-o bate, probleme grave! A revenit si D Cahill  0-2 deci DA  Un meci convingator

A Radwanska (3) - Cibulkova (57)     1   favorita clar, dar ...  2-1 deci DA    A fost un mic dar acolo. A revenit la 1-1 si a pierdut greu in decisiv 7-5

Watson H (53) - M Niculescu (34)   2   normal e victorie, dar ...  bate multe de top si poate pierde la mai slabe. Plus ca Watson a jucat ff bine in Tur 1!  1-2 deci DA    A avut ceva emotii, cum ziceam. 

J Jankovici (25) - Witthoeft (83)    1    bate  2-0 deci DA   Fara drept de apel

Vandeweghe (38) - Kuznetsova (17)     2  forma buna  2-0 deci NU   O surpriza pt mine

Safarova (13) - Shvedova (72)      1   dar nu fara emotii   0-2 deci NU  Asa emotii a avut ca si-a luat-o scurt! :)

Gibbs (95) - M Keys (24)   2   2-0 deci NU  Gibbs e o surpriza placuta

Lisicki (31) - Larsson J (66)    1  normal e clar  1-2 deci NU   Lisicki a inceput bine, a luat setul 1. Apoi a pierdut set 2 greu. S-a taiat si gata!

Kovinic (51) - Kvitova (7)    2  Kvitova nu isi mai permite pasi gresiti si alte glume, e un turneu important  1-2 deci DA   Cu emotii mari. Tiebreak strans in decisiv

B Bencic (10) - Davis S (99)     1  no comment   2-1 deci DA   Castiga clar dar cu o sincopa in set 2.

Rybarikova (97) - Gavrilova (33)     2   dar nu e exclusa o surpriza  2-1 deci NU  Surpriza a venit! Meci ff echilibrat.  

Svitolina (14) - A Beck (39)     1   meci echilibrat   2-1 deci DA   Un meci greu. Condusa cu 1-0 la seturi, Svitolina a revenit greu in set 2 si a egalat in tiebreak. E adevarat, acolo s-a impus categoric cu 7-0. La 1-1 s-a rupt filmul pentru Beck!

Gasparyan (44)  - R Vinci (9)     2  ultima castigatoare de US Open castiga fara probleme  1-2 deci DA  A castigat dar f greu. Dupa ce a condus 1-0 la seturi, Vinci a pierdut greu la tiebreak setul 2 (7-9), apoi a inchis meciul greu la tiebreak (7-5)

Azarenka (15) - Diyas (87)     1   in mare forma, cu mici sinusoide, dar va reveni in Top 10 repede  2-0 deci DA   Fara probleme

Zhang S (59) - Wozniacki (24)    2   Wozniacki nu e ... Halep!   2-1 deci NU.  Concluzie Wozniacki e ... Halep!!! :)  

S Stosur (28) - Wickmayer (47)    1   cu rezerve mari!  2-1 deci DA   Condusa cu 1-0 de Wickmayer (un scurt 2-6), a revenit cu greu. A egalat la seturi (6-4) si a inchis meciul in tiebreak f greu (8-6)!

Mc Hale (67)- Muguruza (4)    2   no comment  2-0 deci NU   Infrangere greu digerabila de Muguruza! 1-6 in setul 2!!!

Suarez Navarro (6) - Kasatkina (48)    1  no comment   S-a anulat. A trecut Kasatkina in tur 3.

Puig (67) - Schmiedlova (30)    1  as merge pe 1 dar cam la ghici  2-0 deci DA   Topul zicea altceva, dar Puig a executat-o clar: 6-1, 6-2

Stephens (22) - Bouchard (42)     2   impotriva clasamentului. Parca Bouchard da semne de revenire. Oarecum! A prins o finala WTA saptamana trecuta   0-2 deci DA   Am ghicit bine, dar nu a fost usor:  5-7, 5-7

Pironkova (105) - Bacsinzky (20)    2   no comment   0-2 deci DA  Executie clara 2-6, 1-6

A Ivanovic (18) - C Georgi (42)   1  dar are sanse si C Georgi daca prinde o zi buna   2-1 deci DA  Georgi a inceput bine cu 2-6, apoi a fost 6-2 si 1-1, ca sa castige in tiebreak, greut 5-7

Rogers S (107) - Pliskova Ka (19)    2  no comment   0-2 deci DA   Victorie clara

Konta J (27) - Brengle (58)     1  forma buna pentru Konta. Oricum meci echilibrat   2-0 deci DA  Surpriza a fost setul 2: 6-0 sec!

Allertova (64) - A Kerber (2)     2  normal e de 2 clar! Poate ceva case de pariuri .... Dar nu cred   2-0 deci NU  Surpriza mare! Favorita nr.2 iese de la primul meci jucat aici! Ce-i drept a fost 7-5, 7-5, dar o infrangere usturatoare!

Postat

Dupa primele meciuri din Turul doi aveam un dezastruos procentaj de 2 ghicite, 8 ratate. Pe parcurs am mai revenit. La final a fost un 18 bune si 13 gresite. Un meci n-a contat ca s-a retras Suarez N.

Deja cateva surprize mari.

Sa vedem ce a fost in Turul 3. Aici n-am apucat sa fac pronosticuri, deci doar cateva comentarii:

S Williams (1) - Putinseva (56)  2-0 clar, doar in primul set dus in tiebreak a tinut piept Putintseva. 0-6 in set 2!

Bondarenko (70) - Tsurenko (36)  2-1 dupa ce a fost condusa 0-1. Victorie grea in tiebreak (9-7)

Nara K (89) - Strycova (37)  1-2 Nara K a luat totusi primul set, apoi a cedat clar 1-6, 2-6

Makarova (31) - S Halep (5)  0-2 meci f bun al Simonei Halep

A Radwanska (3) - M Niculescu (34)  2-0, executie in direct si in reluare! 6-2, 6-1

J Jankovici (25) - Vandeweghe (38)  Cea mai cea executie de pana acum! 6-0, 6-1. Inca nici un meci maraton pt JJ

Shvedova (72) - Gibbs (95)  0-2 Victorie clara a lui Gibbs 0-6, 4-6. Continua forma buna pt Gibbs

Larsson J (66) - Kvitova (7)  1-2 O victorie muncita cu 5-7 in decisiv

Atat s-a jucat pana acum.

Pronosticuri pentru ce mai e de jucat:

B Bencic (10) - Rybarikova (97)  1

Svitolina (14) - R Vinci (9)  1X2  La ghici merg pe Svitolina, deci  1

Azarenka (15) - Zhang S (59)  1  Zhang a facut victime importante in ultima vreme. Victoria in fata S Halep de la AO i-a dat aripi, dar Azarenka e un tanc!

S Stosur (28) - Mc Hale (67)  1X2  Alt meci greu prin prisma formei jucatoarelor. Merg totusi pe Stosur, deci  1

Kasatkina (48) - Puig (67)   1X2  Meciuri complicate in continuare. Ambele cu moral excelent. Merg la ghici pe Puig, iarasi!  2

Bouchard (42) - Bacsinzky (20)  1  Nu ca ar fi clar. Topul zice invers! Dar cred ca isi cam revine canadianca, la ce am vazut.

A Ivanovic (18) - Pliskova Ka (19)   1X2  Ce sa zici aici? Tot la feeling, as zice  2

Konta J (27) - Allertova (64)  1  Alt meci complicat! Putin mai experimentata Konta. Cam aceeasi varsta, 24 vs 23 ani. Zic 1 deci!

Postat

Ceva pronosticuri si pentru Optimi.

Deja stabilite:

S Williams (1) - Bondarenko (70)   1  clar (pe S W am anticipat-o de la inceput)

Strycova (37) - S Halep (5)  2  Are ascendent moral bun Halep  (pe Halep am anticipat-o de la inceput)

A Radwanska (3) - J Jankovici (25)   1X2  Ca lui JJ ii prieste Indian Wells. Totusi merg pe Radwanska!  1 dar meci maraton (meci anticipat de la inceput!)

Gibbs (95) - Kvitova (7)  2  S-a terminat voiosia lui Gibbs! (pe Kvitova am anticipat-o de la inceput)

Obs: Daca imi ies toate astea, as nimeri toate primele 4 sfert-finaliste pronosticate la inceputul turneului!

Si pentru cele apreciate in avans:

B Bencic (10) - Svitolina (14)  1  am mai comentat de la inceput! (meci anticipat de la inceput!)

Azarenka (15) - S Stosur (28)  1  (pe Azarenka am anticipat-o inca de la inceput)

Puig (67) - Bouchard (42)  2  La inceput mergeam pe Suarez, dar a iesit repede (pe Bouchard o anticipasem la inceput)

A Ivanovic (18) - Konta J (27)  1  O vedeam pe Kerber aici cu A Ivanovici. (pe Ivanovici o anticipasem la inceput)

Postat

S Williams (1) - Bondarenko (70)   1  clar (pe S W am anticipat-o de la inceput)

Strycova (37) - S Halep (5)  2  Are ascendent moral bun Halep  (pe Halep am anticipat-o de la inceput)

A Radwanska (3) - J Jankovici (25)   1X2  Ca lui JJ ii prieste Indian Wells. Totusi merg pe Radwanska!  1 dar meci maraton (meci anticipat de la inceput!)

Gibbs (95) - Kvitova (7)  2  S-a terminat voiosia lui Gibbs! (pe Kvitova am anticipat-o de la inceput)

Obs: Daca imi ies toate astea, as nimeri toate primele 4 sfert-finaliste pronosticate la inceputul turneului!

Si pentru cele apreciate in avans:

B Bencic (10) - Svitolina (14)  1  am mai comentat de la inceput! (meci anticipat de la inceput!)

Azarenka (15) - S Stosur (28)  1  (pe Azarenka am anticipat-o inca de la inceput)

Puig (67) - Bouchard (42)  2  La inceput mergeam pe Suarez, dar a iesit repede (pe Bouchard o anticipasem la inceput)

A Ivanovic (18) - Konta J (27)  1  O vedeam pe Kerber aici cu A Ivanovici. (pe Ivanovici o anticipasem la inceput)

Erata: Cu 2 postari inainte am gresit un pic. La A Ivaniovic - Pliskova! 1 si nu 2

Postat

Cat despre Sferturi, cam asa:

S Williams (1) - S Halep (5)   1  (meci anticipat de la inceput, daca iese)

A Radwanska (3) - Kvitova (7)   2  (meci anticipat de la inceput, daca iese)

B Bencic (10) - Azarenka (15)   2  (meci anticipat de la inceput, daca iese)

Bouchard (42) - A Ivanovic (18)   2  (nici o jucatoare anticipata aici)

Semifinale:

S Williams (1) - Kvitova (7)

Azarenka (15) - A Ivanovic (18)

Sa vedem ce se mai intampla pana atunci!

Postat

Si tot despre Indian Wells, dublu baieti. Din pacate si Mergea/Boppana si Tecau/Rojer au iesit din primul tur. Favoriti nr.5 si nr.1! :no2

Postat

B Bencic (10) - Rybarikova (97)  1-2 deci NU   Jucatoarelede top 10 continua sa plece acasa

Svitolina (14) - R Vinci (9)  1X2  La ghici merg pe Svitolina, deci  0-2 deci NU  Victorie f clara

Azarenka (15) - Zhang S (59)  1  Zhang a facut victime importante in ultima vreme. Victoria in fata S Halep de la AO i-a dat aripi, dar Azarenka e un tanc!   2-0 deci DA  Cum ziceam ...

S Stosur (28) - Mc Hale (67)  1X2  Alt meci greu prin prisma formei jucatoarelor. Merg totusi pe Stosur, deci  1  2-1 deci DA

Kasatkina (48) - Puig (67)   1X2  Meciuri complicate in continuare. Ambele cu moral excelent. Merg la ghici pe Puig, iarasi!  2  2-1 deci NU  dar ff greu

Bouchard (42) - Bacsinzky (20)  1  Nu ca ar fi clar. Topul zice invers! Dar cred ca isi cam revine canadianca, la ce am vazut.   1-2 deci NU

A Ivanovic (18) - Pliskova Ka (19)   1X2  Ce sa zici aici? Tot la feeling, as zice  2  0-2 deci DA. A demolat-o!

Konta J (27) - Allertova (64)  1  Alt meci complicat! Putin mai experimentata Konta. Cam aceeasi varsta, 24 vs 23 ani. Zic 1 deci!  2-0 deci DA  Victorie clara

Am deci un procentaj de 50% doar. Slabut!

Postat

Sa vedem Optimile la zi:

S Williams (1) - Bondarenko (70)   1  clar (pe S W am anticipat-o de la inceput). Poate facem Bondarenko o minune si scapa Halep de monstru! Hai Bondarenko!!!

Rybarikova (97) - R Vinci (9)  2  un meci surpriza. Bate Vinci

Kasatkina (48) - Bacsinzky (20)  2 

Pliskova Ka (19) - Konta J (27)  1 

Postat

Sa vedem Optimile la zi:

S Williams (1) - Bondarenko (70)   1  clar (pe S W am anticipat-o de la inceput). Poate facem Bondarenko o minune si scapa Halep de monstru! Hai Bondarenko!!!  2-0 scurt, 6-2 6-2, deci DA

Strycova (37) - S Halep (5)  2  Are ascendent moral bun Halep  (pe Halep am anticipat-o de la inceput)  A abandonat Strycova la 1-0 pt HALEP la seturi   deci DA

A Radwanska (3) - J Jankovici (25)   1X2  Ca lui JJ ii prieste Indian Wells. Totusi merg pe Radwanska!  1 dar meci maraton (meci anticipat de la inceput!)  2-0 deci DA  Nu meci maraton,doar 6-3, 6-3 sec

Gibbs (95) - Kvitova (7)  2  S-a terminat voiosia lui Gibbs! (pe Kvitova am anticipat-o de la inceput)  1-2 deci DA dar Gibbs a jucat mai bine decat ma asteptam

Rybarikova (97) - R Vinci (9)  2  un meci surpriza. Bate Vinci  S-a retras Vinci la 1-0 la seturi si 2-0 in set 2 pt Rybarikova  NU

Azarenka (15) - S Stosur (28)  1  (pe Azarenka am anticipat-o inca de la inceput)  2-1 deci DA In decisiv a demolat-o cu 6-1

Kasatkina (48) - Bacsinzky (20)  2  2-0 deci NU victorie clara

Pliskova Ka (19) - Konta J (27)  1   2-1 deci DA meci strans

6 rezultate bune 2 ba! Merge!

Postat

In sferturi:

S Williams (1) - S Halep (5)   1 Macar sa ia si Simona un set imi doresc!

A Radwanska (3) - Kvitova (7)    2  Dar e greu de zis ceva

Rybarikova (97) - Azarenka (15)   2 Clar. O vad pe Azarenka in finala.

Kasatkina (48) - Pliskova Ka (19)   2 no comment

Semifinale:

S Williams (1) - Kvitova (7)  1

Azarenka (15) - Pliskova (19)  1

Finala:

S Williams( 1) - Azarenka (15)  12   probabil ca SW dar cred ca Azarenka daca prinde o zi buna poate face surpriza!

Vizitator sarlatanu
Postat

Finala:

S Williams( 1) - Azarenka (15)  12   probabil ca SW dar cred ca Azarenka daca prinde o zi buna poate face surpriza!

Sa ia fok tiganca cu tot neamul ei de ciori.

Postat

In sferturi:

S Williams (1) - S Halep (5)   1 Macar sa ia si Simona un set imi doresc!

A Radwanska (3) - Kvitova (7)    2  Dar e greu de zis ceva

Rybarikova (97) - Azarenka (15)   2 Clar. O vad pe Azarenka in finala.

Kasatkina (48) - Pliskova Ka (19)   2 no comment

Semifinale:

S Williams (1) - Kvitova (7)  1

Azarenka (15) - Pliskova (19)  1

Finala:

M-am bucurat ca si-a luat-o monstrul! :)

In afara de meciul Radwanska - Kvitova, le-am cam nimerit!

Si apropos de Kvitova, am tot mizat pe ea in ultima vreme, in speranta ca avand potential de jucatoare buna o sa isi revina. Se pare ca nu prea ii mai merge jocul si a luat-o la vale.

In TOP 10 a urcat pe 2 Radwanska, cu doar .... 20 de puncte peste A Kerber. Nu e mare jucatoare. Nu o sa stea prea mult pe acolo. Eu asa zic. Are limitari clare in joc.

De Azarenka am mai zis de curand ca o vad rapid inapoi in TOP 10. Iata ca e acum pe 7!!! WTA Live Ranking.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...