Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu-mi dau seama de ce tot incearca Milos scurte, si asa e paluga, nu au cum sa-i iasa scurtele !...

Vizitator
Postat

Lopix, capacitatea de a lovi drop shots nu tine de inaltime. ;)

:blushing2 Da, dupa aia am aflat si eu asta, n-am mai putut sa modific postul :slap2 :blushing2 ... 

Vizitator
Postat

1. Exact cum anticipam, Nadal e in mare forma. Nu ca Goffin nu ar fi. Amandoi servesc impecabil ! In setul 2 a fost balciul cu umbrele de pe teren (dupa-amiaza spre seara la Abu-Dhabi) si de aici treaba cu cele 5-6 break-uri si Tie-Break-ul, unde Nadal s-a mobilizat si a jucat excelent ! Sa vedem, urmeaza turneele serioase si apoi Ausie Open !

2. Joe-Wilf e in cadere de forma, s-a mai si implinit putin, nu cred ca mai are CUM sa castige un GS...

3. Raonic ori nu a vrut sa joace ori era obosit.

4. Berdych in cadere de forma, probabil obosit sau fara chef. Sa vedem la turneele serioase ce o sa faca.

5. Andy facut muci de Goffin e o chestie, s-ar putea ca Nadal sa-i faca probleme lui Murray, parca nici nu mai serveste ca acum 2-3 ani...

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Halep(oaica) a comis-o din nou.

Și de data asta a dat vina pe o presupusă accidentare.

PS - Cine paria împotriva ei cică ar fi câștigat de 5 ori suma investită :laugh2

Vizitator
Postat

Buueeeii, da Nole a comis-o rau de tot la AO anul asta, se vedea de la meciul cu Verdasco ca nu e in apele lui.... iar Istomin zici ca juca pentru functia de presedinte al USA :laugh2 :laugh2 Cred ca sar intr-un picior de bucurie Andy, Nadal, Fedex si Wawa. S-ar putea sa asteptam la un come-back al lui Nadal, are toate sansele sa castige anul asta. El sau Wawa.

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

S-a terminat finala feminină de la Australian Open dintre ”frații” Williams.

Cum era de așteptat, s-a impus ”fratele” mai mic, Serena, cu un dublu 6 - 4.

După doar o oră și jumătate de ”joc”.

C-așa-i în tenis...

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ce-am zis eu, ca Serena nu va mai fi numarul unu si nu va mai castiga turnee de GS ?? :slap2 :slap2 Ei as, da' de unde ? Pai daca joaca in ritmul asta ramane de nebatut si la 40 de ani. Un fel de Fedex feminin ! :laugh2 :laugh2 (bine, nu ca Venus ar fi jucat prost, dar nu poate sa-i faca fata sora'sii ! si na, cred ca nu e nici o suparare pentru Venus ca a castigat Serena =)) =)) )

Nadal chiar ca e pe un come-back rapid. Daca tine ritmul asta, macar pentru urmatorii 2-3 ani o sa le dea mari batai de cap celor din top 10. :) (eram tentat sa spun nu si lui Nole, dar se pare ca Nole in ultima vreme nu prea mai e ce a fost acum 2-3 ani)... Toate sansele ca el sa castige maine finala. Sa vedem...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

C-așa-i în tenis...

O fi fost blat?
  • Oras:Over the rainbow
Postat

C-așa-i în tenis...

Asa ce-mi place mie de cei care nu prea au habar de tehnica in tenis si fac misto de surorile Williams... Mariane, ai jucat vreodata tenis? Nu asa, taca-paca, ci sa iei lectii de la un profesor, sa stai minim 6 luni la galetusa, sa toci dreapta si reverul minim vreo doi ani.

Ce-am zis eu, ca Serena nu va mai fi numarul unu si nu va mai castiga turnee de GS ?? :slap2 :slap2 Ei as, da' de unde ? Pai daca joaca in ritmul asta ramane de nebatut si la 40 de ani. Un fel de Fedex feminin ! :laugh2 :laugh2 (bine, nu ca Venus ar fi jucat prost, dar nu poate sa-i faca fata sora'sii ! si na, cred ca nu e nici o suparare pentru Venus ca a castigat Serena =)) =)) )

Nadal chiar ca e pe un come-back rapid. Daca tine ritmul asta, macar pentru urmatorii 2-3 ani o sa le dea mari batai de cap celor din top 10. :) (eram tentat sa spun nu si lui Nole, dar se pare ca Nole in ultima vreme nu prea mai e ce a fost acum 2-3 ani)... Toate sansele ca el sa castige maine finala. Sa vedem...

Lopix, cand citesc comentariile tale in ce priveste tenisul, am impresia ca sportului astuia i te poti adresa asa: "Desi spui vorbe de-nteles, eu nu te pot pricepe!" :)

O fi fost blat?

Nu era cazul. Sunt, amandoua, niste sportive exceptionale. Sa nu uitam, totusi, ca Venus sufera de sindromul Sjogren.

Vizitator
Postat

Lopix, cand citesc comentariile tale in ce priveste tenisul, am impresia ca sportului astuia i te poti adresa asa: "Desi spui vorbe de-nteles, eu nu te pot pricepe!" :)

Ummm..... pai din perspectiva privitorului, dragul meu. :) Nu am jucat tenis, din pacate... Dar totusi, ce spui de Nadal si Federer ?

Postat

Asa ce-mi place mie de cei care nu prea au habar de tehnica in tenis si fac misto de surorile Williams... Mariane, ai jucat vreodata tenis? Nu asa, taca-paca, ci sa iei lectii de la un profesor, sa stai minim 6 luni la galetusa, sa toci dreapta si reverul minim vreo doi ani.

Nu era cazul. Sunt, amandoua, niste sportive exceptionale. Sa nu uitam, totusi, ca Venus sufera de sindromul Sjogren.

Am glumit. Trebuia să pun un emoticon ... 

Postat

Ummm..... pai din perspectiva privitorului, dragul meu. :) Nu am jucat tenis, din pacate... Dar totusi, ce spui de Nadal si Federer ?

Ce sa spun? Ca Nadal, cand joaca un meci impotriva lui Federer, are cam o singura tactica: "da-i-o inalta pe rever". Daca reverul lui Federer va tine (caci, de obicei, aici a fost cheia: "dreapta" cu spin a lui Nadal pe reverul cu o singura mana al lui Federer), atunci vom avea un meci mare, intens cu Federer castigator. Daca nu, finala se va incheia in trei seturi cu Nadal castigator.

Am glumit. Trebuia să pun un emoticon ...

Pai, pune-l, bre. :)

Postat

Ce sa spun? Ca Nadal, cand joaca un meci impotriva lui Federer, are cam o singura tactica: "da-i-o inalta pe rever". Daca reverul lui Federer va tine (caci, de obicei, aici a fost cheia: "dreapta" cu spin a lui Nadal pe reverul cu o singura mana al lui Federer), atunci vom avea un meci mare, intens cu Federer castigator. Daca nu, finala se va incheia in trei seturi cu Nadal castigator.

Pai, pune-l, bre. :)

Mă gândeam că la tine nu e nevoie. 

Postat

Mă gândeam că la tine nu e nevoie. 

In mod normal, nu. Dar, la cat de multe laturi s-au aruncat inspre fetele astea doua, eram cu garda sus. :D

Postat

In mod normal, nu. Dar, la cat de multe laturi s-au aruncat inspre fetele astea doua, eram cu garda sus. :D

Bine, planează suspiciunea de dopaj, la amândouă! Se pare că au fost mai istețe decât Masha.  :laugh2

Postat

Bine, planează suspiciunea de dopaj, la amândouă! Se pare că au fost mai istețe decât Masha.  :laugh2

Ehe, ne putem aduce aminte si de stimabilul dr. Fuentes si felul in care justitia spaniola a ales sa puna batista pe tambal. Si de accidentarea lui Nadal din acea perioada. Si... si... Din pacate, mare parte din sport e farmacie acum.

Postat

Ehe, ne putem aduce aminte si de stimabilul dr. Fuentes si felul in care justitia spaniola a ales sa puna batista pe tambal. Si de accidentarea lui Nadal din acea perioada. Si... si... Din pacate, mare parte din sport e farmacie acum.

Corect!

Postat

The King is back! Sa revii pe teren dupa sase luni de absenta si sa castigi un turneu de Grand Slam, invingand patru jucatori de top 10, e ceva absolut incredibil. Multumesc, Maestre! N-am mai mai plans de multa vreme de bucurie.:)

• Like 3
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

The King is back! Sa revii pe teren dupa sase luni de absenta si sa castigi un turneu de Grand Slam, invingand patru jucatori de top 10, e ceva absolut incredibil. Multumesc, Maestre! N-am mai mai plans de multa vreme de bucurie. :)

Trebuie să-i acordăm laudele și lui Nadal. A făcut și el un turneu mare după lunga perioadă de accidentare. 

Și da, FEDEX a revenit incredibil. S-ar putea retrage în glorie: Grand Slam câștigat + victorie în fața marelui său rival, NADAL.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tensionata finala , am simtit niste emotii incredibile , iar deznodamantul a fost neasteptat! Felicitari Fedex!!

Postat

Trebuie să-i acordăm laudele și lui Nadal. A făcut și el un turneu mare după lunga perioadă de accidentare. 

Și da, FEDEX a revenit incredibil. S-ar putea retrage în glorie: Grand Slam câștigat + victorie în fața marelui său rival, NADAL.

Sigur ca si Nadal e de apreciat pentru turneul pe care l-a facut. A fost testat serios in meciurile cu Zverev (pe care-l vad cu sanse mari sa fie numarul 1 mondial in cativa ani) si, mai ales, cu Dimitrov. A iesit invingator (experienta si-a spus cuvantul) si a ajuns in marea finala cu Federer (Roiger cum vad ca-l alinta CTP).

Au trecut cateva ore de la incheierea meciului pe care l-am vazut aproape cap-coada cu niste emotii incredibile. Sincer, ma gandeam ca tactica aceea "da-i-o inalta pe rever" va fi, pentru a cata oara?, kriptonita pentru Federer. Numai ca reverul lui Federer a rezistat incredibil (daca ar fi schimbat racheta cu doi ani inainte, sunt sigur ca Federer ar fi avut acum 20 de titluri de GS, nu "doar" 18), ba chiar a produs lovituri castigatoare (am vazut cel putin doua retururi castigatoare cu reverul) si a produs brese serioase in apararea lui Nadal. (La tenis, cele mai multe schimburi sunt in cros, asa ca marele avantaj al lui Nadal cand joaca impotriva lui Federer este ca "dreapta" lui in cros, infasurata, cu mult spin, se duce in reverul lui Federer, rever cu o mana, excelent pentru deschiderea terenului, dar mai vulnerabil in defensiva). Una dintre cheile meciului a fost serviciul lui Federer, foarte bun, in anumite momente infricosator de bun (Federer nu e genul care sa serveasca urias, dar are ce nu are nimeni din turneu: variatie - e foarte greu de citit). Apoi, a fost agresiv aproape in permanenta si asta i-a fost de mare folos in final. Una peste alta, am plans de bucurie la final pentru Maestrul care mi-a adus atat de multe satisfactii. Pentru ca el este un estet pe teren, caracteristica principala a jocului sau fiind gratia...

• Like 2

Postat

Corect DR! Fedex are jocul cel mai plăcut ochiului. Și cred ca și cel mai inteligent, sau bun tactician. M-am bucurat enorm că a câștigat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...