Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

CTP-ul se pricepe la tenis cum se pricep d-rele prestatoare ale acestui forum la comentarea cvartetelor de coarde de Sostacovici.

• Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

CTP-ul se pricepe la tenis cum se pricep d-rele prestatoare ale acestui forum la comentarea cvartetelor de coarde de Sostacovici.

Imi permit sa spun ca NU ai dreptate. :) CTP-ul chiar se pricepe la tenis.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce sa întâmplat cu cel ce a deschis topicul ? :hmmm S-a clonat sau a disparut :eek

S-a călugărit.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 22
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum ba baiatule ! Sa castigi AO si sa te bata Donskoy !?! :shocked :shocked :shocked

Postat

Cum ba baiatule ! Sa castigi AO si sa te bata Donskoy !?! :shocked :shocked :shocked

Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine. 

• Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine. 

AGRAMATULE!

• Minus 2
Vizitator
Postat

:no2 :no2 :no2 Nu cred ca o mai injura cineva acum pe Simona. Accidentarea la genunchi din debutul sezonului, de la AO, a fost FOARTE reala, nu a mai fost nimic "inventat" de data asta. Sa speram ca se mentine pe 4 ! Sau poate urca ;) Desi e greu, tancul american Williams e in revenire de forma... Dar nici celelalte nu exceleaza (Kerber e in cadere, Radwanska se chinuie, Kvitova taiata de hot la mana va mai lipsi cel putin pana la RG...) ! Atentie la Karo' Wozniacki, e in revenire. Plus Sharapova care termina suspendarea si mi se pare a primit un Wild-Card la Indian Wells sau la Miami.

La baieti asa cum era de asteptat, Del Potro dupa revenirea in circuit de anul trecut e pe cai mari (m-am uitat putin la meci aseara cand a jucat cu Nole, pana sa adorm, nu stiu ce a facut in setul 3, cred ca a obosit Delpo, dar oricum setul 1 si partial setul 2 Nole era pachet de nervi), Nadal se tine bine-bine si vin tinerii Zverev tare de tot, joaca bine pustii ! Goffin e putin in cadere de forma, Monfils iarasi e in urcare...

• Oras:nu spun
Postat

Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi, măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie, și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine. 

Ce poti intelege tu din tenis cand esti un agramat?:)

• Minus 1
Postat

AGRAMATULE!

Tu vezi-ți mă, de plumbul ăla, că te duci la fund! Ia-l cu tine și pe ăla cu fasolea și virgulele și duceți-vă învârtindu-vă, papagalilor!

• Like 1
Postat

Tu vezi-ți, mă, de plumbul ăla, că te duci la fund! Ia-l cu tine și pe ăla cu fasolea și virgulele și duceți-vă învârtindu-vă, papagalilor!

Eu nu plec nicaieri pana cand nu inveti sa utilizezi corect virgulele!

• Minus 1
Postat

Un rezumat al ultimelor 7-8 sezoane de tenis, evident masculin (cel feminin e o labareala jegoasa, starnit de o cultura mai jegoasa a politically correctedness):

• RF este cel mai mare sportiv din toate timpurile. Beyond AO 2017, beyond haters!
  • Novak Djokovic este cel mai mare jucator de tenis al deceniului in curs.
  • Rafael Nadal face reclame la chiloti.
  • Andy Murray e si el pe-acolo. Se cheabureste, cu glorie la el acasa si un joc de tot cacatu'.
  • Suntem nevoiti, din cauza conspiratiilor iudeo-masonice-sorosice sa ne uitam la si sa comentam despre tenisul feminin. Ce cacat!
  • Stan Wawrinka mai strica petrecerile cateodata. Nu indeajuns de des!
  • Cilic nu trebuia sa castige nici macar un 250, apai un Grand Slam.
  • DelPo e beton!
  • Kyrgios are nivelul de chisat la cap ridicat alarmant de grav.
  • Pampulica asta de Zverev e promitator ... sort of.
  • MUIE Ion Tiriac!

Si ... dupa care ... puteti uita!

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Ce poti intelege tu din tenis cand esti un agramat?:)

Te dai mare, nu?!! Inainte sa-l acuzi pe Picon ca este "agramat" invata tu mai intai corect limba romana. Iti spun eu, tu esti incult, nu noi...niciodata nu se pune virgula inainte de si...deci ai dat-o in bara.

Vizitator
Postat

TENIS - Oameni Buni ! TENIS !!!!!!!!!!!!! Lasati trasul de penis si datul cu carnatu'n-gura pentru alte topice ! :slap2 :slap2 :slap2

• Like 3
Postat

Te dai mare, nu?!! Inainte sa-l acuzi pe Picon ca este "agramat" invata tu mai intai corect limba romana. Iti spun eu, tu esti incult, nu noi...niciodata nu se pune virgula inainte de si...deci ai dat-o in bara.

Ești prost!

Uite niște exemple când virgula se poate folosi înainte de "și":

http://nimfomane.com...1277/?p=2303711

http://nimfomane.com...1277/?p=2303720

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Și tenisul e umflat.Cam tot sportul e.

Simona și-a atins limita,atât poate.

Puneți oricare din ele sa joace cu Navratilova sau Graff...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...