mickeysabbath Reputație: 709 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 CTP-ul se pricepe la tenis cum se pricep d-rele prestatoare ale acestui forum la comentarea cvartetelor de coarde de Sostacovici.
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 30, 2017 CTP-ul se pricepe la tenis cum se pricep d-rele prestatoare ale acestui forum la comentarea cvartetelor de coarde de Sostacovici. Imi permit sa spun ca NU ai dreptate. CTP-ul chiar se pricepe la tenis.
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 E bun la politica, nu stie societate si sport!
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 30, 2017 E bun la politica, nu stie societate si sport! E bun la tenis, literatura SF si filme.
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 30, 2017 Ce sa întâmplat cu cel ce a deschis topicul ? S-a clonat sau a disparut
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2017 Ce sa întâmplat cu cel ce a deschis topicul ? S-a clonat sau a disparut S-a călugărit. 1 22
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 31, 2017 S-a călugărit. Serios?!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Cum ba baiatule ! Sa castigi AO si sa te bata Donskoy !?! :shocked
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2017 Cum ba baiatule ! Sa castigi AO si sa te bata Donskoy !?! :shocked Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine.
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Martie 2, 2017 Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine. AGRAMATULE! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 Sampras când joacă? 14
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Martie 2, 2017 Sampras când joacă?Mâine, cu Hănescu. 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 Mâine, cu Hănescu. Merci beaucoupðŸ˜
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Martie 2, 2017 Merci beaucoupBagă un bilet pe Hănescu 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine. :no2 Nu cred ca o mai injura cineva acum pe Simona. Accidentarea la genunchi din debutul sezonului, de la AO, a fost FOARTE reala, nu a mai fost nimic "inventat" de data asta. Sa speram ca se mentine pe 4 ! Sau poate urca Desi e greu, tancul american Williams e in revenire de forma... Dar nici celelalte nu exceleaza (Kerber e in cadere, Radwanska se chinuie, Kvitova taiata de hot la mana va mai lipsi cel putin pana la RG...) ! Atentie la Karo' Wozniacki, e in revenire. Plus Sharapova care termina suspendarea si mi se pare a primit un Wild-Card la Indian Wells sau la Miami. La baieti asa cum era de asteptat, Del Potro dupa revenirea in circuit de anul trecut e pe cai mari (m-am uitat putin la meci aseara cand a jucat cu Nole, pana sa adorm, nu stiu ce a facut in setul 3, cred ca a obosit Delpo, dar oricum setul 1 si partial setul 2 Nole era pachet de nervi), Nadal se tine bine-bine si vin tinerii Zverev tare de tot, joaca bine pustii ! Goffin e putin in cadere de forma, Monfils iarasi e in urcare...
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Martie 2, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Martie 2, 2017 Se întâmplă des în tenis, e drept, mai mult la fete. Dar noi o înjurăm pe Simona. Păi, măi fraților, a jucat doar 4 meciuri anul ăsta, în ianuarie, și tot pe locul 4 e, ceea-ce demonstrează că nici celelalte nu se simt mai bine. Ce poti intelege tu din tenis cand esti un agramat? 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 2, 2017 AGRAMATULE!Tu vezi-ți mă, de plumbul ăla, că te duci la fund! Ia-l cu tine și pe ăla cu fasolea și virgulele și duceți-vă învârtindu-vă, papagalilor! 1
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Martie 2, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Martie 2, 2017 Tu vezi-ți, mă, de plumbul ăla, că te duci la fund! Ia-l cu tine și pe ăla cu fasolea și virgulele și duceți-vă învârtindu-vă, papagalilor! Eu nu plec nicaieri pana cand nu inveti sa utilizezi corect virgulele! 1
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Un rezumat al ultimelor 7-8 sezoane de tenis, evident masculin (cel feminin e o labareala jegoasa, starnit de o cultura mai jegoasa a politically correctedness):RF este cel mai mare sportiv din toate timpurile. Beyond AO 2017, beyond haters!Novak Djokovic este cel mai mare jucator de tenis al deceniului in curs.Rafael Nadal face reclame la chiloti.Andy Murray e si el pe-acolo. Se cheabureste, cu glorie la el acasa si un joc de tot cacatu'.Suntem nevoiti, din cauza conspiratiilor iudeo-masonice-sorosice sa ne uitam la si sa comentam despre tenisul feminin. Ce cacat!Stan Wawrinka mai strica petrecerile cateodata. Nu indeajuns de des!Cilic nu trebuia sa castige nici macar un 250, apai un Grand Slam.DelPo e beton!Kyrgios are nivelul de chisat la cap ridicat alarmant de grav.Pampulica asta de Zverev e promitator ... sort of.MUIE Ion Tiriac! Si ... dupa care ... puteti uita!
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 2, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 2, 2017 Ce poti intelege tu din tenis cand esti un agramat?Te dai mare, nu?!! Inainte sa-l acuzi pe Picon ca este "agramat" invata tu mai intai corect limba romana. Iti spun eu, tu esti incult, nu noi...niciodata nu se pune virgula inainte de si...deci ai dat-o in bara.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 TENIS - Oameni Buni ! TENIS !!!!!!!!!!!!! Lasati trasul de penis si datul cu carnatu'n-gura pentru alte topice ! :slap2 3
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Martie 2, 2017 Te dai mare, nu?!! Inainte sa-l acuzi pe Picon ca este "agramat" invata tu mai intai corect limba romana. Iti spun eu, tu esti incult, nu noi...niciodata nu se pune virgula inainte de si...deci ai dat-o in bara.Ești prost!Uite niște exemple când virgula se poate folosi înainte de "și": http://nimfomane.com...1277/?p=2303711 http://nimfomane.com...1277/?p=2303720 1 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 14, 2017 Iar a luat-o la botic Simonica
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Și tenisul e umflat.Cam tot sportul e.Simona și-a atins limita,atât poate. Puneți oricare din ele sa joace cu Navratilova sau Graff...
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 20, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 20, 2017 E bun la tenis, literatura SF si filme.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum