harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 5, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Aprilie 5, 2015 Proxenetismul Îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei Omule, conform legii, Pisicuts, proprietarii AT si cei ai siturilor similare, indiferent daca sunt .com, .ro, .gov sau .zw, sunt proxeneti! Prin siturile lor inlesnesc practicarea prostitutiei și (desi legea zice sau, adica esti proxenet chiar daca faci site complet gratuit) in mod evident trag foloase (bani din anunturi, conturi VIP/PREMIUM etc) de pe urma prostitutiei. Parerea mea este ca prima data ar trebui trasi la raspundere cei care au construit blocurile in care exista apartamentele care se dau in chirie fetelor si in care ne momesc pe noi, consumatorii de buna credinta. Au stiut aia pentru ce fac blocuri dar n-au spus la nimeni, perversii dreaq. 4 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 5, 2015 @OldybutGoldy,E normal sa iau apararea rusilor, dar de data asta scriu pentru ca din puctul meu de vedere lucrurile nu stau asa.Si Romania a trecut prin comunism, inventat de rusi, dar la guvernare aici au fost romani, deci nu poti spune ca tara a avut de pierdut din cauza rusilor si nu a celor care au condus-o...Nu rusii au iesit pe strada cu revolutia si l-au impuscat pe Ceasca, ca apoi in capitalism sa iasa iar scandand impotriva guvernului de nenumarate ori...Nu rusii sunt de vina ca Romania a fost impartita, ci faptul ca in razboi romanii au fost ca niste curve fricoase...Ca sa nu o mai intind, este tipic romanesc sa cauti vina cuiva in loc sa te uiti in ograda proprie, deci fie ca suntem cu unii sau cu altii... nu are nici o importanta daca pe langa averile conducerii se face ceva si pentru populatie...Sper ca e fara suparare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 http://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2014/04/Citat-Mihai-Eminescu-638x338.pnghttp://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2014/10/Citat-Petre-Tutea-638x338.png
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 5, 2015 @OldybutGoldy,E normal sa iau apararea rusilor, dar de data asta scriu pentru ca din puctul meu de vedere lucrurile nu stau asa.Si Romania a trecut prin comunism, inventat de rusi, dar la guvernare aici au fost romani, deci nu poti spune ca tara a avut de pierdut din cauza rusilor si nu a celor care au condus-o...Nu rusii au iesit pe strada cu revolutia si l-au impuscat pe Ceasca, ca apoi in capitalism sa iasa iar scandand impotriva guvernului de nenumarate ori...Nu rusii sunt de vina ca Romania a fost impartita, ci faptul ca in razboi romanii au fost ca niste curve fricoase...Ca sa nu o mai intind, este tipic romanesc sa cauti vina cuiva in loc sa te uiti in ograda proprie, deci fie ca suntem cu unii sau cu altii... nu are nici o importanta daca pe langa averile conducerii se face ceva si pentru populatie...Sper ca e fara suparare. E adevarat ca am cazut din prostia noastra sub dictatura maresalului care a facut o gafa crunta sa declare razboi SUA si aliatilor care tocmai creasera Romania cu 20 ani in urma. Tembelie pura , si unii il mai si lauda Dumnezeu sa-l ierte. Dar si daca jucam curajos , corect si intram de partea URSS SUA tot asa era finalul. Basarabia luata si bolsevizare fortata. fara dubii cine nu crede sa priveasca Polonia ca de aia chiar le-a parut rau la toti dar n-au putut sa o salveze de stalinizare.Da nu ar mai trebui sa dam vina pe altii necazuri vine peste toata lumea dar cautand solutii in noi putem iesi .
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 5, 2015 E adevarat ca am cazut din prostia noastra sub dictatura maresalului care a facut o gafa crunta sa declare razboi SUA si aliatilor care tocmai creasera Romania cu 20 ani in urma. Tembelie pura , si unii il mai si lauda Dumnezeu sa-l ierte. Dar si daca jucam curajos , corect si intram de partea URSS SUA tot asa era finalul. Basarabia luata si bolsevizare fortata. fara dubii cine nu crede sa priveasca Polonia ca de aia chiar le-a parut rau la toti dar n-au putut sa o salveze de stalinizare.Da nu ar mai trebui sa dam vina pe altii necazuri vine peste toata lumea dar cautand solutii in noi putem iesi . Am devenit prea serioasa si on topic...
rocker27 Reputație: -522 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Aprilie 5, 2015 Nu credeam ca pot exista atatea maseuze in Romania The best is yet to come pare corect http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 5, 2015 Aha, si maseuze trans
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 @OldybutGoldy,E normal sa iau apararea rusilor, dar de data asta scriu pentru ca din puctul meu de vedere lucrurile nu stau asa.Si Romania a trecut prin comunism, inventat de rusi, dar la guvernare aici au fost romani, deci nu poti spune ca tara a avut de pierdut din cauza rusilor si nu a celor care au condus-o...Nu rusii au iesit pe strada cu revolutia si l-au impuscat pe Ceasca, ca apoi in capitalism sa iasa iar scandand impotriva guvernului de nenumarate ori...Nu rusii sunt de vina ca Romania a fost impartita, ci faptul ca in razboi romanii au fost ca niste curve fricoase...Ca sa nu o mai intind, este tipic romanesc sa cauti vina cuiva in loc sa te uiti in ograda proprie, deci fie ca suntem cu unii sau cu altii... nu are nici o importanta daca pe langa averile conducerii se face ceva si pentru populatie...Sper ca e fara suparare. Comunismul nu a fost inventat de rusi, a fost impus cu forta de rusi, ca expresie a imperialismului lor - e o diferenta, nu crezi? Da, la guvernare au fost romani, asa cum in Ungaria au fost unguri, in Polonia polonezi - dar toti comunistii au fost marionetele Moscovei - echivalentul "quisling-ilor" (colaborationistilor) din tarile ocupate de nazisti. Ba da, si rusii sunt de vina ca tara a fost impartita - toate tarile dintre Germania si Rusia au fost strivite intre nazism si comunism. Si apropos de tipicul romanesc - sa cauti vina cuiva in loc sa te uiti in ograda proprie - zici ca pe langa averile conducerii "sa se faca" si ceva pentru populatie - BA, DA' POPULATIA ASTA ASTEAPTA MEREU SA FACA ALTCINEVA CEVA PENTRU EA? Scuza-ma, dar intre votantii lui Ponta cu "sa-mi dea si mie statul ceva, la pensie, la salariu, la alocatie" si cei care si-au luat soarta in maini (in afara tarii, din pacate) si au dat dovada de civism si solidaritate atunci cand a fost nevoie - tu ce alegi? Fara suparare
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 5, 2015 Comunismul nu a fost inventat de rusi, a fost impus cu forta de rusi, ca expresie a imperialismului lor - e o diferenta, nu crezi? Da, la guvernare au fost romani, asa cum in Ungaria au fost unguri, in Polonia polonezi - dar toti comunistii au fost marionetele Moscovei - echivalentul "quisling-ilor" (colaborationistilor) din tarile ocupate de nazisti. Ba da, si rusii sunt de vina ca tara a fost impartita - toate tarile dintre Germania si Rusia au fost strivite intre nazism si comunism. Si apropos de tipicul romanesc - sa cauti vina cuiva in loc sa te uiti in ograda proprie - zici ca pe langa averile conducerii "sa se faca" si ceva pentru populatie - BA, DA' POPULATIA ASTA ASTEAPTA MEREU SA FACA ALTCINEVA CEVA PENTRU EA? Scuza-ma, dar intre votantii lui Ponta cu "sa-mi dea si mie statul ceva, la pensie, la salariu, la alocatie" si cei care si-au luat soarta in maini (in afara tarii, din pacate) si au dat dovada de civism si solidaritate atunci cand a fost nevoie - tu ce alegi? Fara suparare Nu avem decat sa ne luam soarta in maini, nimeni nu vine sa dea nimanui moca...Fiecare se descurca cum poate, multi isi lasa familia si pleaca cu anii ca sa-i asigure un viitor pentru ca muncitorul in tara asta pe unde te uiti este luat de prost...Si daca tot urasti comunismul atat de mult, vezi China, tara care produce si vinde in export cel mai mult...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 Oare de ce pe timpul lui Stefan cel Mare ieseau cu mic cu mare de la vladica pana la opinca si erau uniti in jurul conducatorului, iar acum, atunci cand au iesit la manifestatiile contra exploatarii de la Rosia Montana, cu greeuuu s-a reusit strangerea a... nu mai stiu, cati au fost, parca 500 000 de mii (atunci cand nu mai stiau jandarmii pe ce strazi sa faca cordon, erau innebuniti ca nu stiau ce strategie sa adopte) ? Eu zic ca problema noastra este unitatea, am uitat sa fim uniti, asa cum eram odinioara, din varii motive, nu intram in detalii, dar in ultima vreme se pare ca re-naste unitatea de neam, iar populatia (noi, poporul, opinca) nu cred ca mai asteptam sa faca "cineva" ceva pentru noi, cred ca a inceput sa se vada ca putem face ceva "prin noi insine" (da, chiar daca a zis-o Vintila I.C. Bratianu in 1905, nu cred ca mai are azi mare lucru in comun cu PNL-ul actual, cred ca se aplica/ar trebui sa se aplice noua, tuturor, astazi). Iertare tuturor celor pe care aceste randuri i-au obfuscat, doar opiniile mele ! Stima
parmalat1184 Reputație: -13 Postat Aprilie 5, 2015 Telefon: magic.boy21 Oras:Bucuresti Telefon: magic.boy21 Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Sigur proprietarul ziarului a primit o informare discreta gen "inchizi rubrica sau te bagam pe Codul Penal". Adica n-au vrut sa i-o faca cu mascatii fiindca era rusine, veneau toate televiziunile. Si i-au facut-o cu frumosul si omul a inteles. 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 5, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Aprilie 5, 2015 Offtopicarilor care sunteti!!! E jale, e drama, s-au inchis anunturile cu pizde si voi tot in politica o dati? Nebunilor!!!!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 5, 2015 Offtopicarilor care sunteti!!! E jale, e drama, s-au inchis anunturile cu pizde si voi tot in politica o dati? Nebunilor!!!! :laugh2 Bine, on topic:Eu preconizez ca in conditiile date pe AT o sa mai posteze "maseuzele" o perioada pentru ca s-au obisnuit acolo...Dar atata timp cat exista alte site-uri cu poze explicite si nu femei in rochii si blugi... in loc de un cuib mare, vor fi mai multe cuibusoare de anunturi...Traiasca Google, ca restul se rezolva! Nimfomane functioneaza, nu vad unde e drama...
Administrator pisicuts Reputație: 114542 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 5, 2015 sa vina Iohanis pe forum sa explice de ce a inchis AT ! 6
parmalat1184 Reputație: -13 Postat Aprilie 5, 2015 Telefon: magic.boy21 Oras:Bucuresti Telefon: magic.boy21 Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Un site aflat pe domeniu .com si cu hosting pe server din Statele Unite se supune legilor americane si in principal Primului Amendament la Constitutia SUA, care garanteaza libertatea de exprimare. Singurul motiv pentru care proprietarul unui astfel de site ar putea fi inchis e infractiunea de Seditious conspiracy, care in Romania s-ar traduce prin Infractiuni contra sigurantei statului. Oricum, pentru asa ceva Congresul SUA a emis o lege prin care oricine, aflat oriunde in lume, poate fi adus in fata justitiei americane daca se face vinovat de Seditious consipiracy. Pentru asta poate fi folosita forta militara a SUA pe teritoriul oricarui stat, fara a se cere permisiune si fara a se informa statul respectiv. Teoretic asa stau lucrurile. In practica exista si varianta diplomatica: daca interesul e mare, autoritatile romane fac o solicitare catre autoritatile americane pentru a li se pune la dispozitie datele proprietarului site-ului. Si il salta pe proprietar de aici fara ca site-ul sa fie inchis, dar asta presupune un efort sustinut din partea autoritatilor romane. Cea mai buna varianta e cu bulletproof hosting pe server din Rusia sau China sau alte locuri de genul, si cam acolo se opreste totul fiindca orice solicitare ar face autoritatile romane, nu le baga nimeni in seama. 1 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 sa vina Iohanis pe forum sa explice de ce a inchis AT ! Motivul inchiderii AT-ului: un om important din politica romaneasca a apelat la o fata din AT si a luat sculament. Pă limbă. 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Aprilie 6, 2015 Motivul inchiderii AT-ului: un om important din politica romaneasca a apelat la o fata din AT si a luat sculament. Pă limbă. o fi fost cineva de la ANAF ? O fi apelat la vreo fata cu poze reale si cand a ajuns la fata locului s-a convins ca fata arata mai bine decat in poze si a ajuns la concluzia ca erau false
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2015 Daca tot discutam off-topic despre politica/istorie, ma gandeam ca printre conducatorii Romaniei imediat dupa razboi, in perioada stalinista, erau si "romanii" Ana Pauker, Kisinevshi si multi altii. Comducerea tarii in acea perioada era ompanata de rusi sau evrei rusi, majoritatea originari din Moldova si Ucraina intrate in componenta URSS. Asta pentru acuratete si adevar, pentru a nu mai vorbi in necunostinta de cauza. On topic: sectiunea dedicata curvasarelii pe AT a fost eliminata pentru ca am intrat in Saptamana Patimilor.
rodrigo Reputație: 640 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2015 Un site aflat pe domeniu .com si cu hosting pe server din Statele Unite se supune legilor americane si in principal Primului Amendament la Constitutia SUA, care garanteaza libertatea de exprimare. Singurul motiv pentru care proprietarul unui astfel de site ar putea fi inchis e infractiunea de Seditious conspiracy, care in Romania s-ar traduce prin Infractiuni contra sigurantei statului. Daca tot va imaginati ca un .com va protejeaza de organele locale, atunci explicati: 1) de ce "hecarii" de la Valcea sunt arestati, desi dau tepe pe ebay.com.2) de ce cuiburile de videochat au fost calcate, desi functioneaza tot pe .com.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 sa vina Iohanis pe forum sa explice de ce a inchis AT ! Sa nu te puna draq sa nu iti platesti taxele la stat 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Sa nu te puna draq sa nu iti platesti taxele la stat Vezi boss, daca m-am plictisit de femei le-am inchis anuntul... 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Vezi boss, daca m-am plictisit de femei le-am inchis anuntul... Bine le-ai facut Le bagam in agricultura.........incepe campania de primavara 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Bine le-ai facut Le bagam in agricultura.........incepe campania de primavara clar, avem nevoie de forta de munca pentru insamantare, sapa si toate cele.. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 clar, avem nevoie de forta de munca pentru insamantare, sapa si toate cele.. Hai sa deschidem un toping pentru angajari
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Hai sa deschidem un toping pentru angajari Platim cu ora sau cu km de plantat ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum