Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Postat Aprilie 4, 2015 BRAZILIANCA TA BRUNETA NOUA PE SITE!! POZE NOIBUNA SUNT MARIA AM 23 DE ANI BRUNETA,FRUMOASA,PARUL LUNG,SANII MARI NR5,FUND BOMBAT,FORME APETISANTE VINO BYY SA NE SIMTIM BINE TE ASTEPT INTR-O AMBIANTA PLACUTA CU SIGURANTA VEI REVENI SI A DOUA OARA!! :* Data postarii 03-04-2015Categorie MatrimonialeSubcategorie De la Fete pentru BaietiJudet ConstantaLocalitate CONSTANTATelefon 0726924966
skypexvr Reputație: 451 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2015 ce manșoane are )
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2015 http://www.anunturi-constanta.ro/matrimoniale/de-la-fete-pentru-baieti/bruneta-frumoasa-23-ani-suna-ma-bby-sa-ne-simtim-bine-0726924966_i933
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 9, 2015 vanessa ? fosta colega a zinei marii? ea folosea termenul de brazilianca.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2015 obi....vanessa bodyguard'ul fetelor...ca daca aveau un client belicos pe ea o chemau sa ii re-aranjeze freza....era muuuult mai mare decat fata asta din poze~!!!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 10, 2015 o cunosc si stiu ca e mare, am schimbat chiar citeva cuvinte in portugheza cu ea, de aceea m-a dus gindul la ea, legat de cuvintul brazilianca.
skypexvr Reputație: 451 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2015 cat de mare ?
black77 Reputație: 103 Postat Iulie 31, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 31, 2015 A fost cineva la ea ? Vreun feedback ceva??
kasiano Reputație: 27 Postat August 8, 2015 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Postat August 8, 2015 Am fost eu de curand foarte multumit!Domnisoara Maria este o scumpa de fata, am luat-o in portugheza de cand am intrat )Am fost foarte curios daca este brazilianca cu adevarat sau nu, deoarece eu am pe cineva in familie care este,si m-as fi bucurat sa imi intalnesc o conationala, dar din pacate este doar o porecla, am invitat-o totusila cursul meu sa o invat Samba Braziliana Pozele sunt 100% reale, fata are un curulet maricel foarte sexy, (desi prea mic pentru gusturile mele) si o pasarica foarte curata si gustoasa, amaruie asa, ma duce cu gandul la ciocolata amaruie!Am sfatuit-o sa se mai ingrase putin, i-ar sta mai bine (parerea mea).Singura mea nedumerire era ca, in apartamentul ei mai era cineva si mi-a zis sa vorbimincet sa nu ne auda, mi s-ar fi parut frumos sa imi spuna cine este si de ce este "secreta"intalnirea noastra. Poate viitorii clienti vor fi mai tupeisti ca mine si sa o intrebe care e treabacu cealalta persoana din casa, nu mi se pare ok treaba asta cu ascunzisul. Daca aflati careva, sa scrieti va rog pe forum, e important pentru siguranta noastra. DE REVENIT CU SIGURANTA! V-O RECOMAND! 2
kasiano Reputație: 27 Postat August 8, 2015 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Postat August 8, 2015 Am uitat sa precizez ca are anusul foarte stramt si nu si din pacate nu merge anal pacat!
black77 Reputație: 103 Postat August 10, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 10, 2015 Kasiano poti totusi sa dai o nota intalnirii, detalii , tarife etc?? Cum ai observant ca are anusul foarte stramt daca nu il pune la bataie?
kasiano Reputație: 27 Postat August 15, 2015 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Postat August 15, 2015 O nota nu cred ca pot ca da, nu a fost o mare reusita din partea mea ca sa ii pot da ei o nota, 120 de lei ora a fost, cat despre anus, cand faceam 69 si eu ii mancam bucile ei ferme si pasarica, am observat ca il are foarte ingust, nici macar degetul nu imi incapea, ce sa mai spun de penis, pe cat de maricel fundul pe atat de mic anusul! Daca ar fi sa dau o nota, 10 pentru comportament (este o dulce) dar pentru corp 8, din partea mea ar fi mai sexy cu cateva kilograme in plus, mai multa carne (braziliencele sunt foarte carnoase) in schimb inca un 10 pentru igiena si "aroma" miroase frumos si dupa cum spuneam, vaginul are gust amarui, o delicatesa! Are o fata adorabila si buze senzuale, pacat ca nu face sarutari. Am inteles ca ofera companie pentru mai mult de o ora, pana in 5-6 ore chiar, daca ar fi putin mai plinuta si ar face si sarutari, chiar as "inchiria-o" o zi intreaga, nici nu m-as uita la pret De precizat la final, avea foarte multe poze cu ea si cu fundul la ea pe calculator, stie cineva unde le putem gasi? Ea a spus ca are un site al ei unde le pune, insa am cautat cu numarul pe google si nu am gasit nimic in plus,o invit aici sa ne mai posteze!
pelu1234 Reputație: 0 Postat August 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Postat August 15, 2015 Buna fata, cuminte. Excelenta! Sunt in trecere prin Constanta. Foarte incantat
pelu1234 Reputație: 0 Postat August 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Postat August 16, 2015 Am observat ca fata foloseste o crema pentru pasarica, ceea ce nu e foarte bun pentru prezervative - le scade rezistenta. Ideal ar fi un lubrifiant, daca cel din comert e prea scump, cu mici relatii la o maternitate se poate gasi mai ieftin.
maria111 Reputație: 1 Postat August 30, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat August 30, 2015 BUNA SUNT MARIA 23 DE ANI. Daca esti in cautarea unei aventuri erotice, daca iti doresti sa petreci o ora, douchiar mai multe alaturi de o tipa super frumoasa,sanii perfecti naturali nr5,ten masliniu,ochii caprui,fund bombat,forme apetisante,educata, f. sexy. vrei sa iti acord toata atentia de care ai nevoie...? atunci nu ramane decat sa ma suni pentru a stabili o intalnire... POZE GARANTAT SUTA LA SUTA NU VEI REGRETA BBY SUNA-MAa sau 1
benvolio Reputație: 188 Postat August 30, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 30, 2015 da, "brazilianca"....din rio de ferentari https://lh4.googleusercontent.com/-8hQ20Y_-VBA/U2IiPUYs_UI/AAAAAAAAAEM/1RioAgn6oo0/If-You-Know-What-I-Mean-Mr-Bean-Blank.jpg 4
laurelian Reputație: 2012 Postat August 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2015 da, "brazilianca"....din rio de ferentari https://lh4.googleusercontent.com/-8hQ20Y_-VBA/U2IiPUYs_UI/AAAAAAAAAEM/1RioAgn6oo0/If-You-Know-What-I-Mean-Mr-Bean-Blank.jpgFerentexas se numește.
picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 30, 2015 Mooo.. ceaveț cu piranda? 1 3
giani1480 Reputație: 592 Postat August 31, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat August 31, 2015 Traiasca saorma
sandoqan Reputație: 711 Postat August 31, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 31, 2015 Frate daca pune fatuca asta un crac pe tine, nu cred ca mai ai vreo sansa sa scapi intreg. Oricum " brazilianca " este pentru barbati adevarati,iubitori de frumos si mult.
action Reputație: 179 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 1, 2015 Toate tigancile grase se cred brazilience )
assmadness Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Toate tigancile grase se cred brazilience )ai dreptate ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum