hasu10 Reputație: 20 Postat Februarie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2017 hey ajung prin tara weekendul asta si as vrea sa iti fac o vizitalucrezi duminica? daca da intre ce ore? Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 27, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 27, 2017 tu ce cauti pe aici lache?S a activat peștele? 1 1 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Buna. Toata saptamana sunt de la ora 12:00 la 22:00! 0760.121.153 zona mihai bravu / spectrum / dimitrov.Va doresc un 1 martie si un inceput de primavara asa cum vi-l doriti! pup pe toti si va multumesc celor care m-au vizitat.Masaj de relaxare body si erotic 100 ron (45-50 min) (miscari soft si senzuale 1 finalizare (cu sanii / cu clavicula sau lingam)Masaj de relaxare body si erotic 120 ron (55-60 min) (miscari soft si senzuale 2 finalizari (cu sanii / cu clavicula sau lingam)Masaj somatic 140 ron (60 min) (masaj mai dur, efectuat cu fermitate) (1 finalizare.)Masaj tantric 150 ron (60 min) (mai mult EROTIC miscari soft si senzuale (1 finalizare.) 2 Link spre comentariu
Vizitator adidelavalcea Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 A veniti primavara si suntem cu totii foarte curiosi de poze noi cu tine, Alexa, este pacat sa nu iti expui trupul ala frumos!Te pup! Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 mhmmm... 3 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 As fi facut prima poza din alt unghi ...Cred ca Nu m-as supara daca ai considera o sugestie :-* 1 1 Link spre comentariu
krdjali Reputație: 120 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2017 S-a ivit prilejul sa ajung la Alexa. Ma interesa in special partea de masaj. Pe parcurs s-a intamplat si o finalizare, se descurca excelent cu stiinta atingerii si era pacat. Femeia este OK, bariera inpusa de serviciile pe care le ofera nu lasa loc de erotism, este doar un contract de care se achita corect. Poate fi o amica ok care te ajuta sa rezolvi o problema. Am sa mai trec, macar o data pe luna (si pe pamant). Locatie 8 Alexa 8; care mai veniti cu un dulce in vizita, mai bine nu. E la limita dintre o impanata sexy si doar impanata. Masaj 9, partea de erotic (nesolicitata dardaca asa e pachetul...) 7, finalizarea 10. igiena 10 GFE 10 (daca vrei si stii) 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 8, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 8, 2017 dupa cateva incercari, ieri am ajuns si eu la domnisoara...pentru un masaj perfect. Totul decurge minunat aici, domnisoara este foarte simpatica si o vorbareata desavarsita. Esti servit cu un suc...o cafea...Nu te plictisesti nicicum in prezenta ei. Ca si locatie, este o locatie unde curatenia este exemplara, si in camera dar si in baie. Masajul propriu zis este executat foarte bine, cel erotic este sublim. Domnisoara este foarte permisiva cu cei cu bun simt, cei care nu sunt certati cu igiena. Este o tipa pro client....te intreaba continuu ce sa faca...cum te simti...daca este ok...Pot sa spun ca m-am simtit extraordinar. Fiind pe fuga....va las pe voi sa descoperiti mai mult...mergand la ea... Notele: locatie: 10masaj:10gfe: 10++aspect fizic - 6-7 ... Aici voi detalia un pic....pozele o avantajeaza enorm....fotograful este de nota 1000. Probabil sunt un pic mai vechi....Ea este o tipa pe la 155-160max, avand cred ca vreo 55kg minim, la fata nefiind o frumusete extraordinara.....sani enormi, nr 4-5. Punctul ei forte este funduletul care este foarte bombat si tare...tocmai bun de....dar nu presteaza sex. Insa aspectul fizic compenseaza cu serviciile prestate. 1 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 dupa cateva incercari, ieri am ajuns si eu la domnisoara...pentru un masaj perfect. Totul decurge minunat aici, domnisoara este foarte simpatica si o vorbareata desavarsita. Esti servit cu un suc...o cafea...Nu te plictisesti nicicum in prezenta ei. Ca si locatie, este o locatie unde curatenia este exemplara, si in camera dar si in baie. Masajul propriu zis este executat foarte bine, cel erotic este sublim. Domnisoara este foarte permisiva cu cei cu bun simt, cei care nu sunt certati cu igiena. Este o tipa pro client....te intreaba continuu ce sa faca...cum te simti...daca este ok...Pot sa spun ca m-am simtit extraordinar. Fiind pe fuga....va las pe voi sa descoperiti mai mult...mergand la ea... Notele: locatie: 10masaj:10gfe: 10++aspect fizic - 6-7 ... Aici voi detalia un pic....pozele o avantajeaza enorm....fotograful este de nota 1000. Probabil sunt un pic mai vechi....Ea este o tipa pe la 155-160max, avand cred ca vreo 55kg minim, la fata nefiind o frumusete extraordinara.....sani enormi, nr 4-5. Punctul ei forte este funduletul care este foarte bombat si tare...tocmai bun de....dar nu presteaza sex. Insa aspectul fizic compenseaza cu serviciile prestate.Buna.. iti multumesc pentru vizita si recenzie... :byeLa multi ani tuturor femeilor Astazi sunt la locatie.. vreau sa precizez ceea ce am mai scris de multe ori ca nu trebui sa veniti cu nimic la mine, simpla voastra companie este de ajuns.fara dulciurele cum spunea un coleg de al vostru mai sus. Pupici multi pentru toti. 1 Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Bună! Cunnilingus e contra cost? Link spre comentariu
thestud Reputație: 71 Postat Martie 11, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 11, 2017 Eu nu stiu de ce Dumnezeu nu faci si o poza in sanii goi. E mare pacat sa ascunzi asemenea sani. Te saruta dulce cel din Craiova 1 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 Eu nu stiu de ce Dumnezeu nu faci si o poza in sanii goi. E mare pacat sa ascunzi asemenea sani. Te saruta dulce cel din CraiovaBuna, o sa fac.. nu ii ascund.. se vad si se descopera in masaj .. pentru ca sunt nud in masaj.. e mai frumos sa ii vezi si sa ii atingi sa ii simti.. live... decat in poze.. mi se pare mai incitant sa nu stii ceva, fata de atunci cand deja stii..astazi sunt de la 13:00 pana la ora 22;00 va reamintesc si noua oferta Masajul come&go dureaza 30 min. si include duş doar erotic plus finalizare. 70 ron (30min) Restul sunt in semnatura. Alexa 0760 121 153 zona Spectrum/Dimitrovpupi pe toti! dulce. 1 Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Putine detalii despre masajul come&go ? 1 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 13, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Martie 13, 2017 Adică îți face laba la duș. 70 lei ca să ți-o frece. Freacă 3 puli pe zi = 50 Euro Pe lună face 1000-1500 doar din labă (20-30 zile lucrătoare). Concluzia: cand faci laba, ești plătit cu echivalentul a 1500 Euro pe lună! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Buna, nu se face la dus, am spus ca include dus, erotic si finalizare. Include toate uleiurile respective ? Ma cam feresc de ele, d-aia te intreb, asta voiam de fapt sa aflu Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Martie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 Include toate uleiurile respective ? Ma cam feresc de ele, d-aia te intreb, asta voiam de fapt sa afluE alegerea ta asta pot face si fara. Link spre comentariu
krdjali Reputație: 120 Postat Martie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 14, 2017 Buna, nu se face la dus, am spus ca include dus, erotic si finalizare.Multumesc celor care au trecut ieri pe la mine + weekend. multumesc pentru ciocolatzele. Sper ca nu ai mancat ciocolatelele ! Glumesc, sunt alegerile tale, esti o femeie chiar OK . Timpul trece si trebuie un pic de grija. Stiu, cainele moare de drum lung...bla-bla... Manat de bune intentii al tau fost si viitor client.... Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 14, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Martie 14, 2017 O labă tristă la supra preț 1 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Martie 15, 2017 O labă tristă la supra prețAi fost la ea si vorbesti in cunostinta de cauza? 1 Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Ai fost la ea si vorbesti in cunostinta de cauza? Mergi ma tu si pt noi,dacă ai bani de aruncat!Ce mai prostesc astea pe unii😂 1 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 Buna, nu se face la dus, am spus ca include dus, erotic si finalizare.Multumesc celor care au trecut ieri pe la mine + weekend. multumesc pentru ciocolatzele. Sper ca nu ai mancat ciocolatelele ! Glumesc, sunt alegerile tale, esti o femeie chiar OK . Timpul trece si trebuie un pic de grija. Stiu, cainele moare de drum lung...bla-bla... Manat de bune intentii al tau fost si viitor client....Buna. accept orice sfat atata timp cat este constructiv si in beneficiul meu..sincer nu mai mananc dulciurele. am grija..deja am dat ceva jos. nu e mult dar mai dau ca m-ai suparat (glumesc)Astazi disponibila de la 13 la 22 cu come&go(70ron!!!!) si toate celelalte bunatati Pupici.O zi frumoasa.Come&go 70ron include erotic si finalizare (30 min) Masaj de relaxare body si erotic 100 ron (45-50 min) (miscari soft si senzuale 1 finalizare (cu sanii / cu clavicula sau lingam)Masaj de relaxare body si erotic 120 ron (55-60 min) (miscari soft si senzuale 2 finalizari (cu sanii / cu clavicula sau lingam)Masaj somatic 140 ron (60 min) (masaj mai dur, efectuat cu fermitate) (1 finalizare.)Masaj tantric 150 ron (60 min) (mai mult EROTIC miscari soft si senzuale (1 finalizare.) 2 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 15, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Martie 15, 2017 Auzi frate 150-200 lei o labă. Să fim serioși... Are și masajul rolul și farmecul lui, dacă este făcut de o persoană calificată. În cazul de fata, wtf, eu nu as fute o nici pe gratis și să dau 150-200 pe o labă... Vai de pula noastră 1 1 Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 off..tot incerc sa nu raspund la penibilitatile tale. promit ca e prima si ultima data cand o fac. cred ca te plictisesti rau de tot..de faci postari pe tot forumul. nu stiam ca 70 si 100 este egal cu 150/200. la faza cu sexul nici n-o sa ai ocazia stai linistit.Am atestat de tehnician maseur si apropo.. get a life. 2 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Martie 15, 2017 Mergi ma tu si pt noi,dacă ai bani de aruncat!Ce mai prostesc astea pe uniiEsti pe primele trei locuri la prostie pe acest forum. Si vad ca tii cu dintii sa ramai acolo. Am fost si eu vorbesc stiind despre cum presteaza fata. 2 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 15, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Martie 15, 2017 Fetițo, tu ești cu mansarda? Masaj dominare (soft) 200 ron (60 min) (include masajul de relaxare cu finalizare strap-on, stimulare de prostata, mici fetish-uri (1 fin.) Cine plm crezi că îți dă ție 200 lei pe o finalizare? Tu ai văzut cum arăți? Nici gratis nu te as fute, darămite să mai plătesc. Vai de pilule noastre 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate