Examinatorul Reputație: 252 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2015 e greu cu photoshop ul .. dureaza ... curios ce pune in loc de cap ... ca are un cap cat ... ma abtin sa nu fiu rau Chiar daca te-a necajit cu cevaNu este frumos sa depasesti limita bunului simt Chiar daca mai are de lucrat la partea cu programarile, Alexa se comporta exemplar cu clientii, cand ajung la ea.
masajulperfect Reputație: 432 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 28, 2015 POZE POZE !!! DE ASTAZI !! Imi cer scuze pentru calitatea mai proasta.Zona Mihai Bravu / Liceu Hasdeu / 0760.121.153 <> 0753.460.563 AlexaL-D 12:00-00:00 Daca nu raspund va rog sa lasati un sms pt programare.O zi placuta va doresc! 2
gabka63 Reputație: 1 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 29, 2015 fel de fel de obtuzi cu probleme de etnie... sunt romani pe care I-as schimba bucurosi cu unii etnici. fata arata ext, am sa incerc un maj
terenteterente Reputație: 244 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 29, 2015 Arata la fel ca in poze.
relatie Reputație: -193 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 Sau pozele arata ca ea!
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 30, 2015 ce mandra pozezi tu ))
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 Sugi pula sau doar o lingi?
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 3, 2015 Am lucrat 9 lune in București si fiecare săptămână am fost la masaj la Alexia. Cel mai buna maseuza din Romania. Niciodată am avut probleme, tot a fost perfect. Sincer îmi lipsește enorm de mult. Abia aștept să revin la București. ÃŽncerc scuze pentru limba română 😉
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2015 Am lucrat 9 lune in București si fiecare săptămână am fost la masaj la Alexia. Cel mai buna maseuza din Romania. Niciodată am avut probleme, tot a fost perfect. Sincer îmi lipsește enorm de mult. Abia aștept să revin la București. ÃŽncerc scuze pentru limba română 😉Avea mereu apa calda?
belgianexpat Reputație: 86 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Bruxelles Oras:Bruxelles Postat Octombrie 3, 2015 Am fost cateva ori la Alexa. Ea este o fata simpatic, cu forme frumoase (tate super , fund bombat).Fiecare timp o masaj de relaxare profesional, și. un masaj erotic fierbinte.Voi reveni! - Tomy
thefunnymonkey Reputație: 4 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Nice, France Oras:Nice, France Postat Octombrie 3, 2015 Buna Ziua ! You speak english ?
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 3, 2015 Avea mereu apa calda?Am facut dus o singura data pentru ca nu am avut nevoie. Daca ma duc aminte bine am așteptat câteva de secunde si a venit caldă. Nu ma să pare un mare problema. Să întâmpla și la salon unde plătește triplu.
bogdy Reputație: -474 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 Buna buna ! Va multumesc si va pup pe toti cei care ati fost astazi pe la mine si pe cei care vor mai trece, puuupici dulci !Va place poza asta ? este printre preferatele mele, sunt HOT chiar daca vremea este rece ! Zona Mihai Bravu / Liceu Hasdeu / 0760.121.153 <> 0753.460.563 AlexaL-D 12:00-00:00 [email protected]O zi placuta va doresc !IMG_2435.JPGEsti perfecta de o stropeala pe buci! Ne place mult! :-)
masajulperfect Reputație: 432 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2015 Am lucrat 9 luni in București si fiecare săptămână am fost la masaj la Alexia. Cel mai buna maseuza din Romania. Niciodată am avut probleme, tot a fost perfect. Sincer îmi lipsește enorm de mult. Abia aștept să revin la București. Încerc scuze pentru limba română Buna Giancarlo, te astept cu drag la un masaj cand vei revenii in tara, pupici dulci pana acolo departe in Italia ! :bye Am fost cateva ori la Alexa. Ea este o fata simpatic, cu forme frumoase (tate super , fund bombat).Fiecare timp o masaj de relaxare profesional, și. un masaj erotic fierbinte.Voi reveni! - Tomy HOT HOT HOT , te pup si te mai astept cand doresti Pupici celor care au trecut astazi pe la mine :bye
tonytherock Reputație: 4 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2015 hmmm.. I'm coming soon to get ya! To taste that big ass and to suck those huge boobs!!! 😋😋
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 6, 2015 Ciao Larisa, Alexia sau cum te cheamă, nu este important, ma bucur ca te aud. Am fost la sfârșitul de iulie, t-am sunat dar nu ai răspuns. Acum sunt la Madrid. Data viitoara ta trimit un sms, probabil revin in decembrie câteva de zile. Speram ca ne vedem la locația noa.
mospeleus Reputație: 40 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 9, 2015 Bună Alexandria. Întrebare de 10 puncte:cuplu m/fi accepți. Și dacă da , ce tarife.Multumesc.
mospeleus Reputație: 40 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 9, 2015 Scuze pentru botez, tastare automata.
abs0lutely Reputație: 35 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Salutare, Am fost si eu, cred ca miercuri daca tin bine minte. Sunat cam cu o ora jumate inainte de programare, stabilit totul bine. Se ajunge destul de usor la Locatie (pe langa Iulia Hasdeu). Mi-a deschis domnisoara mi-am fixat direct privirea catre involuntar ))). Fata destul de draguta, vorbitoare, deci nu este genul slim dar nici grasa cu forme bune. Am sarit in pat si am cerut masaj normal desi cred ca trebuia unu mai sportiv(sigur data viitoare). In timpul masajului(normal) am tot vorbit pe diferite teme. destul de vorbareata si isteata. Masajul a fost detul de bine facut. Vorbaria a tinut pana m am intors cu fata in sus si am vazut the boobies )) atunci cel mic devinii mare si a inceput masajul erotic cand cu tatele cand o lua intre umar si gat(foarte interesanta chestia asta), cand cu bucile. Eu am eram cand cu mainile pe buci cand pe sani, nu mai ma saturam de ele ) pac si am finalizat fericit. Facut dush si plecat. ca si note: Fata: 8,5, iar la sani nota 9,5Igiena: 9,5 nu am simtit nimic aiurea. Prosop curat. baie curata. sapun si gel de dus, apa foarte fierbinteLocatie: 9 destul de frumos, acceptabilMasaj: 9 pot sa zic poate din cauza ca eram destul de incordat si trebuia unu mai sportiv, erotic pot sa zic 9.8 Totul a decurs cam o ora door to door.De revenit sigur o sa mai revin. sper sa nu fii uitat ceva sa va zic. Bafta! 1
konipa35 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 buci de buci
masajulperfect Reputație: 432 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 15, 2015 Te pup dulce si te mai astept daca te-ai simtit bine cu mine ! Salutare, Am fost si eu, cred ca miercuri daca tin bine minte. Sunat cam cu o ora jumate inainte de programare, stabilit totul bine. Se ajunge destul de usor la Locatie (pe langa Iulia Hasdeu). Mi-a deschis domnisoara mi-am fixat direct privirea catre involuntar ))). Fata destul de draguta, vorbitoare, deci nu este genul slim dar nici grasa cu forme bune. Am sarit in pat si am cerut masaj normal desi cred ca trebuia unu mai sportiv(sigur data viitoare). In timpul masajului(normal) am tot vorbit pe diferite teme. destul de vorbareata si isteata. Masajul a fost detul de bine facut. Vorbaria a tinut pana m am intors cu fata in sus si am vazut the boobies )) atunci cel mic devinii mare si a inceput masajul erotic cand cu tatele cand o lua intre umar si gat(foarte interesanta chestia asta), cand cu bucile. Eu am eram cand cu mainile pe buci cand pe sani, nu mai ma saturam de ele ) pac si am finalizat fericit. Facut dush si plecat. ca si note: Fata: 8,5, iar la sani nota 9,5Igiena: 9,5 nu am simtit nimic aiurea. Prosop curat. baie curata. sapun si gel de dus, apa foarte fierbinteLocatie: 9 destul de frumos, acceptabilMasaj: 9 pot sa zic poate din cauza ca eram destul de incordat si trebuia unu mai sportiv, erotic pot sa zic 9.8 Totul a decurs cam o ora door to door.De revenit sigur o sa mai revin. sper sa nu fii uitat ceva sa va zic. Bafta! buci de buciSaru'mana ! Bună Alexandria. Întrebare de 10 puncte:cuplu m/fi accepți. Și dacă da , ce tarife.Multumesc.Cuplu, depinde.. dar detaliaza te rog ca sa stiu si eu cam ce doresti, ma poti apela telefonic pentru detalii suplimentare. Multumesc celor care au venit astazi si zilele trecute pe la mine si multumesc pentru ou Kinder si atentii.. sunt prea multe sa le enumar dar vreau sa va zic saru'mana si sa va pup pe toti ! Program L-D 12:00-22:00 / 0760.121.153 / 0753.460.563 Programarile cu 30 de min. inainte.YM @ [email protected] 2
acal Reputație: 2 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Alexa esti de acord si cu FK?nu vrei sa imi raspunzi si mie sau ai omis?
acal Reputație: 2 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 am fost si eu ieri la alexa. pozele sunt ale ei dar o avantajeaza. este de etnie. la fata nu e o mare frumusete. putin grasuta, cu burtica, sani foarte mari, putin lasati.igiena ok, atat ea cat si baia. un plus ca prosoapele sunt calcate.a inceput cu masaj de relaxare, multe tehnici dar destul de soft pentru mine. Nota 7masaj erotic destul de bun. Nota 8. Am finalizat prin tits-fuck. un mare plus pentru marea atentie cu care te curata la final.GFE destul de scazut in opinia mea, fara FK. Nota 6De vizitat, face masaj decent. Prestatia este mai mult decat corecta, fara graba. Eu caut fete ceva mai lipicioase cu GFE ridicat care fac si FK, poate de asta notele nu sunt asa de mari. Am platit 80lei, o finalizare, cam 50min dtd. 1
mospeleus Reputație: 40 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 21, 2015 Salut.Te voi suna și vom stabili telefonic detaliile cu privire la cuplu.Oricum pe 2 și 3 decembrie sunt prezent la capitala așa ca de abia aștept sa revin.Hai Salut de la Galați.
Postări Recomandate