casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2015 DISPONIBILA ... NON STOP ......PENTRU PROGRAMARI SUNA TI......0727 482 856.......SERVICII : SEX ORAL ( PROTEJAT ,NEPROTEJAT DACA IGIENA ESTE IMPECABILA,EU SUNT CEEA CARE DECIDE ACEST ASPECT) SEX NORMAL ( PROTEJAT ) BODY MASAJ,MASAJ DE RELAXARE,MASAJ EROTIC, FARA GRABA. ZONA DECEBAL 2
mariusdbs Reputație: 27 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2015 un id de mess?
casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2015 DISPONIBILA ... NON STOP ......PENTRU PROGRAMARI SUNA TI......0727 482 856.......SERVICII : SEX ORAL ( PROTEJAT ,NEPROTEJAT DACA IGIENA ESTE IMPECABILA,EU SUNT CEEA CARE DECIDE ACEST ASPECT) SEX NORMAL ( PROTEJAT ) BODY MASAJ,MASAJ DE RELAXARE,MASAJ EROTIC, FARA GRABA. PRETUL ESTE DE 200 RON FINALIZAREA 30 MINUTE SAU 1/H 300 RON /2 FINALIZARI. zona DECEBAL
casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2015 un id de mess?casandrayasmina
mariusdbs Reputație: 27 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 7, 2015 ms vb pe mess
Vizitator nick5061 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2015 Postat Aprilie 7, 2015 Cunnilingus si annilingus accepti?
casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2015 un id de mess? DISPONIBILA AZI ..PTR DETALII SI PROGRAMARI SUNA TI ..................0727.482.856.....
vincente Reputație: 13 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2015 arati bine, dar cam multe fite,aia nu faci,ailalta nu faci,cam multe conditii...piata de plina de femei,daca nu accepti ce doreste clientul, nu te baga in industria asta...
panchiosu Reputație: 161 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2015 De etnie, rămâne de văzut daca e si tupeista, după felul cum scrie, așa pare
casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 De etnie, rămâne de văzut daca e si tupeista, după felul cum scrie, așa paresunt romanca 100%, fac solar dragul meu,nu sunt tupeista sunt directa.o seara buna.
casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 PENTRU DETALII SI PROGRAMARI SUNA TI ........... .0727 482 856, .............. ZONA PROGRESUI
casandra28 Reputație: 12 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 PENTRU DETALII SI PROGRAMARI SUNA TI ........... .0727 482 856, .............. ZONA PROGRESULUI....TARIFUL ESTE DE 200 RON FIN SAU 1/H 300
putzache Reputație: 1141 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Aprilie 30, 2015 De ce minti ca nu esti de etnie,cand erai la coloane la sala palatului aveai 50 ron/finalizare si aveai un tupeu fantastic.
panchiosu Reputație: 161 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2015 sunt romanca 100%, fac solar dragul meu,nu sunt tupeista sunt directa.o seara buna. Am mai vazut si noi femei la viata noastra. De regula pasaricile de etnie (randunele, cioromele) au gura mare, tupeu fantastic dupa ce se vad cu banii in mana. De ce sa te lasam sa postezi aici si sa prostesti colegii? Cum se face ca nu ai nicio recezie pozitiva? HA?
casandra28 Reputație: 12 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 1, 2015 De ce minti ca nu esti de etnie,cand erai la coloane la sala palatului aveai 50 ron/finalizare si aveai un tupeu fantastic.nu am lucrat in viata mea pe 50 lei nicioadata asta e clar ,,,am foarte multi clienti care iti pot confirma ,,,asa ca vezi ti de treaba ta si numai inventa lucruri care nu sunt adevarate, si mai repet ptr ultima oara sunt romanca 100%,nu sunt tiganca asta e clar.o zi buna
putzache Reputație: 1141 Postat Mai 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 1, 2015 ) si lui Cioaba daca ai ceri actul e identitate o sa constati ca e tot roman,doar ca e de etnie rroma ca si tine,si iti mai spun inca o data ca la sala palatului aveai tariful de 50ron/fin si un comportament de rahat,sper dar nu cred ca ai incercat sa faci ceva in priviinta asta.
casandra28 Reputație: 12 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 1, 2015 ) si lui Cioaba daca ai ceri actul e identitate o sa constati ca e tot roman,doar ca e de etnie rroma ca si tine,si iti mai spun inca o data ca la sala palatului aveai tariful de 50ron/fin si un comportament de rahat,sper dar nu cred ca ai incercat sa faci ceva in priviinta asta.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Nu este adevarat este fals,,numai pe preturi incepand de la 100 ron am lucrat,,asa ca numai vb ce nu trebuie poate ai fost la mine si la sala palatului ai venit cu 150 ora asa ca vezi ti de treaba ta si numai vb la adresa mea ok,.......clientii mei ma cunosc si stiu foarte ca nu am intrat pe 50 ron,,,hai ca ma plictisesc aberatiile astea false.
putzache Reputație: 1141 Postat Mai 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 2, 2015 Am vazut ca esti sustinuta de clientii tai din cateva mii de utilizatori ai forumului se pare ca nu sa gasit nici unu care sa sustina afirmatiile tale.asa ca ciocu mic si joc de glezne.
quasik Reputație: 9 Postat Mai 2, 2015 Postat Mai 2, 2015 De ce nu intelegeti ca se plateste si zona de lux: Progresului - un loc exclusivist.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum