yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Vedem maine, acum se pare ca e lemn, zombi... Ika, mi-a parut bine. :byeSi mie,
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 Pe cat de sexy pentru unii, pe atat de scarbos pentru mine... A aruncat Florinel o petarda si tu ai sarit ca la o bomba... Inteleg multe,si sunt mandra ca te-am lins in cur,poate nu numai eu,da pi mine ma manca limba si spui..
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 amanino , am reusit sa ma fac muci . degeaba . nu am tras nici o concluzie
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 amandino, m=am intors.nu am mai gatit spanac , dar voi retine retetaam mincat asparagus proaspat, cu somon afumat si sos de dile honing.delicios.gatt de mine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 oare in ce fel i-o mirosi sperma ?
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 21, 2015 Ma scuzati ca intervin si io! Nea Obi, la reteta aia a matale care mi-a lasat apa-n gura, ma gandeam ca ar merge si un pic de cummin, ce zici? Are aroma aia maghrebiana, de belea! Incerc io si iti spun cum a iesit. Continuati ...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 gata , am rezolvat-o , e goala
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Ma scuzati ca intervin si io! Nea Obi, la reteta aia a matale care mi-a lasat apa-n gura, ma gandeam ca ar merge si un pic de cummin, ce zici? Are aroma aia maghrebiana, de belea! Incerc io si iti spun cum a iesit. Continuati ...scuza-ma nea picoane da si mata esti baut. cummin-ul il folosesc la fasole , da-te-n colo de bucatar...
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 21, 2015 Ne beui nimic bre, cumminu' se foloseste la multe, iti spui io, cunosc bine bucataria maghrebiana!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Pe cat de sexy pentru unii, pe atat de scarbos pentru mine... A aruncat Florinel o petarda si tu ai sarit ca la o bomba... Pe cat de sexy pentru unii, pe atat de scarbos pentru mine... A aruncat Florinel o petarda si tu ai sarit ca la o bomba... E draga mea,din scarbosenii suntem toti creati.Iar cand eu simt furnicaturile de placere cand sunt linsa in aceea zona numita anus,normal ca intorc aceeasi placere si partenerului.Da,unii sunt sensibili si nu ai voie sa fortezi nota,dar un " sex total '' reusit are in meniu inclusiv acest lins scarbos.Imi pare rau daca sunt scarboasa,dar ce-i murdar /scarbos / jenant in pat -transmite satifactie sexuala-direct la domnia sa creier...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 eu fusei la marachech asta iarna , si fu bine
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 ma provoci sa pun o poza semnificativa, dar nu as vreasa creez confuzie printre participantii pe forium
krokoroot Reputație: 144 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:desert Oras:desert Postat Aprilie 21, 2015 Tra-la-le-lii, pizda catelii, cam asta faceti aici. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2015 Postat Aprilie 22, 2015 Pe cat de sexy pentru unii, pe atat de scarbos pentru mine... A aruncat Florinel o petarda si tu ai sarit ca la o bomba... Amada, vezi ca si Pisicuts vrea sa se alature grupului Obi, Picon, Yka si Titi de pe bară, care doar se uita. Ar veni si doctorul Chris, da' il căpăcește Sarlota daca află. Sunt curios cati doritori mai sunt la " in pat cu Amada & dusmanii & fanii". Ps: o sa vreau si eu un rezumat cand m-oi intoarce din treburi. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 22, 2015 buna dimineata , sint fresh ca un boboc,am dormit ca un pui , fara vise , ne-om mai auzi pe seara , imi beau cafeaua si am fugit la serviciu.
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 22, 2015 E draga mea,din scarbosenii suntem toti creati.Iar cand eu simt furnicaturile de placere cand sunt linsa in aceea zona numita anus,normal ca intorc aceeasi placere si partenerului.Da,unii sunt sensibili si nu ai voie sa fortezi nota,dar un " sex total '' reusit are in meniu inclusiv acest lins scarbos.Imi pare rau daca sunt scarboasa,dar ce-i murdar /scarbos / jenant in pat -transmite satifactie sexuala-direct la domnia sa creier... Nu m-am referit la faptul ca mi-e scarba de faptul ca faci anilingus, dar asocierea cu Obiectiv, plus cealalta asociere data de Florin... :ill Amada, vezi ca si Pisicuts vrea sa se alature grupului Obi, Picon, Yka si Titi de pe bară, care doar se uita. Ar veni si doctorul Chris, da' il căpăcește Sarlota daca află.Sunt curios cati doritori mai sunt la " in pat cu Amada & dusmanii & fanii".Ps: o sa vreau si eu un rezumat cand m-oi intoarce din treburi. Florine, nu mai face glume din astea, nu mi s-a parut deloc amuzant... buna dimineata , sint fresh ca un boboc,am dormit ca un pui , fara vise , ne-om mai auzi pe seara , imi beau cafeaua si am fugit la serviciu. Ma bucur ca esti bine.Eu am visat urat toata noaptea, sper ca a meritat si revin la ignore ca pana acum.Numai bine!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2015 Nu m-am referit la faptul ca mi-e scarba de faptul ca faci anilingus, dar asocierea cu Obiectiv, plus cealalta asociere data de Florin... :ill Florine, nu mai face glume din astea, nu mi s-a parut deloc amuzant... Ma bucur ca esti bine.Eu am visat urat toata noaptea, sper ca a meritat si revin la ignore ca pana acum.Numai bine! 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 22, 2015 asa, azi ar merge o bere alba.
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 22, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 22, 2015 Amada, vezi ca si Pisicuts vrea sa se alature grupului Obi, Picon, Yka si Titi de pe bară, care doar se uita. Ar veni si doctorul Chris, da' il căpăcește Sarlota daca află. Sunt curios cati doritori mai sunt la " in pat cu Amada & dusmanii & fanii". Ps: o sa vreau si eu un rezumat cand m-oi intoarce din treburi.Hai Pisicuts ca te primim și pe tine....uite stai aici cuminte lîngă mine și ne uitam și nou ce fac domnitele astea...
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2015 Hai Pisicuts ca te primim și pe tine....uite stai aici cuminte lîngă mine și ne uitam și nou ce fac domnitele astea... 8
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 26, 2015 oameni mari 1
pasha_man Reputație: 452 Postat Aprilie 27, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Aprilie 27, 2015 iar mi-a ciordit cineva semnatura
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 4, 2015 mai stiti ceva da el? pisicuts, i-ai uitat parola?
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 8, 2015 nici hecareala numaie cea fost
Postări Recomandate