Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vedem maine, acum se pare ca e lemn, zombi...  :laugh2

Ika, mi-a parut bine.  :hihat  :bye

Si mie, :kiss3

• Oras:Oriunde
Postat

Pe cat de sexy pentru unii, pe atat de scarbos pentru mine... A aruncat Florinel o petarda si tu ai sarit ca la o bomba... :)

Inteleg multe,si sunt mandra ca te-am lins in cur,poate nu numai eu,da pi mine ma manca limba si spui.. :*

• Oras:bangkok
Postat

amandino, m=am intors.

nu am mai gatit spanac , dar voi retine reteta

am mincat asparagus proaspat, cu somon afumat si sos de dile honing.

delicios.

gatt de mine.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ma scuzati ca intervin si io! Nea Obi, la reteta aia a matale care mi-a lasat apa-n gura, ma gandeam ca ar merge si un pic de cummin, ce zici? Are aroma aia maghrebiana, de belea! Incerc io si iti spun cum a iesit.

Continuati ...

Postat

Ma scuzati ca intervin si io! Nea Obi, la reteta aia a matale care mi-a lasat apa-n gura, ma gandeam ca ar merge si un pic de cummin, ce zici? Are aroma aia maghrebiana, de belea! Incerc io si iti spun cum a iesit.

Continuati ...

scuza-ma nea picoane da si mata esti baut.  cummin-ul il folosesc la fasole , da-te-n colo de bucatar...

Postat

Ne beui nimic bre, cumminu' se foloseste la multe, iti spui io, cunosc bine bucataria maghrebiana!

Postat

Pe cat de sexy pentru unii, pe atat de scarbos pentru mine... A aruncat Florinel o petarda si tu ai sarit ca la o bomba... :)

E draga mea,din scarbosenii suntem toti creati.

Iar cand eu simt furnicaturile de placere cand sunt linsa in aceea zona numita anus,normal ca intorc aceeasi placere si partenerului.

Da,unii sunt sensibili si nu ai voie sa fortezi nota,dar un " sex total '' reusit are in meniu inclusiv acest lins scarbos.

Imi pare rau daca sunt scarboasa,dar ce-i murdar /scarbos / jenant in pat -transmite satifactie sexuala-direct la domnia sa creier...

:bow  :kiss3

Postat

ma provoci sa pun o poza  semnificativa, dar nu as vreasa creez confuzie printre participantii pe forium

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Amada, vezi ca si Pisicuts vrea sa se alature grupului Obi, Picon, Yka si Titi de pe bară, care doar se uita. ;) Ar veni si doctorul Chris, da' il căpăcește Sarlota daca află.

Sunt curios cati doritori mai sunt la " in pat cu Amada & dusmanii & fanii".

Ps: o sa vreau si eu un rezumat cand m-oi intoarce din treburi.

• Like 1
Postat

buna dimineata , sint fresh ca un boboc,am dormit ca un pui , fara vise , ne-om mai auzi pe seara , imi beau cafeaua si am fugit la serviciu.

Postat

E draga mea,din scarbosenii suntem toti creati.

Iar cand eu simt furnicaturile de placere cand sunt linsa in aceea zona numita anus,normal ca intorc aceeasi placere si partenerului.

Da,unii sunt sensibili si nu ai voie sa fortezi nota,dar un " sex total '' reusit are in meniu inclusiv acest lins scarbos.

Imi pare rau daca sunt scarboasa,dar ce-i murdar /scarbos / jenant in pat -transmite satifactie sexuala-direct la domnia sa creier...

:bow   :kiss3

Nu m-am referit la faptul ca mi-e scarba de faptul ca faci anilingus, dar asocierea cu Obiectiv, plus cealalta asociere data de Florin...  :ill

:hug1

Amada, vezi ca si Pisicuts vrea sa se alature grupului Obi, Picon, Yka si Titi de pe bară, care doar se uita. ;) Ar veni si doctorul Chris, da' il căpăcește Sarlota daca află.

Florine, nu mai face glume din astea, nu mi s-a parut deloc amuzant...  :no2

buna dimineata , sint fresh ca un boboc,am dormit ca un pui , fara vise , ne-om mai auzi pe seara , imi beau cafeaua si am fugit la serviciu.

Ma bucur ca esti bine.

Eu am visat urat toata noaptea, sper ca a meritat si revin la ignore ca pana acum.

Numai bine!

Postat

Nu m-am referit la faptul ca mi-e scarba de faptul ca faci anilingus, dar asocierea cu Obiectiv, plus cealalta asociere data de Florin...  :ill

:hug1

Florine, nu mai face glume din astea, nu mi s-a parut deloc amuzant...  :no2

Ma bucur ca esti bine.

Eu am visat urat toata noaptea, sper ca a meritat si revin la ignore ca pana acum.

Numai bine!

:kiss3

• Like 2
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Hai Pisicuts ca te primim și pe tine....uite stai aici cuminte lîngă mine și ne uitam și nou ce fac domnitele astea... :laugh2

Postat

Hai Pisicuts ca te primim și pe tine....uite stai aici cuminte lîngă mine și ne uitam și nou ce fac domnitele astea... :laugh2

:bow

post-100350-0-04001600-1429720922_thumb.jpg

• Like 8
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

mai stiti ceva da el? pisicuts, i-ai uitat parola?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...