dylanbuc Reputație: -1893 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Aprilie 30, 2017 in parc. 1
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 30, 2017 Haaai Sanduuu )http://uitecinedanseaza.protv.ro/video/uite-cine-danseaza-2017-sandu-si-raluca-charleston.html 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2FpoN3MzY2E 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Iunie 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8BHyZa7e0vs 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 11, 2017 Moldovian beast !Victorie fulgeratoare naucitoare a moldovanului in UFC. Cu astia i-a batut Fane barosanu pe ieniceri de 40 x la rand http://fightvideo.mmatd.com/viewtopic.php?f=38&t=91562 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 8, 2017 lion heart figtersUFC ramane o promotia nr 1iar MMA sprotul nr 1http://video.fight2go.com/viewtopic.php?f=3&t=123 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Iulie 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FeRqh8eYDKk
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat August 27, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat August 27, 2017 Mda s-a terminat si gala asta istorica dintre o legenda a boxului si o legenda a MMA. Conor s-a comportat exemplar in ring, dar s-a stins dupa repriza a 4a. Cardio insuficient. Mayweather s-a jucat.Rezultatul a fost cel asteptat, ma mir ca nu a venit mai devreme, respect pentru amandoi.Muraturile care n-au un gram de sport la activ dar judeca foarte dur pe oricare dintre cei doi de mai sus, sunt rugate sa ramana la fotbal. Ms.Urmeaza GGG vs Canelo si romanul Gavril vs Benavidezhttps://www.youtube.com/watch?v=rx0sR2tBM1s
tomson Reputație: 5778 Postat August 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 27, 2017 McFake a luat bataie in sportul lui acu un an si vrea sa bata in sportul altuia pe unu neinvins in 50 meciuri bazandu-se ca el e mai mare si mult mai tanar iar ala e retras de 2 ani.Orice om non superficial a prevazut ca asa va fi , o executie. Dar banii se aduna de la cei multi si superficiali care vor circ.McTap-out.pathetic.loser.with.big.mouth.full.of.thrash a fost penibil , a fost lasat sa loveasca la inceput dar fara nici un succes apoi batut ca la militie ii zbura tzeasta in toate partile habar n-avea de unde vine palitura si mai prindea cat-o musca. Jalnic !Trebuia sa lupte cu Khabib da ala il termina pe bani putin a ales sa piara pe bani multi.Da la fel k la curvele tepare : easy come easy go.Ca a ramas fara gaz mult inainte decat unu mult mai batran nu mai zic . Asta a fost pipi-ul de pe rahat.McChiken trei lulele 3 surcele. Sa nu-mi ziceti ca e celebru si cu bani ca si KimJungUn e celebru cu bani da tot o mofeta ramane. Mai trebuie sa o provoace pe Christine Cyborg sa il sparga si aia 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat August 27, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat August 27, 2017 McFake a luat bataie in sportul lui acu un an si vrea sa bata in sportul altuia pe unu neinvins in 50 meciuri bazandu-se ca el e mai mare si mult mai tanar iar ala e retras de 2 ani.Orice om non superficial a prevazut ca asa va fi , o executie. Dar banii se aduna de la cei multi si superficiali care vor circ.McTap-out.pathetic.loser.with.big.mouth.full.of.thrash a fost penibil , a fost lasat sa loveasca la inceput dar fara nici un succes apoi batut ca la militie ii zbura tzeasta in toate partile habar n-avea de unde vine palitura si mai prindea cat-o musca. Jalnic !Trebuia sa lupte cu Khabib da ala il termina pe bani putin a ales sa piara pe bani multi.Da la fel k la curvele tepare : easy come easy go.Ca a ramas fara gaz mult inainte decat unu mult mai batran nu mai zic . Asta a fost pipi-ul de pe rahat.McChiken trei lulele 3 surcele. Sa nu-mi ziceti ca e celebru si cu bani ca si KimJungUn e celebru cu bani da tot o mofeta ramane. Mai trebuie sa o provoace pe Christine Cyborg sa il sparga si aiaNu te-ai putut abtine este ?E usor de criticat si judecat din fata televizorului, fara nici cea mai mica urma de respect pentru munca unui om. Asta pana cand criticii lui McGregor si/sau fanaticii boxului intra intr-o cusca hexagonala, isi iau niste tibii/pumni sau in cap sau in pulpa, dupa care sunt strangulati la podea, unde habar nu au ce se intampla cu ei.... asta o zic din proprie experienta.Rusnacul musulman de Khabib intai sa o lase mai usor cu porcul, ca nu e in stare sa faca un cantar, dupa aia poate visa la McGregor.In rest cine crezi ca bate dintre Canelo si GGG ?Pana una alta astept un boxer cu coaiele lui McGregor, care sa intre in cusca cu el.
tomson Reputație: 5778 Postat August 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 27, 2017 Nu te-ai putut abtine este ?E usor de criticat si judecat din fata televizorului, fara nici cea mai mica urma de respect pentru munca unui om. Asta pana cand criticii lui McGregor si/sau fanaticii boxului intra intr-o cusca hexagonala, isi iau niste tibii/pumni sau in cap sau in pulpa, dupa care sunt strangulati la podea, unde habar nu au ce se intampla cu ei.... asta o zic din proprie experienta.Rusnacul musulman de Khabib intai sa o lase mai usor cu porcul, ca nu e in stare sa faca un cantar, dupa aia poate visa la McGregor.In rest cine crezi ca bate dintre Canelo si GGG ?Pana una alta astept un boxer cu coaiele lui McGregor, care sa intre in cusca cu el. RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????RESPECTU L-A VANDUT PE MILIOANE DE $$$ !!!!Si cu pula-n cur si cu sufletul-n rai ?!E un clown milionar ! Atat , deocamdata Khabib nu-i rusnac e din dagestan o tara cu traditie mare in lupte . Aia cu cantaru se mai intampla 1
nobel Reputație: 5960 Postat August 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 27, 2017 RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????RESPECTU L-A VANDUT PE MILIOANE DE $$$ !!!!Si cu pula-n cur si cu sufletul-n rai ?!E un clown milionar ! Atat , deocamdataTomson tu esti karatist?
tomson Reputație: 5778 Postat August 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 27, 2017 Tomson tu esti karatist?Iar incepi ?!Da de ce ? ti se pare ca le bag asa mai oblu ))
nobel Reputație: 5960 Postat August 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 27, 2017 Iar incepi ?!Iar?Da cand am mai inceput?
tomson Reputație: 5778 Postat August 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 27, 2017 Iar?Da cand am mai inceput? Nu stau sa caut , da te-am tinut minte Lasa off topicul ca e un thread dedicat iubitorilor nu practicantilor de sporturi de contact.Plus ca nu mai sunt la tinerete.
nobel Reputație: 5960 Postat August 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 27, 2017 Nu stau sa caut , da te-am tinut minte N-am fost eu.SIgur n-am fost eu
nobel Reputație: 5960 Postat August 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 27, 2017 Nu stau sa caut , da te-am tinut minte Lasa off topicul ca e un thread dedicat iubitorilor nu practicantilor de sporturi de contact.Plus ca nu mai sunt la tinerete.esti un fel de urihei moeshiba
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat August 27, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat August 27, 2017 RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????RESPECTU L-A VANDUT PE MILIOANE DE $$$ !!!!Si cu pula-n cur si cu sufletul-n rai ?!E un clown milionar ! Atat , deocamdata Khabib nu-i rusnac e din dagestan o tara cu traditie mare in lupte . Aia cu cantaru se mai intampla Cum adica si-a vandut respectul ? Omul si-a obtinut milioanele in octogon si prin carisma lui, sponsorizari, investitii, ce sa-si vanda ? Ii se rupe pula daca il respecta cineva sau nu, cu atat mai putin noi.Aaaa daca te referi ca ti se pare ca se poarta ca un clovn, unii il pot numi razboi psihologic si incredere in sine. A functionat de minune cu batacul de Aldo. 1
picon Reputație: 1045 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Să revenim la recenzii! 6 11
tomson Reputație: 5778 Postat August 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 27, 2017 Cum adica si-a vandut respectul ? Omul si-a obtinut milioanele in octogon si prin carisma lui, sponsorizari, investitii, ce sa-si vanda ? Ii se rupe pula daca il respecta cineva sau nu, cu atat mai putin noi.Aaaa daca te referi ca ti se pare ca se poarta ca un clovn, unii il pot numi razboi psihologic si incredere in sine. A functionat de minune cu batacul de Aldo.Ca sa intelegi uite aici cum rad toti de bufon care randul lui radea si de el insusi de propria bufonerie la sfarsitul meciului. http://fight.mmashare.club/viewtopic.php?f=35&t=92026 Cateva citate de mai sus : "he was patheticHe showed no boxingIllegal punchesHe did nothing , zeroHe failedhe is doneif he keeps boxing smb gonna kill him" Un kkt de respect , ca a luat moarte de la Diaz acu un an si s-a revansat cu decizie. A batut niste pici si fuge de Khabib ca puiu de cuztit..Respectu pulii. Is 50 mai respectabili ca el in mma.IN meciu asta dupa ce a facut gat si clanta ca o curca beata a fost de tot kakatu cum bine i-o zis Mayweather sr. Banii i-o luat de la prosti asa cum si curvele urate penibile unele iau 500 pe ora ca is inchipuie fraierii ca daca au pret mare or fi ceva. Na ca am revenit la recenzii !
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat August 27, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat August 27, 2017 Ca sa intelegi uite aici cum rad toti de bufon care randul lui radea si de el insusi de propria bufonerie la sfarsitul meciului. http://fight.mmashare.club/viewtopic.php?f=35&t=92026 Cateva citate de mai sus : "he was patheticHe showed no boxingIllegal punchesHe did nothing , zeroHe failedhe is doneif he keeps boxing smb gonna kill him" Un kkt de respect , ca a luat moarte de la Diaz acu un an si s-a revansat cu decizie. A batut niste pici si fuge de Khabib ca puiu de cuztit..Respectu pulii. Is 50 mai respectabili ca el in mma.IN meciu asta dupa ce a facut gat si clanta ca o curca beata a fost de tot kakatu cum bine i-o zis Mayweather sr. Banii i-o luat de la prosti asa cum si curvele urate penibile unele iau 500 pe ora ca is inchipuie fraierii ca daca au pret mare or fi ceva. Na ca am revenit la recenzii !Da m-au surprins foarte tare comentariile lui tata Mayweather ( normal ca o sa tina cu fiusu ), si alor nimeni de pe un forum de mma.A luat moarte o laie, si s-a revansat punandul in cur pe fasolarul ala de Diaz cand vroia pixul lui. Khabib trebuia sa se bata cu Ferguson si am vazut ca a fugit spre pui, ca n-a facut cantarul... halal profesionist.Normal ca a facut gat si clanta, CA ASTA VINDE MECIUL, si in nici un caz nu a fost de tot cacatul, daca era facut KO in prima runda se facea de tot cacatul. Pana una alta ne contram degeaba pe aici. Ti-am pus o intrebare mai sus.
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2017 lupta sexy in UFC , ia uitati-va la bunoacele astea cum se strang intre bulane Mie Talita brazilianca mi se pare foarte brazilianca are forma aia unica de buenaciytaFluierau ai-n tribune ))) http://fight.mmashare.club/viewtopic.php?f=35&t=92054 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Septembrie 17, 2017 A trecut si meciul asta. Cum in ograda asta inca nu au aparut tot felul de decerebrate si pularai infatuati cu figuri de cenzori, care sa dicteze ce ar trebui sau nu ar trebui discutat, ce ar trebui sau nu ar trebui sa ne intereseze, ori ce ar trebui sau nu ar trebui intrebat, o sa las linkul mai jos si sper ca nu va fi dat jos prea rapid.Decizie controversata pentru necunoscatori, meciul se castiga pe puncte, nu pe agresivitate sau combinatii aruncate, doar pe puncte. Admirabil efortul lui Golovkin, stilul lui de a pune presiune, dar stilul lui Canelo l-a neutralizat aproape total. Forta lui GGG a fost neutralizata de viteza de reactie si contraofensiva lui Canelo, care mi-a parut multidimensional, calm si calculat.Multi care si-au dorit drama, smardoiala, KO au fost dezamagiti de rezultat.Macar am avut parte de un meci frumos zic eu.https://www.youtube.com/watch?v=Kp01IN4kiIE 1
zomby72 Reputație: 98 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Septembrie 17, 2017 https://fotos.subefotos.com/1186ff93ce81da81faec916a55124086o.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum