Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Irlandezul ala stie sa vanda un meci. Una este sa te uiti de sus in divizia in care esti si sa o iei in barba cand te prostesti prin ring (vezi cazul lui Anderson Silva), si una e sa stii sa ii faci pe consumatori sa se aboneze la PPV tale numai trambitand ca esti al mai tare din parcare. Nate Diaz cum a facut rost de main-event? Nu dand din gura? Si stai relax ca pana la sfarsitul anului Diaz o sa muste din saltea cand o sa dea peste Nurmagomedov. Sau Dos Anjos. 

P.S. Diaz nu a luat nici o centura, McGregor fiind campion la featherweight, meciul s-a facut la lightweight. Deci Mcgregor a urcat 2 categorii ca sa puna mana pe Dos Anjos, si nu pe Nate Diaz (diferenta de alonja, diferenta de grappling).

P.S.2. - Amandoua meciurile s-au terminat cu rear neck choke si nu ghilotina. Adica pe traducere romaneasca - l-a sugrumat pana l-a lasat lat.

P.S.3 - Lasa MMA-ul pentru altii care chiar il inteleg. Da un pronostic la Cormier vs Jones si argumenteaza alegerea. 

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Ai dreptate stiu si eu lucrurile astea dar asa cum ii spun si lu Picon care imi critica modul dezordonat is f ocupat obosit cand intru scriu pe intuneric si deaia mai fac greseli ma bucur ca ai corectat da relax si tu si contribuie smerit nu ca mc gregor care e fudul pe bune ca vezi ce sentampla. JJ nu face pe bufonul si se vinde.Daca ai valoare nu trebe sa te dai mare ca sa pierzi ca prostul cand outeai castiga. Putea sa il bata pe Diaz dar e prea plin de taratza.

In fine cred ca tot JJ o sa bata ca prea l-a snopit pe DC fara replica .

Postat

Nu ii tin partea lui McGregor. Dar spre deosebire de ceilalti din MMA, stie sa se bage sub pielea adversarului. A elevat ce faceau Bisping si fratii Diaz foarte bine. "Trash talk"-ul vinde PPV, asta e clar. Si Dana White stie si el asta. Crezi ca mai aveau loc asa numitele conferinte de presa cu toti campionii, respectiv challangerii? Uite-te la UFC Unstoppable si poti vedea distinctiv atitudinea de companie de wrestling ce a devenit UFC-ul. Pe vremea lui Roy Gracie nu exista asa numitul "bad blood". Intrau in ring, se bateau ca chiorii si asta era. Acum prea a devenit marketing. E bun pentru companie, genereaza bani frumosi la PPV. Singura problema e ca tot mai multi oameni fideli UFC-ului, incep sa dea ochii peste cap cand aud de bataie la prezentarea luptei intre Jones si Cormier, Diaz se ia la ciondaneala cu Nurmagomedov prin nu stiu ce discoteca, Lesnar rupe usa dupa ce a pierdut lupta cu Mir, etc.

McGregor in loc sa urce o categorie si sa se bata acolo pentru titlu, urca doua categorii, isi face tot camp-ul de antrenament pe ideea ca se bate cu Dos Anjos, la o saptamana inainte de lupta Dos Anjos se retrage si ii ia locul cine, Nate Diaz care se poate bate 10 runde a cate 5 minute nu 5. In a doua runda, McGregor parca era pe Everest, asa cauta oxigenul. In fine... Lupta era la mana lui, s-a prostit cu lovituri de picior inalte si asta a fost.

Jon Jones s-ar putea sa aiba parte de o surpriza cand o dea bot in bot cu Cormier. Jones a stat pe bara 1 an si ceva, Cormier a mai luptat vreo 2 lupte pana acum. Daca se ajunge la decizie, ceea ce nu cred, o sa castige Cormier. Dar traiesc cu impresia ca un ko prin repriza a doua sau a treia e ceea ce o sa vedem. :snap

Sorry for the long post.

P.S. Am uitat de Chael Sonnen - the troll of all trolls - interviul care l-a dat inainte de prima intrevedere cu Anderson Silva. Epic moment.

• Like 3
Postat

Inteleg faza cu marketingul dar luptătorii mari nu se pretează la asa ceva sau o fac intr-o maniera mai subtil nu asa .

• Like 1
Postat

Adevarat, dar cred ca e si o strategie de-a UFC-ului. Dar la fel de adevarat este ca toti marii campioni, care au stiut ce e respectul pentru adversar s-au cam dus. GSP - s-a lasat in culmea gloriei (cu toate ca am auzit ceva de un comeback spectaculos?), Anderson Silva e o umbra a luptatorului care a fost inainte de fractura de tibie, de Roy Gracie nu mai are rost sa vorbim, Frankie Edgar, de la dubla cu Maynard (care a fost apogeul carierei lui) e tot sarit din schema de UFC pentru titlu. In rest cine a mar ramas? Demetrious Johnson - in afara de un joc de picioare excelent, cam nimic. Jose Aldo - a prins si el glas dupa ce l-a batut Diaz pe McGregor, dar cand i s-a propus revansa pentru titlu, a dat-o de gard. Jon Jones - are treaba mai multa pe la Politie decat cu UFc-ul... Iar de heavyweights nu are rost sa vorbim. Sincer nici nu stiu cine mai are titlul pe divizia asta. 

Uitasi de Lyoto si de Rockhold care sunt intr-adevar material de campioni de clasa. Pacat de primul. Prietenia asta cu A. Silva numai bine nu i-a facut.

• Like 2
Postat

Ba nus de acord UFC e pe val are cei mai talenta: Cain JDS Stiepe JJ Rockhold chiar si DC dar sa lase trufia , Silva e showman si legenda vie chiar si acum la batranete la de ca Hendo , Miesha Holy Ronda , Reem maturizat cu mândria cauterizata, si multi altii Weidman Belfort etc E fain eu mă astept la meciuri bune

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

care va bagati la un skanderberg :P  :hug1

Trucaj, bratele erau ale mele, o cautam din spate

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Mda ... nu ma asteptam sa piarda McGregor. Nu cred ca a fost batut de D-zeu pt. mandria lui, sa fim seriosi, asta e stilul lui si mie personal imi place. Daca era un mutalau nu m-as fi uitat la el ... in fine, fiecare cu stilul lui. Ce stiu din proprie experienta e ca altfel se simte o lovitura primita /data de cineva la 66 de kg, si total diferit se simte o lovitura data/primita de cineva la 76 kg. La fel si in cazul miscarii/ritmului din ring, esti/te simti mult mai rapid la 66 kg fata de 77 kg. Cred ca asta a facut diferenta. Nu a fost o miscare inteligenta urcarea in greutate cu 2 categorii, normal ar fi fost o urcare cu o categorie zic eu. 

• Like 1
Postat

Ba nus de acord UFC e pe val are cei mai talenta: Cain JDS Stiepe JJ Rockhold chiar si DC dar sa lase trufia , Silva e showman si legenda vie chiar si acum la batranete la de ca Hendo , Miesha Holy Ronda , Reem maturizat cu mândria cauterizata, si multi altii Weidman Belfort etc E fain eu mă astept la meciuri bune

UFC e pe primul loc ca si organizatie de MMA din lume. Eu nu consider ca e pe val - e singura companie care e destul de mare sa o faca pe batausul din curtea din scolii. Si-a permis sa le dea in cap la luptatori cu mega-extra-lovitura de imagine cu Reebok si ce s-a intamplat? Nimic. Au inceput sa faca nazuri 2 3, dar a fost lasata pe linie moarta. Cele mai bune talente - or fi cu numele. Velasquez - recunosc e unul din luptatorii buni, pacat de accidentari. JDS - nu il vad ca si un luptator complet. Ca si in cazul lui Weidman - il consider un norocos cu vreo 2 3 zile bune in care prinde si el o directa de stanga, dupa care o face pe saltimbancul prin ring. Jon Jones - pana la meciul cu Gustafsson, l-am considerat cel mai bun luptator P4P. Dar acolo si-a aratat carentele in jocul defensiv, si faptul ca oricine cu alonja cat a lui, sau mai mare il poate baga in probleme. Rockhold - da, aici no comment. Cormier - se vede ca a plecat din lupte libere. Cum te prinde, cum te arunca pe jos. A. Silva - n-are rost sa vb de el. O fi el bun, dar sa desconsideri un adversar si sa o faci pe circarul in ring, cand il poti bate din primele 2 runde, e de rasu'-plansu'. Henderson - mi-e si mila cand il vad in ring. L-a batut pe Boetsch parca anul trecut daca nu ma insel - in rest numai TKO-uri luate de la Belfort, si altii (un egiptean/iranian/undeva prin tarile calde - imi scapa numele). Din punctul meu de vedere - la ora actuala (si aici s-ar putea sa imi pun multa lume-n cap) UFC-ul are multe talente, dar nu stie sa le foloseasca. Mai intervin si accidentarile, dar mai intervine si Dana White. Exemplul cel mai clar - Dos Anjos se accidenteaza cu o saptamana inainte de meciul cu McGregor, si White il baga pe Diaz. WTF... Il baga pe Diaz, cu toate ca a avut cereri exprese de la alti luptatori, cu atribute apropiate de Dos Anjos, care doreau sa puna mana pe irlandez. 

in fine... Iar scriu telenovele. Si sunt in asentimentul dl. ghost_and_haunted. McGregor trebuia sa urce o categorie, sa se descurce acolo un meci doua, lua titlul dupa care sarea la urmatoarea categorie. Tot vroia el sa unifice titlurile pe 3 categorii. Dar asa, a infulecat mai mult decat putea mesteca. Si la mestecat Diaz de i-au sarit aerele si oxigenul in acelasi timp. 

• Like 3
Postat

Nu am timp acum de un raspuns complet dar ce imi sare in oki la prima vedere , DC loveste f bine nu e deloc un wrestler only.De acord Weidman a avut noroc inca nu a dovedit clar valoarea. Hendo la varsta 40 + lui e super ok mie imi place zici ca e Geerronimooooo! l-am uitat pe Werdum care a progresat enorm si inteligent. Nu e nimeni in lume fara carente tocmai aici e arta razboiului sa iti protejezi punctele slabe sa iti pui in avnataj cele tari sa profiti de alea slabe ale adverrsarului si sa te feresti de punctele lui forte . In MMA planul de lupta e crucial precum si inspiratia d e moment fara strategie nu castigi si echipa conteaza enorm ca tu singur mai greu iti dai seama ai nevoie d emai multi oki si mai multe creiere sa judece pentru a alege tactica si strategia de succes. MMA e pentru oameni destepti nu exista campioni prosti , aici piede mult JDS are o inima mare dar IQ nu la fel imi pare rau de el ca e foarte dotat fizic talentat si inima de leu dar are nevoie de oameni destepti sa-i suplineasca lipsa de intelect si se pare ca nu-i are pana acum. Si Overeem practic l-a pacalit in ultimul meci profitand de naivitatea lui inca de momentul weigh in faza cu shake handul cand JDS a ramas ca fraerul cu mana in aer .

• Like 2
Postat

Nu am zis de DC ca e numai si numai pe lupte la sol. Are putere in pumnul ala. Doar am mentionat ca provine dintr-un background de lupte libere. Totusi a fost dublu campion national la lupte libere la juniori. Si mai mai sa fie si la seniori. Iar de Overeem - no comment. L-au nivelat Browne si Bigfoot Silva. Si-a revenit in ultimul timp, dar tot are barba de sticla. Iar la Werdum de-abia de acum poti vedea ce poate in octogon. I-au bagat in fata pe Mark Hunt, care in afara de stanga aia fenomenala, nu are nimic. Si dupa pe Velasquez, care nici macar nu era refacut dupa problemele de sanatate. Cu Miocic va castiga. Sunt curios dupa aia pe cine il arunca UFC in fata. Oricum nu o sa fie primul loc din topul pretendentilor.

• Like 3
Postat

Toate bune da sa spui ca Velasquez a pierdut ca nu era refacut e inadmisibil !!!!!!!!!!!

Werdum e kriptonita lui antidotul la Cain e cel mai rau lucru care i se poate intampla lui nashul :)

Pai armele lui Cain is wresling GNP si jab, crossjab atat , bineinteles dirty boxing si clinch uri.

Eh cum sa il ia la GNP pe Werdum sau TD cand la orice inclestare la sol il paste submisia de la no 1 in BJJ din lume ? Cum sa faca dirty boxing si clinch uri cu FW cand ala da cu genunchii ca nebunu vezi cum i-a nenorocit pe Big Country si Hunt mai ramanea sa il domine la standing dar Werdum aici a facut marea surpriza a invatat sa loveasca asta l-a ridicat deaspura tuturor dupa ce stapanea perfect lupta ls sol si de aproape acum boxeaza binisor destul ca sa nu fie outstriked de Cain care nu es mare in box deloc. Asa ca nu-i dau sanse deloc nu CV cu FW care a a spus clar ca il va bate sigur si nu are emotii cu revansa orcand. Ceea ce poate sa-i vina de hac lu FW e un bun boxeur care cu bun TD defense si stapan pe clinch gen Stiepe lu ala ii dau mai multe sanse sa ia centura de aceea cred ca a si refuzat lupta cu el spunand ca nu vrea sa riste . FW e f inteligent si are echipa perfecta , are sanse sa mentina . Are si el puncte slabe dar lucreaza intens la ele si face planuri bune ca nu fie atacat unde e slab si e foarte foarte viclean in a exploata slabiciunile adevrsarului.

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

am revazut ieri dupa-masa un meci de anul trecut care mie imi place mult. Huck ma atrage de ceva vreme nu doar prin masivitate, desi se stie ca eu urmaresc doar heavy weight, si lasand deoparte prenumele latin si ca a devenit cetatean neamt de cativa ani este sarb ca origini si pastreaza stilului unuia. Puternic, masic, temperamental, si in ciuda temperamentului tacticos si o reala forta :) Multi l-au declarat meciul anului 2015 ce postez eu mai jos,eu nu cred asa. urmarind acest sarb stiu ca a avut meciuri mai puternice,dar imi place ult ca sportiv

• Like 2
Postat

Merci Roz de multa vreme nu am urmarit un meci de box pana la capat ( is fan de mma ) dar asta mi-a placut mai ales polonezu , a luptat eroic el e de admirat,  tie poate iti place Huck pentru ca est influnetata de aspect,  poate mai pe gustul tau dar prestatia polacului aici e de toata stima,  come back stil rocky :) cum le place la americani

• Like 2
Postat

am revazut ieri dupa-masa un meci de anul trecut care mie imi place mult. Huck ma atrage de ceva vreme nu doar prin masivitate, desi se stie ca eu urmaresc doar heavy weight, si lasand deoparte prenumele latin si ca a devenit cetatean neamt de cativa ani este sarb ca origini si pastreaza stilului unuia. Puternic, masic, temperamental, si in ciuda temperamentului tacticos si o reala forta :) Multi l-au declarat meciul anului 2015 ce postez eu mai jos,eu nu cred asa. urmarind acest sarb stiu ca a avut meciuri mai puternice,dar imi place ult ca sportiv

Ai gusturi pugilistice bune, frumos meci  :hihat!

• Like 1
Postat

Merci Roz de multa vreme nu am urmarit un meci de box pana la capat ( is fan de mma ) dar asta mi-a placut mai ales polonezu , a luptat eroic el e de admirat,  tie poate iti place Huck pentru ca est influnetata de aspect,  poate mai pe gustul tau dar prestatia polacului aici e de toata stima,  come back stil rocky :) cum le place la americani

nu este vorba de aspect, Huck este un sportiv f bun, puternic si intens si a dominat tot meciul.Finalul a fost misto si nimeni nu se astepta la acel ko, asta inseamna deja spectacol si entertainment. Evident e superb a rezistat Glowacki pe toata durata si pe undeva prin runda 6 era sa isi ia el insusi ko-ul. si se vede ca era cam ranit si grav avariat cam pe toata durata meciului. a rezistat eroic si a facut un final demn de lauda. 

Revenind la Huck e un boxer f bun, doar ca este mult prea ofensiv si obsoseste astfel cam repede. Daca reuseste sa isi dozeze energia ar putea deveni un sportiv excelent , nu doar f bun. Este inca prea temperamental si mizeaza f mult pe victorii prin KO, daca se tempereaza va fi fenomenal. Uite polacu cu cateva sec inainmte de ding si-a adunat toate fortele ,desi avea cam toata fata sifonata si se observa si la incheioetura un betesug si a obtinut viictoria. Nu conteaza pana la urma traseul, ci finalul. Ori castigi un meci ori nu, nu prea conteaza cat domini din el. Si nu poti miza mereu pe viictorii prin kO cu adeversari atat de rezistenti si mandrii ca polacul.

Sa nu uitam recordul lui Huck care vb de la sine

Total fights 43 Wins 39 Wins by KO 27 Losses 3 Draws 1

Din 43 de meciuri doar 3 infrangeri si 27 le-a castigat prin ko. c'mon omu asta e o bestie si deja ma excit daca stau sa despic firul in patru. si nu arata rau nici fizic  :laugh2

Ai gusturi pugilistice bune, frumos meci  :hihat!

ma bucur ca ti-a placut mai pun 2 meciuri de-ale lui Pulev

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce faci fă te antrenezi de meciul cu Amada?  :laugh2  Păi îți rupe aia căpățâna, ți-o bagă în cur, îți face mâinile și picioarele fundă, te pune la Cargus și te trimite la ai tăi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Plm... numai aici nu apăruseși!  :slap2

Postat

@tomson in ceea ce priveste entertainmentu in stil american gen rocky nu prea sustin boxeri americani, daca-s buni ok, pot aprecia frumusetea unui meci . in schimb apatia probabil mi se trage de la faptul ca nu sufar deloc americanii. mi se par prosti, delasatori, ignoranti, fuduli, aroganti, asa in linii mari, evident nu vb de exceptii. Mereu sustin si simt admiratie fata de luptatorii europeni cel mai mult rusi, ucranieni, balcanici, tocmai pt combinatia de forta +rezistenta. Lupta cu mandrie si rezista pana in ultima clipa , aroganta unei forte prea constientizate te face sa pierzi meciuri :)

Pe Huck de exemplu il urmaresc de cativa ani si imi place. Sunt genul de om care daca admira un sportiv il admira pt intreaga cariera , nu incep sa-l admir pe adversar brusc , subit ca si-a luat Huck o infrangere intr-un anume meci.

uite mizeaza pe kouri  cat se poate de rapid, trebuie doar sa nu se mai grabeasca, dar asta e stilul lui, ko si forta din start

• Like 2
Postat

Roz , americanii nu is nici preferatii mei ca luptatori dar sa recunoastem ca ei organizeaza cel mai bine si stiu sa faca show si publicitate. UFC e un bun exemplu. Ca luptatori imi plac ruznacii ca is talentati si au un dar aparte de a bate negrii deasemeni imi plac si aia de prin sudul rusiei daghestani georgieni etc au si ei traditie si talent.

Cei mai buni si mari campioni raman latinos asa cum stramosii lor erau neinvinsi in lupta corp la corp si azi latinii domina mma ul.Mai exact brazilienii care sunt o combinatie suprema de sange latino+indieni+negrii, au de toate in gena lor .Brazilienii cu mma ul sunt mai bine decat cu fotbalul acum. Imi plac si asiaticii si ei au talent si intr-adevar fac arta dar nu e ca-n filme nu au nici un campion pentru ca in realitate sunt firavi fata de celalalte rase pomenite si nu fac fata cu toata arta lor la forta bruta a celorlalti.Dar si cand castiga castiga frumos ca in filme :).

Negrii nu is chiar asa grozavi cu cateva exceptii de valoare J Jones  probabil the best si D Cormier.

In box mi-a placut mult de Tyson care in vremea lui de glorie cred ca ar fi invins pe oricine si il consider the badest of all times. 

• Like 2
Postat

In box - cei de culoare (cam urat sa ii numim negri - ma duce mintea numai la apartheid), au cam facut legea. De la Ali la Mayweather la Tyson, cam pe unde au fost si-au lasat numele scris mare in istoria categorii lor. Acum sa il numim pe unul ca fiind cel mai tare, iar nu prea mi se pare corect. Nu prea poti compara pe Tyson cu Ali de exemplu, asa cum nu merge nici comparatia Messi - Pele - ca sa o luam pe alte sporturi.

Iar legat de UFC, check this out:

http://fightland.vice.com/blog/if-youre-not-cheating-youre-not-trying-bending-the-rules-in-mma

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...