Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Daca vrei sa vezi meciuri in care regula KO-ului in MMA a fost aplicata foarte bine, vezi Gray Maynard vs Frankie Edgar 1 si 2. Doua meciuri epice din punctul meu de vedere. Maynard, in umila mea parere, a castigat fara drept de apel primul meci, singura "problema" fiind "Don't you ever leave your game to the judges to score". La al doilea, nu prea si-a facut planul de bataie prea bine, obosindu-si bratele la prima tentativa de TKO. Felicitari lui Edgar, dar, iarasi numai din punctul meu de vedere, nu isi merita centura decat dupa rematch.

Oricum imi plac mai mult meciurile care se dau pe jos, graplingul fiind ceva de finete. Intr-un stand off, conteaza cine o da mai bine, vezi Hunt vs Mir. Striker vs grapler - si uite ce s-a intamplat - l-a daramat Hunt la propriu cu un singur obuzier plasat bine tare.

• Like 3
Postat

Si... Surprise Surprise... UFC 200 - Rematch McGregor vs Diaz

http://www.ufc.com/news/Diaz-McGregor-II-to-Headline-UFC-200

UFC-ul ramane pe linia de "cashcow" mai ceva ca trilogiile de filme. Si ca tabloul sa fie complet - tabloul absurditatilor marca Dana White si Lorenzo Fertitta - la acelasi UFC 200 - al doilea main event este pentru - atentie - interim featherwight title intre Jose Aldo si Frankie Edgar. Castigatorul il va infrunta pe McGregor pentru unificarea centurilor la aceeasi categorie, devenind, pe aceeasi linie marca UFC, Undisputed Featherwight Champion.

Nu-i asa ca UFC-ul e cel mai tare? :eek

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

primul roman in UFC o tipa misto :) are contract cu UFC pe 5 meciuri , ii dorim mult succes !!!!!!!!!!!

http://www.agerpres.ro/sport/2016/03/18/mma-cristina-stanciu-va-fi-primul-sportiv-din-romania-care-va-intra-in-cusca-ufc-12-25-05

Varianta feminina ROMANEASCA  de brave heart :

2 fete dragutze puternice talentate cu inima de leoaica ! Cristina Stanciu si Alice Ardelean.

Un meci aplaudat la scena deschisa , fara invingator clar , comentatorii englezi in extaz.

Nu avem barbati de talia lor in mma inca.

Noroc cu fetele ca de multe alte ori .

Acum ca vine UFC la Zagreb Cristina va lupta cu o ucrainenca Maruyna Iron Woman Moroz , deci facm si noi pasul in UFC cu un piciorus sexy musculos si delicat , periculos :)

O recomand !!!!

Adversara ei mi se pare la inaltime tehnica si spirit

de lupta :

• Like 2
Postat

Singura infrangere a ukrainencei :

http://forum.mmatd.com/f1-f38/valerie-letourneau-vs-maryna-moroz-t82059.html

Montrealeza mea a avut directe f bune si nu cred ca Crtistina noastra are aceeasi arma in dotare dupa cate am vazut. Sper insa sa aiba alta cu acelasi succes. O sa fie lupta grea. Am emotii. Oricum mare lucru sa lupti cu JDS , Gonzaga , Ben Rothwell fosti campioni UFC si actuali aspiranti la titlul suprem , in aceeasi gala.

Cum se zice pe la noi : Bravo fetelor !!!! :)))

• Like 1
  • Oras:Departe
Postat

E o mare realizare pt ea ca a ajuns in UFC si sper sa si raman acolo.La baieti nici macar nu ne apropiem de acest nivel.

Gerula Vranceanu este un luptator OK insa chiar si el cred ca nu ar face fata.

Stanciu are misiune grea dar nu imposibila cu Moroz.Apropo e pe main card la gala din Croatia!

PS:Stii sigur ca are contract pe 5 meciuri?AGERPRESul nu este o sursa sigura cred eu.

• Like 3
Postat

Junior  castigat , era "do or die" , e asa cum il vrem toti , a facut exact ce trebuia , a fugit de clinch uri si de spate la cusca , de brawling , a boxat ca pe vremuri spining kicks lovituri la corp si victorie UD.

Bucurie mare pe fani ,  croatii desi JDS le-a batut ambii eroi pe Stiepe si Cro Cop il iubesc si l-au incurajat din tot sufletul . Cred ca si faptul ca si-a refacut viata personala conteaza , are din  nou o femeie frumoasa alaturi care il iubeste si o iubeste , o relatie stabila s-a reintors la antrenorul Dorea care l-a facut campion si cu care are la fel o relatie de respect si prietenie adevarata.

http://forum.mmatd.com/f1-f38/junior-dos-santos-vs-ben-rothwell-t85694.html#p1580898

Cristina noastra desi a pierdut la decizie a facut un meci f frumos aplaudat am fost mandri de ea si comentatorii au spus ca ambele au un viitor frumos . Asa sa fie !

http://forum.mmatd.com/f1-f38/maryna-moroz-vs-cristina-stanciu-t85709.html

One ugly scary black beast u don' wana meet : :)

http://forum.mmatd.com/f1-f38/gabriel-gonzaga-vs-derrick-lewis-t85717.html

• Like 1
Reputație: 5778
Postat

AAAAAAAAAAAANNDDD NEEEEEEEWWWW HEAVYWEIGHT CHAMPION O'THE WORLD !!!!

http://fight.video.mmashare.co.uk/

The badest man on the planet , UFC HW champ belt e in OHIO la un pompier care mai face si MMA :)

Croat de origine . O tara mica Croatia dar iata dupa Mirko Cro Cop alt mare campion.

Asta ma bucura si pe mine caci sunt fan JDS pentru care era mai bine sa castige Stiepe pe care l-a invins ce-i drept greu la mustata .

• Like 1
Reputație: 5778
Postat

Greseala inadmisibila de strategie pentru Werdum , cum s-a gandit el ca poate boxa cu Stiepe ca si cu Velasquez ? Trebuia sa lupte in orice stil dar nu sa boxeze si inca aruncandu-se intr-una cu capul inainte ca disperatul . A luat un croseu scurt la premolari  si a cazut gramada.

Asa e in MMA strategia gresita = dezastru. In general el nu facea greseli de strategie dar am vazut la toti proaspetii campioni ca isi pierd mintile dupa ce ajung in top , e vorba de o betie a victoriei . Challengerii sunt mult mai lucizi smeriti si determinati , calitati indispensabile pentru victorie.

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

urmeaza un meci ( de box ) intre conor mcgregor si floyd mayweather? asa am auzit.

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa il umileasca pe McGregor ... poate la inceputul meciului ii fute Conor un picior in cap negrului si gata. Ce nu face omu pentru bani .

Postat

Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa il umileasca pe McGregor ... poate la inceputul meciului ii fute Conor un picior in cap negrului si gata. Ce nu face omu pentru bani .

da , daca e sa fie box e clar floyd , daca ar fi reguli de mma , imediat i-ar inmuia piciorusele conor cu cateva lovituri ..dar e clar si logic ca niciunul sa nu accepte o lupta pe stilul celuilalt.

• Like 1
Postat

GEEERRRROOOOONIIMOOOOO !!!! Iar batranul Hendo 45 ani ultimul mohican cum ii zic eu , cel mai in varsta luptator din UFC spulbera printr-un KO brutal un pachet de muschi tanar. Dupa ce supravietuieste la take down ground n pound si strikes revine si castiga . Am fost sigur ca pregateste un head kick devastator si asa a fost .

Asta are genele si spiritul lu Winetou :) pana si pozitia , garda si modul in care lupta zici ca da cu tomahawku.

http://forum.mmatd.com/f1-f38/dan-henderson-vs-hector-lombard-t86439.html#p1592490

Si meciul dintre Luke si Bisping a fost instructiv. L R a fost super mandru a luat lupta in usor si chiar cand observau comentatorii ce aroganta de invingator are a mancat un KO rapid.

Mandria e cadere oriunde dar mai ales in UFC.

• Like 1
Postat

Senzational meci,pe o parte ca vechi fan Hendo m-am bucurat dar am fost si trist ca mare fan Lombard.

Hector pare termiant-al doilea meci consecutiv cand incepe bine,aproape isi termian adversarul insa sfarseste rau.Macar cu Magny a ramas fara benzina dar acum pur si simplu a fost pus la culcare.

La main event chair nu credeam nici o secunda ca va castiga Bisping.Ma bucur pt el insa este si un pic de noroc insa omul lupta de o viata pt asta.

Rockhold clar l-a luat la misto.

Dominick Cruz cu victorie clara in trilogia cu Fbaer.Cruz ramane super udnerrated-cred eu pe langa Jones si Mighty Mouse este cel mai bun pound for pound luptator de MMA.

• Like 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

attachicon.gifyaa.jpgNo spune cum poate sa arate o campioana de Muay 

Rusoaica , bineinteles , kgb ul lu putin a fost intotdeauna periculos mai ales datorita lor campioanelor de Muay :)

attachicon.gifUntitled-1.jpg

mai multe aici

https://www.rt.com/sport/339723-anastasia-yankova-bellator-ufc/

attachicon.gif7f41117c751059e9a2836a9c9a647ebbdf7d0d0b71fffa1d8cfa9407c8694013_large.jpg

E bună și de muie, nu doar de Muay! 

• Like 6
  • Minus 23
Postat

Senzational meci,pe o parte ca vechi fan Hendo m-am bucurat dar am fost si trist ca mare fan Lombard.

Hector pare termiant-al doilea meci consecutiv cand incepe bine,aproape isi termian adversarul insa sfarseste rau.Macar cu Magny a ramas fara benzina dar acum pur si simplu a fost pus la culcare.

La main event chair nu credeam nici o secunda ca va castiga Bisping.Ma bucur pt el insa este si un pic de noroc insa omul lupta de o viata pt asta.

Rockhold clar l-a luat la misto.

Dominick Cruz cu victorie clara in trilogia cu Fbaer.Cruz ramane super udnerrated-cred eu pe langa Jones si Mighty Mouse este cel mai bun pound for pound luptator de MMA.

Era clar ca Hendo pregateste o lovitura de picior la temporal sau menton, dupa pozitia corpului , H L nu a sesizat si a platit .

Cu Bisping s-a vazut ca motivatia si determinarea pot invinge in fata unei valori superioare dar nemobilizate in totalitate. Nu ajunge sa fii superior ci sa si dai tot ce ai , asta L R nu a avut chef sa faca asa ca a dat centura la cine o dorea mai mult.

Acum nu poti sa il compari pe Dom cu JJ , totusi  :)

• Like 1
Postat

E bună și de muie, nu doar de Muay! 

Daaa , o recunosc dupa fatza , da numa trebe ceva masiv una mare si groasa sa aiba adversar pe masura.

Am luptat si eu cu o campioana de-a noastra romanca f faina un campionat din asta de Mu... ..ai si am biruit. Dupa ce s-a antrenat bine cu mine a plecat n US unde a facut ravagii si inca mai face :)

• Like 1
Postat

Era clar ca Hendo pregateste o lovitura de picior la temporal sau menton, dupa pozitia corpului , H L nu a sesizat si a platit .

Cu Bisping s-a vazut ca motivatia si determinarea pot invinge in fata unei valori superioare dar nemobilizate in totalitate. Nu ajunge sa fii superior ci sa si dai tot ce ai , asta L R nu a avut chef sa faca asa ca a dat centura la cine o dorea mai mult.

Acum nu poti sa il compari pe Dom cu JJ , totusi   :)

Corect.

Cruz e MULT Mia bun tehnic si a fost tinut in spate de accidentari.

Ca sa nu mai spun ca Jones este mult mai neserios cu sportul si se bazeaza mult pe talentul pe care il are din nastere.

Poate un pic rautacios insa il apreciez pe Jones dar nu ai cum sa nu ramai uimit cand il vezi pe Cruz luptand.

Si acum vedem o versiune inactiva si plina de accidentari.

Acestea find spuse Jones e mai spectaculos.

PS;O urmaresc si eu pe Yankova de cand a semnat cu Bellator.Superba tipa si spre deosebire de multe altele chiar stie sa lupte desi nu MMaul e arta sa de baza.

UFC are multe luptatoare-multe bune multe frumoase si putine care au ambele calitati.

Bellator si restul promotiilor merg doar pe frumusete si marketing insa pot aparea diamante neslefuite si aici cum este Yankova.

Cu alta frumusete din Rusia au dat gres-Lena Ovchinnikova pierzand clar primuol ei meci in Bellator.La fel si Stephanie Frausto.

Yankova are calitati de star.

• Like 1
Postat

Vasyl Lomachenko cucereste cea de-a doua centura ( WBO ) dupa doar 7 lupte. Odata cu moartea lui Ali, cred ca el poate fi succesorul lui si, o viitoare legenda. O placere de urmarit cum boxeaza.

• Like 2
Postat

Vasyl Lomachenko cucereste cea de-a doua centura ( WBO ) dupa doar 7 lupte. Odata cu moartea lui Ali, cred ca el poate fi succesorul lui si, o viitoare legenda. O placere de urmarit cum boxeaza.

https://www.youtube.com/watch?v=7bY08GUPEP

Din ce vad aici e bun , are talent serios. Mie imi plac rusii / ukrainienii si in MMA is explozivi creativi talentati e o placere sa-i privesti nu umbla dupa victorii urate , asta spunea si Feodor. Exceptand-ul Klit care era la polul opus , plictiseala si antilupta maxima , bine ca s-a dus.

• Like 1

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Sti cineva casa de pariur pentru lupte de ufc? In bucuresti?

Btw fata aia blonda pare a transexual de la cate droguri a luat lol :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...