Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Toti se dopeaza indifirent de nivelul care lupta;este o greseala sa spui ca cei masivi nu sunt buni la bataie(aici este vb de tehnica),este adevarat ca li se taie mai repede gazul deoarece muschii consuma oxigen,dar ei se bazeaza nu pe anduranta ci pe forta si sa termine cat mai repede lupta.

Corect ce zici .Nu am zis ca nu sunt buni ci ca nu sunt cei mai buni :-) adica unu masiv dar nu foarte , si de preferinta inalt cu structura robusta e cel mai avantajat fizic .Tehnica e alta poveste. Cu o strategie buna aia mari nu apuca sa termine lupta rapid. 

• Like 2
Reputație: 5778
Postat

TARE !!!! TREBUIE SA VEDETI ASTA NEAPARAT

THE BOA CONSTRICTOR ALEXEY OLYNICK 40 ANI DIN MOSCOWA FACE INCA O VICTIMA CU STRANGULAREA LUI CIUDATA DE PE SPATE

EZEKIEL CHOKE

http://fight.mmashare.club/viewtopic.php?f=63&t=93541

Din momentul in care isi pozitioneaza pumnul pe sinusul carotidian si preseaza puternic in cateva secunde adversarul e submis

• Like 2
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

TARE !!!! TREBUIE SA VEDETI ASTA NEAPARAT

THE BOA CONSTRICTOR ALEXEY OLYNICK 40 ANI DIN MOSCOWA FACE INCA O VICTIMA CU STRANGULAREA LUI CIUDATA DE PE SPATE

EZEKIEL CHOKE

http://fight.mmashare.club/viewtopic.php?f=63&t=93541

Din momentul in care isi pozitioneaza pumnul pe sinusul carotidian si preseaza puternic in cateva secunde adversarul e submis

Pana sa faca strangularea asta, a cam avut de suferit... 

• Like 2
Reputație: 5778
Postat

Pana sa faca strangularea asta, a cam avut de suferit...

Stalingrad ;-)
  • Like 2
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=vMbBuQUzkHk

O frumusete de meci, nu o sa fac spoilere, merita urmarit.

https://www.youtube.com/watch?v=-GPL0mI46P0

Superba gala, de admirat lovitura lui Machida cat si plecaciunea lui, asta inseamna sa ai clasa. Rusine pentru coltul lui Pennigton pentru fortarea acesteia in a 5 a runda chiar daca ea nu mkai vroia si nu mai putea sa castige meciul. Degeaba te bucuri de bani si glorie acum, daca la 45 de ani uiti unde ti-ai parcat masina si nu poti duce la bun sfarsit o idee. Barbia nu se intareste, neuronii nu se refac. E si un film foaaarte fain pe tema asta, "Concussion", care ar trebui sa dea de gandit.

• Like 1
  • Oras:Departe
Postat

Lomachenko-Linares a fost superb.Cam tot ce vrei sa ai intr-un meci de box care nu candideaza la FOTY.Loma a parut mai uman insa Linares tot nu a fost capabil sa rezolve Matrixul.De notat ca acesti adversari mai mari fizic fac ofensiva lui Loma sa fie SI un punct slab deoarece incepe combinatiile prea din exterior si alonja mai mare il face vulnerabil.Socant sa il vezi pus jos.El cu Mikey e meciul pe care vreau sa il vad.Trist pt Haye:((

• Like 1
Postat

Khabib a facut absolut tot ce a zis , McTapMAchine nimic din ce a zis.

I-a spart fata in timp zicandu-i : lets' talk

L-a pus in cur in standing trade

l-a sugrumat ca pe un sobolan

A dovedit clar ca mediocritatea cu 2 centuri e fals de  2 bani

V-am spus si eu ca asa este , tot ce am zis a fost adevarat

Nici nu merita vorbit despre kistocul strivit de  Eagle

Un meci frumos facut de Feodor :

https://www.mma-core.com/videos/Fedor_Emelianenko_vs_Chael_Sonnen_Full_Fight_Bellator_208_Part_1/10245801

• Like 2
Postat

Fedor nu mai are cardio sau grappling insa e in continuare foarte spectaculos.

Nu il vad bine in finala turneului cu Bader care nu e terminat spre deosebire de Mir sau Chael insa cu puterea sa e in orice meci.

Personal cred ca McGregor s-a descurcat mai bine decat se credea sau astepta lumea cu Khabib.

Tre sa ma uit la Crawford,tipul e meserie.

• Like 2
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
    Baaa, pula mea, pe topicul asta inca nu v-o dadui la muie, nu-i asa ???... fute-v-ar cainii cu cardio si grapplingu vostru de rame taratoare, si cu toate tehnicile voastre de puscarie/talharie .

Mai dati-va spre pula mea si baga-mi-as-o pa toata in ciorba voastra si in tigania, circul, cacatul si mma-ul vostru pe care tot il promovatzi ca imbecilii retardati, care n-o sa fie niciodata considerat sport-varu mai violent si cu ceva mai mult sange/borh pe nas decat panarama/circul ala de wrestling, cu viermii aia puscariasi si sonatzi care se taraie pe podea, se ling in cur/pe puli si apoi se strang de coaie sau de gat, dupa boxul high level profesionist de 12 reprize, ca tehnica si intesitate in lumea sporturilor de contact mereu va fi K-1.

Pe unde pula mea cu wc-ul in fundu curtzii stergandu-va cu coceni la cur, eratzi ma bosketarilor prin 92' cand au intrat primele firmele de cablu, implicit si eurosportul in romania ???

Chiar si judo ori luptele greco-romane mi se par mai misto, decat sa vad doo maimutze salbatice, fara niciun pic de sportivitate(vezi ultima isprava) care se trag de urechi, de puli si de coaie, ce pula mea de sport futu-va-n gat ciori borate, ca doar astora le place mma-ul, cu jujitzu si stangularile voastre de cacat, ce pula mea de sport mai este si asta, ma handicaptilor, exact ca pe strada, cu golanii ori tiganii, in majoritatea cazurilor pa neveu/targu ocna parsiveste/miselete ???

Fute-v-as in gat pe toti bosketarii care promovati tigania si circul ala de mma, niste rame steroidizate care se tarasc pe jos ca viermii, ca n-au forta in pumni si-n piciare ca sa stea macar 9-12-15 minute in picioare, de cacatzi bolnavi in galele carora se intampla mai multe tiganii si nenorociri, cat la un sezon intreg de K-1, unde toti sunt barbatzi adevaratzi si se respecta intre ei, mai putzin imbecilul ala futut in cur de ta-su de badr hari, care a fugit ca potarnichea de un meci cu ghitza cand era inca era in libertate si erau amandoi pe val si in plina forma, ghitza fiind singurul luptator pe care l-a respectat si nu a mancat cacat despre el, chiar zicand ca este unul dintre cei mai buni/tehnici, puternici si rezistenti din breasla lor, fiind cel mai bun la procentul de ko(din vreo 60 de partide, 50 de victorii dintre care vro 40 prin ko, ko-uri pe storivi de top 20 mondial si nu cu pielea pulii in fundu curtzii p-acilea la mamaliga local/super kombat cu muistu ala blatist si manarist de irimia, ghitza doar facandu-si debutul si stand prea putin in tigania asta de ciruit)iar daca arbirii nu-i futeau primele meciuri pe care le-a castigat pe bune in fatza lui saki( care este super valoros-fiind la bratze/pumni cel mai rapid, tehnic si bun din circuit) si a lu cacatu ala obosit de rico(care este si el bune dar sigurul lui atu e ca are conditie fizica si ca este foarte rezistent, plus franchiza show time fiind la baza olandeza), oricum toti impreuna cu badr si semmy erau in primii 5 la vremea aia in K-1, ajungea probabil prea departe atunci, cand el era deja in top 3 din lume la heavy weight, poate si d-aia l-au oprit atunci, bine excluzandu-l pe anomalia aia de robocop semmy schielt de 2.15 m, ca sa nu mai zic de curva aia muista/tiganca si panarama de nevasta-sa ca alta nu a gasit prostu, care l-a facut pamant cu capu amenintandu-l ca omoara copilul si la mai si lasat in pula goala financiar, luandu-i casa, ca si ala prost punga sa puna casa facuta din banii lui pe numele ei de zdreantza penala, ca si panarama aia a lu dragulescu.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Baaa, pula mea, pe topicul asta inca nu v-o dadui la muie, nu-i asa ???... fute-v-ar cainii cu cardio si grapplingu vostru de rame taratoare, si cu toate tehnicile voastre de puscarie/talharie .
    Mai dati-va spre pula mea si baga-mi-as-o pa toata in ciorba voastra si in tigania, circul, cacatul si mma-ul vostru pe care tot il promovatzi ca imbecilii retardati, care n-o sa fie niciodata considerat sport-varu mai violent si cu ceva mai mult sange/borh pe nas decat panarama/circul ala de wrestling, cu viermii aia puscariasi si sonatzi care se taraie pe podea, se ling in cur/pe puli si apoi se strang de coaie sau de gat, dupa boxul high level profesionist de 12 reprize, ca tehnica si intesitate in lumea sporturilor de contact mereu va fi K-1.
    Pe unde pula mea cu wc-ul in fundu curtzii stergandu-va cu coceni la cur, eratzi ma bosketarilor prin 92' cand au intrat primele firmele de cablu, implicit si eurosportul in romania ???
    Chiar si judo ori luptele greco-romane mi se par mai misto, decat sa vad doo maimutze salbatice, fara niciun pic de sportivitate(vezi ultima isprava) care se trag de urechi, de puli si de coaie, ce pula mea de sport futu-va-n gat ciori borate, ca doar astora le place mma-ul, cu jujitzu si stangularile voastre de cacat, ce pula mea de sport mai este si asta, ma handicaptilor, exact ca pe strada, cu golanii ori tiganii, in majoritatea cazurilor pa neveu/targu ocna parsiveste/miselete ???
     Fute-v-as in gat pe toti bosketarii care promovati tigania si circul ala de mma, niste rame steroidizate care se tarasc pe jos ca viermii, ca n-au forta in pumni si-n piciare ca sa stea macar 9-12-15 minute in picioare, de cacatzi bolnavi in galele carora se intampla mai multe tiganii si nenorociri, cat la un sezon intreg de K-1, unde toti sunt barbatzi adevaratzi si se respecta intre ei, mai putzin imbecilul ala futut in cur de ta-su de badr hari, care a fugit ca potarnichea de un meci cu ghitza cand era inca era in libertate si erau amandoi pe val si in plina forma, ghitza fiind singurul luptator pe care l-a respectat si nu a mancat cacat despre el, chiar zicand ca este unul dintre cei mai buni/tehnici, puternici si rezistenti din breasla lor, fiind cel mai bun la procentul de ko(din vreo 60 de partide, 50 de victorii dintre care vro 40 prin ko, ko-uri pe storivi de top 20 mondial si nu cu pielea pulii in fundu curtzii p-acilea la mamaliga local/super kombat cu muistu ala blatist si manarist de irimia, ghitza doar facandu-si debutul si stand prea putin in tigania asta de ciruit)iar daca arbirii nu-i futeau primele meciuri pe care le-a castigat pe bune in fatza lui saki( care este super valoros-fiind la bratze/pumni cel mai rapid, tehnic si bun din circuit) si a lu cacatu ala obosit de rico(care este si el bune dar sigurul lui atu e ca are conditie fizica si ca este foarte rezistent, plus franchiza show time fiind la baza olandeza), oricum toti impreuna cu badr si semmy erau in primii 5 la vremea aia in K-1, ajungea probabil prea departe atunci, cand el era deja in top 3 din lume la heavy weight, poate si d-aia l-au oprit atunci, bine excluzandu-l pe anomalia aia de robocop semmy schielt de 2.15 m, ca sa nu mai zic de curva aia muista/tiganca si panarama de nevasta-sa ca alta nu a gasit prostu, care l-a facut pamant cu capu amenintandu-l ca omoara copilul si la mai si lasat in pula goala financiar, luandu-i casa, ca si ala prost punga sa puna casa facuta din banii lui pe numele ei de zdreantza penala, ca si panarama aia a lu dragulescu.

https://www.antena3.ro/thumbs/big3/2010/08/27/a-fugit-din-spitalul-de-nebuni-si-a-ucis-iubita-si-apoi-s-a-intors-in-salon-video-76401.jpg

• Like 3
  • Minus 5
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=wq-UhtjEND8

https://www.youtube.com/watch?v=geVcilvJPek

Mai respira , da-te-n pula mea de maistru testoasa ce esti, ca ramai fara aer de la atata mancat cacat.

Bine ca stii tot despre jiu-jitsu si si lupte greco-romane de dai verdicte despre ele, desi baietii de la k1, pusi la podea, habar nu au ce sa faca si sfarsesc fara aer, cam ca tine dupa ce termini cuvantarile tale celebre.

Stai sa ghicesc, ai 20 de ani de ambele discipline, dar te-ai decis sa fii pe baza de ciocan :D

Si cu-i pula mea crezi ca ii pasa de povestile tale, de te scremi sa scrii atat, mai ales ca in proportie de 90% sunt aceleasi injuraturi, invective si delire ?

Deci, mai pune niste puncte marinelo, ca de la atatea virgule si atatea cuvinte o sa te faci albastru si la muian cum esti la cont.

PS: cand dai replica, fa-o in mai putine cuvinte te rog, ca nu e timp pt rahati prea lungi.

• Like 2
Postat

PS: cand dai replica, fa-o in mai putine cuvinte te rog, ca nu e timp pt rahati prea lungi.

Sa fiu scurt, varule, care erai si tu fanu meu acu ceva timp, manca-mi-ai pula de expert in grappling, prize, incheieturi, luxari, flexari, zgarciuri, rozete si alte tendoane, adica rame cu picioare de gaini si barbitze de fetitze, poti sa-mi faci un penis captivus in propria-ti gaoaza, daca tot esti atat de expert la sol/saltea/pat ???   :thinking

• Like 1
Postat

Sa fiu scurt, varule, care erai si tu fanu meu acu ceva timp, manca-mi-ai pula de expert in grappling, prize, incheieturi, luxari, flexari, zgarciuri, rozete si alte tendoane, adica rame cu picioare de gaini si barbitze de fetitze, poti sa-mi faci un penis captivus in propria-ti gaoaza, daca tot esti atat de expert la sol/saltea/pat ???   :thinking

http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g139627426425597896.jpg

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Fiindca inca sunt fanul tau si imi place de tine la fel cum imi place de un pechinez care latra la toata lumea, la fel cum imi plac astia afectati de ADHD in a caror capuri este o miscare browniana de idei care mai de care mai nastrusnice, la fel cum ii tolerez pe astia frustrati si cu puta mica de furnica care se descarca pe o tastatura si un forum, sa iti explic pe text de ce ai scris mult, prost si fara rost.

Inca nu-ti ai luat la muie pe topicul asta, dar se rezolva. In pula mea de atlet, ce pizda ma-tii stii tu, caruia probabil ii iese limba de un cot dupa 2 km alergare despre cardio ? De unde cacat sa intelegi o submisie, o strangulare, sau un procedeu pe articulatie, cand mintea ta simpla intelege doar pumni si chicioare ? Cat despre cardio, 9 minute de smardoiala cap in cap ca berbecii nu se compara cu 25 minute de smardoiala polivalenta.
Apropo de tiganie, sunt infinit mai multi tigani in salile de box si k1 din Romania, decat in salile de mma. In salile de box 80% sunt ciori, iar in alea de k1 vreo 50%, acolo e pepiniera de interlopi. Pentru ca ciorile, la fel ca si tine, nu-si bat capul cu tranzitii, control lateral, ground and pound, kimure, americane, omoplate, triunghiuri, uki-goshi, o soto gari, duceri la sol sau alte procedee care necesita creier si strategie. Atat ei cat si tu in prostia voastra simpla, stiti doar ca pumnii vostri minte nu are.
Atat judo-ul cat si luptele greco romane sunt folosite in mma, deci ce kkt vrei sa zici ? Jiu-jitsu e o continuare a judo-ului, aceste doua discipline impartind multe procedee inclusiv strangulari, dar un samanatar ca tine n-are de unde sa stie d'astea dpar uitandu-se la televizor.
     Fute-v-as in gat pe toti bosketarii care promovati tigania si circul ala de mma, niste rame steroidizate care se tarasc pe jos ca viermii, ca n-au forta in pumni si-n piciare ca sa stea macar 9-12-15 minute in picioare, de cacatzi bolnavi in galele carora se intampla mai multe tiganii si nenorociri, cat la un sezon intreg de K-1, unde toti sunt barbatzi adevaratzi si se respecta intre ei,
Cumetre, eu nu sunt expert, doar ca am fost prin sali de box, k1, jiu-jitsu si judo, si cam stiu cu ce se mananca fiecare dintre ele. La jiu-jitsu am vazut malaci cu forta in pumni si picioare, cam de 90 de kile, cum habar nu aveau ce sa faca si erau calariti de unu de 60 mde kile, care ii strangula si le putea rupe incheieturile cum vroia pula lui. Sa vezi barbatii ce privire de copilasi aveau dupa 5 minute in care erau trantiti de un judoka cu 30 de kile mai usori :)) .
Acum se poate spune ca nici judo sau jiu-jitsu nu are sanse in ring pe reguli de k1, doar ca e mult mai usor sa inveti niste lovituri decat sa inveti lanturi de miscari care sa duca la un triunghi. Diferenta dintre k1 si jiu-jitsu, este ca diferenta dintre table si sah ( cu tot respectul pt. k1 )
Iar cacaturi nesportive se intampla si la box, unde tyson l-a muscat de ureche pe ala, ori in k1 unde badr hari il calca pe cap pe adversar, deci iar manaci cacat.
mai putzin imbecilul ala futut in cur de ta-su de badr hari, care a fugit ca potarnichea de un meci cu ghitza cand era inca era in libertate si erau amandoi pe val si in plina forma, ghitza fiind singurul luptator pe care l-a respectat si nu a mancat cacat despre el, chiar zicand ca este unul dintre cei mai buni/tehnici, puternici si rezistenti din breasla lor, fiind cel mai bun la procentul de ko(din vreo 60 de partide, 50 de victorii dintre care vro 40 prin ko, ko-uri pe storivi de top 20 mondial si nu cu pielea pulii in fundu curtzii p-acilea la mamaliga local/super kombat cu muistu ala blatist si manarist de irimia, ghitza doar facandu-si debutul si stand prea putin in tigania asta de ciruit)
Intradevar, superkombatul e o tiganie de circuit, ai zis si tu ceva ok.
iar daca arbirii nu-i futeau primele meciuri pe care le-a castigat pe bune in fatza lui saki( care este super valoros-fiind la bratze/pumni cel mai rapid, tehnic si bun din circuit) si a lu cacatu ala obosit de rico(care este si el bune dar sigurul lui atu e ca are conditie fizica si ca este foarte rezistent, plus franchiza show time fiind la baza olandeza),
Fortosul de saki a tras un part in mma si si-a luat-o pe cocoasa in picioare, de la Khalil Rountree :))
oricum toti impreuna cu badr si semmy erau in primii 5 la vremea aia in K-1, ajungea probabil prea departe atunci, cand el era deja in top 3 din lume la heavy weight, poate si d-aia l-au oprit atunci, bine excluzandu-l pe anomalia aia de robocop semmy schielt de 2.15 m, ca sa nu mai zic de curva aia muista/tiganca si panarama de nevasta-sa ca alta nu a gasit prostu, care l-a facut pamant cu capu amenintandu-l ca omoara copilul si la mai si lasat in pula goala financiar, luandu-i casa, ca si ala prost punga sa puna casa facuta din banii lui pe numele ei de zdreantza penala, ca si panarama aia a lu dragulescu.
Coaie zici ca lucrezi la wow biz, de unde pula mea stii si pe cine intereseaza cancanurile astea :D ?

Ti-am mai zis cumetre ca nu sunt expert, dar nici samantar ca tine nu sunt in domeniul asta. Tu dejectand voma aia de postare e ca si cum eu m-as apuca sa vorbesc despre diferentele dintre propulsia diesel si propulsia nucleara la vapoare, dupa ce am vazut doua documentare despre asta. 

Ce zici tu nu pot sa fac, dar tu poti sa-mi ancorezi pula in portul cavitatii tale bucale  :hmmm

• Like 2
Postat

Fedor nu mai are cardio sau grappling insa e in continuare foarte spectaculos.

Nu il vad bine in finala turneului cu Bader care nu e terminat spre deosebire de Mir sau Chael insa cu puterea sa e in orice meci.

Personal cred ca McGregor s-a descurcat mai bine decat se credea sau astepta lumea cu Khabib.

Tre sa ma uit la Crawford,tipul e meserie.

Ai dreptate, e singurul care a castigat o runda in fata lui khabib.

Khabib a facut absolut tot ce a zis , McTapMAchine nimic din ce a zis.

I-a spart fata in timp zicandu-i : lets' talk

L-a pus in cur in standing trade

l-a sugrumat ca pe un sobolan

A dovedit clar ca mediocritatea cu 2 centuri e fals de  2 bani

V-am spus si eu ca asa este , tot ce am zis a fost adevarat

Nici nu merita vorbit despre kistocul strivit de  Eagle

Un meci frumos facut de Feodor :

https://www.mma-core.com/videos/Fedor_Emelianenko_vs_Chael_Sonnen_Full_Fight_Bellator_208_Part_1/10245801

I-a prins dreapta aia buna peste umar, mai mult dezechilibrandu-l le mcgregor, si-a revenit rapid.

Oricum per total in picioare a fost mai bun irlandezul, doar ca nu a avut ce sa ii faca unuia care a inceput sa faca grapling si sambo de la 6 ani, a carui intreaga viata a avut ca scop acel meci. Mcgregor s-a apucat la 17 ani, este un decalaj de 10 ani intre ei.

MCGregor o sa ramana in istorie ca primul care a obtinut doua centuri, pacat de Khabib ca nu s-a putut stapani cum se lauda ca poate.

Poate Freguson sa aiba o sansa, dar cred ca Khabib poate fi invins doar de unul ca el, care si-a dedicat intreaga viata acestui sport.

• Like 1
Postat

Double post stiu.

@nu ma refeream neaparat la asta ci la faptul ca a aparat takedownuri,s-a aparat dcent la sol si nu a obosit dupa 1 repriza cum zicea toata lumea.Strikingul nu a mers deloc insa.

totusi sa nu uitam ca Micheal Johnson l-a avut groggy nu demult iar Tibau a castigat si el o repriza cu el dar acum ceva ani insa.pe Khabib ma refer.

• Like 1
Postat

Ai dreptate, e singurul care a castigat o runda in fata lui khabib.

I-a prins dreapta aia buna peste umar, mai mult dezechilibrandu-l le mcgregor, si-a revenit rapid.

Oricum per total in picioare a fost mai bun irlandezul, doar ca nu a avut ce sa ii faca unuia care a inceput sa faca grapling si sambo de la 6 ani, a carui intreaga viata a avut ca scop acel meci. Mcgregor s-a apucat la 17 ani, este un decalaj de 10 ani intre ei.

MCGregor o sa ramana in istorie ca primul care a obtinut doua centuri, pacat de Khabib ca nu s-a putut stapani cum se lauda ca poate.

Poate Freguson sa aiba o sansa, dar cred ca Khabib poate fi invins doar de unul ca el, care si-a dedicat intreaga viata acestui sport.

Khabib aratat stapanire perfecta pana in ultimul minut apoi a aratat care este limita peste ca nu se trece adica a demnitatii.

Are rabdare dar are si demnitate E un om serios cu care trebuie sa fii serios.

Una e sa fii smerit modest rabdator si alta e sa fii lipsit de demnitate.

Cocalarul McCockSucker un fel de VC-Shits ala nu stie din astea. O sa ramana ca un campion fals cu 2 centuri cadou nemeritat de la UFC.

Cum a fost mai bun cand nici macar nu la dezechilibrat dar sa-l puna in cur ?

Distructie totala pe toate nivelele , sincer ma asteptam la mai mult de la mediocritatea falsa a UFC ului

• Like 1
Postat

Khabib aratat stapanire perfecta pana in ultimul minut apoi a aratat care este limita peste ca nu se trece adica a demnitatii.

Are rabdare dar are si demnitate E un om serios cu care trebuie sa fii serios.

Una e sa fii smerit modest rabdator si alta e sa fii lipsit de demnitate.

Cocalarul McCockSucker un fel de VC-Shits ala nu stie din astea. O sa ramana ca un campion fals cu 2 centuri cadou nemeritat de la UFC.

Cum a fost mai bun cand nici macar nu la dezechilibrat dar sa-l puna in cur ?

Distructie totala pe toate nivelele , sincer ma asteptam la mai mult de la mediocritatea falsa a UFC ului

Parerea mea este ca Kebab nu s-a stapanit nici la conferintele de presa, unde s-a luat la cearta cu Conor, nici in ring, unde nu mai vroia sa dea drumul strangularii si a luat-o razna dupa aia.

La fel si zdrentele alea doua care au sarit in ring la smardoiala. Baieteii se cred la ei in Dagestan, unde nici sa fluieri pe strada ori in magazin nu ai voie, ca vine unu si te palmuieste pe ceafa ( caz real ).

Totul pornind de la faptul ca Artem l-a luat la pula pe Kebab pe Instagram, si Kebabul nu a putut dom'le sa raspunda la vorbe cu vorbe, asta e problema salbataciunilor astea din munti. In cultura vestica nu ne taiem capurile pentru niste vorbe, de asta suntem cu vreo 500 de ani in fata culturii musulmane, pentru ca exista libertate de exprimare, nu tiranie religioasa.

Eu zic sa-si faca un UFC acolo la ei, unde la conferintele de presa sa se pupe de trei ori pe obraz, sa impleteasca pulovere de lana sau sa recite din Coran si sa vada cine plateste sa vada politetile lor.

Pana una alta circul si panarama pe care a facut-o McGregor i-a adus mai multi bani Kebabului decat toate luptele lui de pana acum la un loc. Daca cultura lui e asa sensibila la insulte, sa stea in pula mea la subulmanii lui, ca UFC a fost, este si va fi fara el, nu sa doreasca el sa schimbe UFC-ul, MMA-ul sau cultura americana, ca el acolo este doar un oaspete.

Rabdare si demmnitate ar fi avut daca se stapanea, daca dadea mana cu McGregor si ii dadea clasa din toate punctele de vedere. Nu vad pic de maretie in conduita Kebabului, baiatul are prea multe victorii si si-a luat-o in cap, dar va veni si umilinta in curand. Livrata ori de Ferguson, ori de Mayweather

Campion fals, nemeritate centurile ? Dude, omul i-a dat somn in 13 secunde unuia care a dominat divizia timp de 10 ani, si l-a rezolvat in 2 runde pe alt campion, sa fim putin obiectivi. Kebabu o fi bun, dar centura a castigat-o luptand cu locul 10 sau 11 si s-a chinuit 5 runde cu el, dupa care l-a dominat pe unu care a lipsit din cusca doi ani.

In runda a treia Conor pur si simplu a avut mai multe lovituri punctate decat Khabib, nu e totul despre pus in cur.

Vad ca il mananca in cur sa boxeze cu Maywheater, il distruge negrul, deabia astept lupta, poate se mai smereste falsul de Kebab.

Cam asta cred despre subiect, bafta.

Postat

E corect ce zici ghost dar in acelasi timp McGreor era in vest cand a dat cu trollerul in autobuz?intreb si eu.

Gesturile la fel de marlane.Conor practic nu a fost pedepsit,sa vedem ce-i fac lui Khabib.Corect ar fi nimic,toata promotia a fost facuta in asa fel incat sa se intample ce s-a intamplat.

• Like 2
Postat

E corect ce zici ghost dar in acelasi timp McGreor era in vest cand a dat cu trollerul in autobuz?intreb si eu.

Gesturile la fel de marlane.Conor practic nu a fost pedepsit,sa vedem ce-i fac lui Khabib.Corect ar fi nimic,toata promotia a fost facuta in asa fel incat sa se intample ce s-a intamplat.

Parerea mea este ca Kebab nu s-a stapanit nici la conferintele de presa, unde s-a luat la cearta cu Conor, nici in ring, unde nu mai vroia sa dea drumul strangularii si a luat-o razna dupa aia.

La fel si zdrentele alea doua care au sarit in ring la smardoiala. Baieteii se cred la ei in Dagestan, unde nici sa fluieri pe strada ori in magazin nu ai voie, ca vine unu si te palmuieste pe ceafa ( caz real ).

Totul pornind de la faptul ca Artem l-a luat la pula pe Kebab pe Instagram, si Kebabul nu a putut dom'le sa raspunda la vorbe cu vorbe, asta e problema salbataciunilor astea din munti. In cultura vestica nu ne taiem capurile pentru niste vorbe, de asta suntem cu vreo 500 de ani in fata culturii musulmane, pentru ca exista libertate de exprimare, nu tiranie religioasa.

Eu zic sa-si faca un UFC acolo la ei, unde la conferintele de presa sa se pupe de trei ori pe obraz, sa impleteasca pulovere de lana sau sa recite din Coran si sa vada cine plateste sa vada politetile lor.

Pana una alta circul si panarama pe care a facut-o McGregor i-a adus mai multi bani Kebabului decat toate luptele lui de pana acum la un loc. Daca cultura lui e asa sensibila la insulte, sa stea in pula mea la subulmanii lui, ca UFC a fost, este si va fi fara el, nu sa doreasca el sa schimbe UFC-ul, MMA-ul sau cultura americana, ca el acolo este doar un oaspete.

Rabdare si demmnitate ar fi avut daca se stapanea, daca dadea mana cu McGregor si ii dadea clasa din toate punctele de vedere. Nu vad pic de maretie in conduita Kebabului, baiatul are prea multe victorii si si-a luat-o in cap, dar va veni si umilinta in curand. Livrata ori de Ferguson, ori de Mayweather

Campion fals, nemeritate centurile ? Dude, omul i-a dat somn in 13 secunde unuia care a dominat divizia timp de 10 ani, si l-a rezolvat in 2 runde pe alt campion, sa fim putin obiectivi. Kebabu o fi bun, dar centura a castigat-o luptand cu locul 10 sau 11 si s-a chinuit 5 runde cu el, dupa care l-a dominat pe unu care a lipsit din cusca doi ani.

In runda a treia Conor pur si simplu a avut mai multe lovituri punctate decat Khabib, nu e totul despre pus in cur.

Vad ca il mananca in cur sa boxeze cu Maywheater, il distruge negrul, deabia astept lupta, poate se mai smereste falsul de Kebab.

Cam asta cred despre subiect, bafta.

Nu cu vorbe a spart capu la 2 sportivi , una fiind femeie , si i-a scos din competitie , intr-un momet foarte delicat pentru viata lor sportiva si cariera lor , ci cu ditai troleru de fier. Om  mai prost nici ca se poate. Si pentru ce , pentru o palma parinteasca dupa ceafa ? Sa fim seriosi. Occidentul are lucruri minunate dar are si rahatii si gunoaiele lui , asta fiind unu dintre ele, sa luam ce e bun de la ei nu ce e rau. Progresul culturii occidentale nu de jegurile ca McCockSucker a fost facut ci de altii care il critica acolo si se dezic de el. Iar cultura araba si musulmana are si ea valorile ei si nu de putine ori a batut-o pe cea occidentala sub multe aspecte.Lupta asta aratat cat fals si minciuna e si acolo printre multele lucruri bune si ca trebuie luat de la ei cu discernamant. Khabib a facut ce a vrut cu pacaliciu ala un papagal pe care la  avut la degetu mic. Nici in 1000 de ani si lupte nu il bate agariciu ala. Tony a fost slab in ultima lupta noroc cu taietura lu ala , nu are sanse cu KN. Khabib nu are oricum de ce sa ramana in UFC ca n-are oricum adversar acolo, trebe sa aduca un HW , poate pe Stiepe :-) 

• Like 1

Postat

Cu un singur lucru sunt de acord , nu are sansa cu Mayweather , sper ca a fost o gluma, mai multe sanse are cu Lesnar :-)))

cu GSP ar putea fi ceva interesant si cred ca ar invinge

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...