trumpistul Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Ce face băieți? :))" băieți" te cam roaga sa te intorci urgent la scoala sa inveti gramatica si ortografia limbii romane. Avand in vedere ca macar stii sa scrii si sa citesti, poti incepe cu repetarea clasei a II-a. Pentru o curva de lux care se lauda ca stie doua limbi straine , cunoasterea gramaticii este elementara. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Mâine sunt disponibilă :P 3 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Tot un minut dolo ? Bine ai revenit 9 4 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Tot un minut dolo ? Bine ai revenitMerci :* 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Buna ziua domnilor, sunt disponibila pentru voi după o lunga perioada in care am lipsit, incepand de azi sunt aici alături de voi :*Țin sa va anunț ca nu am schimbat nimic, tot aceleași servicii, tot același cadou tot aceiași Deliapisii.Servicii: Sex normal protejat! Sex oral protejat! Poziția 69Sex in diferite poziții Gfe ( dar nu include sarutul/ french kiss) Masaj erotic Body masaj Sex între sânii HandfetishFootfetishAccept cunnilingus și anilingusAccept cuplurii( detalii le vorbim pe watassp) Fac outcall, doar la hotel( cu verificare înainte) Programul meu este flexibil :) Cadoul in intervalul orar 13:00-22:00 este 300 RON/30 min-500 RON 60 de min! După ora 23:00 cadoul este 400 RON/30 min-600 RON 60 min! Pentru outcall mă deplasez minim o ora, și cadoul este 750 RON.Telefon: 0731526080Locație: Dristor (mai multe detalii,telefonic ) 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 *prefer programariile prin sms sau watsssp,va pup :* Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 ❤️ 1 Link spre comentariu
badass1969 Reputație: 15 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Auckland Oras:Auckland Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 au cazut tatuajele de pe tine. sau au iesit la spalat? Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Delia, daca tot pui poze, pune niste poze noi.... cu telefonul in oglinda sau cu ce ai. ... serios acum, astea au peste 2 ani, daca nu mai mult ! Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Delia, daca tot pui poze, pune niste poze noi.... cu telefonul in oglinda sau cu ce ai. ... serios acum, astea au peste 2 ani, daca nu mai mult !Cred ca mă confunzi :)))Sunt făcute ieri de #rebel Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 au cazut tatuajele de pe tine. sau au iesit la spalat?Dacă mă cunoșteai știai,așa nu ai de unde sa știi! Link spre comentariu
badass1969 Reputație: 15 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Auckland Oras:Auckland Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 ghinion de nesansa, pisi, eu nu te urmaresc cum ma urmaresti tu pe mine :atm Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 :))) =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Pentru carcotasi, pozele sunt facute de mine saptamna asta in locatia Deliei dar ea nus cum a facut ca le-a postat la o rezxolutie de 2 lei.. https://i.imgur.com/xPpVOti.pnghttps://i.imgur.com/ypT5YYM.pnghttps://i.imgur.com/2dkiWuh.pnghttps://i.imgur.com/vAoMEDV.jpeghttps://i.imgur.com/Tv4NHXc.png Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Mau mau, ce gajica :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 S Pentru carcotasi, pozele sunt facute de mine saptamna asta in locatia Deliei. Super ! Imi place cum cade lumina de la dus, focusul pe cele doua elemente de fashion de pe snururile body-ului ! Balansul de alb bine ales, diafragma, compozitia ok ! Cine stie fotografie, cunoaste ! ;) Keep up the good work ! Link spre comentariu
raydonovann Reputație: 540 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Hai ca e bună de futut la greu Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Hai ca e bună de futut la greuMereu am fost 1 1 Link spre comentariu
raydonovann Reputație: 540 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Știu :) daca aveai FK si CIM in meniu era perfect :) Mereu am fost Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Știu :) daca aveai FK si CIM in meniu era perfect :)Dacă, dacă și cu parca. 1 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Cred ca mă confunzi :)))Sunt făcute ieri de #rebel Io cred ca tu ma confunzi, ai uitat ca mi-ai trimis in mai multe randuri poze sa-ti adaug numarul pe ele ? https://ibb.co/5rzwfKr Ce era acolo pe coapsa ? Abtzibilduri ? Cum au disparut toate alea prin magie in poze "facute ieri" ? Sau pozele noi au strat de 3cm de machiaj peste ele ca sa le faca invizibile... Ceva clar nu se potriveste aici. Link spre comentariu
bidenistul Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Ai mai schimbat si tu capul? Sau tot fata aia de cur de tiganca oparita care scoate cuie cu dintii ai? Ea are poze cu rezolutie mare, si posteaza pe topic poze cu rezolutie de 2 lei. Vine fotograful ei sa-i reaminteasca ca i-a facut poze de rezolutie mare si le posteaza el pe topic. Tragi tu concluziile. Poate sa arate ca o "tiganca oparita", poate sa arate ca o Kardashian, dar nivelul de inteligenta tot ala e. Link spre comentariu
stefan717 Reputație: 690 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Lisabona Oras:Lisabona Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Ce fund obraznic 11 4 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Ce prost e asta. Nu a auzit de selfie in oglinda.Ia fa laba cu stanga in fata oglinzii, si ai sa zici ca faci cu dreapta. =))))) Ai dreptate, sunt prost.Spre deosebire de multi altii, nu-mi petrec viata facand selfie-uri, in oglinda sau alt fel... dar sa nu deviem. Am verificat restul de tatuaje pe care le stiu si le ascunde cu mare grija in pozele de la rebel.De fapt, toate pozele astea noi sunt INTENTIONAT facute in anumite pozitii ca sa ascunda tatuajele. Felicitari @rebel_ pentru serie! Link spre comentariu
bidenistul Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Barbatii adevarati vor prefera oricand brunetele naturale Ma doare in pula de regulament, poate sa se oftice asta mica si siliconata cat vrea pana-i explodeaza silicoanele. :)))) 250 - fin450-ora Sau daca e sa fie siliconata, ma duc la o siliconata de calitate ca Briana: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum