brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 te lauzi cu ce nu poti face? 2 Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Auzi măi băiete, când eu futeam, tu nici floci la pulă, nu aveai! Când eu eram șmecher, tu nici fraier nu erai - abia acum ești fraier! Mai du-te-n p.m., de fraier coclit, de sărăcie cu clopoței! Cu forumul asta de trezesti, mananci, te caci si te culci Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Auzi măi băiete, când eu futeam, tu nici floci la pulă, nu aveai! Când eu eram șmecher, tu nici fraier nu erai - abia acum ești fraier! Mai du-te-n p.m., de fraier coclit, de sărăcie cu clopoței! Mai iesi in pula mea de pe forumul asta, ca daca il inchide te sinucizi Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Ma pis pe tine de mos libidinos Hai du-te poate mai prostesti pe una sa o futi moca pentru o recenzie, saracule care estiNu ești decât un coate-goale, un puști cordit fără un chior în buzunar, căruia tote fetele îi par scumpe. Un căcat cu ochi, care nu știe cu se mănâncă pizda și defulează pe aici, ca un puțoi frustrat.Sunt mai mult plecat, o perioadă, dar peste vreo 2-3 săptămâni, te aștept să-mi spui față în față, cum e chestia cu pișatul. Marș în p.m. , de căcat cu ochi! 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Mai iesi in pula mea de pe forumul asta, ca daca il inchide te sinucizi Tu te ai sinucis de mult cand ai fost Banat 1 Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Nu ești decât un coate-goale, un puști cordit fără un chior în buzunar, căruia tote fetele îi par scumpe. Un căcat cu ochi, care nu știe cu se mănâncă pizda și defulează pe aici, ca un puțoi frustrat.Sunt mai mult plecat, o perioadă, dar peste vreo 2-3 săptămâni, te aștept să-mi spui față în față, cum e chestia cu pișatul. Marț în p.m. , de căcat cu ochi!Ho ba ca faci infarct si ramane forumul fara trafic Nu ma intalnesc cu martalogi cu aere de smardoi, jet Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Ma pis pe tine de mos libidinos Hai du-te poate mai prostesti pe una sa o futi moca pentru o recenzie, saracule care esti Cu forumul asta de trezesti, mananci, te caci si te culci Cu forumul asta de trezesti, mananci, te caci si te culci Mai iesi in pula mea de pe forumul asta, ca daca il inchide te sinucizi Dacă ăsta e semn de sănătate mintală ... Avalanșă de postări, la 1-2 minute, targetate ... Demență în formă gravă. Du-te bă, la un psihiatru! 2 Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Dacă ăsta e semn de sănătate mintală ... Avalanșă de postări, la 1-2 minute, targetate ... Demență în formă gravă. Du-te bă, la un psihiatru! Ala la care ai fost tu e bun ?Apropo 28 de mii de postari asta e semn de sanatate mintala ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Ho ba ca faci infarct si ramane forumul fara trafic Nu ma intalnesc cu martalogi cu aere de smardoi, jet Bine bă, puțoiule! Ai curaj, nu glumă, mânca-mi-ai din ce-oi fute diseară!Marș la psihiatru, retardatule! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 16 Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Bine bă, puțoiule! Ai curaj, nu glumă, mânca-mi-ai din ce-oi fute diseară!Marș la psihiatru, retardatule!Iar folosesti cuvinte carora nu le cunosti sensul, tataie ? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 pune acum delia poze cu pizdasa vedem atunci injurii 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 . 15 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 pune acum delia poze cu pizdasa vedem atunci injurii Vrei sa își strice del ray laptopul din cauza balelor ? Lasă-l măcar pe ala sa il aibă 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Vrei sa își strice del ray laptopul din cauza balelor ? Lasă-l măcar pe ala sa il aibă nu mai poate posta 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 . 17 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 nu mai poate postaDaa si atunci poate face poc , Lasă-l măcar este bun pe aici da up la anunțuri Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Nu ești decât un coate-goale, un puști cordit fără un chior în buzunar, căruia tote fetele îi par scumpe. Un căcat cu ochi, care nu știe cu se mănâncă pizda și defulează pe aici, ca un puțoi frustrat.Sunt mai mult plecat, o perioadă, dar peste vreo 2-3 săptămâni, te aștept să-mi spui față în față, cum e chestia cu pișatul. Marș în p.m. , de căcat cu ochi!2-3 saptamani dar ce pula mea esti femeie sa te astept atat ? Poate faci dracu infarct pana atunci si nu mai am cu cine sa ma smardoiesc Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Ala la care ai fost tu e bun ?Apropo 28 de mii de postari asta e semn de sanatate mintala ? Păi băi retardatule, raportat la perioada de când sunt înscris, rezultă 13-14 postări/zi, la tine cam 40! Vai de pula ta! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Daa si atunci poate face poc , Lasă-l măcar este bun pe aici da up la anunțuri Dacă nu pui poze cu pizda, ești bulangioaică! 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 cine se ofera s-o... pozeze? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 cine se ofera s-o... pozeze?Del rey, aka Daniel fox? 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Del rey, aka Daniel fox? pai photoshot-ul e contra cost Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 29, 2017 pai photoshot-ul e contra costI-aș face eu poze Deliei, dar mie teamă că mă fute. 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 I-aș face eu poze Deliei, dar mie teamă că mă fute. e nimfomana Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum