deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Băi inteligentule, ăsta are cont cu doi ani înainte de a avra Delia cont aici! ' ai de poola mea!Dacă nu își mai face el alt cont maine , poimâine si lasă o recenzie negativă sa nu imi zici tu mie pissyy 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Disponibilă începând de la ora 13:30 pana la ora 22:00 va 16 Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Băi inteligentule, ăsta are cont cu doi ani înainte de a avra Delia cont aici! ' ai de poola mea!Mă refeream la note, nu mai face oe prostu Sau poate chiar esti prost Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Mă refeream la note, nu mai face oe prostu Sau poate chiar esti prost Păi exprimă-te coerent, retardatule! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Mă refeream la note, nu mai face oe prostu Sau poate chiar esti prost Tu tot timpul o dai la întors cand ceva nu iti convine sa înțeles destul de clar ce ai vrut sa spui 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Tu tot timpul o dai la întors cand ceva nu iti convine sa înțeles destul de clar ce ai vrut sa spui * s-a înțeles ... 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 * s-a înțeles ... S-a înțeles ce a vrut sa zică Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Sa înțeles ce a vrut s-a zică Ai gresit . am corectat eu 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ai gresit . am corectat eu Stf 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Stfdespartit sau legat ? ia spune ce se mai aude cu FK-ul ala ? E cu finalizare sau fara ? 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 despartit sau legat ? ia spune ce se mai aude cu FK-ul ala ? E cu finalizare sau fara ? Este la fel .. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Este la fel .. adica "cu"..... ca inainte 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 adica "cu"..... ca inainte Este la fel ca înainte ... 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Este la fel ca înainte ...am si eu acuma o mica dilema daca tot este inclus Fk-ul : ce circumferinta ai in bust ca sa-mi dau seama daca imi montez prelungitoare la maini ca sa te cuprind? 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 am si eu acuma o mica dilema daca tot este inclus Fk-ul : ce circumferinta ai in bust ca sa-mi dau seama daca imi montez prelungitoare la maini ca sa te cuprind? Tot la fel ca înainte Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Tot la fel ca înainte nu ai citit pana la capat Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 nu ai citit pana la capat Nu știu câți cm sunt , cupa d Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2017 am si eu acuma o mica dilema daca tot este inclus Fk-ul : ce circumferinta ai in bust ca sa-mi dau seama daca imi montez prelungitoare la maini ca sa te cuprind? Cred că mai degrabă un prelungitor la pulă, trebuie. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 Nu știu câți cm sunt , cupa d Pai ia metru si masoara ....sunt curios Cred că mai degrabă un prelungitor la pulă, trebuie.Nici chiar asa , ca i se duce uterul in stomac 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 3 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Mai 1, 2017 Papam , selfie la piersicuta Ai o varza între craci,Pizda-n care să te caci.Mare, largă și lățoasă,Murătură puturoasă,Cu-n lindic moț de curcan.Stă de strajă barosanÎntre buzele-i rânjiteCe se freaca fleșcăite.Nu simti nici o gâdileală,Fuți, dar fără socotealăNu mai știi cum să te-așezi,Nu mai poți să încetezi,În zadar cauți strâmtoare,Ca-ți mai vine și putoareȘi de buze și de cur,De se-nvârte casa-n jurȘi te-apucă amețeala,De se curmă slobozealaȘi scârbit de-așa futai,Pula-ți vine să ti-o tai. 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 Ai o varza între craci,Pizda-n care să te caci.Mare, largă și lățoasă,Murătură puturoasă,Cu-n lindic moț de curcan.Stă de strajă barosanÎntre buzele-i rânjiteCe se freaca fleșcăite.Nu simti nici o gâdileală,Fuți, dar fără socotealăNu mai știi cum să te-așezi,Nu mai poți să încetezi,În zadar cauți strâmtoare,Ca-ți mai vine și putoareȘi de buze și de cur,De se-nvârte casa-n jurȘi te-apucă amețeala,De se curmă slobozealaȘi scârbit de-așa futai,Pula-ți vine să ti-o tai.Nu ai talent , la cerșit iti sta mai bine Si nu mai linge poza ca mi ai udat topicul 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 Doar primul controleaza lumea , BANII.... al doilea este destul de relativ , as zice Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Mai 1, 2017 Salut!Am fost si la Delia.Metoda de contact apel telefonic.Voce placuta la telefon si atragatoare.Locatia este intr-un bloc nou langa Kaufland.Delia m-a asteptat dupa usa pe tocuri si imbracata sexy.Are un corp frumos,insa la chip este neatragatoare(cel putin pentru mine).Am vorbit putin si am trecut la treaba.A inceput cu putine sarutari pe corp si pe gat,urmat de un oral protejat, destul de bine executat, cu schimbari de ritm,dar fara deep throat.Are si un piercing in limba.Am facut si putin sex intre sanii siliconati si m-am jucat putin cu ei.La normal din pacate din cauza sanilor nu accepta orice pozitie,plus ca oboseste destul de repede si solicita alte pozitii.Are si ceva arfe pe care incearca sa le tina in frau.Am facut sex normal in cateva pozitii LOT,misionar si dintr-o parte.Am continuat cu oral finalizand in prezervativ. Locatia:10,garsoniera curata,baie cu cabina de dusAspect:Corp 10-foarte frumos(in top 3 de pe nimfomane),piele foarte fina si frumos mirositoare,sanii frumosi .Chip:7 nu imi place (prea vulgara si mult prea fardata).Buze cu botoxIgiena:10Manichiura/Pedichiura:10OP-9NP-7-Am mentionat mai sus de ce am scazutFK si Anal nu face-deci nu e cazul de notareGF-7-foarte putine sarutari,in rest nimicCotizatie:450/h Concluzie:Recomand celor doritori de fete vulgare,genul de pitipoanca de club.Nu te simti precum cu o prietena,amanta,iar la capitolul sex e mediocra.Oralul este punctul ei forte.Raportand cu prestatia/aspectul altor fete pretul este umflat. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 Salut!Am fost si la Delia.Metoda de contact apel telefonic.Voce placuta la telefon si atragatoare.Locatia este intr-un bloc nou langa Kaufland.Delia m-a asteptat dupa usa pe tocuri si imbracata sexy.Are un corp frumos,insa la chip este neatragatoare(cel putin pentru mine).Am vorbit putin si am trecut la treaba.A inceput cu putine sarutari pe corp si pe gat,urmat de un oral protejat, destul de bine executat, cu schimbari de ritm,dar fara deep throat.Are si un piercing in limba.Am facut si putin sex intre sanii siliconati si m-am jucat putin cu ei.La normal din pacate din cauza sanilor nu accepta orice pozitie,plus ca oboseste destul de repede si solicita alte pozitii.Are si ceva arfe pe care incearca sa le tina in frau.Am facut sex normal in cateva pozitii LOT,misionar si dintr-o parte.Am continuat cu oral finalizand in prezervativ. Locatia:10,garsoniera curata,baie cu cabina de dusAspect:Corp 10-foarte frumos(in top 3 de pe nimfomane),piele foarte fina si frumos mirositoare,sanii frumosi .Chip:7 nu imi place (prea vulgara si mult prea fardata).Buze cu botoxIgiena:10Manichiura/Pedichiura:10OP-9NP-7-Am mentionat mai sus de ce am scazutFK si Anal nu face-deci nu e cazul de notareGF-7-foarte putine sarutari,in rest nimicCotizatie:450/h Concluzie:Recomand celor doritori de fete vulgare,genul de pitipoanca de club.Nu te simti precum cu o prietena,amanta,iar la capitolul sex e mediocra.Oralul este punctul ei forte.Raportand cu prestatia/aspectul altor fete pretul este umflat. Ce ai ma ? Nu ți-au picat mici si berea bine ?? Dupa ce ca primesti pomana mai faci si figuri 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum