deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2017 E o țiganca tupeistăEu am luat țeapă , sper sa nu mai pățească și altii Mai bine iti puneai "Stan prostul " aveai mai multă credibilitate 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2017 esti o scumpa , treci la 150 € si ai scapat de griji Pai vrei sa se omoare pipilica ? 1
stan patitul Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Cioara asta spartă inca mai speră să aibă clienți?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2017 Cioara asta spartă inca mai speră să aibă clienți?Te ofitici ca am nu ? Dacă iti tot faci conturi pe aici si înjuri crezi ca mă lași pe mine fără clienți ? ) eu cand ți-am zis ca esti prost nu ai vrut să mă crezi .
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2017 Cioara asta spartă inca mai speră să aibă clienți?Nu vezi ca esti prost si nu te bagă nimeni in seama inafara de mine , si eu te bag ca imi inspiri mila , in viața ta de paznic amărât , nu ai vorbit cu nici o femeie , si așa aici te mai bag eu inseama ,te mai bucuri si tu .
stan patitul Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Cu bubele de la pizda ce se mai aude?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2017 Cu bubele de la pizda ce se mai aude?Așa ataci tu cand nu mai ai vorbe luate dupa google ?
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2017 Dragii mei nimfomani , vreau sa fac anumite nelămuriri despre mine , poate pentru uni este deranjant , dar trebuie sa ne adaptam situației ☺1- Tot timpul primesc replici "de ce ai prețul așa mare ☹" "de ce nu faci serviciul X , ca deh ai prețul asta " , pai hai sa explic de ce : eu mi-am ridicat prețul pentru ca așa am vrut si așa am considerat ca este cel mai bine pentru mine , chiar dacă serviciile au rămas același .2- dacă am prețul "mare" si nu fac serviciile pe care voi le doriți , nu veniți ! Este simplu NU VI , zilnic trebuie sa fie unu care sa imi zică , "a de ce nu faci anal " sau " de ce nu faci finalizare orală " este fix probelema mea de ce nu fac , nu trebuie sa dau explicație nimănui . Ai ales sa vi la mine știind de dinainte care imi sunt serviciile si prețurile , nu te-a convins nimeni , nu te-a sunat nimeni , nu te-a obligat nimeni ! Tu ai m-ai sunat , si tu ai ales sa vi !3- cand am spus ca fac oralul neprotejat , am si specificat " in funcție de igiena " , nu doar un dus face igiena sa fie Ok , ci epilatul , sa fie fără miros fără scurgeri si altele mai rele , dacă nu este o asfel de igiena , atunci clar oralul va fi PROTEJAT !4- dacă vi si plătești , asta nu inseama ca trebuie sa te comporți ca un mitocan , gata ai plătit si faci ce vrei , NU , la mine nu este așa , Ok bun mă plătești , dar eu iti ofer in schimb anumite servicii contra banilor , nu iau bani si ma uit la tine !5- timpul este timp , dacă imi plătești pentru 30 de minute pai 30 de minute stai , ca mai las eu 5-10 min de la mine sa nu fiu bufi asta nu înseamnă ca trebuie sa profiți si sa te lungești la 60 de minute sau dacă plătești o ora sa stai o ora jumate !6- dacă esti un bărbat cu bun simt , si te încadrezi in regulile mele , atunci te aștept cu cel mai mare drag dacă nu , întâlnirea noastră va fi una eșuatăAici am întâlnit multi bărbați cu bun simt , si caracter care stiu unde au venit , dar si multi care erau cum am spus mai sus !Va mulțumesc pentu înțelegere Va pup si va doresc o zi minunata Sa faci anumite nelamuriri? Bine ca ne-ai nelamurit. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 Sa faci anumite nelamuriri? Bine ca ne-ai nelamurit. Nelămuririi , esti mulțumit ?
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2017 Nelămuririi , esti mulțumit ?Aoleuuuu Doamneeeeeee! Nici acum n-ai inteles. Atentie mare,repeta dupa mine.Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. Ana are mere.Repeta de 10 ori. 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 Aoleuuuu Doamneeeeeee! Nici acum n-ai inteles. Atentie mare,repeta dupa mine.Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. Ana are mere.Repeta de 10 ori.Tu glumesti nu ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 Aoleuuuu Doamneeeeeee! Nici acum n-ai inteles. Atentie mare,repeta dupa mine.Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. Ana are mere.Repeta de 10 ori.Ști care este diferența între :lămurit si nelămurit ?
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2017 Ști care este diferența între : lămurit si nelămurit ?100 euro ora de meditatii. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 100 euro ora de meditatii.Pai sa vi sa imi dai 100€ sa iti dau niște meditații , si cu DEX-UL in cap .
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 25, 2017 Aoleuuuu Doamneeeeeee! Nici acum n-ai inteles. Atentie mare,repeta dupa mine.Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. Ana are mere.Repeta de 10 ori.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Las-o c-ai bulversat-o!!!!!!Te-a lãmurit sau nelãmurit?😂😂😂😂😂 2
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2017 Las-o c-ai bulversat-o!!!!!!Te-a lãmurit sau nelãmurit?Rar am vazut atata prostie,pe care o sustine cu atata mandrie. 2
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2017 Pai sa vi sa imi dai 100€ sa iti dau niște meditații , si cu DEX-UL in cap .Nu te lasa,arata-ti prostia in toata splendoarea ei. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 Rar am vazut atata prostie,pe care o sustine cu atata mandrie. Te-am mai întrebat si aseară , cand te-ai uitat ultima oară in oglinda ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 Nu te lasa,arata-ti prostia in toata splendoarea ei.Hai sa facem un sondaj de opinie , sa vedem care dintre noi este mai prost , vrei ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 Azi sunt disponibilă pana la ora 22:00 26
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2017 Ști care este diferența între :lămurit si nelămurit ?În spiritul adevărului și al corectitudinii, trebuie să îți spun ca Pipilică/Cicerone are dreptate!Tu si spus că vrei să aduci niște nelămuriri, dar corect era să spui ca vrei ss aduci niște lămuriri. Sau, că vrei să răspunzi unor nelămuriri. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2017 În spiritul adevărului și al corectitudinii, trebuie să îți spun ca Pipilică/Cicerone are dreptate!Tu si spus că vrei să aduci niște nelămuriri, dar corect era să spui ca vrei ss aduci niște lămuriri. Sau, că vrei să răspunzi unor nelămuriri.Băieți , clienți , erau nelămuriți , in privința mea , am scris in text exact ce nu fac si ce mă deranjează ..
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Dragii mei nimfomani , vreau sa fac anumite nelămuriri despre mine , poate pentru uni este deranjant , dar trebuie sa ne adaptam situației ☺1- Tot timpul primesc replici "de ce ai prețul așa mare ☹" "de ce nu faci serviciul X , ca deh ai prețul asta " , pai hai sa explic de ce : eu mi-am ridicat prețul pentru ca așa am vrut si așa am considerat ca este cel mai bine pentru mine , chiar dacă serviciile au rămas același . 2- dacă am prețul "mare" si nu fac serviciile pe care voi le doriți , nu veniți ! Este simplu NU VI , zilnic trebuie sa fie unu care sa imi zică , "a de ce nu faci anal " sau " de ce nu faci finalizare orală " este fix probelema mea de ce nu fac , nu trebuie sa dau explicație nimănui . Ai ales sa vi la mine știind de dinainte care imi sunt serviciile si prețurile , nu te-a convins nimeni , nu te-a sunat nimeni , nu te-a obligat nimeni ! Tu ai m-ai sunat , si tu ai ales sa vi ! 3- cand am spus ca fac oralul neprotejat , am si specificat " in funcție de igiena " , nu doar un dus face igiena sa fie Ok , ci epilatul , sa fie fără miros fără scurgeri si altele mai rele , dacă nu este o asfel de igiena , atunci clar oralul va fi PROTEJAT ! 4- dacă vi si plătești , asta nu inseama ca trebuie sa te comporți ca un mitocan , gata ai plătit si faci ce vrei , NU , la mine nu este așa , Ok bun mă plătești , dar eu iti ofer in schimb anumite servicii contra banilor , nu iau bani si ma uit la tine ! 5- timpul este timp , dacă imi plătești pentru 30 de minute pai 30 de minute stai , ca mai las eu 5-10 min de la mine sa nu fiu bufi asta nu înseamnă ca trebuie sa profiți si sa te lungești la 60 de minute sau dacă plătești o ora sa stai o ora jumate ! 6- dacă esti un bărbat cu bun simt , si te încadrezi in regulile mele , atunci te aștept cu cel mai mare drag dacă nu , întâlnirea noastră va fi una eșuată Aici am întâlnit multi bărbați cu bun simt , si caracter care stiu unde au venit , dar si multi care erau cum am spus mai sus ! Va mulțumesc pentu înțelegere Va pup si va doresc o zi minunata 2 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 25, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 25, 2017 Hai delia, you can do better.. NELĂMURÍRE, nelămuriri, s. f. Fapt insuficient lămurit, chestiune neclară. – Pref. ne- + lămurire. 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum