Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Și io i-am zis :)

se lasa greu :)

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

E o țiganca tupeistă

Eu am luat țeapă , sper sa nu mai pățească și altii

Mai bine iti puneai "Stan prostul " aveai mai multă credibilitate ;)

• Like 2
Postat

esti o scumpa , treci la 150 € si ai scapat de griji :)

Pai vrei sa se omoare pipilica ?

• Like 1
Postat

Cioara asta spartă inca mai speră să aibă clienți?

Te ofitici ca am nu ? Dacă iti tot faci conturi pe aici si înjuri crezi ca mă lași pe mine fără clienți ? =))) eu cand ți-am zis ca esti prost nu ai vrut să mă crezi .

Postat

Cioara asta spartă inca mai speră să aibă clienți?

Nu vezi ca esti prost si nu te bagă nimeni in seama inafara de mine , si eu te bag ca imi inspiri mila , in viața ta de paznic amărât , nu ai vorbit cu nici o femeie , si așa aici te mai bag eu inseama ,te mai bucuri si tu .

Postat

Cu bubele de la pizda ce se mai aude?

Așa ataci tu cand nu mai ai vorbe luate dupa google ?

• Oras:București
Postat

Dragii mei nimfomani , vreau sa fac anumite nelămuriri despre mine , poate pentru uni este deranjant , dar trebuie sa ne adaptam situației :)

1- Tot timpul primesc replici "de ce ai prețul așa mare ☹" "de ce nu faci serviciul X , ca deh ai prețul asta " , pai hai sa explic de ce : eu mi-am ridicat prețul pentru ca așa am vrut si așa am considerat ca este cel mai bine pentru mine , chiar dacă serviciile au rămas același .

2- dacă am prețul "mare" si nu fac serviciile pe care voi le doriți , nu veniți ! Este simplu NU VI , zilnic trebuie sa fie unu care sa imi zică , "a de ce nu faci anal " sau " de ce nu faci finalizare orală " este fix probelema mea de ce nu fac , nu trebuie sa dau explicație nimănui . Ai ales sa vi la mine știind de dinainte care imi sunt serviciile si prețurile , nu te-a convins nimeni , nu te-a sunat nimeni , nu te-a obligat nimeni ! Tu ai m-ai sunat , si tu ai ales sa vi !

3- cand am spus ca fac oralul neprotejat , am si specificat " in funcție de igiena " , nu doar un dus face igiena sa fie Ok , ci epilatul , sa fie fără miros fără scurgeri si altele mai rele , dacă nu este o asfel de igiena , atunci clar oralul va fi PROTEJAT !

4- dacă vi si plătești , asta nu inseama ca trebuie sa te comporți ca un mitocan , gata ai plătit si faci ce vrei , NU , la mine nu este așa , Ok bun mă plătești , dar eu iti ofer in schimb anumite servicii contra banilor , nu iau bani si ma uit la tine !

5- timpul este timp , dacă imi plătești pentru 30 de minute pai 30 de minute stai , ca mai las eu 5-10 min de la mine sa nu fiu bufi asta nu înseamnă ca trebuie sa profiți si sa te lungești la 60 de minute sau dacă plătești o ora sa stai o ora jumate !

6- dacă esti un bărbat cu bun simt , si te încadrezi in regulile mele , atunci te aștept cu cel mai mare drag dacă nu , întâlnirea noastră va fi una eșuată

Aici am întâlnit multi bărbați cu bun simt , si caracter care stiu unde au venit , dar si multi care erau cum am spus mai sus !

Va mulțumesc pentu înțelegere Va pup si va doresc o zi minunata :*

Sa faci anumite nelamuriri? :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2

Bine ca ne-ai nelamurit. :laugh2

• Like 1
Postat

Sa faci anumite nelamuriri? :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2  :slap2  :laugh2

Bine ca ne-ai nelamurit. :laugh2

Nelămuririi , esti mulțumit ?

Postat

Nelămuririi , esti mulțumit ?

Aoleuuuu Doamneeeeeee! :laugh2 Nici acum n-ai inteles. :pope

Atentie mare,repeta dupa mine.

Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. :laugh2  :slap2  :laugh2

Ana are mere.

Repeta de 10 ori.

• Like 4
Postat

Aoleuuuu Doamneeeeeee! :laugh2 Nici acum n-ai inteles. :pope

Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. :laugh2  :slap2  :laugh2

Ana are mere.

Repeta de 10 ori.

Tu glumesti nu ?

Postat

Aoleuuuu Doamneeeeeee! :laugh2 Nici acum n-ai inteles. :pope

Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. :laugh2 :slap2 :laugh2

Ana are mere.

Repeta de 10 ori.

Ști care este diferența între :lămurit si nelămurit ?

Postat

Ști care este diferența între : lămurit si nelămurit ?

100 euro ora de meditatii.

• Like 1
Postat

100 euro ora de meditatii.

Pai sa vi sa imi dai 100€ sa iti dau niște meditații , si cu DEX-UL in cap .

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Aoleuuuu Doamneeeeeee! :laugh2 Nici acum n-ai inteles. :pope

Sa faci cateva lamuriri,nu nelamuriri. :laugh2 :slap2 :laugh2

Ana are mere.

Repeta de 10 ori.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Las-o c-ai bulversat-o!!!!!!

Te-a lãmurit sau nelãmurit?😂😂😂😂😂

• Like 2
Postat

Las-o c-ai bulversat-o!!!!!!

Te-a lãmurit sau nelãmurit?

Rar am vazut atata prostie,pe care o sustine cu atata mandrie. :laugh2

• Like 2
Postat

Pai sa vi sa imi dai 100€ sa iti dau niște meditații , si cu DEX-UL in cap .

Nu te lasa,arata-ti prostia in toata splendoarea ei.

• Like 1
Postat

Rar am vazut atata prostie,pe care o sustine cu atata mandrie. :laugh2

Te-am mai întrebat si aseară , cand te-ai uitat ultima oară in oglinda ?

Postat

Nu te lasa,arata-ti prostia in toata splendoarea ei.

Hai sa facem un sondaj de opinie , sa vedem care dintre noi este mai prost , vrei ?

post-158603-0-23902200-1498391151_thumb.png

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ști care este diferența între :lămurit si nelămurit ?

În spiritul adevărului și al corectitudinii, trebuie să îți spun ca Pipilică/Cicerone are dreptate!

Tu si spus că vrei să aduci niște nelămuriri, dar corect era să spui ca vrei ss aduci niște lămuriri. Sau, că vrei să răspunzi unor nelămuriri.

• Like 1
Postat

În spiritul adevărului și al corectitudinii, trebuie să îți spun ca Pipilică/Cicerone are dreptate!

Tu si spus că vrei să aduci niște nelămuriri, dar corect era să spui ca vrei ss aduci niște lămuriri. Sau, că vrei să răspunzi unor nelămuriri.

Băieți , clienți , erau nelămuriți , in privința mea , am scris in text exact ce nu fac si ce mă deranjează ..

Vizitator bettyblue
Reputație: 0
Postat

Dragii mei nimfomani , vreau sa fac anumite nelămuriri despre mine , poate pentru uni este deranjant , dar trebuie sa ne adaptam situației :)

1- Tot timpul primesc replici "de ce ai prețul așa mare ☹" "de ce nu faci serviciul X , ca deh ai prețul asta " , pai hai sa explic de ce : eu mi-am ridicat prețul pentru ca așa am vrut si așa am considerat ca este cel mai bine pentru mine , chiar dacă serviciile au rămas același .

2- dacă am prețul "mare" si nu fac serviciile pe care voi le doriți , nu veniți ! Este simplu NU VI , zilnic trebuie sa fie unu care sa imi zică , "a de ce nu faci anal " sau " de ce nu faci finalizare orală " este fix probelema mea de ce nu fac , nu trebuie sa dau explicație nimănui . Ai ales sa vi la mine știind de dinainte care imi sunt serviciile si prețurile , nu te-a convins nimeni , nu te-a sunat nimeni , nu te-a obligat nimeni ! Tu ai m-ai sunat , si tu ai ales sa vi !

3- cand am spus ca fac oralul neprotejat , am si specificat " in funcție de igiena " , nu doar un dus face igiena sa fie Ok , ci epilatul , sa fie fără miros fără scurgeri si altele mai rele , dacă nu este o asfel de igiena , atunci clar oralul va fi PROTEJAT !

4- dacă vi si plătești , asta nu inseama ca trebuie sa te comporți ca un mitocan , gata ai plătit si faci ce vrei , NU , la mine nu este așa , Ok bun mă plătești , dar eu iti ofer in schimb anumite servicii contra banilor , nu iau bani si ma uit la tine !

5- timpul este timp , dacă imi plătești pentru 30 de minute pai 30 de minute stai , ca mai las eu 5-10 min de la mine sa nu fiu bufi asta nu înseamnă ca trebuie sa profiți si sa te lungești la 60 de minute sau dacă plătești o ora sa stai o ora jumate !

6- dacă esti un bărbat cu bun simt , si te încadrezi in regulile mele , atunci te aștept cu cel mai mare drag dacă nu , întâlnirea noastră va fi una eșuată

Aici am întâlnit multi bărbați cu bun simt , si caracter care stiu unde au venit , dar si multi care erau cum am spus mai sus !

Va mulțumesc pentu înțelegere Va pup si va doresc o zi minunata :*

:iagree
  • Like 2
  • Minus 1

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Hai delia, you can do better..

NELĂMURÍRE, nelămuriri, s. f. Fapt insuficient lămurit, chestiune neclară. – Pref. ne- + lămurire.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...