betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Canta ma la alta masaIgnoră-l, are mintea odihnită la cei 80 de ani ai lui. E și prost că la a 3 a citare nu există nici o greșeala gramaticală 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Canta ma la alta masaVreau drepturi de autor, lingule! Ignoră-l, are mintea odihnită la cei 80 de ani ai lui. E și prost că la a 3 a citare nu există nici o greșeala gramaticalăPe bune, analfabetule? Corect era mă-sa/mă'sa și tac-su/tac'su. Stai frumușel în băncuța ta și pune mâna pe carte! 1 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Pentru limba română apăsați pe tasta 1! Unde ma analfabetule ?? 3 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Ignoră-l, are mintea odihnită la cei 80 de ani ai lui. E și prost că la a 3 a citare nu există nici o greșeala gramaticalăE prost rau de tot **spam editat**ul pecoaie 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Unde ma analfabetule ??https://www.ishop.ro/imagini/34/carte_GRAMATICA-FISE-DE-LUCRU-PENTRU-CLASA-A-V-A_34032c.jpgE prost rau de tot **spam editat**ul pecoaiehttp://3.bp.blogspot.com/-wcwNdk99ziU/U7k8u1KjRkI/AAAAAAAAABE/MJ-M3eQgQro/s1600/10173605_385375311600399_7020173183651798117_n.jpg 1 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Ignoră-l, are mintea odihnită la cei 80 de ani ai lui. E și prost că la a 3 a citare nu există nici o greșeala gramaticalăSi daca exista vreo greseala ce plm suntem la ora de gramatica? Eu scriu de pe telefon tastatura e mica si se mai si blocheaza. Da pai nu stau eu sa dau explicatii la toti comunistii 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Vreau drepturi de autor, lingule!Bine ma atunci suge-o la alta masa. Bulangiule 1 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Probabil a vrut sa scrie lingaule dar a dat cu mucii in fasole 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Si daca exista vreo greseala ce plm suntem la ora de gramatica? Eu scriu de pe telefon tastatura e mica si se mai si blocheaza. Da pai nu stau eu sa dau explicatii la toti comunistii Si daca exista vreo greseala ce plm suntem la ora de gramatica? Eu scriu de pe telefon tastatura e mica si se mai si blocheaza. Da pai nu stau eu sa dau explicatii la toti comunistiiNu bă, fraiere, dar așa se vede nivelul vostru, îl scot în evidență! Greșeala de tastare e una, reșelile de scriere frecvente sunt altceva, ăsta fiind nivelul vostru și capacitatea voastră intelectuală. Concluziile, le-au tras cei ce trebuie să le tragă, de unde și credibilitatea voastră minusculă. Nimeni nu dă crezare unor semianalfabeți și unora care urmăresc pe toate topicele pe cineva, atacându-l permanent. Dacă ipocrizia acestora, care tot ei se plâng, care tot ei fac haos acuzându-i pe alții, coroborată cu lipsa recenziilor sau informațiilor utile, sunt la cotele care sunt, nu e de mirare că mai nimeni nu vă dă credit. P.S. Pentru tine sunt valabile doar primele 2 postări, restl sunt pentru ceilalți. Tu intervii mai rar. Rar, dar prost. 1 2 Link spre comentariu
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu bă, fraiere, dar așa se vede nivelul vostru, îl scot în evidență! Greșeala de tastare e una, reșelile de scriere frecvente sunt altceva, ăsta fiind nivelul vostru și capacitatea voastră intelectuală. Concluziile, le-au tras cei ce trebuie să le tragă, de unde și credibilitatea voastră minusculă. Nimeni nu dă crezare unor semianalfabeți și unora care urmăresc pe toate topicele pe cineva, atacându-l permanent. Dacă ipocrizia acestora, care tot ei se plâng, care tot ei fac haos acuzându-i pe alții, coroborată cu lipsa recenziilor sau informațiilor utile, sunt la cotele care sunt, nu e de mirare că mai nimeni nu vă dă credit. P.S. Pentru tine sunt valabile doar primele 2 postări, restl sunt pentru ceilalți. Tu intervii mai rar. Rar, dar prost.Coaie crețe tu ești chiar cretin, ai ajuns să te iei de toți userii pentru că ești senil. Scoate capul din canal răpănosule 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Coaie crețe tu ești chiar cretin, ai ajuns să te iei de toți userii pentru că ești senil. Scoate capul din canal răpănosuleToți fiind cine? Voi, ăștia câțiva distruși? Tu vezi-ți mazdroanca ta și lasă forumul, că pute. Nu numai a băutură, ci și a prost. Puți, bă! 1 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Ba distrusule, noi futem aici femei frumoase, nu futem topicele cum faci tu de mai bine de cativa ani. Daca ai ajuns si la DeliaPisi sa faci balamuc e clara treaba 4 Link spre comentariu
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Oare de ce mi-am bătut joc de tine ? =)) După ce ești curva , mai ești și proasta tu sa îți bati joc de mine ...vb ca proasta in targ , cred ca la cât mi ai lauat-o in gura tia cauzat și la cap....ðŸ˜ðŸ™ˆ!!! Câțiva lei faci tu ca ești destul de ieftină pt mineee....oameni deștepți fac altfel banii!!! Așa ca taci și fa ce stii tu mai bineee...🖕ðŸ¾ðŸ˜ðŸ˜‰ Link spre comentariu
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Lasa-l ca este un rupt terminat, moldovean prost trimis de masa si tacsu sa munceasca in capitala ca acasa la GL nu-l mai suportau (din surse sigure). Delia nu mai baga in seama toti fustratii :) l-ai descris pe daniel ? =)) 1 Link spre comentariu
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Ba distrusule, noi futem aici femei frumoase, nu futem topicele cum faci tu de mai bine de cativa ani. Daca ai ajuns si la DeliaPisi sa faci balamuc e clara treaba ce futi ma tu ? pe alde raluca si simona13 ? femei frumoase ? ahahhaahhaah 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 l-ai descris pe daniel ? =))Cine e daniel ? Eu zic de brett Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Toți fiind cine? Voi, ăștia câțiva distruși? Tu vezi-ți mazdroanca ta și lasă forumul, că pute. Nu numai a băutură, ci și a prost. Puți, bă!Balbaitule da-i o pupa lui xoxo ca plange Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu bă, fraiere, dar așa se vede nivelul vostru, îl scot în evidență! Greșeala de tastare e una, reșelile de scriere frecvente sunt altceva, ăsta fiind nivelul vostru și capacitatea voastră intelectuală. Concluziile, le-au tras cei ce trebuie să le tragă, de unde și credibilitatea voastră minusculă. Nimeni nu dă crezare unor semianalfabeți și unora care urmăresc pe toate topicele pe cineva, atacându-l permanent. Dacă ipocrizia acestora, care tot ei se plâng, care tot ei fac haos acuzându-i pe alții, coroborată cu lipsa recenziilor sau informațiilor utile, sunt la cotele care sunt, nu e de mirare că mai nimeni nu vă dă credit. P.S. Pentru tine sunt valabile doar primele 2 postări, restl sunt pentru ceilalți. Tu intervii mai rar. Rar, dar prost.Va boule eu intervin doar cand te bagi tu ca musca in curu calului. Iar dak ceredibilitatea mea e minuscula sa fi sanatos. Iti doresc multa bafta sper sa nu ne mai auzim 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Va boule eu intervin doar cand te bagi tu ca musca in curu calului. Iar dak ceredibilitatea mea e minuscula sa fi sanatos. Iti doresc multa bafta sper sa nu ne mai auzimCredibilitatea lui pecoaie e 0 de cand a ales sa faca recenzii false la comanda altora ;) Link spre comentariu
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Cine e daniel ? Eu zic de brett un rupt in cur 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 După ce ești curva , mai ești și proasta tu sa îți bati joc de mine ...vb ca proasta in targ , cred ca la cât mi ai lauat-o in gura tia cauzat și la cap....!!! Câțiva lei faci tu ca ești destul de ieftină pt mineee....oameni deștepți fac altfel banii!!! Așa ca taci și fa ce stii tu mai bineee...Hai nu mai plânge :))) Mai sunt și alte fete care își pot bate joc de tine, eu m-am plictisit. =)) 1 Link spre comentariu
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Hai nu mai plânge :))) Mai sunt și alte fete care își pot bate joc de tine, eu m-am plictisit. =)) vezi de ce ești prosta , ca și gând o ai in gura nu te face mai deșteaptă !!!🖕ðŸ¾Dacă ar durea prostia 😂🙈 Link spre comentariu
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 ti-a zis-o ce sa mai.. Link spre comentariu
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 ti-a zis-o ce sa mai.. tu taci și nu o mai linge in pizdaaa lingauleee😂.... Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Hai, fiecare la scara lui repejor !!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum