deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2019 vezi de ce ești prosta , ca și gând o ai in gura nu te face mai deșteaptă !!!🖕ðŸ¾Dacă ar durea prostia 😂🙈Pai uite ca doare, ai început sa plângi pe aici =))Ca nu te mai primesc și ca îmi bat joc de tine =)) Dacă aveai putina onoare de bărbat, tăceai și mergeai pe burta =)) 2
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Ce latră copilul ăsta retardat ca un pekinez pe forum, joia nu scoteam un cuvânt cu cleștele de la el. A și chelit de atâta înțelepciune, lol 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2019 Va boule eu intervin doar cand te bagi tu ca musca in curu calului. Iar dak ceredibilitatea mea e minuscula sa fi sanatos. Iti doresc multa bafta sper sa nu ne mai auzimAtunci, nu te mai băga în samă cu mine, trepanatule! Clar? Balbaitule da-i o pupa lui xoxo ca plangeDă-i tu! În pulă. :laugh2 1 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 24, 2019 Atunci, nu te mai băga în samă cu mine, trepanatule! Clar? Dă-i tu! În pulă. :laugh2 Și tu cu sclavul un 69 :) marș in plm de **spam editat** hodorog care te interesezi la fete de useri , imputitule. Pute carnea pe tine mortaciune :(
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2019 Și tu cu sclavul un 69 :) marș in plm de **spam editat** hodorog care te interesezi la fete de useri , imputitule. Pute carnea pe tine mortaciune :( 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 24, 2019 Îi dău eu o pupă! În pulă. :laugh2Poponare 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 24, 2019 . Alta replica mai ai mortaciune :)
pulifer Reputație: 870 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 vezi de ce ești prosta , ca și gând o ai in gura nu te face mai deșteaptă !!!Dacă ar durea prostia ce i-ai facut de nu te mai primeste legionare? :laugh2
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Pai uite ca doare, ai început sa plângi pe aici =))Ca nu te mai primesc și ca îmi bat joc de tine =)) Dacă aveai putina onoare de bărbat, tăceai și mergeai pe burta =)) Nu a plâns nimeni nebuna , când o luai in BOT nu ma durea nimik ...bă chiar nu plângeam deloc eu chiar râdeam 😂😂😂...de primit vin când vreau ca nu știu cu cineee vb ,nu te mai da deșteaptă ca nu ești ...pai eu nu pot sa tac dar tu când ai guraaaa plină sigur taci....🖕ðŸ¾ðŸ‘😂🙈....și ca sa îți mai spun ceva , era vb de igiena și servicii ...dar eu pe tineee te -am tras de limba ca ești zloboda și a doua ziii ai primit un telefon ne-așteapt de la aceea pers care ai vb aiurea....așa ca abține-te ca vin la tine și te fac sa plângi...așa ca nu te mai umfla ca silicoanele care ți le ai pus ca te desumflu...!!!🙃
zdreantatepara Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Ba distrusule, noi futem aici femei frumoase, nu futem topicele cum faci tu de mai bine de cativa ani. Daca ai ajuns si la DeliaPisi sa faci balamuc e clara treaba Ia zi-ne Alex, cu ce te-a suparat Cristina atat de tare incat ai ajuns sa acuzi pe alti membri ca ar fii tu, pana la urma te-a santajat cu filmul ala si te-a pus sa fii sclavul ei personal pe forum? Ca prea o mentionezi in toate postarile, si prea te legi de picon ca a futut-o. A futut-o mai bine decat tine in alea 5 minute cat l-a tinut?Ai ajuns la fel de sclav ca si Denis Constantinescu incat ti-ai dat seama ca cel mai bine este sa o lingi in pizda aia jegoasa unde toti minerii s-au slobozit decand avea 14 ani?Familia ta cum a reactionat cand au aflat ca ai dat 5000 de euro pe o curva **spam editat**, cu care si-a luat pisici si restul i-a dat lui Nicu Dragu , si acuma umbla cu ruptul ala in cur Peti Marius Gabriel, care e un lake flausat dar macar pe ala il iubeste, in timp ce nu a dat 2 muci pe tine?Sa ne raspunzi la intrebari, Toma vad ca nu ti-a raspuns, fii tu primul si sparge gheata!
zdreantatepara Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Nu a plâns nimeni nebuna , când o luai in BOT nu ma durea nimik ...bă chiar nu plângeam deloc eu chiar râdeam ...de primit vin când vreau ca nu știu cu cineee vb ,nu te mai da deșteaptă ca nu ești ...pai eu nu pot sa tac dar tu când ai guraaaa plină sigur taci........și ca sa îți mai spun ceva , era vb de igiena și servicii ...dar eu pe tineee te -am tras de limba ca ești zloboda și a doua ziii ai primit un telefon ne-așteapt de la aceea pers care ai vb aiurea....așa ca abține-te ca vin la tine și te fac sa plângi...așa ca nu te mai umfla ca silicoanele care ți le ai pus ca te desumflu...!!! Eu am futut in gura pa una 20 da minute de se plangea ca o dureau falcile, dar nu s-a oprit de luat pula pana nu m-am slobozit an gura ei dupa aproape 30 da minute.Tiganca asta si cu Raluca dupa 5 minute vor sa se futa, eventual sa tina si acolo 5 minute
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Fratelo ia zice ca sta cu puștani corditi de vb intervin rar ca nu îmi plac discutile , dar când văd ca ii duce pe ăștia cu vb...sa facă și ele un ban, ea nu știe ca vin iar la ea și o ingenuchez ...ca in genuchi ii place ei mai mult...sunt la doi pași de tineee Deliapisy vino aici in Vitan eu aici ma învârt ...la crâșma lui nea Fane !!!🙂pt cunoscători
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Ia zi-ne Alex, cu ce te-a suparat Cristina atat de tare incat ai ajuns sa acuzi pe alti membri ca ar fii tu, pana la urma te-a santajat cu filmul ala si te-a pus sa fii sclavul ei personal pe forum? Ca prea o mentionezi in toate postarile, si prea te legi de picon ca a futut-o. A futut-o mai bine decat tine in alea 5 minute cat l-a tinut?Ai ajuns la fel de sclav ca si Denis Constantinescu incat ti-ai dat seama ca cel mai bine este sa o lingi in pizda aia jegoasa unde toti minerii s-au slobozit decand avea 14 ani?Familia ta cum a reactionat cand au aflat ca ai dat 5000 de euro pe o curva **spam editat**, cu care si-a luat pisici si restul i-a dat lui Nicu Dragu , si acuma umbla cu ruptul ala in cur Peti Marius Gabriel, care e un lake flausat dar macar pe ala il iubeste, in timp ce nu a dat 2 muci pe tine?Sa ne raspunzi la intrebari, Toma vad ca nu ti-a raspuns, fii tu primul si sparge gheata!ce ai baut fratello ? nu's alex
calin04 Reputație: 817 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Atunci, nu te mai băga în samă cu mine, trepanatule! Clar? Dă-i tu! În pulă. :laugh2Cand m-am bagat ma eu in seama cu tine zdreanta? Nu ma corectezi tu mereu ca tuesti profesorul pulii belite. 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 24, 2019 Cand m-am bagat ma eu in seama cu tine zdreanta? Nu ma corectezi tu mereu ca tuesti profesorul pulii belite.E senil, l-a lasat demult memoria, uita de mana pana la gura.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2019 Cand m-am bagat ma eu in seama cu tine zdreanta? Nu ma corectezi tu mereu ca tuesti profesorul pulii belite.Nu suport analfabeții și proștii, mai ales când se dau mari. Ce vrei, e reflex! Nu uita însă, că tu te-ai băgat în clinciuri cu mine! 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2019 E senil, l-a lasat demult memoria, uita de mana pana la gura.Greșit! Uit de la pula mea la gura ta.Poftă bună! 1 1
sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Postat Ianuarie 24, 2019 Greșit! Uit de la pula mea la gura ta.Poftă bună! Tic, tac... pana la banare, oricum deja mirosi a formol :laugh2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Nu a plâns nimeni nebuna , când o luai in BOT nu ma durea nimik ...bă chiar nu plângeam deloc eu chiar râdeam ...de primit vin când vreau ca nu știu cu cineee vb ,nu te mai da deșteaptă ca nu ești ...pai eu nu pot sa tac dar tu când ai guraaaa plină sigur taci........și ca sa îți mai spun ceva , era vb de igiena și servicii ...dar eu pe tineee te -am tras de limba ca ești zloboda și a doua ziii ai primit un telefon ne-așteapt de la aceea pers care ai vb aiurea....așa ca abține-te ca vin la tine și te fac sa plângi...așa ca nu te mai umfla ca silicoanele care ți le ai pus ca te desumflu...!!!Poate vrei sa te mai fac eu tine sa plângi, nu doar aici.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Fratelo ia zice ca sta cu puștani corditi de vb intervin rar ca nu îmi plac discutile , dar când văd ca ii duce pe ăștia cu vb...sa facă și ele un ban, ea nu știe ca vin iar la ea și o ingenuchez ...ca in genuchi ii place ei mai mult...sunt la doi pași de tineee Deliapisy vino aici in Vitan eu aici ma învârt ...la crâșma lui nea Fane !!!pt cunoscătoriBai maimuțoiule ai un 1,30m =)) pe cine ai mai îngenunchiat tu ? =)) =)) =)) Și eu când eram aveam 10 ani mă lăudam tot cu “nea Fane†=)) Vezi sa nu te bântuieTe sfătuiesc sa iți vezi de muci din fasoalea ta, și sa nu mai plângi.👌
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2019 😉văd ca ai învățat sa ștergi ce nu îți place și au efecte negative asupra ta....oare ți -ai dat seama ca nu e bineee ce faci???, când voi veni la tineee , o sa îți spun ca cu mine te -ai luat la scandal ...am prieteni romi , ma cunosc cei de etnie sunt bun și nebun ...tu inainte sa deschizi, gura mai gândește ce spui...ca te expui , gratuit fetizo ....ðŸ‘!!!
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 v...am prieteni romi , ma cunosc cei de etnie sunt bun și nebun ...tu inainte sa deschizi, gura mai gândește ce spui...ca te expui , gratuit fetizo ....!!!Prietenii tai rromi te-au învățat sa ameninți femeile ? Sa-mi bag ... de nu ai creierul prăjit de la atâta forum.Wake up!
cryforciri Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 Prietenii tai rromi te-au învățat sa ameninți femeile ?Sa-mi bag ... de nu ai creierul prăjit de la atâta forum.Wake up! Vezi ca am parcat masina in fata la primarie in Craiova si i-am lasat 10 lei lui Vicot spaga sa isi ia si el o cafea, sper sa nu iasa scandal.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum