Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Atunci e grav. Nici la capitolul ala nu impresionez.

Deci tu spui ca se poate?

În fine, voi aștepta răspunsul ei.

coa, le-am mai spus asta multora in pozitia ta.

pana cand nu ii povestesti ca esti virgin si nu pui accentul pe chestia asta, nu are absolut niciun motiv sa ii pese. 

cu banii tai poate face exact ceea ce ar face cu banii unuia care a futut inca 1000 de femei.

cu amendamentul ca in cazul tau nu risca absolut nimic pe partea de BTS.

si are sanse mari sa termini foarte repede.

de ce pula mea te-ar refuza?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

coa, le-am mai spus asta multora in pozitia ta.

pana cand nu ii povestesti ca esti virgin si nu pui accentul pe chestia asta, nu are absolut niciun motiv sa ii pese.

cu banii tai poate face exact ceea ce ar face cu banii unuia care a futut inca 1000 de femei.

cu amendamentul ca in cazul tau nu risca absolut nimic pe partea de BTS.

si are sanse mari sa termini foarte repede.

de ce pula mea te-ar refuza?

Să nu ai dubii că nu am gândii la fel. Problema e alta. Am vizualizat pagini pe acest forum in care dama mentiona clar ca are si criteriu de varsta +30 exemplu si de lipsa virginităţii.

Nu am stat sa citesc 40 de pagini de raspunsuri ale Deliei sa vad daca nu cumva se numara si ea printre exemplele acelea.

Link spre comentariu

Să nu ai dubii că nu am gândii la fel. Problema e alta. Am vizualizat pagini pe acest forum in care dama mentiona clar ca are si criteriu de varsta +30 exemplu si de lipsa virginităţii.

Nu am stat sa citesc 40 de pagini de raspunsuri ale Deliei sa vad daca nu cumva se numara si ea printre exemplele acelea.

nu te primeste ea, gasesti foarte usor alta. bafta.

Link spre comentariu

Acceptă Delia virgini și tipi sub 25 de ani sau nici nu are rost să o deranjez cu un telefon?

Mulţumesc.

Dacă nu stai sa pui astfel de întrebării fără logica aici și nici la tel este altceva!

Răspunsul îl ai de la userul Pulifer. :)

• Like 1
Link spre comentariu

Dacă nu stai sa pui astfel de întrebării fără logica aici și nici la tel este altceva!

Răspunsul îl ai de la userul Pulifer. :)

Ok. Nu-i problemă.

Adică dacă aflii la locul faptei nu te deranjeaza dar daca esti anuntata din timp atunci nu e bine. Nu inteleg in totalitate ideea asta dar presupun ca totusi exista vreo noima.

Link spre comentariu

Ok. Nu-i problemă.

Adică dacă aflii la locul faptei nu te deranjeaza dar daca esti anuntata din timp atunci nu e bine. Nu inteleg in totalitate ideea asta dar presupun ca totusi exista vreo noima.

ba sclav, suni in pula mea si faci o programare

te duci acolo te dezbraci in pula goala

faci un dus

si te pui pe pat si o lasi pe ea

si gata nu mai esti virgin dar esti in continuare prost :(

• Like 1
Link spre comentariu

Ok. Nu-i problemă.

tot nu intelegi.

nu o deranjeaza sa nu afle deloc. i se rupe ce experienta sexuala ai tu. e o informatie irelevanta pentru ea. dar daca insisti sa i-o spui n-o sa mai aiba niciun chef de tine pentru ca femeilor in general nu le plac fatalaii.

• Like 1
Link spre comentariu

tot nu intelegi.

nu o deranjeaza sa nu afle deloc. i se rupe ce experienta sexuala ai tu. e o informatie irelevanta pentru ea. dar daca insisti sa i-o spui n-o sa mai aiba niciun chef de tine pentru ca femeilor in general nu le plac fatalaii.

Dezavantaj chiar de ii spuneam chiar de nu aduceam deloc in discutie...era pentru ca se observa lipsa de naturaleţe.

Ce nu am stiut eu defapt:e mai rău sa te faci ca ploua de la inceput pana la sfarsit sau sa se stie de la inceput si dupa iti iese din minte si nu e problema.

Link spre comentariu

ba sclav, suni in pula mea si faci o programare

te duci acolo te dezbraci in pula goala

faci un dus

si te pui pe pat si o lasi pe ea

si gata nu mai esti virgin dar esti in continuare prost :(

Hai totuși sa nu vorbim urat :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...