theonlyjudge Reputație: 294 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Partajează Postat Aprilie 16, 2019 draperel-ai dat de gol pe draperie 1 Link spre comentariu
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 16, 2019 BNE, tu kf ?Stau , trista . Ca nu mai știi sa ma chemi la un suc =)) Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Te chem eu Link spre comentariu
qwerty1230 Reputație: 1 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Indisponibilă câteva zile, anunț când revin :* Buna, Delia. Ceva noutati pe cand ai sa vii in Sibiu? Ai mentionat acum cateva saptamani Link spre comentariu
ohoohohomatinalupulii Reputație: -2 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Asa faci fah? Iti neglijezi prietenele si nu iesi cu ele la o aripioara dah pui si un cui? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Buna, Delia. Ceva noutati pe cand ai sa vii in Sibiu? Ai mentionat acum cateva saptamaniMomentan nimic planificat :) Link spre comentariu
alex z Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Acceptă Delia virgini și tipi sub 25 de ani sau nici nu are rost să o deranjez cu un telefon? Mulţumesc. Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Acceptă Delia virgini și tipi sub 25 de ani sau nici nu are rost să o deranjez cu un telefon? Mulţumesc.depinde cat porti la pantof. Link spre comentariu
alex z Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 depinde cat porti la pantof.Atunci e grav. Nici la capitolul ala nu impresionez. Deci tu spui ca se poate? În fine, voi aștepta răspunsul ei. Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Atunci e grav. Nici la capitolul ala nu impresionez. Deci tu spui ca se poate? În fine, voi aștepta răspunsul ei.coa, le-am mai spus asta multora in pozitia ta. pana cand nu ii povestesti ca esti virgin si nu pui accentul pe chestia asta, nu are absolut niciun motiv sa ii pese. cu banii tai poate face exact ceea ce ar face cu banii unuia care a futut inca 1000 de femei. cu amendamentul ca in cazul tau nu risca absolut nimic pe partea de BTS. si are sanse mari sa termini foarte repede. de ce pula mea te-ar refuza? 1 Link spre comentariu
andrabrazil Reputație: 275 Postat Aprilie 17, 2019 Telefon: 0733438570 Oras:bucuresti Telefon: 0733438570 Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 SUNT PLECATA, ANUNT KND REVIN.... POOP Link spre comentariu
andrabrazil Reputație: 275 Postat Aprilie 17, 2019 Telefon: 0733438570 Oras:bucuresti Telefon: 0733438570 Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 SORRY AM GRESIT TOPIC... Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 :slap2 :slap2 Link spre comentariu
alex z Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 coa, le-am mai spus asta multora in pozitia ta. pana cand nu ii povestesti ca esti virgin si nu pui accentul pe chestia asta, nu are absolut niciun motiv sa ii pese. cu banii tai poate face exact ceea ce ar face cu banii unuia care a futut inca 1000 de femei. cu amendamentul ca in cazul tau nu risca absolut nimic pe partea de BTS. si are sanse mari sa termini foarte repede. de ce pula mea te-ar refuza?Să nu ai dubii că nu am gândii la fel. Problema e alta. Am vizualizat pagini pe acest forum in care dama mentiona clar ca are si criteriu de varsta +30 exemplu si de lipsa virginităţii. Nu am stat sa citesc 40 de pagini de raspunsuri ale Deliei sa vad daca nu cumva se numara si ea printre exemplele acelea. Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Să nu ai dubii că nu am gândii la fel. Problema e alta. Am vizualizat pagini pe acest forum in care dama mentiona clar ca are si criteriu de varsta +30 exemplu si de lipsa virginităţii. Nu am stat sa citesc 40 de pagini de raspunsuri ale Deliei sa vad daca nu cumva se numara si ea printre exemplele acelea.nu te primeste ea, gasesti foarte usor alta. bafta. Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 te fut eu da 5 milioane daten pula mea de sclav Link spre comentariu
alex z Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 nu te primeste ea, gasesti foarte usor alta. bafta.Te-ai răzgândit tu pentru ea? :) Nu știu cât de ușor mai găsesc alta așa bună. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Acceptă Delia virgini și tipi sub 25 de ani sau nici nu are rost să o deranjez cu un telefon? Mulţumesc. Dacă nu stai sa pui astfel de întrebării fără logica aici și nici la tel este altceva! Răspunsul îl ai de la userul Pulifer. :) 1 Link spre comentariu
alex z Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Dacă nu stai sa pui astfel de întrebării fără logica aici și nici la tel este altceva! Răspunsul îl ai de la userul Pulifer. :)Ok. Nu-i problemă. Adică dacă aflii la locul faptei nu te deranjeaza dar daca esti anuntata din timp atunci nu e bine. Nu inteleg in totalitate ideea asta dar presupun ca totusi exista vreo noima. Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Ok. Nu-i problemă. Adică dacă aflii la locul faptei nu te deranjeaza dar daca esti anuntata din timp atunci nu e bine. Nu inteleg in totalitate ideea asta dar presupun ca totusi exista vreo noima. ba sclav, suni in pula mea si faci o programarete duci acolo te dezbraci in pula goalafaci un dussi te pui pe pat si o lasi pe ea si gata nu mai esti virgin dar esti in continuare prost :( 1 Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Ok. Nu-i problemă. Adică dacă aflii la locul faptei nu te deranjeaza dar daca esti anuntata din timp atunci nu e bine. Nu inteleg in totalitate ideea asta dar presupun ca totusi exista vreo noima.tot nu intelegi. nu o deranjeaza sa nu afle deloc. i se rupe ce experienta sexuala ai tu. e o informatie irelevanta pentru ea. dar daca insisti sa i-o spui n-o sa mai aiba niciun chef de tine pentru ca femeilor in general nu le plac fatalaii. 1 Link spre comentariu
alex z Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2019 tot nu intelegi. nu o deranjeaza sa nu afle deloc. i se rupe ce experienta sexuala ai tu. e o informatie irelevanta pentru ea. dar daca insisti sa i-o spui n-o sa mai aiba niciun chef de tine pentru ca femeilor in general nu le plac fatalaii.Dezavantaj chiar de ii spuneam chiar de nu aduceam deloc in discutie...era pentru ca se observa lipsa de naturaleţe. Ce nu am stiut eu defapt:e mai rău sa te faci ca ploua de la inceput pana la sfarsit sau sa se stie de la inceput si dupa iti iese din minte si nu e problema. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mai are rost ca eu sa spun ceva ? :) 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 ba sclav, suni in pula mea si faci o programarete duci acolo te dezbraci in pula goalafaci un dussi te pui pe pat si o lasi pe ea si gata nu mai esti virgin dar esti in continuare prost :( Hai totuși sa nu vorbim urat :) 1 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 cine a zis ceva de urat ?asa vorbesc eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum