Vizitator enthusiast Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Mai pun o poza,sa vă holbați mai bine!Cum naiba sa nu ne holbam?! Tu nu te holbezi cand te uiti la un tort, sau o prajitura bine facuta.. asa e si barbatu cand ii arati jucaria Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Cum naiba sa nu ne holbam?! Tu nu te holbezi cand te uiti la un tort, sau o prajitura bine facuta.. asa e si barbatu cand ii arati jucariaPai aia zic :))) Sa o faceți :D Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 voi vorbiti serios ? ii laudati pizda asta innegrita de la uzura ? arata mai rulata ca o seria 3 din 2001 ... Link spre comentariu
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 😂😂😂😂 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 voi vorbiti serios ? ii laudati pizda asta innegrita de la uzura ? arata mai rulata ca o seria 3 din 2001 ... Bagă mare cu frustrare pe aici, vezi daia nu te primesc :))) Vulpea când nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii dăi drq :)) ! Stai parcat. 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 pai nici nu am incercat sa ajung paranoico , arati foarte bine, dar pentru OP nu merita efortu , arati bine, pizda in sine arata ca dat inconjuru pamantului de 5 ori , cu spatele. radeam mai mult de astia de iti apreciaza pizda tabacita, tu e normal sa te mandresti cu orice . Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Ne vedem și aici !! https://instagram.com/delia_pisi_onlyfans?igshid=12lbwpztnolej Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 pai nici nu am incercat sa ajung paranoico , arati foarte bine, dar pentru OP nu merita efortu , arati bine, pizda in sine arata ca dat inconjuru pamantului de 5 ori , cu spatele. radeam mai mult de astia de iti apreciaza pizda tabacita, tu e normal sa te mandresti cu orice .După vocabularul tău, se vede cu ochiul liber frustrarea :))) PS:Înainte sa vrei on poate te împrietenești cu apa și săpunul! Sa arat așa, am evitat țăranii ca tine,și uite ca am reușit. Te pup și eu! Pă portofel! Link spre comentariu
pojar123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 După vocabularul tău, se vede cu ochiul liber frustrarea :))) PS:Înainte sa vrei on poate te împrietenești cu apa și săpunul! Sa arat așa, am evitat țăranii ca tine,și uite ca am reușit. Te pup și eu! Pă portofel! Nu ai somnik draga ? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Nu ai somnik draga ?Nu :)) Lumea se mai și distrează,dacă doar dormim nu facem nimic in viața asta :))) 1 Link spre comentariu
delimitator Reputație: 528 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Mai pun o poza,sa vă holbați mai bine! Spre deosebire de fratele babardierul,eu abia astept sa iti fut pizdulicea asta,cum lucrezi Delia in aceste doua zile? Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 După vocabularul tău, se vede cu ochiul liber frustrarea :))) PS:Înainte sa vrei on poate te împrietenești cu apa și săpunul! Sa arat așa, am evitat țăranii ca tine,și uite ca am reușit. Te pup și eu! Pă portofel!Cate clase ai terminat? 4-5? Ai la erori de logica in exprimare de se stramba ecranele pe care se afiseaza scrisu tau.Esti paranoica,e o trasatura ce reiese din cum te exprimi,nu e o insulta dupa cum a dedus intelectul tau de floricia dansatoarea.Arati bine,cam asta e consensul ( nu te chinui sa sugi pe cineva cu peste 6 clase sa ti explice ce inseamna consens ca pierzi timp degeaba )Pizda ta arata foarte foarte tocita si rulata de cat de neagra e zici ca stat pe gratar la cocosatu toata vara, iarasi nu e ceva subiectiv,se vede pe poze. Unde e frustrarea? In declaratii obiective? Apa e uda / delia arata bine / soarele face lumina / pizda deliei e neagra ca taciunele de la abuz.Sau ai dat cuvinte din google la intamplare? Link spre comentariu
captaindred Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Spre deosebire de fratele babardierul,eu abia astept sa iti fut pizdulicea asta,cum lucrezi Delia in aceste doua zile?Si eu ma duc duminica de Mos Nicolae.Dupa ce merg sa votez si sa dau muie la PSD, spre seara ma duc sa votez cu vreo 300 lei sa-i dau muie si DelieiPisii. Fut tot ce este rosu! :) Nu-mi pasa cat de tabacita sau neagra o fi pizda ei cat port prezervativ. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 💪ðŸ¼ðŸ˜˜ 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Spre deosebire de fratele babardierul,eu abia astept sa iti fut pizdulicea asta,cum lucrezi Delia in aceste doua zile?Fratele “bombardier” este unul pe care nu îl mai primesc și nahh latră și el pe aici :))) Sunt pana joi disponibilă, apoi concediu pana la anu :D Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Follow here :* https://instagram.com/onlydeliapisi 3 Link spre comentariu
giovanni weed Reputație: 675 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Am dat m am si abonat ce poze ai acolo 🙉🙊🖤 Link spre comentariu
delimitator Reputație: 528 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Delia miine te sun pt o programare esti bestial de sexy Link spre comentariu
azerty1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 E ceva interesant pe onlyfans merita?? Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Ia fa și tu o laba, și mergi mai departe!Dar stii sa-ti vinzi marfa, nu gluma! Si ma refer strict la poza, nu la coment! Link spre comentariu
giovanni weed Reputație: 675 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Eu personal zic că e ok avand în vedere că fata e piesă sunt abonat la mai multe .Mie chiar imi place cum arată și ce postează. Eu unul nu sunt din București deci nu am posibilitatea să ajung la ea așa că cu abonamentul ăsta pot spune că mi am facut damblaua .Pt mine personal merită te pup pisi 😘 Link spre comentariu
interes4 Reputație: 7 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Esti super sexyyyy Deliutaaa, hmmmm!!!!!!!!!! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Am dat m am si abonat ce poze ai acolo Mă bucur ca iți plac :* 1 1 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Delia miine te sun pt o programare esti bestial de sexyMesaj pe watassp :D Răspund mai repede. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Dar stii sa-ti vinzi marfa, nu gluma! Si ma refer strict la poza, nu la coment!L-am încurajat puțin :)) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum