Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

Vizitator vodkisan
Reputație: 0
Postat

-Iubi de Craciun vreau sa imi cumperi un cadou, pe care cand il apas pentru 3 secunde sa accelereze pana la 100!

- Bine iubito o sa iti cumpar un cantar...!

• Oras:Bucuresti
Postat

-Iubi de Craciun vreau sa imi cumperi un cadou, pe care cand il apas pentru 3 secunde sa accelereze pana la 100!

- Bine iubito o sa iti cumpar un cantar...!

=)))

• Like 1
Postat

Cum am zis :D poza pe cântar =))

Ai furat la cantar, trebuie sa te urci dezbracata pe el :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai furat la cantar, trebuie sa te urci dezbracata pe el :laugh2

da =))) cum am intrat in casa m-am si pus pe cântar =))

• Like 2
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Pisii, acum câteva luni te-am sunat dar erai ocupată, atunci aveai tarif de 150 lei finalizarea acum este 300 de lei finalizarea....din ce motiv ai dublat tariful ? :hmmm ai adus ceva îmbunătățiri, ce ai în plus față de momentul când activai pe 150 ? :hmmm

Postat

Pisii, acum câteva luni te-am sunat dar erai ocupată, atunci aveai tarif de 150 lei finalizarea acum este 300 de lei finalizarea....din ce motiv ai dublat tariful ? :hmmm ai adus ceva îmbunătățiri, ce ai în plus față de momentul când activai pe 150 ? :hmmm

Am mărit prețul din mai multe motive ;) si asta clar ma privește doar pe mine :D de ce sau in ce fel :)

Cine dorește sa vina la prețul asta este bine venit :) cine nu sa nu vina :)

Postat

Am mărit prețul din mai multe motive ;) si asta clar ma privește doar pe mine :D de ce sau in ce fel :)

Cine dorește sa vina la prețul asta este bine venit :) cine nu sa nu vina :)

Un răspuns.....:slap2

O să te privească doar pe tine când o să te plăteşti singură

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Ești o scumpă!

Mai ales cand vine vorba de preturi/tarife  :laugh2

Postat

Eh .. uite dacă imi tot țin prețul de 7 luni , înseamnă ca nu ma plătesc singura :) si stai liniștit in privința mea ;)

• Like 1
Postat

Cum adică un răspuns ?? Nu mi-ai adresat o întrebare ? Sau nu am văzut eu bine ? Din bun simt eu ți-am răspuns la întrebare ;)
Postat

Cum adică un răspuns ?? Nu mi-ai adresat o întrebare ? Sau nu am văzut eu bine ? Din bun simt eu ți-am răspuns la întrebare ;)

Un răspuns care nu are nici o legătură cu ce te-am întrebat, ai dat-o cu dastea ca asa vreau eu, treaba mea....Daca unu vinde azi kilu de cartofi cu 3 lei şi mâine e 6 lei îl întreb dar ce au cartofii astia de s-au scumpit asa, sunt soi regal ? :slap2 zi si tu de ce, că aşa a zis iubi ca e mai bine, ca mi-am băgat silicon în cur si buze , ca acum nu mai am pantofi de lucru de la Kiki Riki dă femei de la intrarea în Castani, am apă caldă acum etc. Înțelegi ce am vrut sa zic

Postat

Un răspuns care nu are nici o legătură cu ce te-am întrebat, ai dat-o cu dastea ca asa vreau eu, treaba mea....Daca unu vinde azi kilu de cartofi cu 3 lei şi mâine e 6 lei îl întreb dar ce au cartofii astia de s-au scumpit asa, sunt soi regal ? :slap2 zi si tu de ce, că aşa a zis iubi ca e mai bine, ca mi-am băgat silicon în cur si buze , ca acum nu mai am pantofi de lucru de la Kiki Riki dă femei de la intrarea în Castani, am apă caldă acum etc. Înțelegi ce am vrut sa zic

Dragul meu , eu ți-am răspuns ff frumos AM DREPTUL SA IMI SCHIMB PREȚUL ,SA IMI SCHIMB SERVIICLE ,SA IMI SCHIMB TOT CE VREAU EU !

Eu ți-am răspuns la întrebare , nu este nimeni obligat sa vina la mine ;) nu este nimeni obligat sa se uite la mine pe topic , cu atat mai mult sa nu mai fie discuția de ce mi-am mărit prețul ?de ce nu faci aia ?de ce in sus si in jos !!!

Este fix treaba mea ce fac si decâte ori fac , nu afectează pe nimeni ;)

In regulament eu nu am citit , nimic despre lucrul asta "fetele nu au voie sa își schimbe prețul " fiecare este responsabil pentru ce face ;)

si

• Like 1
Postat

Si răspunsul meu are lagarura cu ce ai întrebat !

• Like 1
Postat

Dragul meu , eu ți-am răspuns ff frumos AM DREPTUL SA IMI SCHIMB PREȚUL ,SA IMI SCHIMB SERVIICLE ,SA IMI SCHIMB TOT CE VREAU EU !

Eu ți-am răspuns la întrebare , nu este nimeni obligat sa vina la mine ;) nu este nimeni obligat sa se uite la mine pe topic , cu atat mai mult sa nu mai fie discuția de ce mi-am mărit prețul ?de ce nu faci aia ?de ce in sus si in jos !!!

Este fix treaba mea ce fac si decâte ori fac , nu afectează pe nimeni ;)

In regulament eu nu am citit , nimic despre lucrul asta "fetele nu au voie sa își schimbe prețul " fiecare este responsabil pentru ce face ;)

si

Pisii, esti asa de diplomatica :)

Nu ai de gand sa te bagi si in politica ?

Postat

Pisii, esti asa de diplomatica :)

Nu ai de gand sa te bagi si in politica ?

Dacă promiți ca tu ai vota primul , ma bag !=))

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

A se citi comentariul meu vis-a-vis de voturi de pe topicul de poze! :)

Postat

A se citi comentariul meu vis-a-vis de voturi de pe topicul de poze! :)

In tine am încredere :)

• Like 2

Postat

Te votez la ce sectie trebuie sa merg ? :)

Secție de votare bineînțeles

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...