deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2016 da' nici 1,68 nu aiBa da , pe asta a nimerit-o 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2016 Cum am zis poza pe cântar 5
Vizitator vodkisan Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2016 Postat Decembrie 5, 2016 -Iubi de Craciun vreau sa imi cumperi un cadou, pe care cand il apas pentru 3 secunde sa accelereze pana la 100!- Bine iubito o sa iti cumpar un cantar...!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 5, 2016 -Iubi de Craciun vreau sa imi cumperi un cadou, pe care cand il apas pentru 3 secunde sa accelereze pana la 100!- Bine iubito o sa iti cumpar un cantar...! ) 1
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 5, 2016 Postat Decembrie 5, 2016 Cum am zis poza pe cântar Ai furat la cantar, trebuie sa te urci dezbracata pe el 1 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 5, 2016 Ai furat la cantar, trebuie sa te urci dezbracata pe el da ) cum am intrat in casa m-am si pus pe cântar 2
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 6, 2016 Pisii, acum câteva luni te-am sunat dar erai ocupată, atunci aveai tarif de 150 lei finalizarea acum este 300 de lei finalizarea....din ce motiv ai dublat tariful ? ai adus ceva îmbunătățiri, ce ai în plus față de momentul când activai pe 150 ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 6, 2016 Pisii, acum câteva luni te-am sunat dar erai ocupată, atunci aveai tarif de 150 lei finalizarea acum este 300 de lei finalizarea....din ce motiv ai dublat tariful ? ai adus ceva îmbunătățiri, ce ai în plus față de momentul când activai pe 150 ? Am mărit prețul din mai multe motive si asta clar ma privește doar pe mine de ce sau in ce fel Cine dorește sa vina la prețul asta este bine venit cine nu sa nu vina
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 7, 2016 Ești o scumpă! 1 1
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 7, 2016 Ești o scumpă! E și super bă. 1
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 7, 2016 Am mărit prețul din mai multe motive si asta clar ma privește doar pe mine de ce sau in ce fel Cine dorește sa vina la prețul asta este bine venit cine nu sa nu vina Un răspuns.....O să te privească doar pe tine când o să te plăteşti singură
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 Ești o scumpă!Mai ales cand vine vorba de preturi/tarife
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Un răspuns.....O să te privească doar pe tine când o să te plăteşti singurăEh .. uite dacă imi tot țin prețul de 7 luni , înseamnă ca nu ma plătesc singura si stai liniștit in privința mea 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Un răspuns.....O să te privească doar pe tine când o să te plăteşti singurăCum adică un răspuns ?? Nu mi-ai adresat o întrebare ? Sau nu am văzut eu bine ? Din bun simt eu ți-am răspuns la întrebare
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 E și super bă. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Mai ales cand vine vorba de preturi/tarife 1
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 7, 2016 Cum adică un răspuns ?? Nu mi-ai adresat o întrebare ? Sau nu am văzut eu bine ? Din bun simt eu ți-am răspuns la întrebare Un răspuns care nu are nici o legătură cu ce te-am întrebat, ai dat-o cu dastea ca asa vreau eu, treaba mea....Daca unu vinde azi kilu de cartofi cu 3 lei şi mâine e 6 lei îl întreb dar ce au cartofii astia de s-au scumpit asa, sunt soi regal ? zi si tu de ce, că aşa a zis iubi ca e mai bine, ca mi-am băgat silicon în cur si buze , ca acum nu mai am pantofi de lucru de la Kiki Riki dă femei de la intrarea în Castani, am apă caldă acum etc. Înțelegi ce am vrut sa zic
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Un răspuns care nu are nici o legătură cu ce te-am întrebat, ai dat-o cu dastea ca asa vreau eu, treaba mea....Daca unu vinde azi kilu de cartofi cu 3 lei şi mâine e 6 lei îl întreb dar ce au cartofii astia de s-au scumpit asa, sunt soi regal ? zi si tu de ce, că aşa a zis iubi ca e mai bine, ca mi-am băgat silicon în cur si buze , ca acum nu mai am pantofi de lucru de la Kiki Riki dă femei de la intrarea în Castani, am apă caldă acum etc. Înțelegi ce am vrut sa zic Dragul meu , eu ți-am răspuns ff frumos AM DREPTUL SA IMI SCHIMB PREȚUL ,SA IMI SCHIMB SERVIICLE ,SA IMI SCHIMB TOT CE VREAU EU !Eu ți-am răspuns la întrebare , nu este nimeni obligat sa vina la mine nu este nimeni obligat sa se uite la mine pe topic , cu atat mai mult sa nu mai fie discuția de ce mi-am mărit prețul ?de ce nu faci aia ?de ce in sus si in jos !!! Este fix treaba mea ce fac si decâte ori fac , nu afectează pe nimeni In regulament eu nu am citit , nimic despre lucrul asta "fetele nu au voie sa își schimbe prețul " fiecare este responsabil pentru ce face si 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Un răspuns care nu are nici o legătură cu ce te-am întrebat, ai dat-o cu dastea ca asa vreau eu, treaba mea....Daca unu vinde azi kilu de cartofi cu 3 lei şi mâine e 6 lei îl întreb dar ce au cartofii astia de s-au scumpit asa, sunt soi regal ? zi si tu de ce, că aşa a zis iubi ca e mai bine, ca mi-am băgat silicon în cur si buze , ca acum nu mai am pantofi de lucru de la Kiki Riki dă femei de la intrarea în Castani, am apă caldă acum etc. Înțelegi ce am vrut sa zicSi răspunsul meu are lagarura cu ce ai întrebat ! 1
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 7, 2016 Dragul meu , eu ți-am răspuns ff frumos AM DREPTUL SA IMI SCHIMB PREȚUL ,SA IMI SCHIMB SERVIICLE ,SA IMI SCHIMB TOT CE VREAU EU !Eu ți-am răspuns la întrebare , nu este nimeni obligat sa vina la mine nu este nimeni obligat sa se uite la mine pe topic , cu atat mai mult sa nu mai fie discuția de ce mi-am mărit prețul ?de ce nu faci aia ?de ce in sus si in jos !!!Este fix treaba mea ce fac si decâte ori fac , nu afectează pe nimeni In regulament eu nu am citit , nimic despre lucrul asta "fetele nu au voie sa își schimbe prețul " fiecare este responsabil pentru ce face siPisii, esti asa de diplomatica Nu ai de gand sa te bagi si in politica ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Pisii, esti asa de diplomatica Nu ai de gand sa te bagi si in politica ? Dacă promiți ca tu ai vota primul , ma bag ! 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 7, 2016 Dacă promiți ca tu ai vota primul , ma bag !A se citi comentariul meu vis-a-vis de voturi de pe topicul de poze!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 A se citi comentariul meu vis-a-vis de voturi de pe topicul de poze! In tine am încredere 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2016 Si aici o poza 19
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 7, 2016 Dacă promiți ca tu ai vota primul , ma bag !Te votez la ce sectie trebuie sa merg ? Secție de votare bineînțeles
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum