Sari la conținut

Caut amanta pt weekend la munte.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dupa cum spune si in titlu caut o amanta pentru o iesire memorabila la munte. Astept ofertele. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa cum spune si in titlu caut o amanta pentru o iesire memorabila la munte. Astept ofertele. 

Iti recomand eu ceva, dar mai intai upgradeaza-ti contul la 8 euro si da-mi mesaj privat :)..doar 8 euro si primesti amanta

• Like 2
  • Minus 4
Postat

MAREAN NO 1, nimic nu este mocca in ziua de azi, deci nu ma astept la moccangeli. Astept in continuare oferte. 

Ticutza, daca ai ceva putem vorbi si FB daca vrei [email protected] 

Postat

Iti recomand eu ceva, dar mai intai upgradeaza-ti contul la 8 euro si da-mi mesaj privat :)..doar 8 euro si primesti amanta

Dar poti sa imi recomanzi mie daca vrei :)

Postat

Ca sa raspund cat se poate de competitiv pana se concretizeaza ceva cu muntele, ofer 100 europeni pe o seara incendiara de la 2 la 6 dimineata unei domnisoare care este dispusa sa se alature acestei aventuri. Astept reply-uri.

• Oras:cluj-napoca
Postat

Doar atat??

Apoi ce mai vrei doctore,flori,lumanari,o maslina o vrajeala?

deja prea multe domnule!

Postat

Pai care fata isi strica aproape o zi din viata (plecare seara, intoarcerea a doua zi la pranz, realist vorbind) pentru 100€ cu oricine pe care nu-l cunoaste? Daca ar fi un client cunoscut cu care ii face placere sa isi petreaca timpul e altceva.

• Like 2
Vizitator
Postat

Pai care fata isi strica aproape o zi din viata (plecare seara, intoarcerea a doua zi la pranz, realist vorbind) pentru 100€ cu oricine pe care nu-l cunoaste? Daca ar fi un client cunoscut cu care ii face placere sa isi petreaca timpul e altceva.

nu e vorba de 100 euro pt munte...A zis ca pana gaseste doritoare pt munte ofera 100 euro de la 2 la 6 unei fete pentru 4 ore petrecute in Bucuresti..

Postat

Adica 100€ pe noapte! Hahaha

doctore de la 2 la ora 6 sint 4ore nu o noapte!

acum este adevarat ca nici tipul nu a specificat exact ca ora 2 dimineata sau ora 14 dupamasa.

Postat

Si de la 2 noaptea la 6 dimineata, domisoara are toata noaptea fututa. Daca era 21-1 sau 22-2 erau intr-adevar 4 ore dar asa...

Postat

In fine treaba lor! Poate unele dorm ziua si nu au somn noaptea!

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Te intorci singur?

Postat

Te intorci singur?

Exact!! =))

Un psihopat merge împreună cu o fetiță prin pădure.

Fetița: - Vai ce frig este și ce întuneric, îmi e foarte frică!

Psihopatul: - Tu vorbești?? Da' eu că mă întorc singur...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pentru a clarifica :

100 Euro-

O seara de la 2 dimineata la 6 dimineata.

Weekendul de la munte este alta mancare de peste.

Rog ca persoanele care nu au nici o legatura sau intentie cu topicul sa il paraseasca.

Vizitator
Postat

Rog ca persoanele care nu au nici o legatura sau intentie cu topicul sa il paraseasca.

Acum ?

Postat

Acum ?

cum cum?

deschizi usa iesi si inchizi usa dupa tine colegu.

nu sti cu se deschide o usa?

=))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...