ralucu Reputație: 2 Postat Martie 28, 2010 Postat Martie 28, 2010 INGHITIREA PROFUNDA este clar una din preferatele mele,problema este ca multe fete nu pot sau nu vor asa ceva(datorita senzatiei de voma). Poate vine cineva care cunoaste sa ne zica si noua ce e de facut . :lol:Nu de alta dar ar fi neplacut sa te trezesti cu "instrumentul" vomat
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 sexul adanc, deepthroat cu inecare...provoaca voma, unora le place...si asa... 1
active95 Reputație: 3 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 hmm prea multe ideei pt ceva care vine de la sine daca nu ma insel ..niciodata nu vei avea destula experienta ..ca sa poti zice ca nu vei voma .Depinde foarte mult si de gradul de implicare al partenerei si de felul in care stii sa o conduci
christine Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Am auzit ca se opereaza omusorul, ala care da senzatia de voma si asa reusesc starurile sa ajunga la asemenea rezultate.
pancsb Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 o alta varianta cred ca este antrenamentul, de fapt in orice antrenamentul isi spune cuvantul, bineinteles atunci cand exista interes,pasiune pt.ceeace faci
carmencita Reputație: 2 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Recunos nu am facut asta in toate pozitiile.Unele din ele par incomode si nu cred ca poti sa te bucuri suficient de partida de sex dc esti intr-o pozitie incomoda.Dar o sa le incerc va vad cum este. 1
shteck Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 ce pozitii , ce nume , ce chestii...toata treaba sta in modul in care te misti !
bettina Reputație: 1 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 sexul oral este placere pura....asa este..... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114780 Postat Martie 29, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 29, 2010 Eu cred ca mai degraba este o incalzire pentru sexul normal
amidon Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Uiti de sentimentele de moment? De momentele din slabiciune pe care toti le avem la un moment dat?Te poti afla la un moment dat intr-un moment din asta!Ceva de genul... iti prinzi prietenul cu alta, vrei sa te razbuni intr-un fel, te gasesti intr-un alt loc (la un chef sau ceva de genul asta), nu esti cu tovarasul tau, vezi un altul, iti place, si o faci pentru ca ti-a placut de el si vrei sa-l ai langa tine, sa te faca si el sa te simti bine, in final s-o faci din razbunare. Este doar un exemplu.Deci, dicutabil...!
poponets Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Salut....citesc mesajele voastre si ma gandesc ca, la noi, educatia sexuala a ramas in ca departeeee.... De ce se pune problema sexului oral ca pe a unui act de sine statator?Nu stim oare bine ca sexul este o intreaga suma de actiuni reciproce, ca sexul oral nu e sex (in mod normal) ci e o mica parte a cea ce numim sex?In plus....de ce ne asteptam sa auzim numai de cel pe care-l primesc barbatii? Hai sa recunoastem ca si noi facem asta, si asa cum fetele se simt, de la caz la caz, bine sau nu, asa si noi. Sexul oral e parte din preludiu, e parte din actul sexual in sine, si chiar poate fi un postludiu placut...el poate veni dupa un act pentru a prelungi placerea, poate fi "un nou inceput", ca sa zic asa...Nu e rusinos, nu e nenatural, nu e scandalos....e un sarut mai intim (si mai excitant).
bibi34 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Pentru barbatii mai sfiosi sau cu mai multa... "frica" daca vreti, o partida de sex oral poate fi facuta de prima data cu o tipa pe care abia a cunoscut-o dar, bineinteles, in deplasare. Iti poti da seama imediat daca e ingrijita si daca merita s-o faci pentru ea/el.Daca n-o cunosti si nu te cunoaste poti incerca fara frica ca te va vorbi sau va face cunoscut prietenilor acea intamplare, necunoasterea celor doi putand fi un atu.
Vizitator laur567 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Am comis-o si la prima intilnire intima, adica dupa ce ne cunoscusem cit de cit in prealabil. Pina acum citeva luni credeam ca sexul oral e jenant, murdar, scirbos si nu mi-a venit sa cred cit de natural a fost prima oara, fara sa mi se impuna. Dar sint de acord ca acest lucru nu se face oricui, ca trebuie sa simti ceva pt partener si ca e o dovada de iubire, iar celalalt nu are voie sa te judece dupa aceea ca esti o curva. Ar fi pacat! Sexul oral se face cu sufletul, e o daruire mai mare decit cel normal.
andrei235 Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 Si tu ai facut la fel prima data, cu o tipa din deplasare... sau... ???!!!Ti-e rusine sa recunosti ca ai facut-o sau nu, de ce ti-e frica exact, de gura lumii, sau a baietilor care o sa vb pe seama ta... de ce nu vezi invers, ca ai trait o experiente de genul ala, si poate unii dintre "prietenii" care zambesc pe seama ta, poate viseaza la asa ceva si nici nu stiu cu ce se mananca...Nu e normal sa fie obligatoriu sa faci sexul oral, dar din moment ce tu te-ai simtit super, in acel moment iti dorest ca si persoana care te-a urcat pe pereti sa simta si a la fel, asta in cazul in care nu esti egoist...
tina_brunetica Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2010 Postat Aprilie 18, 2010 "Cu oglinda sau fara oglinda, cu perdea sau fara perdea , pula tot se suge . Nu-I nimic nou sub soare, se face de cand lumea si pamantul. Si asa cum penetrarea in sine nu-I doar un schimb de lichide , asa nici sexul oral nu-I doar o mu|e. Sexul oral e cea mai frumoasa metoda prin care poti sa te infrupti din celalat . Ce faci cand cuvintele nu-ti mai ajung, ce faci cand vrei fiinta de langa tine tot mai mult ? Iti vine s-o mananci , nu-I asa ? then eat it ! suck it ! and enjoy, it`s divine !iar cine nu crede in mancatul din omul iubit, mai are o alternativa .. Freud .
Postări Recomandate