Sari la conținut

Salon Zeita Afrodita - 0747521079 / 0742809092

Vizitator Artist

Postări Recomandate

• Oras:Romania

Salut !Dupa ce vineri am fost la domnisoara Laura ,ieri mi-am zis sa trec si pe la Afrodita sa o cunosc pe Andra,pentru un masaj,evident.Am sunat si secretara Cristina ma anunta ca Andra poate fi disponibila numai daca ajung repede in 20 de minute ca apoi are programare.OK,zic,ma urc repede intr-un taxi si in 8 minute ,masurate cu ceasul.Intru,in hol ma asteapta cu gura pana la urechi Jasmine....!! Intreb unde e Andra ?Zice ca s-a nimerit sa vina clientul programat mai repede cu aproape o ora si a intrat cu ala,iar eu sa ma duc cu ea !!!???Asta da seriozitate !Am refuzat vehement si dus am fost,pentru ca de fapt ea era singura prezenta la program si nu e pe gustul meu.O consider o teapa,si cel putin pentru o perioada o sa evit salonul respectiv,desi mi-ar place sa o cunosc pe Andra.Bafta!

• Like 1
Link spre comentariu

Da,ai dreptate adcalin.Acum e pe strada Oasului langa Real.Referitor la ce a spus Mihu mai sus,fetele fac tot posibilul sa multumeasca toti clientii iar Criss e o fata de nota 10 cu care poti sa vorbesti daca ti se pare ceva nedrept.Am fost azi dimineata la fete si au o colega noua,Gina,brunetica,slabuta,19 ani,arata destul de bine.Din cate am inteles inca nu intra singura,e la pregatire.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

sergiu_4you, spre deosebire de moderatori, de la mine ai un minus deoarece te bănuiesc de „muncă sub acoperire”. Eşti rezervat, ce-i drept, şi nici nu faci reclamă agresivă, nu îţi dai vizibil arama pe faţă, însă eu totuşi nu cred că eşti un... curvar. Atunci când moderatorii nu reuşesc să-i depisteze pe cei ca tine – fiind evident preocupaţi cu lectura sutelor de postări – apreciez că este de datoria oricui să dea la iveală reclama mascată. Am citit – cum o fac mereu – cu mare atenţie postările tale şi pur şi simplu ceva nu bătea. Apoi mi-am dat seama ce: toate, dar absolut toate, vorbesc despre fetele din local dar, în egală măsură, NU SPUN NIMIC! Nimic despre acţiune. FIECARE POSTARE DE-A TA PUTEA FI SCRISĂ DE UNA DIN FETELE CARE LUCREAZĂ ACOLO SAU DE ADMINISTRATORUL STABILIMENTULUI. Citez chiar din recenzia gratulată de Apuci la 27 septembrie a.c.: „Am ales-o pe Andra si peTania la un succesiv,100 lei,fiind vineri aveau ceva bonus,tombola.Dupa ce am extras un biletel am castigat un dans turcesc,fetele m-au condus sus in camera,am mers la dus,iar cand m-am intrors erau costumate pentru dans.M-au incantat cu dansul lor,mi-au spus ca fac pregatiri inainte.A ramas Tania cu mine si mi-a facut masaj de relaxare,apoi cel erotic care a fost f placut mai ales cand i-am simtit sanii pe spatele meu.Mi-a facut o finalizare,peste o jumatate de ora a venit Andra,care si ea mi-a facut masaj de relaxare,m-a masat cu degetele,cu sanii,iar la sfarsit mi-a facut si ea finalizarea cu mainile si cu sanii.”

Spune-ţi-mi, cei ce mă citiţi, dacă mă înşel! Administratorul stabilimentului sau oricare fată de acolo putea scrie cele de mai sus FĂRĂ A INTRA LA MASAJ CU O DAMEZĂ. Este destul să cunoască serviciile şi pe fete.

Totuşi nu eram pe deplin lămurit. Cum să fiu sigur? Deşteptul din mine (ce să fac, dacă nu-s prost!...) îmi şopti să verific toate postările tale, ca să văd dacă ai mai lăudat şi pe altcineva. Iar când o făcui, mă şi luminai de orgoliu: toate scrierile tale, TOATE SCRIERILE TALE sunt “închinate” Salonului Afrodita. Citeam, citeam şi mă convingeam. La final era să leşin: ai un post într-un alt topic. Crezui că mă-nşel, aproape că cerul se prăbuşi peste mândria mea. Însă mă liniştii de îndată – citind acea postare, făcută de tine la 25 septembrie în topicul Anca şi Andra, putui observa că: “Am fost si eu la Andra,o d-ra cu cu corp exceptional.Acum este la Zeita Afrodita,intr-o locatie noua.O vizitez saptamanal,acolo au si bonusuri zilnice .” E tare sau ce?

Cu alţi ochi desigur am recitit apoi toate postările tale. Toate miros a reclamă, miros rău a pescărie, ca să-mi citez un confrate: detalii neobişnuite despre fete (cu enumerarea lor exhaustivă) şi despre tarife, poze. Până şi despre Yasmin doar că e “blonda,mai plinuta,care am inteles ca e mai veche pe acolo” ai de spus? – când toţi confraţii ce o cunosc o fac cu ou şi cu oţet!

Sergiu, tu pur şi simplu nu eşti pentru mine. Eu înţeleg că reclama este sufletul comerţului, dar fă-o, tată, la vedere: înscrie-te cu cont de târfă şi fă-ţi reclamă salonului pe faţă! Mai mult decât orice, dă-o afară pe Yasmin, că-i merse buhul printre futăcioşi şi-ţi strică vadul…

Moderatori, citiţi cu atenţie postările acestei “cârtiţe” şi, dacă n-am dreptate, admonestaţi-mă! Dar dacă am? Vorba lui Iisus: dacă am greşit, spune-mi unde am greşit; însă dacă n-am greşit, de ce mă baţi?...

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Atat am de spus despre Yasmin pt.ca nu am intrat cu ea,am ocolit-o vazand ce se scrie despre ea,binenteles ca ma si dezgusta ca femeie.In trecut am mai prins fete naspa la acest salon,dar nu are rost sa scriu despre cele care nu mai sunt.Acum pe cand credeam ca am prins doar fete bune....am intrat sa o incerc si pe Elena....dar m-am socat..Am intrat la succesiv,Elena fiind a 2-a.Pe cand imi facea cealalta fata finalizarea,ma simteam f.bine ...numai ca ne trezim ca intra Elena peste noi,dar intra cu repeziciune pe usa de era sa sar in sus.Binenteles ca mi-a murit si de nu am injurat-o...Colega ei imi tot explica ca e noua,sa inteleg...bla bla bla..si a stat mai mult decat trebuia ca sa imi faca finalizarea. A venit apoi Elena,normal ca nu prea imi mai ardea de ea,da am zis acum asta e.A zis:''Vai ca colega atat a stat..''Probabil era nerabdatoare sa intre.Fata era speriata de bombe,rusinoasa,neepilata,mai ales la pasarica,dezgustator..S-a repezit pe ea ,a trebuit sa ii spun sa o ia mai incet.Nu recomand.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj

Sunt foarte suparat ptr neseriozitatea de care dau dovada cei de la salonul zeita Afrodita. Am fost programat pentru o sedinta la o fata anume. Ajuns la fata locului mi sa explicat ca nu este disponibila. Imi scriu parerea sperand ca angajatii salonului vor invata ceva din respect pentru clienti si, fireste, pentru ca e greu de trecut cu vederea o experienta negativa. Regret sa spun asta dar incurca programarile. Pacat pt ca aveti cateva pers calificate dar mari probleme in alte privinte sper ca acest mesaj sa ajunga acolo unde trebuie si sa vedem o imbunatatire.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Fata noua,Karina e superba.E foarte senzuala,se misca lasciv.Iti da atentie.

Nu putin miroase activitatea ta aici pe forum!! Aproape toate postarile tale apartin acestui thread. O singura data ai postat in alt topic, aici:  http://nimfomane.com/forum/topic/6170-anca-delia-si-cristina-0752779499/page-2  da si atunci ai facut reclama acestui salon

Am fost si eu la Andra,o d-ra cu cu corp exceptional.Acum este la Zeita Afrodita,intr-o locatie noua.O vizitez saptamanal,acolo au si bonusuri zilnice .

Am o presimtire ca in curand o sa strangi suficiente puncte de reputatie negative (de la membrii forumului) ca sa fiu nevoit sa iti trec numele tau pe lista celor banati

Link spre comentariu

Buna !Am revenit dupa ceva timp la acest salon,mai mult din curiozitate sa vad daca au aparut noutati,Locatia e tot pe Oasului,casa mare,etaj,curat,deci cum a fost si la precedenta vizita.Am ales succesiv,fiind putin ,,vesel"am uitat numele primei fete dar pe a doua o cheama Dana.Prima zicea ca e studenta in anul 1 la psihologie,sani medii dar moi,si cu vreo 2 kg in plus pe burtica  ,parea mai rusinoasa,masajul modest,si finalizarea la fel .A doua fata in schimb arata binisor,cam 1,70,sani potriviti si tari,draguta la fata si mult mai dezghetata decat prima,vorbareata,cu mult ,,tupeu" cum s-ar zice,studenta la resurse umane , vrea sa te domine,respectiv sa faca ce vrea ea si cum vrea ea .te maseaza in stilul ei fara sa tina seama si de doleantele clientului,astfel incat am inceput sa regret ca am intrat cu ea cea ce i-am si sugerat.Cand au mai ramas vreo 5 minute,ca la comanda,atitudinea ei s-a schimbat brusc devenind foarte atenta,delicata ba chiar inainte de finalizare a inceput si cu sarutari pe gura,cea ce m-a facut sa o iert pentru celelalte 25 minute pierdute,Daca era asa de la inceput ar fi putut concura cu Ina,care a activat candva la acest salon...Am platit 90 ron pentru succesiv.Note :prima fata 6 ,Dana 7(era 9 daca se comporta de la inceput ,,omeneste").Toate cele bune!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutari! sunt nou pe acest forum, deci va rog sa ma scuzati daca nu ma ridic cu postarea la nivelul cerut de regulament.Am citit cu interes multe din postari, ca urmare sunt si eu dator sa particip aici daca m-am folosit de informatiile date de voi. Am vizitat ieri zeita afrodita .

-Locatia (zona) in apropiere de REAL pe strada care o ia spre Chinteni , o vila cu etaj noua sau renovata.Sunt locuri de parcare pe strada.Accesul e ok, se gaseste usor, lumea nu e curioasa, de afara intri intr-un hol dupa care intr-o camera de primire unde esti invitat pe un fotoliu si unde gasesti fetele disponibile pt. masaj.

-Modalitatea de contact (telefon, mess) sunt valabile cele din titlul topicului,au si site.Am incercat contactul si pe mess , nu il recomand, te enervezi, pana iti raspunde la cate o intrebare trec cate 5-10 min., e mai bine pe telefon.N-am optat din serviciile enumerate deoarece vroiam sa aflu mai multe la fata locului.Nu m-am programat , m-am dus in zona si am sunat din nou ca sa aflu exact unde sa ma duc.

-Detalii despre intalnirea efectiva (descriere In camera aceea de primire erau prezente 2 fete, Jasmine si Maria.Aflu ca de fapt cu Jasmin vorbisem la telefon.M-au servit cu un suc, am optat pt un pahar de apa.O aparut si o secretara pe-acolo.Desi nu eram incantat de aspectul fetelor am optat pt un succesiv 30 min cu o fata si 30 min cu cealalta fata la 100 lei.Fiind prima data la un salon de masaj, fara experienta, am lasat pe ele sa aleaga ordinea.Va recomand sa nu faceti ca mine si sa alegeti.Jasmine ma condus intr-o camera intunecoasa ce parea curata, patul era format din saltele intinse pe jos, a pus un cearsaf curat si mi-a dat un prosop mare curat.Am facut dus intr-o baie alaturata camerei.Baia parea curata si aveau apa calda la dus.Gel de dus ok.Revenit in camera, intins pe pat cu fata in jos si ascultat muzica dulceaga.Vine Jasmine, se dezbraca, face un masaj pe spate destul de relaxant vreo 10 min., imi spune sa ma intorc ma maseaza in continuare, ma joc un pic cu sanii ei,trec asa vreo 5 min. dupa care incearca un masaj erotic,eu nu aveam cu ce sa-l compar dar era placut, ma finalizeaza cu mana , se ridica ia o rola de hartie se sterge, imi da si mie iau hartie sa ma sterg.Mai spune cate ceva si pleaca, fara sa stea cred cele 30 min..Am fost succinct cu jasmine deoarece a mai fost recenzata, eu n-am nimic de adaugat fata de cele spuse, nu m-a impresionat cu nimic, si-a facut treaba.Dupa cateva minute apare Maria.Mica de statura,sani mari,grei,moi la pipait,sfarcuri neerectile,fatza frumusica, ochii mari si atragatori,zambet placut,parul saten inchis incadreaza fatza,varsta 20 si ceva de ani cred, la corp pare putin plinuta . Desi ea spune ca e noua in stabiliment, eu zic ca in meserie e veche deoarece masajul executat de ea e profesionist, fata e simpatica, vorbeste, rade, e vesela, stie sa se faca placuta si acum ajung la cea ce vreau sa va spun despre ea.Se onduleaza fata asta pe tine,are niste pozitii de lucru,isi foloseste sanii aia mari ca te baga in draci! Nu stiu daca stiti expresia "se zvarcoleste in p*la",dar io la asta ma gandeam cand isi facea treaba.Parca nu are oase in ea, te maseaza cu tot corpul, a fost o experienta faina, desi nu m-a finalizat (nu i-am cerut asta) m-am simtit bine.A stat mai mult de 30 minute, a recuperat si timpul care l-am pierdut din cauza ca Jazmina a plecat mai repede.Ca un minus la Maria depunctez faptul ca am simtit de cateva ori ca ma zgarie usor cu pasarica :-).

-Note:(aprecierea mea poate nu e corecta deoarece e prima vizita la un masaj erotic)

-masaj succesiv: Jasmine 4, Maria 8(-1)

-atitudine: Jasmine 5, Maria 7

-tariff: 100 lei, am avut reducere de la 120

-Concluzie: -pt mine e important ca m-am simtit bine si ca a fost o experienta placuta, nota pe ansamblu 6,5.

-Recomandare pt masaj: Jasmin NU, Maria DA

• Like 8
Link spre comentariu

Salutari! sunt nou pe acest forum, deci va rog sa ma scuzati daca nu ma ridic cu postarea la nivelul cerut de regulament.Am citit cu interes multe din postari, ca urmare sunt si eu dator sa particip aici daca m-am folosit de informatiile date de voi. Am vizitat ieri zeita afrodita .

-Locatia (zona) in apropiere de REAL pe strada care o ia spre Chinteni , o vila cu etaj noua sau renovata.Sunt locuri de parcare pe strada.Accesul e ok, se gaseste usor, lumea nu e curioasa, de afara intri intr-un hol dupa care intr-o camera de primire unde esti invitat pe un fotoliu si unde gasesti fetele disponibile pt. masaj.

-Modalitatea de contact (telefon, mess) sunt valabile cele din titlul topicului,au si site.Am incercat contactul si pe mess , nu il recomand, te enervezi, pana iti raspunde la cate o intrebare trec cate 5-10 min., e mai bine pe telefon.N-am optat din serviciile enumerate deoarece vroiam sa aflu mai multe la fata locului.Nu m-am programat , m-am dus in zona si am sunat din nou ca sa aflu exact unde sa ma duc.

-Detalii despre intalnirea efectiva (descriere In camera aceea de primire erau prezente 2 fete, Jasmine si Maria.Aflu ca de fapt cu Jasmin vorbisem la telefon.M-au servit cu un suc, am optat pt un pahar de apa.O aparut si o secretara pe-acolo.Desi nu eram incantat de aspectul fetelor am optat pt un succesiv 30 min cu o fata si 30 min cu cealalta fata la 100 lei.Fiind prima data la un salon de masaj, fara experienta, am lasat pe ele sa aleaga ordinea.Va recomand sa nu faceti ca mine si sa alegeti.Jasmine ma condus intr-o camera intunecoasa ce parea curata, patul era format din saltele intinse pe jos, a pus un cearsaf curat si mi-a dat un prosop mare curat.Am facut dus intr-o baie alaturata camerei.Baia parea curata si aveau apa calda la dus.Gel de dus ok.Revenit in camera, intins pe pat cu fata in jos si ascultat muzica dulceaga.Vine Jasmine, se dezbraca, face un masaj pe spate destul de relaxant vreo 10 min., imi spune sa ma intorc ma maseaza in continuare, ma joc un pic cu sanii ei,trec asa vreo 5 min. dupa care incearca un masaj erotic,eu nu aveam cu ce sa-l compar dar era placut, ma finalizeaza cu mana , se ridica ia o rola de hartie se sterge, imi da si mie iau hartie sa ma sterg.Mai spune cate ceva si pleaca, fara sa stea cred cele 30 min..Am fost succinct cu jasmine deoarece a mai fost recenzata, eu n-am nimic de adaugat fata de cele spuse, nu m-a impresionat cu nimic, si-a facut treaba.Dupa cateva minute apare Maria.Mica de statura,sani mari,grei,moi la pipait,sfarcuri neerectile,fatza frumusica, ochii mari si atragatori,zambet placut,parul saten inchis incadreaza fatza,varsta 20 si ceva de ani cred, la corp pare putin plinuta . Desi ea spune ca e noua in stabiliment, eu zic ca in meserie e veche deoarece masajul executat de ea e profesionist, fata e simpatica, vorbeste, rade, e vesela, stie sa se faca placuta si acum ajung la cea ce vreau sa va spun despre ea.Se onduleaza fata asta pe tine,are niste pozitii de lucru,isi foloseste sanii aia mari ca te baga in draci! Nu stiu daca stiti expresia "se zvarcoleste in p*la",dar io la asta ma gandeam cand isi facea treaba.Parca nu are oase in ea, te maseaza cu tot corpul, a fost o experienta faina, desi nu m-a finalizat (nu i-am cerut asta) m-am simtit bine.A stat mai mult de 30 minute, a recuperat si timpul care l-am pierdut din cauza ca Jazmina a plecat mai repede.Ca un minus la Maria depunctez faptul ca am simtit de cateva ori ca ma zgarie usor cu pasarica :-).

-Note:(aprecierea mea poate nu e corecta deoarece e prima vizita la un masaj erotic)

-masaj succesiv: Jasmine 4, Maria 8(-1)

-atitudine: Jasmine 5, Maria 7

-tariff: 100 lei, am avut reducere de la 120

-Concluzie: -pt mine e important ca m-am simtit bine si ca a fost o experienta placuta, nota pe ansamblu 6,5.

-Recomandare pt masaj: Jasmin NU, Maria DA

cum adica ca te zgarie?

• Minus 1
Link spre comentariu

probabil nu era epilata correct sau daca se rade la pasarica atunci nu era proaspat rasa.Am simtit la atingere ca atunci cand te dai cu dosul palmei in raspar pe fatza dupa ce au trecut vreo 8 ore dupa ce te-ai barbierit.Acum cred ca m-am facut inteles :-)).

Link spre comentariu

Va salut cu respect confrati futaciosi ,revin in tromba cu o recenzie despre zeita afrodita .....dupa cate vad eu nu sa mai scris nimic din 15 mei (mai probabil) si inclin sa cred ca nu a meritat sa scrie nimeni despre afrodita .Zilele trecute am dat o vizita la afrodita pe la orele 16 ...real....oasului...se stie ...=) ...adresa usor de gasit ...intru in locatie si ma asteapta o domnisoara dragutica si simpaticuta  ,spunandu-mi de la intrare "Eu sunt secretara" si ma baga inauntru in stabiliment unde dau de 2 pasarici brunete mici si negre ...haha ...si dau sa plec ......la care una dintre ele zice" hai 50 de lei o finalizare " stau si ma gandesc nitel si in gandul meu zic ..."mai fata asta e disperata dupa banii o fi avand copii acasa barbat ..probabil or fi morti de foame ..." si zic hai sa ma bag la o laba trista la 50 de lei daca to t am venit pana aici sa fac un gest caritabil .Capat un prosop curat intru la dus la parterul stabilimentului ,baia murdara urme de mizerie  pe la bateria de la dus pe langa gresie in colturi ...gel de dus erau 2 recipiente ...vechi abia se deslusea ce scria pe recipientele din plastic ,nu stiu ce sa zic ....totul in acelasi ton vechi si statut .Intru in camera si acolo pe o saltea pusa pe podea cu niste carpe pe saltea .....probabil ca toti se pun pe carpele respective si iei cine stie ce de pe ele ...mi sa facut o laba trista ...pe uscat deoarece nici ulei nu prea este ....si ma tot "zgariat" cu parul de pe picoare si de la pruna ..care probabil era ras de cateva zile si acum erau ca si smirghelu =))  restu este istorie si asa si vreau sa ramana ....note mici ...fara atitudine ...un vis urat .Este doar parerea mea personala ,poate unii dintre futaciosi au avut experiente frumoase acolo si eu am avut nenorocul unei zi fatidice.E prima data cand nu dau note ...deoarece nu isi au sensul ....orcum sunt note sub 5 la toate  capitolele .

• Like 9
Link spre comentariu

Buna tuturor.Sunt Cristina si vreau sa va spun ca recenziile voastre ne ajuta sa devenim mai buni,sa selectam mai bine fetele.Eu raspund de multe ori la telefon si as vrea sa imi spuneti ce gen de fata va doriti la masaj,sa pot sa va recomand fata dupa preferinta voastra. Avem fete noi si diferite bonusuri zilnice.Organizam un party special pt voi ca sa cunoasteti mai bine fetele.Cand va fi stabilita data pentru party se va anunta pe site-ul nostru la noutati.

Link spre comentariu

Am pus mana pe telefon si am sunat la anuntul din piata la nr 0747521079

E prima data cand intru si scriu aici. Am fost recent la domnisoara despre care s-au scris atatea aici.

Nu stiu daca s-a schimbat intre timp, dar eu am ramas placut surprins de ce am gasit si cum sa desfasurat totul. I-am vazut de ceva vreme anuntul si pozele. Am fost in trecut , si chiar recent la cateva dintre damele care au anunturi in piata. Din pacate dezamagirea a fost mare. Nu o mai lungesc, dar vreau sa spun doar ca  dezamagirea e mare cand ajugi la fata locului pe str oasului ,mai sus de real.
Am sunat, ne-am inteles pentru 2 finalizari la 150 lei.
  Am ajuns la salon de pe oasului si cand a deschis usa, am ramas masca. Era prima femeie care arata mult mai bine decat in poze. Foarte sexy curata si fericita. Apartamentul arata super.
 Dupa ce am baut o apa, am mers la dus, iar cand m-am intors, era deja dezbracata. Am vazut ceva femei la viata mea, dar chiar arata super. Sanii si fundul sunt magnifici. Nu stiu ce gusturi au altii.
 Prima finalizare a fost oral si normal. Oralul a fost foarte bun, se implica. I-am facut si eu si chiar i-a placut. Dupa prima finalizare am mers impreuna la dus, am mai povestit, e foarte deschisa. A zis ca a avut si experiente neplacute si a trebuit sa expedieze anumite persoane. Poate din acest motiv s-au scris aici chestii urate, care m-au surprins. la cum arata tipa si la pretul care il cere cred ca nu se mai gaseste in Romania. A doua finalizare a fost oral, eram obosit,terminat complet . Pot spune ca a fost cea mai placuta experienta de acest gen. O recomand din toate punctele de vedere. pentru cine se rspecta
 ca si note, ca am vazut ca se practica. Telefoane disponibile 0752469446..

Relaxare 10

Igiena 10

Locatie 10

Oral 10

Normal 9

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Oare doar eu nu inteleg ce se vrea a spune in recenzia de mai sus a d-lui Dragos? Sesizez cateva erori... Initial am crezut ca a gresit topicul, dar, numarul de telefon din prima fraza e acelasi cu cel din titlu... Sar in ochi si notele.... Sper sa nu fi gresit eu...si salonul sa-s fi schimbat serviciile.... Daca am gresit, mea culpa...

Cele bune

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Am pus mana pe telefon si am sunat la anuntul din piata la nr 0747521079

E prima data cand intru si scriu aici. Am fost recent la domnisoara despre care s-au scris atatea aici.

Nu stiu daca s-a schimbat intre timp, dar eu am ramas placut surprins de ce am gasit si cum sa desfasurat totul. I-am vazut de ceva vreme anuntul si pozele. Am fost in trecut , si chiar recent la cateva dintre damele care au anunturi in piata. Din pacate dezamagirea a fost mare. Nu o mai lungesc, dar vreau sa spun doar ca  dezamagirea e mare cand ajugi la fata locului pe str oasului ,mai sus de real.

Am sunat, ne-am inteles pentru 2 finalizari la 150 lei.

Am ajuns la salon de pe oasului si cand a deschis usa, am ramas masca. Era prima femeie care arata mult mai bine decat in poze. Foarte sexy curata si fericita. Apartamentul arata super.

Dupa ce am baut o apa, am mers la dus, iar cand m-am intors, era deja dezbracata. Am vazut ceva femei la viata mea, dar chiar arata super. Sanii si fundul sunt magnifici. Nu stiu ce gusturi au altii.

Prima finalizare a fost oral si normal. Oralul a fost foarte bun, se implica. I-am facut si eu si chiar i-a placut. Dupa prima finalizare am mers impreuna la dus, am mai povestit, e foarte deschisa. A zis ca a avut si experiente neplacute si a trebuit sa expedieze anumite persoane. Poate din acest motiv s-au scris aici chestii urate, care m-au surprins. la cum arata tipa si la pretul care il cere cred ca nu se mai gaseste in Romania. A doua finalizare a fost oral, eram obosit,terminat complet . Pot spune ca a fost cea mai placuta experienta de acest gen. O recomand din toate punctele de vedere. pentru cine se rspecta

ca si note, ca am vazut ca se practica. Telefoane disponibile 0752469446.

Relaxare 10

Igiena 10

Locatie 10

Oral 10

Normal 9

recenzie falsa = ban permanent

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:alba iulia

Am fost la Zeita afrodita si am ramas putin dezamagit pentru ca pozele sunt departe de realitate ori photoshopate sau facute din unghiuri ce le pune in evidenta calitatile si alea putine,am intrat cu Elena care parerea mea arata bine din spate,are cur bun si cam atat,m a lasat sa o sarut la pasarica si pe gura,laba a fost un pic cam mecanica si grabita dar m am descurcat,am intorso cu curu spre mine si mi am frecato ca la un film porno uitandu ma la gauricea ei,pe vremuri acum 5 ani am prins cateva fete bune de tot dar de atunci pauza nici nu ma inghesui sa sun cand merg la Cluj

Link spre comentariu

sergiu_4you, spre deosebire de moderatori, de la mine ai un minus deoarece te bănuiesc de „muncă sub acoperire”. Eşti rezervat, ce-i drept, şi nici nu faci reclamă agresivă, nu îţi dai vizibil arama pe faţă, însă eu totuşi nu cred că eşti un... curvar. Atunci când moderatorii nu reuşesc să-i depisteze pe cei ca tine – fiind evident preocupaţi cu lectura sutelor de postări – apreciez că este de datoria oricui să dea la iveală reclama mascată. Am citit – cum o fac mereu – cu mare atenţie postările tale şi pur şi simplu ceva nu bătea. Apoi mi-am dat seama ce: toate, dar absolut toate, vorbesc despre fetele din local dar, în egală măsură, NU SPUN NIMIC! Nimic despre acţiune. FIECARE POSTARE DE-A TA PUTEA FI SCRISĂ DE UNA DIN FETELE CARE LUCREAZĂ ACOLO SAU DE ADMINISTRATORUL STABILIMENTULUI. Citez chiar din recenzia gratulată de Apuci la 27 septembrie a.c.: „Am ales-o pe Andra si peTania la un succesiv,100 lei,fiind vineri aveau ceva bonus,tombola.Dupa ce am extras un biletel am castigat un dans turcesc,fetele m-au condus sus in camera,am mers la dus,iar cand m-am intrors erau costumate pentru dans.M-au incantat cu dansul lor,mi-au spus ca fac pregatiri inainte.A ramas Tania cu mine si mi-a facut masaj de relaxare,apoi cel erotic care a fost f placut mai ales cand i-am simtit sanii pe spatele meu.Mi-a facut o finalizare,peste o jumatate de ora a venit Andra,care si ea mi-a facut masaj de relaxare,m-a masat cu degetele,cu sanii,iar la sfarsit mi-a facut si ea finalizarea cu mainile si cu sanii.”

Spune-ţi-mi, cei ce mă citiţi, dacă mă înşel! Administratorul stabilimentului sau oricare fată de acolo putea scrie cele de mai sus FĂRĂ A INTRA LA MASAJ CU O DAMEZĂ. Este destul să cunoască serviciile şi pe fete.

Totuşi nu eram pe deplin lămurit. Cum să fiu sigur? Deşteptul din mine (ce să fac, dacă nu-s prost!...) îmi şopti să verific toate postările tale, ca să văd dacă ai mai lăudat şi pe altcineva. Iar când o făcui, mă şi luminai de orgoliu: toate scrierile tale, TOATE SCRIERILE TALE sunt “închinate” Salonului Afrodita. Citeam, citeam şi mă convingeam. La final era să leşin: ai un post într-un alt topic. Crezui că mă-nşel, aproape că cerul se prăbuşi peste mândria mea. Însă mă liniştii de îndată – citind acea postare, făcută de tine la 25 septembrie în topicul Anca şi Andra, putui observa că: “Am fost si eu la Andra,o d-ra cu cu corp exceptional.Acum este la Zeita Afrodita,intr-o locatie noua.O vizitez saptamanal,acolo au si bonusuri zilnice .” E tare sau ce?

Cu alţi ochi desigur am recitit apoi toate postările tale. Toate miros a reclamă, miros rău a pescărie, ca să-mi citez un confrate: detalii neobişnuite despre fete (cu enumerarea lor exhaustivă) şi despre tarife, poze. Până şi despre Yasmin doar că e “blonda,mai plinuta,care am inteles ca e mai veche pe acolo” ai de spus? – când toţi confraţii ce o cunosc o fac cu ou şi cu oţet!

Sergiu, tu pur şi simplu nu eşti pentru mine. Eu înţeleg că reclama este sufletul comerţului, dar fă-o, tată, la vedere: înscrie-te cu cont de târfă şi fă-ţi reclamă salonului pe faţă! Mai mult decât orice, dă-o afară pe Yasmin, că-i merse buhul printre futăcioşi şi-ţi strică vadul…

Moderatori, citiţi cu atenţie postările acestei “cârtiţe” şi, dacă n-am dreptate, admonestaţi-mă! Dar dacă am? Vorba lui Iisus: dacă am greşit, spune-mi unde am greşit; însă dacă n-am greşit, de ce mă baţi?...

Ai dreptate confrate Stalingard,daca Jasmin aia e'' plinuta'' imi tai boasele,mai bine mi o frec cu Aron Pumnul la un fillm porno sau ma duc la un oral pe centura si tot gasesc ceva mai bun decat vaca aia grasa care mi a luat 50 de lei in plus pentru un oral ieftin cu fata aia de functionara sau mai bine zis de rusoaica hodorogita cu privire de om nebun,parca lucra cu mine la norma.Nu are rost sa ma deplasez pentru asa ceva pana la Cluj,cand sun intodeauna sunt mai multe dar cand ajung ea e ''singura domnisoara disponibila'',deci mai bine platesc mai mult undeva la calitate si trag in ele bonusuri si tombole

Link spre comentariu

BIuna! Avand drum prin Cluj impreuna cu un amic am revizitat acest salon,in lipsa de ceva mai bun,asta dupa ce Gina ne-a zis  ca in ziua respectiva nu lucreaza avand probleme personale.Am ajuns la locatia salonului care este vechea locatie de pe Oasului cum de altfel si ,,secretara" este tot cea veche,Cristina.Erau doar doua domnisoare,una blonda si una bruneta.Colegul a ales blonda asa ca mie mi-a ramas bruneta,care la o prima apreciere nu arat rau.Am urcat la etaj,fata a mers la dus,a revenit si s-a dezbracat,moment in care am facut doua constatari deloc placute si anume ca fata,pe nume Monica ,era bruneta originala de la mama natura,din neamul lui Guta,dar cu trasaturi frumoase,si a doua constatare a fost ca fata avea burta,dar nu ca ar fi fost grasa ci pentru ca...era gravida.Din spusele ei trebuia sa nasca peste cateva zile.M-am gandit sa plec insa la urma urmei era o experienta de care nu mai avusesem parte.Pretul 80 ron ,iar eu am intrebat daca pentru o finalizare alta decat manuala exista vreo sansa raspunsul a fost ca da.se poate si oral fara prezervativ pentru 50 ron.Asa incat am batut palma si mi-a facut tipa un oral bunicel fara sa foloseasca mainile si a inghitit tot fara  mofturi.Si colegul meu a avut parte de un oral din partea blondei tot pentru inca 50 ron.De remarcat ca desi am fost de  multe ori la acest salon e pentru prima oara cand fetele  au acceptat si finalizare orala.Toate cele bune!

• Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...