Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc ptr confirmare colegu, atunci o trec pe lista pe Raluca 

Postat

Am fost si eu la ea ,o experienta placuta pot sa zic,foarte amabila;am stat o ora,prima finalizare in prezervativ,a doua a fost orala,ea stand in genunchi .Nu prea imi arde de scris de pe telefon asa ca o sa dau niste note :

Aspect fata:7

Aspect corp:9 (tonifiata,fund misto,craci misto..sanii foarte micuti)

Oral NP:9

Normal P :8,5

Gfe:8,5

Achitat 300 lei pentru 60 min de actiune plus inca ceva timp petrecut la o barfa fiind ultimul client in acea zi

De revenit:Da...poate !

• Like 4
  • Minus 1
Postat

:kiss3  :kiss3  :kiss3 Buna dragilor am revenit la birou  :kiss3 astazi ma puteti gasi disponibila pt programarii pana mai trz...kisses ...

• Like 2
  • Oras:Galati, Bucuresti
Postat

:boob  :boob  :kiss3  :laugh2 Buna dragilor disponibila pana la ora 2 seara  :kiss3  :kiss3

Buna,

Limbi in fundic se poate, Raluca ?

Postat

:kiss3  :kiss3  :hug1 Buna dragilor  disponibila pt programarii pana  la ora 2 seara  :hug1  :hug1  :hug1

post-168232-0-37242800-1504878706_thumb.jpg

Postat

:kiss3  :kiss3  Buna dragilor va anunt ca am o noua coleguta ,numele ei este Nicoll si are 20 de ani ,mai multe detalii despre ia o puteti gasi la nr de tel 0726073377 ,puteti gasi si poze cu ia ...Va pupacesc dulce .Ma puteti gasi  disponibila pt programarii pana mai trz  :kiss3  :kiss3  o zi placuta va doresc.

post-168232-0-01993100-1505224377_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

:kiss3  :kiss3  Buna dragilor va anunt ca am o noua coleguta ,numele ei este Nicoll si are 20 de ani ,mai multe detalii despre ia o puteti gasi la nr de tel 0726073377 ,puteti gasi si poze cu ia ...Va pupacesc dulce .Ma puteti gasi  disponibila pt programarii pana mai trz  :kiss3  :kiss3  o zi placuta va doresc.

unde gasim poze cu ea?

Postat

unde gasim poze cu ea?

Buna poti gasi poze pe anuntul telefonic la ambele sectiuni ...sau mai simplu pui nr de tel pe google.

Postat

Cred ca era si ea undeva pe aici pe un topic. Dar nu era incercata.

Da are topic la consiliere si informare ....

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Cred ca era si ea undeva pe aici pe un topic. Dar nu era incercata.

am fost eu aseara. nu am ramas.

am reluat cu ea serviciile tocmai pentru a evita momente neplacute.la intrebarea "oralul e neprotejat, asa cum ai zis la telefon?" m-a luat cu texte de genul "doar daca esti ras bine, bine ca eu fac oralul foarte deep".

Daca o da raluca pe brazda ma duc. de aratat arata ok, dar nu mai bine decat raluca.

• Like 3
  • Minus 11
Postat

Ai vazut ce am ginito... sper ca intra si ea pe forum sa socializeze cu noi.

La tine nu-mi place un lucru, programul. Parca mi-ar facea placere sa te intalnesc mai de dimineata.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

am fost eu aseara. nu am ramas.

am reluat cu ea serviciile tocmai pentru a evita momente neplacute.la intrebarea "oralul e neprotejat, asa cum ai zis la telefon?" m-a luat cu texte de genul "doar daca esti ras bine, bine ca eu fac oralul foarte deep".

Daca o da raluca pe brazda ma duc. de aratat arata ok, dar nu mai bine decat raluca.

Nu prea e bine, dar sa ii gasim topical si sa scriem la ea sa nu o poluam pe Raluca care uite a facut eforturi sa aduca in circuit prospaturi.

Postat

Ai vazut ce am ginito... sper ca intra si ea pe forum sa socializeze cu noi.

La tine nu-mi place un lucru, programul. Parca mi-ar facea placere sa te intalnesc mai de dimineata.

Imi pare rau nu sunt matinala ....programul meu Incepe de la ora 12-30 ..kiss..

• Like 1
Postat

Buna poti gasi poze pe anuntul telefonic la ambele sectiuni ...sau mai simplu pui nr de tel pe google.

Buna, colega accepta anilli, Ralu ?

Postat

:girly  :girly  :girly Disponibila astazi pt programarii pana la ora 1 -30 ....zi usoara tuturor. :girly  :girly  :girly

post-168232-0-64472300-1505313318_thumb.jpg

• Like 6
Postat

:girly  :girly  :girly Disponibila astazi pt programarii pana la ora 1 -30 ....zi usoara tuturor. :girly  :girly  :girly

hmmm  :thinking cum de mi-ai "scapat" pana acum?  :clapp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...