Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara  :hug1 In acest week nu voi fi la birou ,pupicii si o seara linistita si un week placut ..ne auzim pe luni ..

• Oras:bucuresti
Postat

Buna seara,

Aceasta postare este pentru @koko1 care mi-a dat cu minus la recenzie. Daca citesti pe aici, ideea e asa:

- Ma doare in pix de puncte si de culoare

- In acesta idee, te intreb de ce ai facut asta? in fond era o recenzie, deci o parare personala.

- Vreau doar sa inteleg motivatia. In rest e dreptul tau de verde, pa un forum in care nu prea mai exista reguli, sa faci ce vrea pixul tau! Ca de aia platesti, nu?

- La cum sta treaba pe aici n-am nici asteptari mari ca o sa imi raspunzi. E tot dreptul tau!

O seara buna tuturor!

Postat

Buna seara,

Aceasta postare este pentru @koko1 care mi-a dat cu minus la recenzie. Daca citesti pe aici, ideea e asa:

- Ma doare in pix de puncte si de culoare

- In acesta idee, te intreb de ce ai facut asta? in fond era o recenzie, deci o parare personala.

- Vreau doar sa inteleg motivatia. In rest e dreptul tau de verde, pa un forum in care nu prea mai exista reguli, sa faci ce vrea pixul tau! Ca de aia platesti, nu?

- La cum sta treaba pe aici n-am nici asteptari mari ca o sa imi raspunzi. E tot dreptul tau!

O seara buna tuturor!

Dragul meu, de la mine trebuie sa ai așteptări sa-ți răspund , nu ma Cunoști , nu știi ce fel de om sunt , mai văzut pe mine sa ma bag aiurea in discuții proaste ?

Te rog sa ma crezi ca eu chiar te stimez ,nu aveam nici un motiv sa-ți dau cu minus , bă chiar am vrut sa plusez dar tastele astea inputite sunt prea aproape si din greșeala am dat pe minus ,scriu de pe telefon si eu pe unde pot , când pot.

Recenzia fiind la început am crezut ca nu-i bai ca altfel te atenționam ,îți dai seama .

Îmi cer scuze dacă asta îți aduce liniștea , eu unul nu o sa-ți vorbesc urat ca nu-mi sta in caracter.

A , mi-a atras atenția fetița asta citind recenzia ta ,ca altfel eu nici nu știam de ea , si dacă vreau s-o văd si eu pe Raluca trebuie sa-i cer voie lui Ronaldo ?

Cosmine cred ca m-am făcut înțeles

Numai bine.........(si nu mai te aprinde si tu așa repede )

Postat

Dragul meu, de la mine trebuie sa ai așteptări sa-ți răspund , nu ma Cunoști , nu știi ce fel de om sunt , mai văzut pe mine sa ma bag aiurea in discuții proaste ?

Te rog sa ma crezi ca eu chiar te stimez ,nu aveam nici un motiv sa-ți dau cu minus , bă chiar am vrut sa plusez dar tastele astea inputite sunt prea aproape si din greșeala am dat pe minus ,scriu de pe telefon si eu pe unde pot , când pot.

Recenzia fiind la început am crezut ca nu-i bai ca altfel te atenționam ,îți dai seama .

Îmi cer scuze dacă asta îți aduce liniștea , eu unul nu o sa-ți vorbesc urat ca nu-mi sta in caracter.

A , mi-a atras atenția fetița asta citind recenzia ta ,ca altfel eu nici nu știam de ea , si dacă vreau s-o văd si eu pe Raluca trebuie sa-i cer voie lui Ronaldo ?

Cosmine cred ca m-am făcut înțeles

Numai bine.........(si nu mai te aprinde si tu așa repede )

Pai in primul rand merci ca ti-ai gasit timp sa-mi raspunzi. Cum spuneam si mentin,nu ma intereseaza punctele. Era doar o curiozitate personala. Nici macar nu ma suparam daca nu primeam raspuns!

Oricum merci penru el! Bafta la fetite! :)

Postat

Pai in primul rand merci ca ti-ai gasit timp sa-mi raspunzi. Cum spuneam si mentin,nu ma intereseaza punctele. Era doar o curiozitate personala. Nici macar nu ma suparam daca nu primeam raspuns!

Oricum merci penru el! Bafta la fetite! :)

Merci si la mai multe ....

Ținem aproape.......

• Oras:Alexandria
Postat

Cosmin R sa -mi bag pla in gatu mati de homosexual:)......Cosmin sigur daca te-ai prostitua pe site asta as veni si eu la tine ca ma atragi maxim cand vad ca te iei de toata lumea pe aici slobozimas pe tine de gay din spatele tastaturii:)...''koko'' eu zic sa-l futi in gurita pe Cosminu pizdii sa nu mai stai la discutii cu toti moldoveniiii:)))

Postat

Buna seara dragilor ..cred ca am specificat ca In acest week nu am fost disponibila ...din pura curiozitate am intrat aici si,, ghici" ce pot vedea ochii mei .....cred ca nu vad bne, vad In ceata ......o seara buna In continuare ....si ne auzim maine dup ora 12-00..kiss.

Postat

Ma dor ochii prea rau de la atatea discutii aprinse ...prea multe flame aprinse pe aici.. :no2  :slap2

• Like 1
Postat

Buna astazi voi fi disponibila pana la ora 21 ...daca nu maine dupa 12-00..astazi sunt cam full In privinta timpului...kiss.

Postat

Cosmin R sa -mi bag pla in gatu mati de homosexual:)......Cosmin sigur daca te-ai prostitua pe site asta as veni si eu la tine ca ma atragi maxim cand vad ca te iei de toata lumea pe aici slobozimas pe tine de gay din spatele tastaturii:)...''koko'' eu zic sa-l futi in gurita pe Cosminu pizdii sa nu mai stai la discutii cu toti moldoveniiii:)))

Ba prostu' pulii mele! Nu mi-as spurca amicul de la etajul median pe gatlejul tau mancator de kkt nici intr-o mie de ani!

PS: Ai ceva cu moldovenii fraiere? Mai bine te-ai vedea cat de prost esti si te-ai ascunde inapoi in gaura curului din care iesi periodic pentru o muie colectiva! :) Marshhhh bahhhhh!

Postat

Multumesc de raspuns ..sper sa te pot vizita saptamana asta imi placi ... 😜😜😚

Postat

Multumesc de raspuns ..sper sa te pot vizita saptamana asta imi placi ... 😜😜😚

Postat

Multumesc de raspuns ..sper sa te pot vizita saptamana asta imi placi ...

Mai sunteti multi balbaiti?

Postat

Ceau baietii In aceasta saptamna nu voi lucra ...au aparut problemele feminine ...pupicii si o sap usoara ...ne auzim dupa 9-10 noiembrie..seara buna..

Postat

nu i nimic daca ai probleme feminine:)))) ....lui moldoveanu de Cosmin R ii place sa dea limbi cand femeia e pe stop :))))) ...ii place sa fie manjit de sange pt ca el chiar este o infectie si o mizerie de om:)....''alexutu999'' cica esti balbait ia zi ceva lui homosexualul  asta de Cosmin :))))

Cosmine la cat esti de terminat si ce vorbe ai in tine nu te ar primi astia nici la casa de copii Pinochio nebune...stai chill sa nu faci riduri mancamiai malachia:)).......Ba Cosmine de la ce vine R ma?? cumva de la ''rad cand o sug''? serios acum fara caterinca...

• Oras:Bucale
Postat

nu i nimic daca ai probleme feminine:)))) ....lui moldoveanu de Cosmin R ii place sa dea limbi cand femeia e pe stop :))))) ...ii place sa fie manjit de sange pt ca el chiar este o infectie si o mizerie de om:)....''alexutu999'' cica esti balbait ia zi ceva lui homosexualul  asta de Cosmin :))))

Cosmine la cat esti de terminat si ce vorbe ai in tine nu te ar primi astia nici la casa de copii Pinochio nebune...stai chill sa nu faci riduri mancamiai malachia:)).......Ba Cosmine de la ce vine R ma?? cumva de la ''rad cand o sug''? serios acum fara caterinca...

Andy tata,ce ai mah?iar ai tras pe nas?sau ai ramas cu sechele de la mineriada?

Postat

Andy tata,ce ai mah?iar ai tras pe nas?sau ai ramas cu sechele de la mineriada?

sti si tu ce i aia mineriada??? limbricule dupa cum scri ''mah'' se vede ca nu esti decat alt bagator de seama , alt zmardoi din spatele tastaturii...alt limbric de 17 anisori maxim ca doar astia scriu asa limbajul copilasilor bagatori de seama:)))...nu mai trag pe nas m-am lasat o faceam cand eram prin liceu si ma duceam cu baietii in club si eram pusi pe scandal, betii, si futai:)....deci copilas nu te mai baga in seama ca nu vb cu tine ok?

Postat

sti si tu ce i aia mineriada??? limbricule dupa cum scri ''mah'' se vede ca nu esti decat alt bagator de seama , alt zmardoi din spatele tastaturii...alt limbric de 17 anisori maxim ca doar astia scriu asa limbajul copilasilor bagatori de seama:)))...nu mai trag pe nas m-am lasat o faceam cand eram prin liceu si ma duceam cu baietii in club si eram pusi pe scandal, betii, si futai:)....deci copilas nu te mai baga in seama ca nu vb cu tine ok?

post-165980-0-40674400-1446201766_thumb.jpg

Postat

Prietene,eu zic sa discutam civilizat,fara sa ne jignim,dar se pare ca in cazul tau asa ceva este imposibil.Asa crezi tu ca esti zmardoi si smecher,sa mergi la scandal si betii??

Daca esti intradevar interesat de varsta mea,e afla ca eu imi facem buletin cand tu o pupai pe mamica ta in zona intima(daca 1992 este anul tau de nastere).

Am vazut ca ,@Coryna ti-a dat un punct la reputatie,poate sa iti confirme daca eu am 17 ani asa cum crezi tu.

Zmardoi din spatele tastaturi cred ca esti tu ,la ce vocabular ai,sigur ai crescut pe campurile din Alexandria si ai facut scoala cu vreun cioban sau vacar.

Sa nu te obosesti prea tare sa imi raspunzi ca nu ma intereseaza aberatile tale,si grija mare la vocabular,ca s-ar putea sa iti iei adio de la acest cont.

Si totisi, bunul simt ma indeamna sa iti uraz O zi buna!

• Like 8

Postat

V-a rog frumos , cu toată dragostea , hai să nu-i stricam topic-ul fetei .

Mulțumesc .

post-98410-0-93989900-1446229997_thumb.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...