no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 3, 2016 Buna tuturor astazi voi Incepe programul dupa ora 20-00....o zi uoara .Super!!! Primești și bărbați... mai euforici? (Ca să nu zic în stare de ebrietate)
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Poate nu ai fost tu ce trebuie Adica nu s-a comportat civilizat si nu i-a platit cadoul integral? Ca altceva ce trebuia sa faca? Daca nu ma aliniez opiniei cvasi generale, gata, sunt de pus la zid?! Eram sigur... Stai linistit. Asa ai considerat, asa ai notat. E adevarat, trebuia sa faci o recenzie mai detaliata. Dar de acum, asta e. 6 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 3, 2016 Poate nu vreau sa spun tot...nu e util. Idea e ca Fata era obosita, racita, si chiar nu avea chef...dar din CE am inteles nici nu face de mare placere acest lucru ... Mai tineti minte CE zicea un anumit domn despre ea. 1
amfitze Reputație: 410 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 SalAm fost eu aseara la domnisoara. Aceeasi fata dulce,slim cu un fundulet de milioane. Oral 9 protejat (eu am vrut)Normal 9Igiena 9,5Gfe 10 foarte dulce , sociabila si pupacioasaLocatie 9Fata 9.5 arata foarte bine la corp ,zici ca merge la sala ))) . Are farmecu ei cu sanii mici. Nu ii recomand sa isi puna silicoane 150ron / 1 finClar de recomandat din toate punctele de vedere . Esti dulce cu ea , e si ea cu tine 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Poate nu vreau sa spun tot...nu e util. Idea e ca Fata era obosita, racita, si chiar nu avea chef...dar din CE am inteles nici nu face de mare placere acest lucru ... Mai tineti minte CE zicea un anumit domn despre ea.Dacă nu vrei să spui tot, mai bine nu spui nimic. Nu e util. Utile și semnificative, sunt doar informațiile complete, sau cât-de-cât justificate, explicitate. Baftă!
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Nu colega! Dar pentru a fi credibil și pentru fi util cu adevărat, trebuie să faci o recenzie completă. Mda... un mare căcat din puțul gândirii lui @picon... De parcă recenziile "din pix" ale unor labagii ca tine te fac vreun moment "credibil" sau "util cu adevărat"... Hai sictir! 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Dacă nu vrei să spui tot, mai bine nu spui nimic. Nu e util. Utile și semnificative, sunt doar informațiile complete, sau cât-de-cât justificate, explicitate. Baftă! De unde pula mea le scoți??? 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2016 Astept recenziile lui picon! Nu le-am vazut! 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 Astept recenziile lui picon! Nu le-am vazut!Sunt câteva zeci de recenzii, inclusuv de anul acesta. Mda... un mare căcat din puțul gândirii lui @picon... De parcă recenziile "din pix" ale unor labagii ca tine te fac vreun moment "credibil" sau "util cu adevărat"... Hai sictir!Iar ai apărut mă, prăpăditule?De unde pula mea le scoți??? 3 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Astept recenziile lui picon! Nu le-am vazut! Are mai multe recenzii, da' n-ai pierdut nimic dacă nu le-ai citit. Scenariul e invariabil același: cum se duce el la câte-o mândră și cum o muncește el pe aia când pe față când pe dos și abia după vreo 45-50 de minute își dă drumul în sfârșit (cu greu). E tare moșu' cum încearcă el să prezinte povestea ca și cum așa e el tare în pulă și că se abține intenționat, dar adevărul (care ne zbârlește părul) e că tataie e pe jumate impotent și muncesc alea de le trec toate apele ca să-l rezolve... 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2016 Si eu rezist 45 minute, asa ca-l inteleg si nu ma mir :-) :-) 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Octombrie 4, 2016 Nu stricati topicul fetei.
raluca123 Reputație: 1323 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Buna dragilor mai Intai de toate as dori sa spun si eu cateva cuvinte ,In primul rand uneori poate nu pot fi pe placul tuturor, dar toti avem dreptul de a refuza atunci cand o persoana nu este pe placul nostru ,toata lumea are dreptul acesta ,prea multe discuti si certuri nu Isi au rostul,cine are chef de cearta sa o faca In privat nu pe topicul meu ,va multumesc toate cele bune.
raluca123 Reputație: 1323 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 In aceasta saptamna programul meu este putin schimbat ,voi lucra doar dupa ora 20-00,de aceea voi avea tel Inchis,voi face cateva schimbari legate de locatie ,mai multe detalii le voi scrie cand voi fi pregatita ,o zi usoara tuturor.
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 4, 2016 Are probleme cu prostata )))care i se intinde si la creier Are mai multe recenzii, da' n-ai pierdut nimic dacă nu le-ai citit. Scenariul e invariabil același: cum se duce el la câte-o mândră și cum o muncește el pe aia când pe față când pe dos și abia după vreo 45-50 de minute își dă drumul în sfârșit (cu greu). E tare moșu' cum încearcă el să prezinte povestea ca și cum așa e el tare în pulă și că se abține intenționat, dar adevărul (care ne zbârlește părul) e că tataie e pe jumate impotent și muncesc alea de le trec toate apele ca să-l rezolve...
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Buna dragilor mai Intai de toate as dori sa spun si eu cateva cuvinte ,In primul rand uneori poate nu pot fi pe placul tuturor, dar toti avem dreptul de a refuza atunci cand o persoana nu este pe placul nostru ,toata lumea are dreptul acesta ,prea multe discuti si certuri nu Isi au rostul,cine are chef de cearta sa o faca In privat nu pe topicul meu ,va multumesc toate cele bune. Fată dragă - în primul rând ăsta nu e "topingul" tău. O să fie când o să plătești 300 de coco (pe lună) la jupân @pizdicuts și o să te lase să te joci cum vrei. Până atunci e "topingul" nostru, al tuturor. În al doilea rând nu ne certăm. Adică eu unul mă amuz copios citind aberațiile unuia sau altuia și aberându-mă la rândul meu. Iar dacă mă întrebi pe mine - o porție de râs sănătos e de preferat unei partide sex mediocru (cu tine de exemplu)... 1 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 5, 2016 In aceasta saptamna programul meu este putin schimbat ,voi lucra doar dupa ora 20-00,de aceea voi avea tel Inchis,voi face cateva schimbari legate de locatie ,mai multe detalii le voi scrie cand voi fi pregatita ,o zi usoara tuturor.Unde te muti? O sa ai colega? 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2016 Are mai multe recenzii, da' n-ai pierdut nimic dacă nu le-ai citit. Scenariul e invariabil același: cum se duce el la câte-o mândră și cum o muncește el pe aia când pe față când pe dos și abia după vreo 45-50 de minute își dă drumul în sfârșit (cu greu). E tare moșu' cum încearcă el să prezinte povestea ca și cum așa e el tare în pulă și că se abține intenționat, dar adevărul (care ne zbârlește părul) e că tataie e pe jumate impotent și muncesc alea de le trec toate apele ca să-l rezolve... Are probleme cu prostata )))care i se intinde si la creier Retardați din toate țările, uniți-vă! Și s-au unit ... 3 2
beest2010 Reputație: 40 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2016 Ralu ne vedem azi la 8?
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2016 Acum ce faci tataie Picur?te uiti in oglinda si si rostesti lozinci comuniste pt tine si grupul tau de curisti?)))De pe vremea epocii de aur aveai tendinte de genul asta,acum esti experimentat ce pula ta,ti ai facut si grup.Ce sa va urez,sa va fie de bine ))))Retardați din toate țările, uniți-vă! Și s-au unit ...
sokrat Reputație: 40 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 5, 2016 Poze noi te rog...!!
pulicica75 Reputație: 72 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2016 Poze noi te rog...!! Ce PLM esti obsedat!!! LABAGIU
bodo40 Reputație: 464 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 A-ti mai fost la Raluca?De cateva zile sun si are tel inchis
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 12, 2016 Postat Octombrie 12, 2016 A-ti Ati mai fost la Raluca?De cateva zile sun si are tel inchis sunt pretentii de la un membru VIP
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 12, 2016 sunt pretentii de la un membru VIPDe la tine nu are nimeni pretenții
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum