Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

Vizitator stefanel1923
Reputație: 0

Salutare,

După o lungă perioadă am dat o fugă pe la Raluca, programarea făcută telefonic, respectată de ambele părți.

Locație : Rond Alba Iulia, apartament foarte ok,foarte îngrijit și curat, geluri de duș din belșug (aveți de unde alege) - 10 din punctul meu de vedere.

Raluca : 9.5 Frumusica,sani micuti dar buni de supt/lins,Fundul este SENZATIE,picioare subtiri,talie de viespe

Oral: 8.5 - per ansamblu a fost ok dor că protejat, aici scad pentru că nu sunt fan balonaș la oral. Mi-a explicat in schimb că se lucrează la dantură:)

Normal: 10- Mi-a dat impresia ca i-a lipsit actiunea si sa infipt atat de bine...In LOT, este incredibilă, am finalizat in această poziție...SENZATIONAL

Igiena: 10

GFE/Pupici: 9,5 (no FK, se lucrează la dantură), o tipă Pasionala, pro client.

Atitudinea: 10- Placerea de a oferi placere.

O recomand și o voi reveni cu siguranță.

Link spre comentariu
Vizitator raluka7755
Reputație: 0

Salutare,

După o lungă perioadă am dat o fugă pe la Raluca, programarea făcută telefonic, respectată de ambele părți.

Locație : Rond Alba Iulia, apartament foarte ok,foarte îngrijit și curat, geluri de duș din belșug (aveți de unde alege) - 10 din punctul meu de vedere.

Raluca : 9.5 Frumusica,sani micuti dar buni de supt/lins,Fundul este SENZATIE,picioare subtiri,talie de viespe

Oral: 8.5 - per ansamblu a fost ok dor că protejat, aici scad pentru că nu sunt fan balonaș la oral. Mi-a explicat in schimb că se lucrează la dantură:)

Normal: 10- Mi-a dat impresia ca i-a lipsit actiunea si sa infipt atat de bine...In LOT, este incredibilă, am finalizat in această poziție...SENZATIONAL

Igiena: 10

GFE/Pupici: 9,5 (no FK, se lucrează la dantură), o tipă Pasionala, pro client.

Atitudinea: 10- Placerea de a oferi placere.

O recomand și o voi reveni cu siguranță.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...