Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 😛😛😛Hello disponibila pt programarii😛😛😘doar astazi disponibila ultimele programarii, o sa mai revin de luni la birou Buna dragilor programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-30😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 31, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 31, 2019 8
notreal2503 Reputație: 140 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 31, 2019 Sa intelegem ca de astazi s-au modificat preturile?
simipreda90 Reputație: -12 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Sa intelegem ca de astazi s-au modificat preturile? Nu vezi ca a cazut in cap...
unumicsidragut Reputație: 10 Postat August 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2019 A vazut ca tine si d aia a marit amenda:))
witcher Reputație: 16340 Postat August 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2019 Hello disponibila pt programariidoar astazi disponibila ultimele programarii, o sa mai revin de luni la birou Buna dragilor programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 :atm :69 :kiss3 Am vazut bine ? ON se intoarce ? :laugh2
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Buna futacilor am revenit In Bucuresti ma puteti gasi la job In aceasta seara pana la ora 2 /3 dim si de maine Incepand cu ora 14:00 va pup jos ðŸ˜ðŸ˜programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii 😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛 5
johny854 Reputație: 11 Postat August 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2019 Salutare!Am fost la titula topicului zilele trecute, programare facuta pe WAAP, nu am timp sa scri asa ca trec direct la note: Locatia: 8,5Aspect: 8Igienă: 9Oral: 8Normal: 9Anal: nuFK: nuGFE: 8 Halat: 250 finalizareaRecomand a fi incercata macar o data.
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Postat August 4, 2019 Buna futacilor am revenit ma puteti gasi la job pana la ora 1-00 va pup jos ðŸ˜ðŸ˜programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii 😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic , PM sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,si blocat.Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛 2
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Salutare!Am fost la titula topicului zilele trecute, programare facuta pe WAAP, nu am timp sa scri asa ca trec direct la note: Locatia: 8,5Aspect: 8Igienă: 9Oral: 8Normal: 9Anal: nuFK: nuGFE: 8 Halat: 250 finalizareaRecomand a fi incercata macar o data.Salutare!Am fost la titula topicului zilele trecute, programare facuta pe WAAP, nu am timp sa scri asa ca trec direct la note: Locatia: 8,5Aspect: 8Igienă: 9Oral: 8Normal: 9Anal: nuFK: nuGFE: 8 Halat: 250 finalizareaRecomand a fi incercata macar o data. Multumesc frumos te pup te mai ast cu drag 😘😘 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Buna futacilor am revenit ma puteti gasi la job pana la ora 1-00 va pup jos ðŸ˜ðŸ˜programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii 😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic , PM sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,si blocat.Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛 4
jean cote2 Reputație: 197 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2019 ai silicoane?
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 5, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 5, 2019 8
bgd11 Reputație: 22 Postat August 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2019 Salut, După programare foarte din scurt prin telefon, m-a primit jumătate de ora ieri in compania ei și mi-a plăcut. Are ochii verzi, cică fără lentile, corp tonifiat, înălțime ok și e impresionant de strâmtă. Nu știu de ce nu e la lux, poate poate pentru ca are sânii micuți. 250 de lei jumătate de oră sau finalizarea. Vaginul fără mirosuri. Note: Aspect 8Oral 9Normal 8FK nuGFE 8. 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Salut, După programare foarte din scurt prin telefon, m-a primit jumătate de ora ieri in compania ei și mi-a plăcut. Are ochii verzi, cică fără lentile, corp tonifiat, înălțime ok și e impresionant de strâmtă. Nu știu de ce nu e la lux, poate poate pentru ca are sânii micuți. 250 de lei jumătate de oră sau finalizarea. Vaginul fără mirosuri. Note: Aspect 8Oral 9Normal 8FK nuGFE 8. Multumesc frumos te mai astept cu drag 2
bgd11 Reputație: 22 Postat August 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2019 Multumesc frumos te mai astept cu dragCu placere, pot creste notele de mai sus cu ușurintă, la toate aspectele.
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Postat August 7, 2019 Buna futacilor ma puteti gasi la job pana la ora 1-00 va pup jos ðŸ˜ðŸ˜programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii 😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic , PM sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,si blocat.Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Buna futacilor ma puteti gasi la job pana la ora 1-00 va pup jos ðŸ˜ðŸ˜programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii 😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic , PM sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,si blocat.Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛 6
nicolas67 Reputație: 1793 Postat August 9, 2019 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat August 9, 2019 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 o votez ca cea mai buna poza a ta! :kiss3
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Up disp pana la ora 2 😽😽😽 8
prostituatepenale Reputație: 0 Postat August 10, 2019 Postat August 10, 2019 high price low marchandise
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat August 10, 2019 Postat August 10, 2019 😛😛😛Hello disponibila pt programarii😛😛😘doar astazi disponibila ultimele programarii, o sa mai revin pe 17/18 la birou 😽😽Voi scrie din nou cand voi reveni pupicii😽😽😠Buna dragilor programarii doar pe what’app la nr de tel 0721021072 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-30😛😛ðŸ˜ðŸ˜½ðŸ˜½Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - (depinde detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms si wtp . Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 😛 12
blondu7383 Reputație: -12 Postat August 10, 2019 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 10, 2019 Ești larga?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum