Sari la conținut

0724159915

Postări Recomandate

• Oras:Ghici
  • Oras:Ghici
Postat
11 hours ago, bugsy09 said:

A mai fost cineva? Ceva schimbari la serviciile si atitudinea ei? 

https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-draguta-40-ani-zJaGZm#EXMrDl

Am fost eu acum cateva luni, contrar avertismentelor de pe diverse forumuri, dar atras de niste poze din anunt. Vad ca acum spune ca ar fi la Dristor, cand am fost eu era in spate le Intermacedonia, pe langa un aprozar. La fata e complet neatragatoare (ca sa ma exprim cat de cat elegant), servicii modeste si atitudine stinghera, bizara, care te face sa te simti inconfortabil si ca nu te prea vrea acolo. Am reusit, cum-necum, sa finalizez o data. Nu as considera-o neaparat teapa, pentru ca citisem desprea ea si stiam, in mare, la ce sa ma astept, dar, sunt alternative mult mai bune la 100fin/150 ora.

• Like 1
  • Oras:DA
Postat

Aceiasi atitudine de femeie surprinsa ca vrei sa o futi,trebuie sa-i spui ce sa faca.Am asezat-o in cur pe pat si am stat in picioare in fata ei,statea si se uita la pula de parca nu stia ce este. A trebuit sa mi-o iau in mana si sa i-o bag in gura ca ea nu avea nici un gand,dupa care am luat-o de cap si pur si simplu am futut-o in gura fara sa se opuna sau fara sa zica nimic.Am terminat in gura ei si dupa o igienizare sumara afisa un zimbet tamp si a incercat prin apropouri sa-mi mai ceara 50 de lei pentru cim dar m-am facut ca nu inteleg .Cred ca pretul corect ar fi 50 finalizarea ,eu nu mai trec pe la ea si nu o recomand ,este de evitat

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

A mai fost cineva recent la doamna eu am vizitat-o cand era la Iancului si dupa s-a mutat undeva pe la Dristor Park Lake as vrea sa stiu daca accepta anal pentru o suma in plus, daca a incercat cineva cu dansa ca am o dambla si eu imi plac femeile mature( blonde) care fac anal daca nu ceva recomandari ? Multumesc 

Postat
Acum 8 ore, florinb9ss a spus:

A mai fost cineva recent la doamna eu am vizitat-o cand era la Iancului si dupa s-a mutat undeva pe la Dristor Park Lake as vrea sa stiu daca accepta anal pentru o suma in plus, daca a incercat cineva cu dansa ca am o dambla si eu imi plac femeile mature( blonde) care fac anal daca nu ceva recomandari ? Multumesc 

Nu,nu face anal

Postat

Ok am incercat odata cu ea cand era pe la Piata Muncii si mi-a zis ceva 250-300 si pot sa incerc si anal dar are niste hemoroizi cam maricei acolo si nu stiu daca merita bani astia pentru ca cu 200 merg in Titan sau cu 150 la obor si fac anal dar vreau ceva diferit pentru ca sunt satul de femei care stau nemiscate si asteapta sa faci tu toata treaba 0 implicare 

Postat

Revin eu cu actualizari despre doamna, la varsta estimez ca are intre 45-55 ani, dar nu isi arata deloc varsta, corpul arata ca o doamna matura de 35 de ani, serviciile sunt ok, adica la oral nu exceleaza si da senzatia ca nu-i place, dar la normal este un mare plus deoarece poti da cat de tare vrei ca nu o sa zica nimic si nu comenteaza la pozitii si nici nu sta cu ochii pe ceas, adica daca stai o ora poti sa petreci si cum am stat eu 2-3 fin timp de apx 2 ore si nu a zis nimic, atitudine de nota 10 la capitolul asta, recomand pentru cine vrea o matura sa se testeze cat de tare poate sa dea intr-o femeie fara sa primeasca reprosuri, dar si pretul este unul cam mare 100 fin 150 ora, dar poti negicia cu ea ca sigur accepta un 70-80.fin daca ai putina arta a negocieri, eu unul m-am simtit bine in comparatie cu alte doamne de prin zona dristor cu poze false si servicii mult mai slabe, locatie undeva vis-a-vis de Park Lake la vreo 10 minute de gura de metrou Dristor, loc de parcare din belsiug, in concluzie ce se gaseste prin Dristor eu zic ca este peste multe zburatoare care se gasesc pe acolo 

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Poze actuale...ca tot 40 de ani zice ca are...

248374721.jpg

242009861.jpg

258457511.jpg

263084311.jpg

260955651.jpg

262797101.jpg

• Like 6
  • Mersi 1
  • Minus 3
Reputație: 24074
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 47 minute, florinb9ss a spus:

A mai fost cineva de curând pe la doamna? 

Daca te duci frate sa ne spui si noua. As fute o matura…pare skinny

• Like 1
  • Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Dar cum se prezinta doamna, ca din poze pare ok. 

Reputație: 24074
Postat
Acum 7 minute, dogeatkitkat a spus:

Dar cum se prezinta doamna, ca din poze pare ok. 

Daaa nu e rea din poze

Postat

Nu i-a mai dat nimeni la buci doamnei, vad că mai pune anunț din când în când, eu nu am mai fost din toamnă la ea și speram că a mai fost cineva recent în primăvară sau vara asta la ea să văd dacă s-a mai schimbat între timp sau tot asa rece și fără chef de f...t(muncă) 

Postat

Am vizitat-o de mai multe ori pe doamna ,,Alina" și acum îmi pot face o idee despre lucrurile pro și contra întâlnite în decursul întâlnirilor cu dânsa 

Pro: este docila, stă cum vrei să o pui, dar este puturoasă, nu vrea să muncească deloc, doar dacă muncești tu este ok, te lasă să dai cât vrei de tare și nu comentează nimic, aspect fizic plăcut pentru 50+, igiena este ok

Contra: nu are nici o reacție în timpul actului, oralul este mult sub medie, chiar mediocru( doar capul îl linge nici măcar nu o suge, se vede că nu-i place și nici nu știe să se prefacă), nu vrea sub nici o formă anal, nici măcar dacă plătești în plus, prețul este mult prea mare pentru serviciile oferite 100f 200h , mai mult de 100-120 h nu merită, nu acceptă fk 

Aștept completările de la voi, dacă a mai fost cineva și vrea să împărtășească o părere 

• Inimioara 1
Postat

Salut, a mai fost cineva recent la ea, eu nu am mai ajus de prin februarie-martie la ea și vreau să știu dacă a mai schimbat ceva, adică tot pe canapeaua aia extensibilă se petrece acțiunea, pentru că în pat(dormitor) mi-a zis că nu o lasă proprietara să mai folosească camera, dar chiar și asa patul ala scârțîia din toate părțile, vreau să știu dacă doamna a mai schimbat din atitudinea aia rece și tâmpă în același timp, știu că o sigură parte bună era la toată treaba și anume că nu comenta la schimbatul pozițiilor și nu se viata că o doare sau mai știu eu ce scuză dacă măreaia ritmul, în rest oralul era mediocru și anal nu făcea, dar am zis că intr-una din vizite o să întru forțat să văd ce mai zice atunci 😎😎😎, dar zona este cam departe de mine și anume Dristor-Murgului, 

Aștept răspunsurile voastre 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Cineva în ultima vreme la domnișoara asta ?, că vreau să îi mai fuck o vizită săptămâna viitoare și vreau să știu dacă s-a mai schimbat ceva, adică tot 100 cu 200 a rămas?, de anal a convins-o careva până acum să facă? Atitudinea tot rece ca până acum, eu am încercat să o fac să discutăm mai.multe, dar.este.o persoană rece

Postat

Iar i-am făcut o vizită după aproape 5 luni de când nu am mai fost la ea și de data asta chiar a meritat 

Locația este cunoscută kfc iancului, în camera de acțiune ( living) surpriză are o saltea nouă foarte moale și care iti permite să faci mai multe decât până acum pe salteaua aia veche și tare ca lemnul 

PS:păcat că nu folosește dormitorul nu știu din ce motiv a spus că nu vrea acolo 

Acțiunea a început cu un on cu ea în genunchi în și care incerca să se ajute de mână, dar nu poți face deep cu ea, cel puțin cu mine ia doar jumătate în gură și dacă încerc mai mult să o bag îmi spune că se îneacă 

NP foarte bun deoarece acceptă orice poziție și la umeri-craci am dat ca surdul în clopot, deși îmi spunea că o cam doare am continuat să dau la viteză maximă vreo 5-10 minute după care am schimbat poziția în mama iedului la care nu prea întra cum trebuie, cel puțin când suntem am2 în picioare 

La final curgea apa de pe noi de a trebuit să mergem ambi la dush pentru a continua nr 2 care s-a petrecut la aceeași intensitate, deși nu am mai reușit să finalizez 

Note on 5-6

Np 10

De data asta si-a spălat toate păcatele fată de mine pentru toate dați-le trecute în care ziceam că fut salteaua, stand nemiscată 

Recomand pentru cine este prin zonă și vrea să forjeze o păsărică fără să comenteze la poziții sau intensitatea actului 

• Like 1
  • Oras:zona de nord
  • Oras:zona de nord
Postat
Acum 38 minute, florinb9ss a spus:

Iar i-am făcut o vizită după aproape 5 luni de când nu am mai fost la ea și de data asta chiar a meritat 

Locația este cunoscută kfc iancului, în camera de acțiune ( living) surpriză are o saltea nouă foarte moale și care iti permite să faci mai multe decât până acum pe salteaua aia veche și tare ca lemnul 

PS:păcat că nu folosește dormitorul nu știu din ce motiv a spus că nu vrea acolo 

Acțiunea a început cu un on cu ea în genunchi în și care incerca să se ajute de mână, dar nu poți face deep cu ea, cel puțin cu mine ia doar jumătate în gură și dacă încerc mai mult să o bag îmi spune că se îneacă 

NP foarte bun deoarece acceptă orice poziție și la umeri-craci am dat ca surdul în clopot, deși îmi spunea că o cam doare am continuat să dau la viteză maximă vreo 5-10 minute după care am schimbat poziția în mama iedului la care nu prea întra cum trebuie, cel puțin când suntem am2 în picioare 

La final curgea apa de pe noi de a trebuit să mergem ambi la dush pentru a continua nr 2 care s-a petrecut la aceeași intensitate, deși nu am mai reușit să finalizez 

Note on 5-6

Np 10

De data asta si-a spălat toate păcatele fată de mine pentru toate dați-le trecute în care ziceam că fut salteaua, stand nemiscată 

Recomand pentru cine este prin zonă și vrea să forjeze o păsărică fără să comenteze la poziții sau intensitatea actului 

"PS:păcat că nu folosește dormitorul nu știu din ce motiv a spus că nu vrea acolo"  Posibil sa fie o camera doar pentru ea, camera in care nu munceste.

A ramas la 100 cu 200? (e aceeasi intrebare ca a ta din toamna :))))

Postat
Acum 40 minute, Sexaddicted2 a spus:

"PS:păcat că nu folosește dormitorul nu știu din ce motiv a spus că nu vrea acolo"  Posibil sa fie o camera doar pentru ea, camera in care nu munceste.

A ramas la 100 cu 200? (e aceeasi intrebare ca a ta din toamna :))))

Da tot atat este, deși se plângea că i-a scumpit chiria proprietarul, care apropo zice ea că este apartamentul de lângă ea 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...