Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Ești amuzant, lacheule.Observ că în cazul tău sifilisul a acționat mai repede, deja te-ai tâmpit la cap.Hai,bagă un sictir, fă-ți numărul de oligofren și vezi-ți de slugăreala ta.#altereplicinuai? 2
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 #altereplicinuai? Cum să nu.Când te vindeci de sifilis. Tăntălăule
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Cum să nu.Când te vindeci de sifilis. Tăntălăule#naitutreaba 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 26, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 26, 2015 https://pbs.twimg.com/profile_images/2619965632/misporjoss_400x400.jpg
codita_dracu' Reputație: 125 Postat Mai 26, 2015 Oras:In gura presei.. Oras:In gura presei.. Postat Mai 26, 2015 Inca mai exista sifilis printre noi ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2015 Femeile trebuie să ştie cum se urcă în lift şi să nu ne năpădească pe noi că au fost violate în lift. Când şi cu cine. Să nu bată ca exploratorii în miez de noapte parcurile şi să vină apoi la adresa poliţiei c-au fost violate. Să ştie cu cine intră în discuţii şi cu cine acceptă relaţii ş.a.m.d. Comportamentul ăsta de leliţă balcanică, din păcate… cu excepţia acestor victime, care nu au dat dovadă de el, este caracteristic piţipoancelor şi ele devin victime pentru că sunt victime de tip provocator, mare majoritate dintre ele. Fetelor sunt atat de socata in cat nici acum nu mi-am revenit complet ! In data de 23 .05 pe la ora 02 :30 primesc un telefon de la un nemernic, care mi-a propus sa ma duc la el .La telefon sa dat drept strain "nestiind" sa vorbeasca bine romaneste , lasandu-mi impresia a fi turc sau arab foarte serios si hotarat... Voi presta servicii doar in locatia mea si hotel atat . Din punctul meu vedere....Qed!!! A nu se intelege ca asta justifica sub orice forma faptele de acest gen dar .... totusi....plm, 3 indicii a avut sa NU mearga, nu unul, ci 3!!!!!!!! Pe mine ma frapeaza ultima fraza...cum dracu?!?! Atat de repede??!?! In fine...degeaba mi-as toci eu unghiile tastand, in definitiv fiecare le stie p-ale lui, la nivelul lui. 3
guacamole Reputație: 232 Postat Mai 26, 2015 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Mai 26, 2015 Pai normal ca omul are o atitudine plina de sictir. Daca la ora 2.30 te duci la un "arab", fara sa-l cunosti, fara sa stii locul, e lipsa de educatie ... de "strada" Din nefericire a invatat pe propria ei piele de ce fetele lucreaza outcall doar la hotel si cu verificare prin receptie. Mai greu sa o violezi pe una dupa ce ai lasat buletinul la intrare.
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 Pai normal ca omul are o atitudine plina de sictir. Daca la ora 2.30 te duci la un "arab", fara sa-l cunosti, fara sa stii locul, e lipsa de educatie ... de "strada" Din nefericire a invatat pe propria ei piele de ce fetele lucreaza outcall doar la hotel si cu verificare prin receptie. Mai greu sa o violezi pe una dupa ce ai lasat buletinul la intrare.Da, și asta este adevărat. Dar nu înseamnă că victima este vinovată.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Da, și asta este adevărat.Dar nu înseamnă că victima este vinovată.Zi sa besi mort..............
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 Zi sa besi mort..............Ce-ți face mama și tata? Spală după tine?Dezinfectează? Îmi aduci aminte de Salvatore din Montferrat, personaj din Numele Trandafirului.Și ăla era slugă ca tine.Și sifilitic,parcă.
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 Inca mai exista sifilis printre noi ?Normal.Poți să îl găsești aici pe forum.Marean,frate-so,Trollescovicius. Și mai se știu ei, cine, ce are.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Ce-ți face mama și tata?Spală după tine?Dezinfectează? Îmi aduci aminte de Salvatore din Montferrat, personaj din Numele Trandafirului.Și ăla era slugă ca tine.Și sifilitic,parcă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Normal.Poți să îl găsești aici pe forum.Marean,frate-so,Trollescovicius. Și mai se știu ei, cine, ce are.http://25.media.tumblr.com/tumblr_lojuqqHMRe1qabh5lo1_500.gif 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Normal.Exemplul cu pitzipoancele e unul forțat.Are valoare doar cât să susțină o părere, însă nu un fenomen. Plus de asta, în foarte multe cazuri violul nu înseamnă doar sex pentru atacator, ci senzația de putere, dominare. Orice act sexual fără consimțământul persoanei, fie că aceasta este conștientă sau nu, înseamnă abuz sexual. Butoi ăsta a zis-o, dar probabil a greșit. Se vede clar din modul de exprimare, dacă a fost citat corect, atitudinea puțin patriarhală, tipică zonei.Adică "să nu vină apoi și sa se plângă că au fost violate".Atunci mai bine adoptăm modelul saudit. Pentru cineva de anvergura lui, trebuia să își cântărească vorbele. În Suedia, cred "cea mai feminista" societate europeana, își făcea bagajele a doua zi.După ce îl puneau să își ceară scuze public. Chestiune veche, declarația lui Butoi, dar a apărut în 2015 pe nimfomane.comIdem bancul ăla cu sexul oral.http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/02/27/Ionica-1.gif
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2015 Normal.Poți să îl găsești aici pe forum.Marean,frate-so,Trollescovicius. Și mai se știu ei, cine, ce are.Sa ne lingi in pizda la Sofia 3 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 26, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 26, 2015 http://memecrunch.com/meme/2FXHJ/miskin/image.png 1
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 Mă, voi ăștia 3-4 cu gifs, sunteți atât de săraci cu duhul,încât îmi este rușine să vă numesc tâmpiți. Altceva nu știți? Dar e bine că vă adunați ca niște oi, așa văd și eu cui slugăriți. Dumnezeu cu mila.Bolnavi de sifilis și vă arde de troleală.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Mă, voi ăștia 3-4 cu gifs, sunteți atât de săraci cu duhul,încât îmi este rușine să vă numesc tâmpiți. Altceva nu știți? Dar e bine că vă adunați ca niște oi, așa văd și eu cui slugăriți. Dumnezeu cu mila.Bolnavi de sifilis și vă arde de troleală.http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/04/08/1-stai-jos-REF.gif 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2015 Na, ca avem si ceva concret!http://nimfomane.com/forum/topic/44801-atentie-fetelor-aveti-grija/ Cum comentati?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Na, ca avem si ceva concret!http://nimfomane.com/forum/topic/44801-atentie-fetelor-aveti-grija/ Cum comentati?Nu comentam..........................
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2015 Nu comentam.......................... Bun si asa!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 26, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 26, 2015 Singurul lucru mai rau decat un violator sunt aia sensibili care cauta sa le consoleze in speranta c-ajung si ei sa le futa. 6
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 26, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 26, 2015 Mă, voi ăștia 3-4 cu gifs, sunteți atât de săraci cu duhul,încât îmi este rușine să vă numesc tâmpiți. Altceva nu știți? Dar e bine că vă adunați ca niște oi, așa văd și eu cui slugăriți.Dumnezeu cu mila.Bolnavi de sifilis și vă arde de troleală. 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2015 Eu cred ca cel mai rau lucru pe pamant este sa fi PROST! Mi-e cumva mila de ei, dar nu am ce face!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 26, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 26, 2015 Eu cred ca cel mai rau lucru pe pamant este sa fi PROST! Mi-e cumva mila de ei, dar nu am ce face!Mai putin caps-lock rage si mai multa atentie. N-ai vrea sa-ti pierzi din BFE nu-i asa? I'll say it again: clicî. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum