Sari la conținut

Sa vorbim despre ...viol cu T. Butoi

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ai vorbit ca un adevarat expert in domeniu care nu esti, ma bucur. :)

Fa-ti de lucru, ma hartuiesti on-line si spui ca nu esti hartuitor... 

Vezi-ti de treaba.

Hai ca asta e tare! Foarte tare!

TE HARTUIESC ONLINE!

Pai, la tine toti ar trebui sa-si vada de treaba lor. Dar pentru asta, ar trebui sa nu mai spui nimic pe aici. Ca doar nu vrei sa vorbesti singura!

Si ca sa nu ne considere lumea nebuni pe amandoi, baga si tu niste citate in care te "hartuiesc"!

Cu sau fara, o sa ma abtin sa comentez orice scri tu! Ca daca nu-s binevenite, asta e!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Oriunde
Postat

Hai ca asta e tare! Foarte tare!

TE HARTUIESC ONLINE!

Pai, la tine toti ar trebui sa-si vada de treaba lor. Dar pentru asta, ar trebui sa nu mai spui nimic pe aici. Ca doar nu vrei sa vorbesti singura!

Si ca sa nu ne considere lumea nebuni pe amandoi, baga si tu niste citate in care te "hartuiesc"!

Cu sau fara, o sa ma abtin sa comentez orice scri tu! Ca daca nu-s binevenite, asta e!

Mai, putza care m-a enervat de curand prin aceeasi prostie... 

Cand ai un argument la ce spun, expune-l, il discutam...

Cand scopul tau in viata este doar sa agasezi oamenii carora nu ai ce sa le spui, se numeste ca ii hatuiesti.

Pentru faza on-line s-a inventat notiunea de "troll".

Postat

Mai, putza care m-a enervat de curand prin aceeasi prostie... 

Cand ai un argument la ce spun, expune-l, il discutam...

Cand scopul tau in viata este doar sa agasezi oamenii carora nu ai ce sa le spui, se numeste ca ii hatuiesti.

Pentru faza on-line s-a inventat notiunea de "troll".

Imi pare rau sa-ti zic, dar putza sunt fratii tai! Si cam atat cu discutiile dintre noi!

Iti doresc doar putze bune si docile!  Mushti de aici!

Cum PLM sa nu fi o femeie depresiva daca reactionezi asa la niste comentarii majoritar pozitive?

De unde PLM sti tu scopul meu in viata? Te cam compatimesc. Si nu un pic, chiar mai mult! Tu nu ai nevoie de discutii, ai nevoie doar de pupati-ar pista! De Domina famine.

Vrei sa vorbesti cu oameni, vorbeste. Altfel du-te la culcare!

Nu iti mai raspund de acum. Sa fi fericita!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Imi pare rau sa-ti zic, dar putza sunt fratii tai! Si cam atat cu discutiile dintre noi!

Iti doresc doar putze bune si docile!  Mushti de aici!

Cum PLM sa nu fi o femeie depresiva daca reactionezi asa la niste comentarii majoritar pozitive?

De unde PLM sti tu scopul meu in viata? Te cam compatimesc. Si nu un pic, chiar mai mult! Tu nu ai nevoie de discutii, ai nevoie doar de pupati-ar pista! De Domina famine.

Vrei sa vorbesti cu oameni, vorbeste. Altfel du-te la culcare!

Nu iti mai raspund de acum. Sa fi fericita!

Ceea ce crezi tu despre oameni nu este nici macar 1% din ce ei reprezinta...

Doar cauti temperatura cu un deget in mare... :)

Tocmai am constatat de unde vin anumite blocaje... :)

He, heeeeei! Acum ne distram!  :laugh2

Sa nu ignor vesnicul suferind Cosmin: Cauta in corespondenta, nu te-am uitat. :)

Postat

Ceea ce crezi tu despre oameni nu este nici macar 1% din ce ei reprezinta...

Doar cauti temperatura cu un deget in mare... :)

Tocmai am constatat de unde vin anumite blocaje... :)

He, heeeeei! Acum ne distram!  :laugh2

Sa nu ignor vesnicul suferind Cosmin: Cauta in corespondenta, nu te-am uitat. :)

Habar nu am cu cine crezi tu ca vorbesti! Si treaba cu corespondenta, cred ca e ceva gen delir. Somn usor Amanda!

Ti-am spus, nu te mai obosi, ca e degeaba. Vad ca ai probleme mari de atacuri la persoana ta.Ti le cam imaginezi non stop. Eu nu am facut asta, dar daca tu asa vezi, sa fi sanatoasa!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Habar nu am cu cine crezi tu ca vorbesti! Si treaba cu corespondenta, cred ca e ceva gen delir. Somn usor Amanda!

Ti-am spus, nu te mai obosi, ca e degeaba. Vad ca ai probleme mari de atacuri la persoana ta.Ti le cam imaginezi non stop. Eu nu am facut asta, dar daca tu asa vezi, sa fi sanatoasa!

Vezi mai jos... :) Mi-am imaginat comportamentul tau? :) Nu ai facut nimic sa ma scoti din sarite... :) Nu esti primul care imi spune ca sunt nebuna din acelasi motiv... :) Dormi Cosmine, maine poti fi si mai prost! 

Imi pare sincer rau pentru fetele care n-au inteles nimic din prima experienta sexuala.  :no2

Eu cred ca e moment definitoriu pentru multe dintre ele. Ce-i drept se corecteaza pe parcurs daca au putin noroc. Multe insa raman marcate, daca nu pe viata, cel putin o buna perioada.

In primul rand, sa sti ca imi pare rau sa citesc ce ai scris! Si pentru ce ai trait! Fooooarte sincer!

In al doilea rand, sa nu ma injuri da' nu ma pot abtine, ca mi-ai ridicat-o la fileu: Era vodca in pahar?  :laugh2

Da, sunt nesimtit acum, dar nu m-am putut abtine!  :) Sa ma ierti! Esti o fata de treaba!

• Oras:Bucuresti
Postat

S-a mutat Socola pe acest topic?!?!  :thinking

"Există o maladie psihică, numită paranoia combinatorie, în care indiciile mărunte sunt utilizate într-un mod abuziv şi nu aş putea susţine că toate concluziile deduse astfel sunt exacte. Nu ne putem apăra împotriva acestor pericole decât conferind observaţiilor făcute o bază cât mai largă cu putinţă, întemeiată pe repetarea aceloraşi constatări, din cele mai diferite domenii ale vieţii psihice." S. Freud

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-a mutat Socola pe acest topic?!?!  :thinking

"Există o maladie psihică, numită paranoia combinatorie, în care indiciile mărunte sunt utilizate într-un mod abuziv şi nu aş putea susţine că toate concluziile deduse astfel sunt exacte. Nu ne putem apăra împotriva acestor pericole decât conferind observaţiilor făcute o bază cât mai largă cu putinţă, întemeiată pe repetarea aceloraşi constatări, din cele mai diferite domenii ale vieţii psihice." S. Freud

Sorinel, multi citesc, putini inteleg.... Oricum, fiecare are cate ceva de spus, fie ca stiu cu ce se mananca subiectul, fie ca nu, de la o afirmatie despre o SOMITATE in domeniul psihologiei s-a ajuns la o discutie despre cat de ascutit trebuie sa fie creionul cand este ascutit perfect... :slap2 :slap2

• Like 4
Postat

Ei, cam asa sta treaba si in 30% din cazurile de viol...de fapt se dovedeste pseudoviol sau ... nimic. 

• Like 1
  • Oras:severin
  • Oras:severin
Postat

Am sa spun si eu un banc,pentru ca vad ca se poarta.

In instanta,la judecarea unui proces de viol cu trei inculpati,fiecare dintre ei spune in fata judecatorului cum a participat la comiterea faptei.

Primul zice:

Pentru ca nu statea linistita,i-am dat doua palme si cand s-a calmat am luat-o la umeri-craci.

Al doilea zice:

Dupa ce a terminat prietenul meu,ea era letargica si am iubit-o tandru....in misionar.

Al treilea zice:

Dupa ce au terminat cei doi am intors-o si am luat-o pe la spate.

In fine,se retrage judecatorul pentru deliberare si la revenire pronunta sentintele.Primul primeste 15 ani,al doilea 7 ani si al treilea doar 3 ani.Avocatii primilor doi incep sa se lamenteze si sa comentaze ca de ce unul a luat mai mult si al treilea cel mai putin,declarand ca nu este o sentinta dreapta si ca vor face recurs.Judecatorul,un tip mai in varsta, in prag de pensie zambind le spune: nu are sens sa va bateti capul, va spun cum am dat sentintele.Primului i-am dat 15 ani pentru ca a batut victima.Celui de al doilea i-am dat 7 ani pentru ca a violat-o tandru.Celui de al treilea in schimb,i-am dat doar trei ani pentru ca a luat-o pe la spate,deci i-a dat posibilitatea sa fuga.

• Like 3
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Aproape. dupa sesiunea din iunie pot afirma asta.

Multa bafta! si mai putin Freud... :)

• Like 1
Vizitator
Postat

MUUUULT mai putin Freud ar fi mai bun! :)

Asta zice numa' chestii naspa!

Off: Felicitari pentru Bleu-Ciel ;)

On: Mai si da si nu, nu pot fi in totalitate de acord cu teoriile despre sexualitate, dar teoriile despre constient - subconstient - supraconstient, au fost cele ce au deschis calea catre cercetarile teosofice de mai tarziu (Madame Blavatsky, Olcott si Rudolph Steiner, teoriile despre karma, reincarnare, antroposofia si medicina antroposofica).

Dar iar vorbim prea multi si prea putini inteleg ce scriem. Let's go back to sifi and fuck, shall we ? :)

• Like 2
Postat

MUUUULT mai putin Freud ar fi mai bun! :)

Asta zice numa' chestii naspa!

Un dobitoc si asta, nu-i asa?!?!  :slap2  :slap2  :slap2

Pentru cine nu stie si are impresia ca Freud este calul lui Harap Alb :slap2 , Sigmund Freud este parintele psihologiei, parintele psihanalizei, fara OPERELE sale n-am fi avut habar despre ce reprezinta constientul, subconstientul si inconstientul, nu am fi stiut ce sunt si ce rol au visele si multe altele. S. Freud a fost deschizator de drumuri in domeniul psihanalizei. Ca unele din teoriile sale sunt contestate, este perfect adevarat (nici eu nu sunt de acord cu tot) dar daca el nu ar fi zis nimic, acelasi lucru ar fi fost contestat acum:NIMIC.

• Like 1
Postat

Sorino, zici ca stai sa-l cauti pe Batman, Superman sau cine stie ce alte aberatii dupa care sa te ghidezi...

Prea des citezi de la altii, prea putin ai de spus de la tine si gandesti prea obtuz legat de felul in care creierul omului functioneaza...

Freud a studiat mult omul, a avut dreptate in multe aspecte, in unele este greu de inteles pentru ca si el este (a fost) om.

Nu o sa intelegi niciodata psihologia omului pentru ca o privesti prea superficial...

Drept exemplu, nu ti-a trecut nici un gand ca eu poate prefer sa fiu vazuta ca o nebuna.

Cand ai de a face cu nebuni... trebuie sa fii mai nebun ca ei.

Nu ai inteles nimic nici acum... :)

Postat

Un dobitoc si asta, nu-i asa?!?!  :slap2  :slap2  :slap2

Pentru cine nu stie si are impresia ca Freud este calul lui Harap Alb :slap2 , Sigmund Freud este parintele psihologiei, parintele psihanalizei, fara OPERELE sale n-am fi avut habar despre ce reprezinta constientul, subconstientul si inconstientul, nu am fi stiut ce sunt si ce rol au visele si multe altele. S. Freud a fost deschizator de drumuri in domeniul psihanalizei. Ca unele din teoriile sale sunt contestate, este perfect adevarat (nici eu nu sunt de acord cu tot) dar daca el nu ar fi zis nimic, acelasi lucru ar fi fost contestat acum:NIMIC.

Mai fata, sincer .... nu era un dobitoc, dar era un psihopat paranoic. Si am citit mai mult decat ai apucat tu, asa la modul general, crede-ma. Macar ca am mai mult timp liber, ca sa nu zic si cativa anisori in plus. 

Freud a fost un deschizator de drumuri pentru cine il crede! Eu nu! Pentru mine teoriile lui sunt de labar, neiubit suficient de mama! Sau iubit prea mult, daca ma intelegi!

Postat

:slap2

Ok. M-ai convins. Pana mai ieri aveam dubii. :)

Aaaaa, nu ma refer la Freud. 

• Like 2
Vizitator
Postat

Ia fetele, dati-va cate un pupic pe obraz, si lasati cearta, e primavara, e frumos afara, si in Eire, si in Romanica, maine e 1 mai, nu e mai frumos asa ? Amando, daca te prind prin Romanica te iau de-o aripa si pe tine si pe Sorina si va iau aici la o cafenea unde se aduna scriiitori si filosofi, si putem sa haladuim la o Feteasca Alba toata noapte despre viol, Freud, foot fetish sau altele ;)

• Like 1
Postat

Nu inteleg despre ce vorbesti, am spus in nenumarate randuri ca eu nu vorbesc si mai ales, nu ma cert cu oamenii bolnavi sau cu cei prosti. Cei bolnavi au o sansa, din pacate prostii nu. ;)

• Like 1

Postat

Ia fetele, dati-va cate un pupic pe obraz, si lasati cearta, e primavara, e frumos afara, si in Eire, si in Romanica, maine e 1 mai, nu e mai frumos asa ? Amando, daca te prind prin Romanica te iau de-o aripa si pe tine si pe Sorina si va iau aici la o cafenea unde se aduna scriiitori si filosofi, si putem sa haladuim la o Feteasca Alba toata noapte despre viol, Freud, foot fetish sau altele ;)

Chiar nu-mi doresc sa te jignesc... Gaseste-ti tu ceva care ti se potriveste pentru ce ai putut sa spui... :)

Cel putin, fata are are un catelus loial o perioada, doar sa nu-l ignore prea mult ca o sa caute alt fund in care sa stea cu nasul... :D

Nu inteleg despre ce vorbesti, am spus in nenumarate randuri ca eu nu vorbesc si mai ales, nu ma cert cu oamenii bolnavi sau cu cei prosti. Cei bolnavi au o sansa, din pacate prostii nu. ;)

In contextul dat, cine era prostul? :) Ai dezvoltat o obsesie... tu ai sanse? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...