supeman Reputație: 11 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Salutare! De fata de la West Mall sau Anne de la Tarom mai știe cineva ceva?Mai activează pe meleagurile noastre? Link spre comentariu
Belmondo3 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Salut Vreo mandra matinala? Și dacă da, unde 😁 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Salutare ceva activitate la ora asta?? Link spre comentariu
andrei9714 Reputație: 9 Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 On 9/25/2022 at 9:46 PM, supeman said: Salutare! De fata de la West Mall sau Anne de la Tarom mai știe cineva ceva?Mai activează pe meleagurile noastre? Unde la West Mall? :)) Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 La 25.09.2022 la 21:46, supeman a spus: Salutare! De fata de la West Mall sau Anne de la Tarom mai știe cineva ceva?Mai activează pe meleagurile noastre? Pe Anne am încercat să o sun de mai multe ori în zile diferite, și are telefonul închis. Link spre comentariu
elonmusk Reputație: 71 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:@#$% Oras:@#$% Partajează Postat Octombrie 10, 2022 La podul peste Ialomița chiar la intrarea în Ciolpani pe Dn1 sensul spre București, am văzut de vreo 2 ori o fată care pare mai degrabă sportivă decât producătoare. E îmbrăcată sport, colanți, windbreaker, bandana... știe cineva ceva despre ea? Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 241 Postat Octombrie 10, 2022 Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Acum 2 ore, elonmusk a spus: La podul peste Ialomița chiar la intrarea în Ciolpani pe Dn1 sensul spre București, am văzut de vreo 2 ori o fată care pare mai degrabă sportivă decât producătoare. E îmbrăcată sport, colanți, windbreaker, bandana... știe cineva ceva despre ea? E jalnica schija rau👌și are o atitudine de lasă-mă sa te las e de vreun an în zona Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 10, 2022 Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Acum 3 minute, cristi8999 a spus: E jalnica schija rau👌și are o atitudine de lasă-mă sa te las e de vreun an în zona Nu se mai merită să mergi la stradă, sunt atatea opțiuni la apartament. Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 10 ore, elonmusk a spus: La podul peste Ialomița chiar la intrarea în Ciolpani pe Dn1 sensul spre București, am văzut de vreo 2 ori o fată care pare mai degrabă sportivă decât producătoare. E îmbrăcată sport, colanți, windbreaker, bandana... știe cineva ceva despre ea? Nu ai ce face cu ea..Am fost saptamana trecuta 50 op tip ciocanitoare suge doar capul si nu te lasa sa o atingi ca ii e frig ca se desface greu geaca verde florescent...Tot ea apoi era supărată că nu imi dau drumul mai repede...nu recomand nici la dusmani Link spre comentariu
elonmusk Reputație: 71 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:@#$% Oras:@#$% Partajează Postat Octombrie 11, 2022 2 hours ago, emachines said: Nu ai ce face cu ea..Am fost saptamana trecuta 50 op tip ciocanitoare suge doar capul si nu te lasa sa o atingi ca ii e frig ca se desface greu geaca verde florescent...Tot ea apoi era supărată că nu imi dau drumul mai repede...nu recomand nici la dusmani Păcat, părea interesantă Link spre comentariu
Gentlemen1 Reputație: -19 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Ceva de noapte in zona ? Link spre comentariu
mauro17 Reputație: 76 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 15, 2022 Acum 12 ore, Gentlemen1 a spus: Ceva de noapte in zona ? Cam saraca zona La Petrom vestita bruneta La Elvila tot o bruneta inalta cu aere de vedeta La intrare la Leroy (sida) 😉🤣🤣 La peco blejoi 2 brunete plinute dar fac seviciu ok La parcarea de langa calea ferata o bruneta si o blonda mare🤣 Mai bn alegi ceva la apartament pe frigu asta 1 Link spre comentariu
Gentlemen1 Reputație: -19 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Octombrie 15, 2022 Acum 36 minute, mauro17 a spus: Cam saraca zona La Petrom vestita bruneta La Elvila tot o bruneta inalta cu aere de vedeta La intrare la Leroy (sida) 😉🤣🤣 La peco blejoi 2 brunete plinute dar fac seviciu ok La parcarea de langa calea ferata o bruneta si o blonda mare🤣 Mai bn alegi ceva la apartament pe frigu asta Ok:))))) Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Octombrie 15, 2022 Partajează Postat Octombrie 15, 2022 Referitor la blonda de la calea ferata, am văzut-o și eu miercuri noapte, și am și oprit, ce mi-a plăcut la ea e ca face protejat, și nu am stat ca nu prea sunt "mașina" plus ca nu prea îmi dau seama unde te duce, dar punctez protejatul și avea și o voce drăguță, adică gen femeie nu barbat😂😂😂 Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 15, 2022 Partajează Postat Octombrie 15, 2022 Acum 7 ore, mauro17 a spus: Cam saraca zona La Petrom vestita bruneta La Elvila tot o bruneta inalta cu aere de vedeta La intrare la Leroy (sida) 😉🤣🤣 La peco blejoi 2 brunete plinute dar fac seviciu ok La parcarea de langa calea ferata o bruneta si o blonda mare🤣 Mai bn alegi ceva la apartament pe frigu asta Cam slabă oferta, am cercetat și eu zonele, a venit frigul, nu prea mai merge. 1 Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat Octombrie 24, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Oprit sa fac un pui de ... pipi , apare din stufaris domnișoara care prestează ( pădurea dintre pucheni și românești pe partea spre ploiesti), ma întreabă nu vrei și tu ceva o descărcare și o întreb ce tarife are : Oral 60 Normal 70 . Mergand pe centura de vest am vazut in locul unde au mai stat pana acum practicante ale sexului la strada , mai exact la prima intrare de cum cobori podul de la brazi sens de mers atre Brașov , 2 tinerele, una țeapănă rau blonda și una mai micuta de înălțime, cred ca este prima zi la ele acolo ca pana acum nu le.am mai vazut . Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Octombrie 29, 2022 Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Avem fete pe undeva la ora asta? Pe traseu. Link spre comentariu
vrajeala Reputație: 73 Postat Octombrie 29, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Acum 2 ore, astra7 a spus: Avem fete pe undeva la ora asta? Pe traseu. Era pe la 18.30 o tipă roșcată la Elvila, era semiîntuneric,dar părea drăguță ..eu nu am putut opri.. Link spre comentariu
mauro17 Reputație: 76 Postat Octombrie 29, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Acum 4 ore, astra7 a spus: Avem fete pe undeva la ora asta? Pe traseu. La trecerea de cale ferata la blejoi vreo 3 fete Uma mai plinuta aspect asa mai de la tara testat la oral nu se lasa chiar daca am tinuto ff mult deja se plictisise de supt🤣 In parcare o bruneta simpatica foarte ok gagica probat combinat de cateva ori chiar merge testata Si celebra blonda xxxl testata la oral🤣 presteaza ok la normal nu m-am riscat🤣 Restul sunt vechi in locurile lor m-am cam saturat nu apare nimic proaspat😉 Link spre comentariu
Babuinu89 Reputație: 309 Postat Octombrie 30, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Părerea mea, nu e mai ok să vă alege-ți o tipă de pe forum ce vă place să mergeți la ea, decât să futeți în boscheți 😬 Link spre comentariu
Georgeus Reputație: 1364 Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 2 hours ago, Babuinu89 said: Părerea mea, nu e mai ok să vă alege-ți o tipă de pe forum ce vă place să mergeți la ea, decât să futeți în boscheți 😬 E mai palpitant in boscheti Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4311 Postat Octombrie 30, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Acum 15 minute, Georgeus a spus: E mai palpitant in boscheti Si mai ieftin 6 2 Link spre comentariu
Babuinu89 Reputație: 309 Postat Octombrie 30, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Acum 2 ore, Georgeus a spus: E mai palpitant in boscheti Mda, că bine zici 🤦♂️🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Babuinu89 Reputație: 309 Postat Octombrie 30, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Acum 2 ore, caineleDDB a spus: Si mai ieftin Daaa ai dreptate🤣🤣 și găsești toate strâmbele, mai sunt și unele care arată bine, numai că ăstea sunt mai rare. Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Acum 6 ore, Babuinu89 a spus: Daaa ai dreptate🤣🤣 și găsești toate strâmbele, mai sunt și unele care arată bine, numai că ăstea sunt mai rare. Și miros și " frumos " . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum