Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2023 Postat Februarie 7, 2023 Cu o camera de bord ma duceam la politie. Minteai in declaratie ca ai luat-o la ocazie spre oras si scapai si de bataia nevastei, dar recuperai suma Da detalii despre fata, zona, ora si locatie ca poate trec si eu pe la ea
aleeex14 Reputație: 64 Postat Februarie 8, 2023 Postat Februarie 8, 2023 Acum 22 ore, amantulph a spus: Cu o camera de bord ma duceam la politie. Minteai in declaratie ca ai luat-o la ocazie spre oras si scapai si de bataia nevastei, dar recuperai suma Da detalii despre fata, zona, ora si locatie ca poate trec si eu pe la ea La benzinaria MOL pe partea cu Ploiesti Shopping City sta respectiva, cum am mai spus. Eu am vazut o la ora 16:20 in preajma, are undeva la 1,65 inaltime, bruneta. In ziua aceea purta un palton si ceva pe cap, eu banuiesc ca avea o casca si asculta pesticul ce se vorbeste si ascundea cu “baticul acela”. Legat de el, conduce o rabla de masina cu numarul LEX la numar. Cerea 60 oral 130combinat Cand am vrut sa o las din masina a zis “300 lei pentru ca ti-a intarziat, 500lei ca sunt **spam editat**” nu era **spam editat**, avea in jur de 30 de ani oricum, doar dupa voce. Nu am vrut sa ii dau ca nimeni altcineva, i am aratat portofelul cu 50 de lei in el, iar el s a dat jos si atunci m a intimidat…aveam un plic cu bani ascuns, unde avea 2200 lei. Cand sa ii dau suma ceruta, a infipt mana in el si a coborat
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2023 Postat Februarie 8, 2023 Daca o vad te anunt. Incerc maine…
salmanasar Reputație: 914 Postat Februarie 8, 2023 Postat Februarie 8, 2023 La 07.02.2023 la 11:58, slispartacus a spus: Mai băieți,de ce vă riscați voi cu toate imputitele la strada? Până la urmă în loc să faceți economie, cheltuiți mai mult și nici de lucru bun nu aveți parte. 1
CevaNouBaby Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 8, 2023 Imposibila povestea asta pentru ca tu plătești serviciile la început ea când crede ca stai prea mult zice și se oprește tu ai dat deja bani deci nu avea cum sa îți mai ceara sau sa ii dai la sfârșit odată ce tu ai plătit deja pentru ce voiai ..
Evolution85 Reputație: 50 Postat Februarie 9, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Februarie 9, 2023 Asa ceva.......nici cumatru meu JOSE care are fapte si pușcărie facuta......NU SE DUCE SA SE FUTA PE MARGINEA DRUMULUI.............. 1 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2023 Postat Februarie 10, 2023 Pe mine LEX ma intereseaza, dar am trecut si acum si ieri pe acolo. Nimic…
Victor124542 Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2023 Postat Februarie 14, 2023 La 08.02.2023 la 16:51, aleeex14 a spus: La benzinaria MOL pe partea cu Ploiesti Shopping City sta respectiva, cum am mai spus. Eu am vazut o la ora 16:20 in preajma, are undeva la 1,65 inaltime, bruneta. In ziua aceea purta un palton si ceva pe cap, eu banuiesc ca avea o casca si asculta pesticul ce se vorbeste si ascundea cu “baticul acela”. Legat de el, conduce o rabla de masina cu numarul LEX la numar. Cerea 60 oral 130combinat Cand am vrut sa o las din masina a zis “300 lei pentru ca ti-a intarziat, 500lei ca sunt **spam editat**” nu era **spam editat**, avea in jur de 30 de ani oricum, doar dupa voce. Nu am vrut sa ii dau ca nimeni altcineva, i am aratat portofelul cu 50 de lei in el, iar el s a dat jos si atunci m a intimidat…aveam un plic cu bani ascuns, unde avea 2200 lei. Cand sa ii dau suma ceruta, a infipt mana in el si a coborat Eu nu frecventez fetele de la strada dar totuși aceasta fata m a intimidat și i am dat bani, eram oprit lângă mall sa dau un telefon, a venit la geam i am spus ca nu doresc nimic, a plecat de lângă masina cca 2 minute după se întoarce și deschide usa întrebându ma dacă o pot duce pana in sens la LukOil. Eu om bun ce sunt am zis sa o duc, ajuns acolo nu a mai coborât din masina și mi baga texte ca și a pierdut timpul și m a facut de 700 lei. Ce este de facut și cum am putea stopa aceasta jagmaneala la drumu mare? Totuși suntem in 2023 2
Proford Reputație: 142 Postat Februarie 14, 2023 Postat Februarie 14, 2023 1 oră în urmă, Victor124542 a spus: Eu nu frecventez fetele de la strada dar totuși aceasta fata m a intimidat și i am dat bani, eram oprit lângă mall sa dau un telefon, a venit la geam i am spus ca nu doresc nimic, a plecat de lângă masina cca 2 minute după se întoarce și deschide usa întrebându ma dacă o pot duce pana in sens la LukOil. Eu om bun ce sunt am zis sa o duc, ajuns acolo nu a mai coborât din masina și mi baga texte ca și a pierdut timpul și m a facut de 700 lei. Ce este de facut și cum am putea stopa aceasta jagmaneala la drumu mare? Totuși suntem in 2023 Ce așteptați măi băieți, să zică cineva ,, vai săracul, ce a pățit ?". Mai rău vă faceți de râs. Dați-i o palmă zdravănă și ,,dă-te jos în morții mătii că îți rup oasele ". Sau, mai elevat, nu o mai băgați în seamă. Eu vin târziu seara și intru în Ploiești pe la spitalul județean. Mai dați și voi detalii, programul ei, aspect. Fac tot posibilul să dau de ea.
maestro38 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Salutare ! Ceva traseiste matinale găsim, pe unde ?
crocobazdugat Reputație: 548 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Februarie 17, 2023 Acum 47 minute, maestro38 a spus: Salutare ! Ceva traseiste matinale găsim, pe unde ? La benzinăria MOL...pe partea cu Ploiești Shopping City.. 😄😄
Jeryk29 Reputație: -1 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 17, 2023 La 14.02.2023 la 22:35, Proford a spus: Ce așteptați măi băieți, să zică cineva ,, vai săracul, ce a pățit ?". Mai rău vă faceți de râs. Dați-i o palmă zdravănă și ,,dă-te jos în morții mătii că îți rup oasele ". Sau, mai elevat, nu o mai băgați în seamă. Eu vin târziu seara și intru în Ploiești pe la spitalul județean. Mai dați și voi detalii, programul ei, aspect. Fac tot posibilul să dau de ea. Cred ca este acum la Lukoil,zicea ca e din bușteni și ca e cu prietenul ei din umbră.
Tzapik Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 23, 2023 Cu respect! Cineva care a practicat recent servicii pe camera in Ploiesti sau imprejurimi? Evit cele clasice de pe strada. Multumesc 1
petremarin30 Reputație: 1157 Postat Februarie 24, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 24, 2023 Pentru doritori o căprioară blondă cum cobori podul pe centura de Vest până la intrarea pe autostrada. O bruneta micuța și cam plinuță pe centura de Est până în Ghighiu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 Acum 1 oră, petremarin30 a spus: Pentru doritori o căprioară blondă cum cobori podul pe centura de Vest până la intrarea pe autostrada. O bruneta micuța și cam plinuță pe centura de Est până în Ghighiu. Aia blonda e morcov si e cam nebuna, mereu cu bube pe fata (podul de la Brazi). Bruneta micuta este dupa Ghighiu, langa Sika?Nu stiam ca e careva pe acolo. Sau e la vechile sere si e de evitat ca e bolnavioara mereu?
petremarin30 Reputație: 1157 Postat Februarie 24, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 24, 2023 Acum 4 minute, amantulph a spus: Aia blonda e morcov si e cam nebuna, mereu cu bube pe fata (podul de la Brazi). Nu am oprit, și nici nu am văzut-o bine la fața. Doar că părul mi s-a părut blond și arăta binișor la corp (atât cât poți să îți dai seama văzând-o în haine de iarnă) Acum 7 minute, amantulph a spus: Bruneta micuta este dupa Ghighiu, langa Sika?Nu stiam ca e careva pe acolo. Sau e la vechile sere si e de evitat ca e bolnavioara mereu? Bruneta era pe dreapta cum vi dinspre Bărcănești cu aproximativ un kilometru până la mănăstire.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 Acum 42 minute, petremarin30 a spus: Fostele sere. Nu e indicat sa opresti ca iti trebuie recuperare dupa. Daca o prinzi pe blondina care sta la 500m pe stanga, dupa liceu spre Ghighiu, ti-o recomand. Bun simt si curatica. Doar normal am incercat de fiecare data cu ea
cristi8999 Reputație: 255 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Acum 22 ore, petremarin30 a spus: Pentru doritori o căprioară blondă cum cobori podul pe centura de Vest până la intrarea pe autostrada. O bruneta micuța și cam plinuță pe centura de Est până în Ghighiu. Arată bine fata de la brazi astia ii sunt sanii https://ibb.co/0y86Ncf 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Ca are sani frumosi arata bine! Mecla cu bube nu se pune? Face numai protejat dar cred ca rromii cu care sta o iau in toate felurile Sta in Romanesti
cristi8999 Reputație: 255 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Acum 2 ore, amantulph a spus: Ca are sani frumosi arata bine! Mecla cu bube nu se pune? Face numai protejat dar cred ca rromii cu care sta o iau in toate felurile Sta in Romanesti Eu merg la ea de 4 ani de când e la strada doar protejat a făcut cu mn in atâta timp i am propus oral nep dar nu accepta pt nicio suma și nici pe camera nu merge ea iese și sta 2 ore 3
slispartacus Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Telefon: 0000000 Oras:ploiesti Telefon: 0000000 Oras:ploiesti Postat Februarie 25, 2023 Cand o gasesti pe blonda de la brazi care e tarifu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 Acum 2 ore, cristi8999 a spus: Eu merg la ea de 4 ani de când e la strada doar protejat a făcut cu mn in atâta timp i am propus oral nep dar nu accepta pt nicio suma și nici pe camera nu merge ea iese și sta 2 ore 3 O stiu, stai linistit. Inclusiv unde sta…
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Februarie 26, 2023 Postat Februarie 26, 2023 La 25.02.2023 la 10:59, cristi8999 a spus: Arată bine fata de la brazi astia ii sunt sanii https://ibb.co/0y86Ncf Ba frate pune și tu valabilitatea mai mare, sa poată vedea tot omul și sa își facă o parere
albatros96 Reputație: 28 Postat Martie 1, 2023 Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Postat Martie 1, 2023 Ceva informatii despre fete bune pe traseu in ploiesti ? Erau odata unele top rau spre Bucuresti ( romanesti ), ce vad pe aici cu masini cu numar de inmatriculare LEX si 300 lei ca a intarziat (nu stiu ce) si 500 ca e moroianca .....sunt pe ganduri. Eu mor cu ea de gat si fac si un mic accident cu pestoiu sa vedem ce scandal iese ce idee, frecventez "traseistele" un un gunoi de supernova imprumutata care daca face poc nu-mi pare rau. Pe strada Mihai Viteazu - Chitorani unde e intersectia cu Valea Orlei am prins acum 2 ani o satena tare rau si cu pret bun, mai e vreo aparitie pe acolo, stie cineva? Pe strada Buda (de unde da centura) erau la un momentdat o multime de nasoale si printre ele mai aparea si cate o printesa, am trecut azi (cam dimineata, intr-adevar ca altfel nu-mi permite serviciul) si nu era nimic. La Lido Girbea pe frigul asta mai e activitate ?
raptor Reputație: 0 Postat Martie 2, 2023 Postat Martie 2, 2023 Spre Bucuresti singura buna era blonda dupa Snagov, intre 10-15 dar nu am mai ajuns acolo in acel interval orar de forte mult timp. Daca dai de ea poate imi confirmi daca mai exista. Asa ca zone ai: -in spatele decathlon : nu recommand -sub pod catre targoviste: acolo dai cu zaru trec pe acolo cand este trafic major si am timp sa vad in detaliu ce exista -dupa pod la rafinarie -intre ghigiu si lukoil - romanesti ceva de etnie - la pod prahova nimic decent In alte parti nu ajung si rareori frecventez. Daca nu imi place ce vad mai repede dau o laba eu decat sa imi dea ea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum