Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Vizitator voltraxxx
Reputație: 0
Postat

Daca e asa inseamna ca e pasarea de care vorbeam pe paginea anterioara. 30-40 de lei scurtu cu finalizare. O suge chiar ok..iar cealalta e sor-sa geamana. Cel putin asa zice ea..ca mai are o sora geamana care iese mai rar.

Postat

La Lido sunt cam 3 fete care stau de obicei! Cel mai des sta o blonda bunicică din Moreni,slăbută cam la 45 kg cu sâni mici și cam moi și care prestează oral și normal la 50 lei tragerea! Este amabila,docilă,igiena decenta ținând cont de condiții ! Însă piesa de rezistența este una din brunete care intr-adevăr este buna rău de tot! Am testat-o și pe ea,un NP la 40 RON ! Sâni fermi,tari,fund bombat și un chip frumos foc,genul după care te uiți lung pe strada. Din păcate ea apare destul de rar pe acolo! A treia bruneta este o cioara penală,nu am testat,dar ca preț cerea 40 pentru oral sau normal,ambele protejate! Sper sa va fie de folos informațiile :)

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Azi am dat o fuga iar pe acolo. Erau ambele si chiar cred ca sunt surori ca prea seamana. Dar, ca si data trecuta, nu am oprit prima oara, ca aveam treaba in Paulesti. Ca sa vezi, cand m-am intors si eram hotarat sa le iau, nu mai erau acolo. Am zis ca e un semn si am plecat. Cine stie, poate mai ajung prin zona si incerc alta data.

Postat

Este una mai slim și sa zicem simpaticuta,dar asta după standardele mele...acum gusturile diferă...cel mai bine verifici singur :)

Vizitator voltraxxx
Reputație: 0
Postat

Pe unde stau astea de la Bucov? La giratoriul ala pe unde poti intra in parc? Sau chiar in parc? Niciodata nu am vazut miscare acolo. Poate nici nu am trecut la orele potrivite.

• Oras:Ploiesti
Postat

Ceva bun gasiti spre Targoviste.Sunt si multe si aveti de unde alege.Acum depinde la ce ore isi fac 'treaba',ca nu sunt mereu peacolo.Pana-n podul spre Bratasanca era o blonda surprinzator de buna..

Postat

Alea spre Târgoviște sunt in cea mai mare parte niște naspete ordinare...înainte erau altele decente! Iar cea de la pod de la Bratasanca este ok doar la fata ca in rest sâni nu are deloc iar curul e cât cățelul de usturoi

Postat

Sambata, imediat dupa intrare in Campina, cum vi de la Ploiesti, sub pasarela erau 2 fete noi, de etnie.

Ambele 19 - 20 ani.

Am luat una din ele si m-a condus pe un drum, care ajunge langa apa, sub podul depe dn1, peste raul Doftana.

Tarife : 40 oral / 60 combinat

A inceput cu un oral acceptabil nota 8, dupa care am trecut la normal - unde am schimbat 2 pozitii - nota 8.

Fata : nota 8 - draguta, un pic plinuta, sani maricei si destul de tari, pasarica rasa, fara mirosuri, geme fals dar dragut. nu te grabeste.

Daca le mai gasesc o incerc si pe cealalta.

• Like 1
  • Oras:NEVERMIND
Postat

Salut

Astazi 21.09 in drum spre gaesti am vazut (spre surprinderea mea) ca tipa blonda de la Bratasanca si-a mutat activitatea la Suta Seaca! (baietii stiu locatia).

Totodata confirm faptul ca au aparut doua fete noi pe acest traseu (Ploiesti - Targoviste)

Bafta!

Postat

Și pe unde au apărut ele? Și cam cum arată ?

una in dreptul piscinei de la mija iar a doua la iesirea din adanca

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Sunt zile când tot drumul spre Tgv e împânzit de domnișoare de toate etniile. De ceva timp au început să se înmulțească.

Postat

Sunt zile când tot drumul spre Tgv e împânzit de domnișoare de toate etniile. De ceva timp au început să se înmulțească.

A venit toamna si s-au copt... :)
  • Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Ploiești
Postat

Salutare. Sunt nou pe forum si as vvrea sa va intreb daca a fost cineva la Mariana de curand. Am citit recenziile despre ea si as dori sa-i fac o vizita. Stiti daca mai are acelasi numar de telefon sau daca l-a schimbat? Multumesc.

• Like 1
Postat

Numărul e același. E posibil să nu răspundă mereu. Dar dacă ești perseverent o găsești.

Mersi mult razvan. O sa incerc sa o sun.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...