Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Eu nu inteleg o chestie: in natura nu comenteaza nimeni la 50lei si 200lei/ora (plus taxa de motel/hotel, presupun; benzina, drumul samd intra in pret oricum), in timp ce pentru aventuri la apartament, in oras (poti sa ajungi si pe jos, daca esti vecin cu doamna/domnisoara) este un mare entuziasm intru cautarea ofertelor "sub 70lei" etc.

:blushing2  

:clapp  :clapp  :clapp

• Oras:ploiesti
Postat

Salutare.Am bifat si eu domnisoara Ana pe care o gasiti  in sensul de la Metro,este frumoasa intorci capul daca o vezi pe strada,sani nr 2-3 fund bombat.Mentionez ca nu are figuri ca altele;oral 40p iar np 50 normal 50p se misca bine o suge bine atentie la zonele adiacente la normal se umezeste natural geme se pare ca ai place merita bani zic eu si se comport super fata de cele care stau la apartament programul spus de ea de la ora17 ca se intuneca de vreme.tel 0729107835.eu zic ca e de revenit probabil ca isi va lua locatie nu stiu sigur.

• Like 1
Postat

Salutare.Am bifat si eu domnisoara Ana pe care o gasiti  in sensul de la Metro,este frumoasa intorci capul daca o vezi pe strada,sani nr 2-3 fund bombat.Mentionez ca nu are figuri ca altele;oral 40p iar np 50 normal 50p se misca bine o suge bine atentie la zonele adiacente la normal se umezeste natural geme se pare ca ai place merita bani zic eu si se comport super fata de cele care stau la apartament programul spus de ea de la ora17 ca se intuneca de vreme.tel 0729107835.eu zic ca e de revenit probabil ca isi va lua locatie nu stiu sigur.

care sens de la Metro? e vreuna din alea de la Cablu romanesc? 

Postat

Acum doua zile pe la ora 19.45 in parcarea restaurantului de la trecerea cu calea ferata din Blejoi spre Ploiestiori era o domnisoara, vreo 21 de ani asa, blonda, destul de buna. Tarifele 50 de lei oral, 70 np, 100 combinat. M'a bufnit rasul si am plecat. La asa preturi te duci linistit la apartament.

• Like 3
Postat

am spus Metro nu Cablu Romanesc dar na fiecare cat il duce capul sau cat cunoaste orasul :laugh2

Postat

Astazi, de la Campina spre Ploiesti, inainte de intrarea la Floresti, erau 2 fete, una bruneta si una roscata.

Tarife :

Op = 40 lei

Np = 50 lei

Combinat = 90 lei

La hotel = 200 lei / 30 minute, daca vrei o ora negociaza. Mie mi-a zis ca daca vreau, vine o ora cu 200 lei - cate finalizari pot.

Postat

Salutare

In aceaste seara in jur de ora 18.00 in sensul giratoriu la metro o fata noua pot spune bruneta pe nume Ana , cu niste ochi sclipitori negri care nu isi are locul pe centura . Programul Anei 18.00 00.00 in zona metro. Tarifare 40 lei op/ 50 lei np.

Fata este curata , curata pentru serviciile oferite pe centura, cu servetele umede in geanta, totul k.

Eu am optat pentru un np la 50 lei.

Telefonul Anei il postez cu acordul ei: 0729107835

Flavius

Aseara am fost la un film la Ploiesti Shopping City, dupa film m-am gandit sa o sun pe fata asta, am sunat la numarul 0729107835 mi-a raspuns o fata mi-a spus meniul si ca o gasesc la sensul giratoriu de la Metro, eu deja fiind acolo in Traseul 1 i-am spus ca sunt acolo si vad ca coboara dintr-o masina impreuna cu 2 tigani ... m-am urcat in autobuz si am plecat 

deci aveti grija ca pestii o privesc, probabil sunt voyeuristi :)

• Like 1
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Tu cel mai șmecher de aici te sperii de doi pești? Mai ales când te duci la fetițe cu autobuzul. Tu ești pe placul ingerasei. Noi ăștia cu mașina suntem depășiți.

Postat

Tu cel mai șmecher de aici te sperii de doi pești? Mai ales când te duci la fetițe cu autobuzul. Tu ești pe placul ingerasei. Noi ăștia cu mașina suntem depășiți.

Citeste mai bine ce am scris domn general! Fusesem la Ploiesti shopping City si daca tot asteptam la Metro sa plece autobuzul, m-am gandit sa o si sun sa vad unde e ca pana acolo nu le vazusem decat p-alea de la McDonalds. Nu m-am speriat de pestii aia dar cand am intrebat-o la telefon daca e singura a zis ca da e singura, asa ca atunci cand i-am vazut păia mia fost sila sa ma mai duc, si in plus de ce sa ma mai duc daca ma priveste cineva

hai impreuna la ingerasa, macar stiu ca acolo ma vede un general, nu 2 pesti :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum 2 zile am incercat si eu domnisoara. Undeva pe la ora 20:30 am gasit-o in sensul giratoriu de la Metro, am oprit si am intrebat-o scurt care e tariful ea mi-a raspuns 40 oral, 60 normal ambele protejate. Parea suparata si fara chef , dar totusi am zis sa incerc.

Actiunea s-a desfasurat in intuneric pe un camp ceva mai in fata de sensul giratoriu de la Metro, undeva retras si unde nu prea circula masinile.

Pot puncta cu nota 8 - oral - protejat tente de deep, fata isi da silinta si vrea sa pleci terminat 

nota 6 - GFE - nu prea avea chef de vorba probabil din cauza frigului de afara 

Per total o experienta placuta, la corp pare destul de atragatoare, sani medii, bine proportionata.

De revenit, daca ar face oralul neprotejat probabil as reveni

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

o blonda draguta era la iesire din Ploiesti spre Bucov dupa Hotel/motel pe la  "borcanul" ala ... din pacate n-am putut sa opresc :(

De cand ma chinui sa o prind. Pe la ce ora ai vazut-o ? Stie vreun coleg daca aceasta blonda este cea care activa si la Crîngu lu' Bot ?

Postat

De cand ma chinui sa o prind. Pe la ce ora ai vazut-o ? Stie vreun coleg daca aceasta blonda este cea care activa si la Crîngu lu' Bot ?

15:30 

Vizitator voltraxxx
Reputație: 0
Postat

E ceva azi? E frumos,poate le-a scos foamea din casa. As da o tura ðŸ˜

Postat

Pentru interesați, astazi la podul de la Bratasanca ( primul pod de dupa parcul industrial catre Targoviste) am vazut o blonda inalta, f buna la corp, ciudat de buna pt traseu, simpatica la fata.

Nu stiu ce tarife are..

• Oras:NEVERMIND
Postat

Pentru interesați, astazi la podul de la Bratasanca ( primul pod de dupa parcul industrial catre Targoviste) am vazut o blonda inalta, f buna la corp, ciudat de buna pt traseu, simpatica la fata.

Nu stiu ce tarife are

A stat toata primavara acolo! 

A avut o perioada de ratacire, cand o puteai intalni la suta seaca, la intrarea pe nisipuri spre Tgv, si in alte locuri de pe acest traseu.

Are recenzie facuta si nu pare sa fie o alegere buna decat ................, daca nu ai ce face.

Legt de tarife: 50 ron oral protejat, 70 normal si 100 combinat!  (mai bine mergi la camera cu banii astia!)

• Like 1
Postat

A stat toata primavara acolo!

A avut o perioada de ratacire, cand o puteai intalni la suta seaca, la intrarea pe nisipuri spre Tgv, si in alte locuri de pe acest traseu.

Are recenzie facuta si nu pare sa fie o alegere buna decat ................, daca nu ai ce face.

Legt de tarife: 50 ron oral protejat, 70 normal si 100 combinat! (mai bine mergi la camera cu banii astia!)

Evident ca pt banii aia mergi intr-o locatie unde faci un dus, etc.

Nu sunt adeptul abordarii la strada... Dar dupa parerea mea, o traseista, oricat de bine ar arata nu merita mai mult de 30/50 lei.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Evident ca pt banii aia mergi intr-o locatie unde faci un dus, etc.

Nu sunt adeptul abordarii la strada... Dar dupa parerea mea, o traseista, oricat de bine ar arata nu merita mai mult de 30/50 lei.

CORECT!!!

• Like 1
Postat

Salutare

In aceaste seara in jur de ora 18.00 in sensul giratoriu la metro o fata noua pot spune bruneta pe nume Ana , cu niste ochi sclipitori negri care nu isi are locul pe centura . Programul Anei 18.00 00.00 in zona metro. Tarifare 40 lei op/ 50 lei np.

Fata este curata , curata pentru serviciile oferite pe centura, cu servetele umede in geanta, totul k.

Eu am optat pentru un np la 50 lei.

Telefonul Anei il postez cu acordul ei: 0729107835

Flavius

are tel inchis de o saptamana :(

Postat

Astazi la ora 19, 4 fete la giratoriul de la Metro, una din ele e aratarea care trage la tir in parcare de mult, restul noi, doua aratau chiar ok, 50 de lei NP. La benzinaria Mol de langa Brico Depot, o tipa urata, 40 NP si o tipa grasa cu care am fost odata, tot acelasi pret ca si colega ei. Surpriza a fost vizavi de Pensiunea Toma pe km 6 o tipa facea de zor cu mana, copila rau parea, a zis ca doar oral poate acum, deci nu am mai intrebat pret.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...